logo
10 HAZİRAN 2026

Hidayet ilk beşte oynadı, 15 sayı attı

19.03.2002 00:00:00
NBA'de ilk 5'te sahaya çıkan Hidayet Türkoğlu'nun 15 sayı attığı maçta Sacramento Kings, deplasmanda Toronto Raptors'ı 116-113 yendi. Toronto'daki maça Hidayet, Doug Christie, Mike Bibby, Chris Webberve Vlade Divac ile birlikte ilk 5'te başladı. 11 şuttan 5'ini değerlendiren Hidayet, 15 sayıya ulaştı. 5 faul atışında 5'ini de çemberden geçiren Hidayet, 1 kez denediği 3 sayılık atışta ise başarılı olamadı. Hidayet ayrıca, 5'i savunmadan 8 ribaund aldı, 2 asist, 1 blok yaptı, 1 de top çaldı.

Trabzonspor her yerden çıkıyor


 
Trabzonspor yeni sezon öncesi sol kanat hücum hattını güçlendirmek için İtalya'da yeri yerinden oynattı. Bordo-mavili yönetimin bu bölge için ilk tercihi sezonu Cagliari'de tamamlayan Semih Kılıçsoy. Semih'i kadroda tutamayacağını anlayan Cagliari, milli oyuncunun yerini Bologna'nın 22 yaşındaki Arjantinli oyun kurucusu Benjamín Domínguez ile doldurmak istedi. Ancak Trabzonspor, Semih'in alternatifi olarak Dominguez için de Bologna ile temas kurdu.

09.06.2026 18:37:00 / Güncelleme: 09.06.2026 18:52:10
Haber Merkezi
  Trabzonspor her yerden çıkıyor
  Trabzonspor her yerden çıkıyor

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için hırs ve azimle çalışan Trabzonspor, transfer hattında Serie A ekiplerinden Cagliari ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili yönetimin sol kanat forvet pozisyonu için belirlediği yol haritası, İtalyanlarla kafa kafaya geldi.
Karadeniz devinin bu bölge için ilk tercihi geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan Cagliari'ye kiralanan Semih Kılıçsoy. Trabzonspor, milli oyuncuyu için şartları zorlarken, bu hamle Cagliari'nin planlarını tamamen altüst etti.







Cagliari, Semih'ten vazgeçmedi

İtalya'dan gelen bilgilere göre; Semih Kılıçsoy'u geri almak için indirim isteyen Cagliari milli oyuncuyu beklerken B planını da devreye soktu. İtalyan ekibinin yeni sportif direktörü Pietro Accardi, Semih'in yerine Bologna'nın 22 yaşındaki Arjantinli oyun kurucusu Benjamín Domínguez'i gözüne kestirdi. Ancak İtalyan ekibi ikinci bir Trabzonspor şokuyla daha sarsıldı. Çünkü sol kanat forvet havuzunu geniş tutan Trabzonspor, Semih olmazsa diye Benjamín Domínguez için de Bologna'nın kapısını resmen çaldı.







Alternatif Dominguez

Bordo-mavililerin, Bologna forması giyen genç Arjantinli için ilk resmi teklifini sunması Çizme basınına bomba gibi düştü. Cagliari, Semih'in gidişiyle doğacak boşluğu Domínguez ile kapatmak isterken; Trabzonspor'un bu transfere de somut ve agresif bir şekilde dahil olması İtalyanların elini kolunu bağladı.







Trabzonspor'un bu güçlü varlığı, Bologna'nın iştahını kabartırken transfer maliyetlerini de Cagliari'nin karşılayamayacağı seviyelere çekme riski taşıyor. Çizme ekibi şimdi hem Semih Kılıçsoy'un durumunu yakından takip etmek hem de B planı olan Domínguez'i Trabzonspor'a kaptırmamak için yoğun bir strateji savaşı vermek zorunda.

Beşiktaş İtalyanları şok etti!


 
Bologna ile kazandığı tarihi kupanın ardından adı Milan ve Napoli gibi İtalyan devleriyle anılan Vincenzo Italiano’yu, Serie A’nın elit kulüpleri ne olduğunu anlayamadan radikal bir hamleyle renklerine bağlayan Beşiktaş, İtalyan futbol kamuoyunda adeta şok etkisi yarattı. 

