logo
18 MAYIS 2026

Martino sorumluluğu üstüne aldı

Meksika Teknik Direktörü Martino, faturayı kendine kesti 

01.12.2022 11:10:00
Martino sorumluluğu üstüne aldı
Martino sorumluluğu üstüne aldı

2022 FIFA Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayarak hayal kırıklığı yaşayan Meksika'da, teknik direktör Gerardo Martino görevinden ayrıldı.

Meksika, C Grubu'ndaki son maçında dün Suudi Arabistan'ı 2-1 yenmesine karşın aynı puana (4) sahip Polonya'ya averajla son 16 turu biletini kaptırdı. 1990'dan bu yana ilk kez Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayan Meksika'nın başarısızlığında sorumluluğu üzerine alan 60 yaşındaki Arjantinli teknik adam, sözleşmesinin sona erdiğini ve görevi bıraktığını söyledi.

Suudi Arabistan maçı sonrası konuşan Martino, "Bu hayal kırıklığı ve hüsranın ilk sorumlusu benim. Bu büyük başarısızlığın sorumluluğunu tamamen üstleniyorum. Hakem son düdüğü çalar çalmaz sözleşmem sona erdi. " diye konuştu.

Kariyerinde bir dönem Arjantin Milli Takımı'nı da çalıştıran deneyimli teknik adam, 2019 yılından bu yana Meksika'nın başındaydı. AA

Sergen Yalçın dönemi sona erdi

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi karşılıklı mutabakat sonucunda resmen sona erdi 

18.05.2026 16:10:00
Haber Merkezi
Sergen Yalçın dönemi sona erdi
Sergen Yalçın dönemi sona erdi
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunun tamamlanmasının ardından, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı ile Teknik Direktör Sergen Yalçın arasında BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen kritik zirveden ayrılık kararı çıktı.

Sezon boyunca yaşanan idari ve sportif süreçlerin geniş bir muhasebesinin yapıldığı toplantının ardından, taraflar sözleşmeyi karşılıklı olarak feshederek yollarını ayırdı.

Karşılıklı anlaşma ile veda

Siyah-beyazlı kulübün ligi 4. sırada tamamlaması ve kupa hedeflerinden uzak kalınması nedeniyle bir süredir geleceği tartışılan Sergen Yalçın ile yönetim arasındaki görüşme yaklaşık iki saat sürdü. Toplantı sonrası kulüpten yapılan ilk bilgilendirmede, ayrılığın bir kırgınlık olmaksızın, tamamen gelecek planlamasındaki fikir ayrılıkları ve karşılıklı mutabakat çerçevesinde gerçekleştiği vurgulandı.

Serdal Adalı: "Sergen Yalçın bizim efsanemizdir"

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş JK Başkanı Serdal Adalı, tecrübeli teknik adama emekleri için teşekkür ederek şunları söyledi:

"Sergen Yalçın bu kulübün yetiştirdiği en büyük değerlerden ve efsanelerden biridir. Kendisiyle çok samimi ve Beşiktaş'ın menfaatlerini ön planda tutan bir görüşme gerçekleştirdik. Sezonun genel bir değerlendirmesini yaptığımızda, yeni dönemde kan değişikliğinin her iki taraf için de daha sağlıklı olacağına ortaklaşa karar verdik. Hocamıza bugüne kadar verdiği tüm emekler için camiamız adına teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. Kapımız ona her zaman açıktır."

Sergen Yalçın: "Beşiktaş'a zarar vermek istemedim"

Yolların ayrılmasının ardından bir veda mesajı yayınlayan teknik direktör Sergen Yalçın ise Beşiktaş'ın kendisi için her zaman özel kalacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş benim yuvam, burası her zaman kalbimin en özel yerinde olacak. Görev sürem boyunca ekibimle birlikte kulübümüzü en iyi noktaya taşımak için var gücümüzle mücadele ettik. Ancak futbolun doğasında bu tarz ayrılıklar var. Başkanımız Serdal Adalı ile yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, kulübün önünü açmak ve yeni sezona daha temiz bir sayfa ile başlanmasını sağlamak adına karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldık. Beşiktaş taraftarına bana verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hakkım varsa helal olsun."

Sezon karnesi ne durumdaydı?

Sergen Yalçın, 2025-2026 sezonunda Beşiktaş'ın başında inişli çıkışlı bir grafik sergiledi:

• Toplam Maç: 39 resmi müsabaka

• Galibiyet: 20

• Beraberlik: 10

• Mağlubiyet: 9

• Süper Lig Sıralaması: 60 puanla 4. sıra

Beşiktaş yönetiminin, bu ayrılığın hemen ardından yeni sezon için hoca arayışlarına başladığı ve Serdal Adalı'nın B planını devreye sokarak yeni teknik direktör adaylarıyla temas kuracağı öğrenildi.