09.06.2026 18:27:00
Haber Merkezi
Beşiktaş İtalyanları şok etti!
Beşiktaş İtalyanları şok etti!

İtalya Serie A'da Bologna ile geçirdiği iki sezonda İtalya Kupası zaferi yaşayarak kulüp tarihine geçen Vincenzo Italiano, Mayıs ayı sonunda kırmızı-mavili kulüple yollarını karşılıklı anlaşarak ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından adı Napoli ve Milan gibi devlerle anılan ve Çizme'nin en potansiyelli teknik direktörleri arasında gösterilen Italiano'nun ani bir rotayla Beşiktaş'a yönelmesi, İtalyan medyasında şok etkisi yarattı.







Goal dergisi bile kabul etmekte zorlandı

Goal İtalya yazarı Antonio Torrisi, İtalya'daki teknik direktör satranç oyununda Beşiktaş'ın nasıl hızlı davranarak Italiano'yu kaptığını şu sözlerle özetledi: "Bologna'dan ayrıldıktan sonra Vincenzo Italiano'nun adı Napoli ve Milan'la ciddi şekilde anılmaya başlanmıştı. Serie A'nın devlerinde taşlar henüz tam oturmamışken, Massimiliano Allegri'nin Napoli için adı geçerken ve Milan kendi yönetim stratejilerini belirlemeye çalışırken, Beşiktaş elini çabuk tuttu. Siyah-beyazlılar öne çıkmaya karar verdi ve Vincenzo Italiano'yu Serie A'dan kopardı."







Şok maaş iddiası

Galatasaray ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluğa oynamak için İtalyan teknik adama büyük bir transfer bütçesi ve iddialı bir kadro sözü verdi. Siyah-beyazlıların Italiano'ya sezon başına net 6 milyon Euro maaş öngören bir sözleşme teklif ettiği, bu rakamın başarılı hocanın Bologna'da kazandığının tam iki katı olduğu belirtiliyor.







Maifredi hazmedemedi

İtalyan futbolunun 80 yaşındaki tecrübeli, Juventus ve Bologna'nın eski teknik direktörü Gigi Maifredi, Italiano'nun Beşiktaş tercihini hazmedemeyerek çok sert ifadeler kullandı: "De Laurentiis'in (Napoli Başkanı) onunla görüşmek istemesi, ona odaklanmaya karar verdiği anlamına gelmiyordu. Türklere 'evet' demenin tamamen finansal bir karar olduğunu anlıyorum. Ancak acı gerçek şu ki; eğer İngiltere'ye veya Almanya'ya takım çalıştırmaya giderseniz kariyerinizde bir adım ileriye gitmiş olursunuz. Türkiye'ye giderseniz kesinlikle aynı şey söylenemez."

Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Armand Lauriente için Sassuolo kapıyı 25 milyon Euro’dan açtı; Fransız kulüplerinin de devreye girdiği transferde siyah-beyazlıların işi zorlaşıyor

09.06.2026 18:24:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ın, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Armand Lauriente aşkı bitmiyor. Siyah-beyazlıların Fransız kanat oyuncusuna olan ilgisi ciddiyetini korurken, transferin önündeki mali tablo ve rakipler netleşmeye başladı.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın aktardığı bilgilere göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Vincenzo Italiano'nun da onay verdiği 27 yaşındaki yıldız için resmi girişimlerini sıklaştırdı.

İtalyan temsilcisi, takımdan ayrılmaya sıcak bakan Fransız yıldız için kapıyı 25 milyon Euro bonservis bedeliyle açtı. Beşiktaş'ın bu rakam karşısında teklifini güncelleyerek önümüzdeki günlerde yeni bir hamle yapması bekleniyor.

Bu arada Mason Greenwood ile yollarını ayırmaya hazırlanan Marsilya'nın, Fransız oyuncu için devreye girebilecek en ciddi adaylardan biri olduğu konuşuluyor.

Aziz Yıldırım "ayrılmak istiyor" dedi! O isim ortaya çıktı

Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın, "Bir oyuncu kulüpten ayrılmak istiyorum, diyor" ifadesi camiada deprem etkisi yarattı. Marco Asensio, Süper Lig'in kalitesini yetersiz bulduğu ve İspanya Milli Takımı'ndan uzak kaldığı için üzgündü... İddialara göre hocası Luis de la Fuente'den "5 büyük lige dön, seni yeniden kadroya alayım" sözünü alan İspanyol "ayrılmak" istiyor

09.06.2026 18:09:00 / Güncelleme: 09.06.2026 18:21:21
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım "ayrılmak istiyor" dedi! O isim ortaya çıktı
Aziz Yıldırım "ayrılmak istiyor" dedi! O isim ortaya çıktı
Fenerbahçe camiası yeniden koltuğua oturan Aziz Yıldırım'ın üstü kapalı ancak bir o kadar net "bir oyuncu kulüpten ayrılmak istiyorum diyor" ifadesinin arkasındaki ismi merak ediyor. Takımın kilit isimlerinden birinin takımdan gitmek istediğini işaret eden Yıldırım, gözlerin Marco Asensio'ya çevrilmesine neden oldu.






SÜPER LİG YETERSİZ

Asensio'nun Türkiye'den ayrılmayı kafasına koymasındaki en büyük etken, İspanya Milli Takımı'ndan uzak kalması oldu. Yıldız oyuncu, İspanya ile Dünya Kupası kadrosunda yer almayı çok isterken, Süper Lig'in İspanyol yetkililer tarafından "yetersiz ve göz önünde olmayan bir lig" olarak görülmesi nedeniyle kadro dışı kaldı.






İSPANYA MİLLİ TAKIMI İÇİN

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis de la Fuente'nin Asensio'ya açıkça, "Gözümüzün önünde değilsin" dediği iddia edildi. Bu durum karşısında büyük bir kırgınlık ve üzüntü yaşayan Asensio, milli formayı yeniden giyebilmek adına Avrupa'nın 5 büyük ligine dönmek için Luis de la Fuente ile bir uzlaşmaya vardı. İspanyol hocadan "Dönersen seni yeniden kadroya alırım" sözünü alan Asensio, La Liga ekipleriyle doğrudan temas kurdu.






BAŞKAN DEĞİŞİKLİKLERİ DE ÜZDÜ

Madalyonun diğer yüzünde ise Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu idari ve teknik belirsizlik de var. Sarı-lacivertli kulüpte iki sezonda dört farklı başkanla çalışacak... ayrıca 2 sezonda 3'üncü teknik direktörle beraber olacak. Bu istikrarsız ortam ve yönetimsel karmaşa da Asensio'yu tamamen yıprattı. Kulüpteki bu huzursuz ortamdan yılan yıldız oyuncu, kararını verdi ve sarı-lacivertli yönetime veda sinyalini gönderdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı

Savunmaya sol ayaklı lider arayan Galatasaray, rotayı Serie A’ya çevirdi. Corriere dello Sport, Aslan'ın Bologna forması giyen Jhon Lucumi'nin durumunu anlık olarak izlediğini duyurdu. Satır arasına Fenerbahçe'yi de ekledi

09.06.2026 16:10:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı
Galatasaray'da yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, rota bir kez daha Serie A'ya çevrildi.

Corriere dello Sport'un haberine göre sarı-kırmızılılar, Bologna forması giyen Kolombiyalı stoper Jhon Lucumi'nin durumunu çok yakından takip ediyor.

Bologna ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan sol ayaklı stoperin, İtalyan kulübünden gelen kontrat uzatma tekliflerine mesafeli yaklaştığı belirtiliyor. Bologna yönetimi ise istikrarlı performansıyla dikkat çeken Kolombiyalı yıldızı önümüzdeki yıl bedelsiz kaybetmek istemiyor. Bu nedenle Serie A ekibi, kontratının son yılına girmeden oyuncu için gelecek cazip teklifleri masaya yatırmaya hazır.

Galatasaray, Jhon Lucumi transferinde yalnız değil. İtalyan medyasında yer alan iddialara göre, sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe de oyuncunun durumunu yakından izliyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland ve Bournemouth ile İtalya'dan Inter Milan'ın da başarılı stoperi listesinde bulundurduğu gelen haberler arasında.