Şenol Güneş ve Tolga Zengin buluşması Beşiktaş için mi?

İstanbul'da bir araya gelen iki efsane Şenol Güneş ve Tolga Zengin, Beşiktaşlı taraftarların sevgi seliyle karşılaştı

18.05.2026 15:13:00
Haber Merkezi
Şenol Güneş ve Tolga Zengin buluşması Beşiktaş için mi?
Şenol Güneş ve Tolga Zengin buluşması Beşiktaş için mi?
İstanbul'da bir araya gelen iki efsane Şenol Güneş ve Tolga Zengin, Beşiktaşlı taraftarların sevgi seliyle karşılaştı! Adı siyah-beyazlılarla anılan deneyimli hocanın, Sergen Yalçın sessizliği ise dikkat çekti: Benim niyet belirtmem saygısızlık olur...






İki Trabzon doğunlu ismi, eski Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve eski kaptan Tolga Zengin, dün İstanbul'da bir mekanda bir araya geldi.






Keyifli geçen buluşmada, mekanda bulunan Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili, fotoğraf çektirme isteklerini kırmayarak siyah-beyazlı futbolseverlerle sıcak dakikalar geçirdi.






Buluşma esnasında adı sık sık Beşiktaş ile anılan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın teknik direktörlük koltuğu ve geleceğine dair önemli sessiz kaldı. Ancak bir kaç gün önce yaptığı açıklama hala akıllarda:






- Kararı verecek olan sayın başkandır. Şu anda Sergen hoca göreve devam ettiğine ve devam edeceği yönünde açıklamalar yaptığına göre, benim bir niyet belirtmem saygısızlık olur.

Hakan Safi işi sıkı tutuyor

Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile gerçekleştirdiği sürpriz zirveyle "masada güç" sözünün altını dolduruyor

18.05.2026 14:10:00 / Güncelleme: 18.05.2026 16:10:58
Haber Merkezi
Hakan Safi işi sıkı tutuyor
Hakan Safi işi sıkı tutuyor
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, dev bir transferi finalize etmek için yeniden yurt dışına çıkarma yapmaya hazırlanırken; İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile gerçekleştirdiği sürpriz zirveyle de "masada güç" sözünün altını dolduruyor.






Fenerbahçe'de kongre rüzgarları sert eserken, başkan adayı Hakan Safi hem transfer hem de kulis çalışmalarına devam ediyor. Safi, camiayı heyecanlandıracak büyük bir transferi bitirmek üzereyken, diğer yandan da Türk futbolunun içindeki dengeleri değiştirecek kritik bir görüşmeye imza attı.






Gelen bilgilere göre Safi, 1 hafta ila 10 gün içinde Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldıracak "dev bir transfer" açıklamaya hazırlanıyor. Bu büyük bombanın patlatılmasının, Safi'nin yurt dışı dönüşüne denk geleceği belirtiliyor. Transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Hakan Safi'nin seçim ofisinde çok konuşulacak bir buluşma gerçekleşti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi'yi seçim ofisinde ziyaret etti.






Sarıalioğlu, mevcut TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimi kazanmasında arka plandaki en önemli ve ön ayak olan isim olarak biliniyor. Kulislere sızan iddialara göre bu kritik ziyaret; Hakan Safi'nin geçtiğimiz günlerde dile getirdiği "Masada da güçlü olacağız" vaadinin altını doldurmak ve Türk futbol yönetimiyle güçlü köprüler kurmak amacıyla gerçekleştirildi.






Safi'nin hem saha içinde dünya çapında isimlerle hem de saha dışında Türk futbolunun aktörleriyle kurduğu bu stratejik temaslar, kongre öncesi elini ciddi şekilde güçlendireceğe benziyor.

İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü

Aziz Yıldırım, transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. İsim vermeden müjdeyi veren Yıldırım, "İki santrafor alacağız, belki üçüncüyü de ekleyeceğiz" diyerek gövde gösterisi yaptı  

18.05.2026 13:52:00 / Güncelleme: 18.05.2026 16:10:39
Haber Merkezi
İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü
İşte Aziz Yıldırım'ın yıldız golcüsü
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Katıldığı son toplantıda isim vermeden müjdeyi veren Yıldırım, "İki santrafor alacağız, belki üçüncüyü de ekleyeceğiz" diyerek gövde gösterisi yaptı.  Listenin ilk sırasındaki Igor Thiago iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray'ın da peşinde olduğu milli golcü Bertuğ Yıldırım için transfer derbisi başladı.






Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesinde hareketli günler başladı. Başkan adaylığını açıklayan ve güçlü bir kadro kurma sözü veren Aziz Yıldırım, katıldığı son toplantıda transfer stratejisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.






Özellikle hücum hattını tamamen yenilemeyi hedefleyen Yıldırım, taraftarları heyecanlandıracak bir transfer müjdesi verdi:

- İsim söyleyemem ama iki tane santrafor alacağız. Belki de üçüncüyü de alacağız.






Gelen ilk iddialara göre, Yıldırım'ın listesinin başında yer alan ve bitirmek istediği dünyaca ünlü golcü adayı Igor Thiago. Hücum hattına yapılacak ilk büyük takviyenin Brezilyalı santrafor olacağı ve oyuncunun şartları için şimdiden nabız yoklandığı ileri sürüldü.






Fenerbahçe'nin forvet operasyonu sadece yabancı isimlerle sınırlı kalmıyor. Yerli rotasyonunu da güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin, genç milli golcü Bertuğ Yıldırım için devreye girdiği iddia edildi.






Transfer pazarında ezeli rakip Galatasaray'ın da gündeminde olduğu bilinen genç santrafor için Fenerbahçe'nin de resmi temaslara başladığı belirtildi.

Mario Lemina'nın Galatasaray'da kalma ihtimali zora girdi

Galatasaray'da sözleşme uzatma noktasına gelinen Mario Lemina transferinde yeni yabancı kuralı (10+4) planları altüst etti... sarı-kırmızılı teknik heyetin kalmasını çok istediği Gabonlu ön liberonun geleceği, rüzgarın bir anda terse dönmesiyle tamamen TFF'nin kararından çıkacak sonuca endekslendi

18.05.2026 13:32:00
Haber Merkezi
Mario Lemina'nın Galatasaray'da kalma ihtimali zora girdi
Mario Lemina'nın Galatasaray'da kalma ihtimali zora girdi
Galatasaray'da gelecek sezon planlaması sürerken, TFF'nin 10+4 yabancı kuralı yönetiminin elini kolunu bağladı. Yeni yabancı sınırlaması nedeniyle kadro mühendisliğinde radikal kararlar almak zorunda kalan sarı-kırmızılılarda, bu durumdan en olumsuz etkilenen isimlerin başında Mario Lemina geliyor.






Gelen bilgilere göre; Mauro Icardi gibi takımın mihenk taşlarıyla birlikte Gabonlu ön liberonun da gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymeye devam etmesi, bu kuralın esnemesine bağlı.

Yönetim kanadından sızan bilgilere göre, Mario Lemina ile sözleşme uzatma konusunda bir yere gelindi.






Ancak mevcut 10+4 kuralı nedeniyle resmi imzaların atılması şu an için imkansız görünüyor. Teknik heyetin kalmasını çok istediği tecrübeli orta saha, yabancı kontenjanındaki şişkinlik ve yeni kuralın getirdiği tavan sınır sebebiyle askıya alınmış durumda.






Geleceği hakkındaki belirsizlik sürerken, Gabonlu yıldız oyuncudan da ilk açıklama geldi. Sezonun bitmesiyle birlikte derin bir nefes alan Lemina, "Gelecek sezonda takımda kalacak mısın?" sorusuna şu sözlerle yanıt vererek topu yönetime attı:

- Bu konuyla ilgili konuşamam. Bu başkanı ilgilendiren bir konu. Bunu başkanla konuşacağım. Şu anda rahatladım. Şimdi benim için tatilin tadını çıkarma zamanı.






Sacha Boey ve Noa Lang için transfer stratejisi belirlendi

Okan Buruk'un "Beğendiğimiz oyuncular, başkanımızla oturup kadro planlaması yapacağız" dediği Sacha Boey ve Noa Lang transferlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezondaki 10+4 yabancı kuralı nedeniyle stratejisini ince eleyip sık dokuyarak belirleyen sarı-kırmızılı yönetim, iki yıldız için de masaya oturmaya hazırlanıyor

18.05.2026 13:24:00
Haber Merkezi
Sacha Boey ve Noa Lang için transfer stratejisi belirlendi
Sacha Boey ve Noa Lang için transfer stratejisi belirlendi
Galatasaray'da yeni sezon kadro planlaması ve transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.






Gelecek sezon uygulanacak olan 10+4 yabancı kuralı transfer stratejisinde belirleyici rol oynarken; Sacha Boey, Noa Lang, Yaser Asprilla ve iç transferde Batuhan Şen'in durumları netleşmeye başladı.