'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'

Fenerbahçe’nin efsane stoperi Diego Lugano, Türk futbol tarihini değiştiren transfer itirafıyla gündeme damga vurdu

09.06.2026 16:00:00
Haber Merkezi
'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'
'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'
Fenerbahçe'nin unutulmaz savunma oyuncularından Diego Lugano, Uruguay basınına verdiği röportajda Türk futbol tarihinin seyrini değiştiren çarpıcı bir transfer itirafında bulundu.

El Espectador Deportes'e konuşan Lugano, vatandaşı Fernando Muslera'nın 2011 yılında Galatasaray'a transfer olma sürecinde başrolü oynadığını açıkladı.

Fernando Muslera'ya Galatasaray'a gitmesini ben tavsiye etmiştim. Kararsızdı. Ben de ona, 'Nando, git. Harika vakit geçireceksin, büyük bir kariyer yapacaksın. Sana garanti veriyorum' dedim.

Sonra ne oldu? Nando, Galatasaray efsanesi oldu. Türk futbol tarihinde rekorlar kırdı.

Türkiye'de Fenerbahçe taraftarları beni bugün hâlâ seviyor ama Fernando Muslera'ya Galatasaray'a gitmesini tavsiye ettiğim için affetmiyorlar.

Aziz Yıldırım masayı devirdi

Daha önce Serhou Guirassy transferi için Sadettin Saran yönetimine 35 milyon Euro karşılığında onay veren Dortmund ve oyuncunun menajeri, Aziz Yıldırım'ın kurmaylarından ekstra bonuslar koparmaya çalışınca sert kayaya çarptı 

09.06.2026 15:30:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım masayı devirdi
Aziz Yıldırım masayı devirdi
Fenerbahçe'de yeni dönemin ilk büyük transfer krizinde Aziz Yıldırım masaya yumruğunu vurdu! Daha önce Serhou Guirassy transferi için Sadettin Saran yönetimine 35 milyon Euro karşılığında onay veren Dortmund ve oyuncunun menajeri, Yıldırım kurmaylarından ekstra bonuslar koparmaya çalışınca sert kayaya çarptı. Menajerlerin uyanıkça kurguladığı "zor bonusları kolaymış gibi gösterme" oyununa pabuç bırakmayan başkan, 35 milyon Euro'luk sınırı kesinlikle geçmeyeceğini de Almanlara iletti.






Fenerbahçe'de seçim maratonun bitti... başkan seçilen Aziz Yıldırım kolları sıvadı. Transfer için gaza bastı. Yıldırım ve kurmayları, transfer masasında kulübün mali yapısını korumak adına sert bir duruş sergiliyor. Dortmund forması giyen Serhou Guirassy transferinde menajer oyunlarına ve Alman kulübünün taleplerine savaş açıldı.






DORTMUND FİYAT ARTIRDI

Daha önce Saran yönetimi döneminde yapılan görüşmelerde 35 milyon Euro'luk bonservis bedeline "evet" diyen Alman kulübü, Aziz Yıldırım'ın başkanlığa gelmesinin ardından çark etti. Son dönemde gerçekleştirilen temaslarda Dortmund tarafı, Yıldırım kurmaylarından ekstra bonuslar ve uçuk rakamlar talep etmeye başladı.






MENAJERİN AYAK OYUNLARI

Sadece kulüp değil, Guirassy'nin menajeri de süreci fırsata çevirmeye çalışarak fiyat artırma çabasına girdi. Menajerlik şirketinin, "zor bonusları kolay bonusların içine yedirme" kurnazlığına Yıldırım cephesi pabuç bırakmadı. Deneyimli başkan, bu akıl oyunlarına kanmayarak resti çekti.






GUIRASSY ŞU ANDA DAHA UZAK

Yıldırım, Guirassy için belirlenen 35 milyon Euro'luk tavan fiyatın kesinlikle üzerine çıkmayacaklarını taraflara net bir dille iletti. Yaşanan bu restleşmenin ardından, transferin ilk günlerindeki olumlu hava dağıldı ve Guirassy, Fenerbahçe'ye şu an için başladığı noktadan çok daha uzak bir konuma geldi.






B PLANI DUSAN VLAHOVIC

Guirassy transferinde geri adım atmayan Yıldırım, masadaki dev B planını da devreye soktu. Gineli golcü için gözden çıkarılan ancak menajer oyunları nedeniyle askıya alınan dev bütçeyi, çok daha genç ve sansasyonel bir isin olan Dusan Vlahovic'e yönlendirilecek.






Yıldırım'ın, Guirassy için talep edilen ekstra paketleri ve imza paralarını, Sırp golcüye imza bonusu olarak teklif etmeye hazır olduğu belirtildi. Eğer Sırp dünya yıldızı Fenerbahçe'nin bu çılgın teklifini kabul ederse, Kadıköy'de yüzyılın transfer operasyonu tamamlanmış olacak.

Zeki Çelik’ten Galatasaray’a ret

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtığı Zeki Yıldız'dan şok yanıt geldi!

09.06.2026 15:00:00
Haber Merkezi
Zeki Çelik’ten Galatasaray’a ret
Zeki Çelik’ten Galatasaray’a ret
Galatasaray'ın kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtığı Zeki Yıldız'dan şok yanıt geldi!

La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'ın, milli futbolcu Zeki Çelik için devreye girdiğini ancak transferin olumsuz sonuçlandığını duyurdu.







Haberin detaylarında, Galatasaray yönetiminin 27 yaşındaki milli oyuncuyu kadrosuna katabilmek adına oldukça "cömert ve astronomik" bir mali teklif sunduğu belirtildi. 






Ancak Roma'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Zeki Çelik'in, sarı-kırmızılıların bu cazip kontrat teklifini geri çevirdiği ifade edildi.

Oyuncunun Türkiye'ye dönme fikrine şu an için sıcak bakmadığı ya da kariyer planlamasında farklı bir rota çizdiği gelen bilgiler arasında.







Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın da milli sağ beki yakından takip ettiği ve transfer listesinde bulundurduğu iddia ediliyor.

A Milli Takıma çöl eziyeti

Dünya Kupası vizesini son anda cebine koyan A Milli Takım, TFF'nin lojistik öngörüsüzlüğü ve bütçe hesapları yüzünden ABD’de adeta bir hayatta kalma sınavına itildi

09.06.2026 14:52:00
Haber Merkezi
A Milli Takıma çöl eziyeti
A Milli Takıma çöl eziyeti
Dünya Kupası vizesini son anda cebine koyan A Milli Takım, TFF'nin lojistik öngörüsüzlüğü ve bütçe hesapları yüzünden ABD'de adeta bir hayatta kalma sınavına itildi.

Devlerin aylar öncesinden serin ve konforlu merkezleri kapatmasıyla ortada kalan Ay-yıldızlılar, Arizona'nın 40 dereceyi bulan kavurucu çöl sıcağına ve "Arizona Kertenkeleleriyle" kamp yapmaya mahkum edildi.







Play-off'tan Dünya Kupası biletini son anda alan A Milli Takım, çölün ortasına "Arizona Kertenkeleleriyle" kamp yapmak zorunda bırakıldı. Vincenzo Montella ve öğrencileri, TFF'nin "bütçe ve lojistik" hesapları yüzünden Arizona'nın 40 dereceyi bulan cehennem sıcağında ve 9 bin kilometrelik yol eziyetiyle baş başa kaldı.






ERKEN KALKANLAR ERKEN YOL ALDI

Dünya Kupası'na doğrudan katılan ülkeler, ABD'nin en konforlu, serin ve lojistik açıdan avantajlı kamp merkezlerini aylar öncesinden kapattı. Turnuvaya play-off etabını geçerek sonradan dahil olan Türkiye'ye ise seçenek kalmadı!







TFF, FIFA'nın belirlediği standart kamp merkezlerinin dışına çıkıp tüm organizasyon yükünü ve maliyetini üstlenmek yerine kolay yolu seçti. Ay-yıldızlılar, çöl iklimi ve kavurucu sıcaklarıyla bilinen Arizona'nın Mesa şehrindeki Arizona Athletic Grounds tesislerine mahkum edildi.