Buruk, adı sarı-kırmızılı kulüple anılan Sacha Boey ve Noa Lang transferleri hakkında açık kapı bıraktı:

- Bu oyuncular tabii ki beğendiğimiz oyuncular. Onlarla ilgili de hem kendileriyle hem kulüpleriyle... Başkanımızla tabii ki oturup hep beraber kadro planlaması yapacağız, ona göre de karar vereceğiz.

Buruk'un bu açıklamaları, Fotospor'un geçen hafta okuyucularıyla paylaştığı transfer raporunu da doğrular nitelikte.






Sacha Boey: Galatasaray, oyuncuyu 4-5 milyon Euro bonservis bedeli (ve 15 milyon Euro satın alma opsiyonu) karşılığında kadrosuna katmayı kabul ederse transfer gerçekleştirilecek. Transfer görüşmeleri ve tatil süreci kapsamında Sacha Boey, İstanbul'dan ayrıldı.






Noa Lang: Hollandalı yıldız için belirlenen sınır ise 7-8 milyon Euro bonservis (ve 28 milyon Euro satın alma opsiyonu).  Ancak yeni sezondaki 10+4 yabancı kuralı nedeniyle, her iki oyuncu için de acele edilmiyor ve son karar henüz verilmiş değil.






Kalması düşünülmeyen Yaser Asprilla ise Türkiye'den ayrıldı. Sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan kaleci Batuhan Şen ile yeni bir kontrat yapılması beklenmiyor.

Icardi için maraton başladı

Galatasaray'da ön Icardi zirvesi gerçekleşti. Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk bir araya gelerek Arjantinli yıldızın geleceğini masaya yatırdı. Sırada Özbek'in menajeriyle görüşmesi var

18.05.2026 12:47:00
Haber Merkezi
Icardi için maraton başladı
Icardi için maraton başladı
Galatasaray'da camianın sevgilisi Mauro Icardi'nin geleceğiyle ilgili sıcak saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Okan Buruk ve Başkan Dursun Özbek, Arjantinli yıldızın durumunu görüşmek üzere özel bir toplantı gerçekleştirdi.







Bu toplanda Buruk'un isteğiyle, Başkan Özbek, Icardi'nin menajeriyle yapılacak görüşmeden önce gerçekleşti.






Kritik zirvenin ardından kulüp kanadından alınan bilgilere göre, Başkan Özbek'in kısa süre içinde Icardi'nin menajeriyle bir araya gelerek süreci bizzat yürüteceği öğrenildi. Buruk, Icardi'ye 11 sözü verilmesine karşı çıkıyor. Bu yüzden işler karışık.






Elio Pino'nun da geçen hafta Salı günü gelip Cuma günü apar topar dönmesinin ardında da Buruk'un Başkan Özbek'e, kendisiyle görüşmeden Icardi'nin menajeriyle görüşmemesi tavsiyesi var.






Kalış şartlarında hem Mauro Icardi'nin kişisel isteklerinin ve mutluluğunun hem de Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk'un kulübün geleceğine dair düşüncelerinin belirleyici olacağı vurgulandı. Yönetim ve teknik heyetin, tüm tarafları memnun edecek bir formül üzerinde uzlaşmayı hedeflediği belirtiliyor.

Kulüp kulislerinden sızan bilgilere göre, yönetim ve teknik kadro Icardi'nin takım için taşıdığı değerin altını kalın çizgilerle çiziyor.

2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkardı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde pasajda bulunan Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıktı

18.05.2026 00:21:00
İhlas Haber Ajansı
2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkardı
2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkardı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde pasajda bulunan Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıktı. Dernekte yangın çıkaran 2 çocuk ve yangın anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yangın, saat 18.15 sıralarında Cuma Mahallesi Elektrik Sokak'ta bulunan pasajın içindeki Fenerbahçeliler Derneği'nde meydana geldi. Pasaja giren 2 çocuk, derneğin bahçe kısmındaki sandalyeler ve perdeleri çakmakla tutuşturup kaçtı. Çıkan yangını gören vatandaşlar, durumu İnegöl itfaiyesine bildirdi.

Adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında dernekte hasar meydana geldi. Dernekte yangın çıkaran 2 çocuk ve yangın anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri, 2 çocuğu yakalamak için çalışma başlattı.

Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yenerek ligde kaldı

17.05.2026 23:03:00
AA
Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı
Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı
Trendyol Süper Lig'in son haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yenerek ligde kaldı.