HAYATTA KALMA MÜCADELESİ VERECEKLER

Haziran ayı itibarıyla "kertenkeleleriyle" ünlü Arizona'da hava sıcaklıkları 35-40 derecenin üzerine çıkmış durumda. Bu acımasız iklim şartlarında futbolcuların sağlığını korumaya çalışan teknik direktör Vincenzo Montella, tüm antrenman programını mecburen akşam saatlerine kaydırdı.

Takımın turnuva öncesi kondisyon depolaması gereken bu kritik süreç, kavurucu sıcaklar nedeniyle adeta bir hayatta kalma mücadelesine dönüştü.







9 BİN KİLOMETRE YOL YAPACAKLAR

ABD, Kanada ve Meksika'nın ortaklaşa düzenlediği turnuvadaki en büyük handikap seyahat mesafeleri olurken, en ağır darbeyi yine bizim çocuklar yedi. Arizona'da konaklayacak olan Milliler, grup aşamasındaki sadece 3 maç için adeta mekik dokuyacak. Turnuva boyunca toplamda 9 bin kilometreye yakın yol kat edecek olan ay-yıldızlılar, yaklaşık 10 saatlik uçuş süreleriyle saha dışı bir lojistik eziyetle de mücadele etmek zorunda kalacak.

Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi

Fenerbahçe’de başkan adayı Hakan Safi’nin "anlaştım" dediği Merih Demiral transferinin arkasındaki gerçekler ortaya çıktı

09.06.2026 14:39:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi
Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi
Fenerbahçe'de önce Ali Koç sonra da Sadettin Saran yönetiminin sunduğu yıllık 6 milyon Euro'luk Skriniar tarifesini, takım kaptanlığı vaadini ve özel projeleri reddeden Merih Demiral, Al-Ahli ile nikah tazeleyerek Suudi Arabistan'da kaldı. Başkan adayı Hakan Safi'nin Merih Demiral'ı nasıl ikna ettiği ise çok dikkat çekici.

Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'nin "anlaştım" dediği Merih Demiral transferinin arkasındaki gerçekler ortaya çıktı. Ali Koç ve Sadettin Saran yönetiminin tüm ısrarlarına, kaptanlık ve cazip proje tekliflerine rağmen milli stoper, tercihini ekonomik şartlardan yana kullanarak Al-Ahli ile nikah tazeledi.







SKRINIAR KADAR MAAŞ ALACAKTI

Fenerbahçe, normal şartlarda sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek Merih'i bu yaz bonservissiz olarak kadrosuna katmak istiyordu.

Sarı-lacivertliler, yıldız savunmacıya Skriniar seviyesinde yıllık 6 milyon Euro civarında bir maaş teklif etti. Ancak Al-Ahli'de bonuslarla birlikte yıllık 12 milyon Euro kazanan Merih, İstanbul'a gelmek için maaşında yarı yarıya bir indirime gitmeye yanaşmadı.







AZİZ YILDIRIM İSTEMİYOR

Başkan Ali Koç daha önce, sezon devam ederken de eski futbol şube sorumlusu Ertan Torunoğulları da Kasım ayında oyuncuyla bizzat görüştü ve sözleşme yenilememesini istedi.







Ali Koç, aidiyet hissi yaratmak için Merih'e özel bir forma paketi gönderdi ve iddialara göre takım kaptanlığını dahi teklif etti. Tüm bu projelere "hayır" diyen Merih Demiral'ı, Suudi Arabistan'daki mevcut maaşını garanti ederek ikna eden isim Hakan Safi oldu. Ancak Safi seçimi kazanamadı; mevcut durumda Aziz Yıldırım'ın da Merih'i transfer etmek gibi bir planı bulunmuyor.






75 MİLYON EURO KAZANACAK

Fenerbahçe'nin ısrarlarına rağmen 12 Aralık'ta Al-Ahli ile masaya oturan 28 yaşındaki savunmacı, kendisini 2029 yılına kadar Suudi ekibine bağlayan yeni sözleşmeye imzayı attı.







2023'ten bu yana Suudi Arabistan'da zaten 36 milyon Euro kazanan Merih Demiral, 6 yıllık sürecin tamamlanmasıyla birlikte Al-Ahli'den toplamda 75 milyon Euro gibi astronomik bir gelir elde etmiş olacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.