7. dakikada Nwakaeme'nin sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde Ozan Tufan'ın kafa vuruşunda kaleci Velho, topu kornere çeldi.

16. dakikada Nwakaeme'nin soldan ortasında, ceza alanı içinde Onuachu'nun kafa vuruşunda, top üsten auta gitti.

18. dakikada Bouchouari'nin ceza yayı çizgisi üzerinden şutunda kaleci Velho'dan dönen topu Onuachu tamamlayarak filelere gönderdi. Ancak bu oyuncu ofsaytta olduğu için gol geçersiz sayıldı.

20. dakikada Pina'nın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Onuachu'nun kafa vuruşunda Velho çelerek yerden havalanan topa sahip oldu.

30. dakikada sağ taraftan ceza alanına giren Pina'nın rakibinden sıyrılarak yaptığı vuruşta top kaleci Velho'da kaldı.

44. dakikada Pereira'nın sağdan ortasında arka direkte altıpas içinde Metehan Mimaroğlu'nun kafa vuruşunda top auta çıktı.

45. dakikada Metehan Mimaroğlu'nun soldan ortasında, altıpas içinde yükselen Traore kafayla topu filelere gönderdi: 0-1

Maçın ilk yarısı, Natura Dünyası Gençlerbirliği'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı

50. dakikada ceza alanı dışından Metihan Mimaroğlu'nun şutunda kaleci Onuralp Çevikkan, iki hamlede topu kontrol etti.

59. dakikada Nwakaeme'nin sağ taraftan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Onuachu'nun kafa vuruşunda top kaleci Velho'da kaldı.

76. dakikada Tongya'nın soldan ortasında, ceza alanında Traore'nin kafa vuruşunda kaleci Onuralp Çevikkan topa sahip oldu.

88. dakikada sol taraftan Abdurrahim Dursun'un pasında, yakın mesafeden Tongya kaleci Onuralp Çevikkan'ın solundan filelere gönderdi: 0-2

90+3. dakikada konuk takım farkı 3'e yükseltti. Tongya'nın pasında sağ taraftan rakiplerinden sıyrılarak ceza alanı son çizgisine inen Metehan Mimaroğlu'nun şutunda top filelere gitti: 0-3

Natura Dünyası Gençlerbirliği, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak ligde kaldı. Karşılaşmanın ardından konuk takım, galibiyeti kendilerini Trabzon deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarıyla kutladı.

Kasımpaşa, Galatasaray'ı yenerek Süper Lig'de kalmayı başardı

Trendyol Süper Lig'in 34. ve son haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Galatasaray'ı 1-0 yendi

17.05.2026 22:59:00
AA
Kasımpaşa, Galatasaray'ı yenerek Süper Lig'de kalmayı başardı
Kasımpaşa, Galatasaray'ı yenerek Süper Lig'de kalmayı başardı
Trendyol Süper Lig'in 34. ve son haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Galatasaray'ı 1-0 yendi.

5. dakikada soldan ceza sahasına giren Lang'ın yerden plase vuruşunda kaleci Ali Yanar yatarak uzak direk dibinde topu kornere çeldi.

6. dakikada Sane'nin sağdan kullandığı kornerde ön direkte yükselen Kaan Ayhan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

27. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Sol kanattaki Diabate'nin pasında savunma arkasına sarkan Benedyczak'ın ceza sahası sol çaprazından vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

38. dakikada Kaan Ayhan'ın ara pasında topla buluşan Sane'nin ceza sahası sağ çaprazından plase vuruşunda meşin yuvarlak, üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Kasımpaşa, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



53. dakikada Eren Elmalı'nın pasında topla buluşan Lang'ın ceza sahası sol çaprazından vuruşunda kaleci Ali Yanar, meşin yuvarlağı çeldi.

60. dakikada Kerem Demirbay'ın ara pasında savunma arkasına sarkan Benedyczak, kaleci Batuhan Şen ile karşı karşıya kaldıktan sonra vuruşunu yaptı. Batuhan, bu pozisyonda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

61. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi'nin uzun pasında savunma arkasına sarkan Diabate, kaleciyle karşı karşıya kaldıktan sonra ceza sahası sol çaprazından aşırtma vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak, az farkla üstten auta çıktı.

80. dakikada Jakobs'un sol kanattan ortasında penaltı noktası civarında yükselen Singo'nun kafa vuruşunda top, üst direğe çarptıktan sonra kaleci Ali Yanar'ın sırtına çarparak kornere gitti.

88. dakikada Ben Ouanes'in pasında topla buluşan Benedyczak'ın ceza yayından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Kasımpaşa, maçı 1-0 kazandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.