logo
11 HAZİRAN 2026

Özbek ada için harekete geçti

Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nda incelemelerde bulundu

21.06.2022 16:40:00
Özbek ada için harekete geçti
Özbek ada için harekete geçti

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nda incelemelerde bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Metin Öztürk, yönetim kurulu sözcüsü Rıza Morova ve Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur ile Galatasaray Adası'na gelen Başkan Özbek, çalışmalar hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı. Yıllar sonra Galatasaray Adası'na tekrar kavuşacaklarını belirten Dursun Özbek, "Hasret bitiyor. Adanın tahliyesi için emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Geç de olsa adamıza kavuştuk. Adanın irtifak hakkı için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ayrıca buranın hali perişan. Restorasyonu için yönetim kurulu bütçe oluşturdu. Eskisinden daha güzel hale getirilip, Galatasaraylıların emrine verilecek." diye konuştu.

Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nın sosyal tesis olarak kullanılacağını vurgulayarak, "Kar amaçlı bir nokta değil. Kürek şubesini de buraya getirmeyi düşünüyoruz. Galatasaray Üniversitesiyle beraber bir kürek takımı oluşturup, çalışmalarını burada yapmasını sağlayacağız. Bazı bölümler bize ait değil. İrtifak hakkını alır almaz Galatasaraylılara müjdeyi vereceğim. Kulübe hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalara başladık. Önce molozlardan temizlenmesi lazım. En süratli şekilde yapmayı düşünüyoruz. Görevimiz, adayı eskisinden daha güzel hale getirip, üyelerin kullanımına açmak. El birliğiyle burayı en kısa sürede bitireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Metin Öztürk, sarı-kırmızılı kulüp için Galatasaray Adası'nın önemine değinerek, "Başkanımızın başlattığı çalışma inşallah en kısa sürede tamamlanacak. Rahmetli babam 30 sene burada müdürlük yaptı. Ben de Galatasaray'ın yöneticisi olarak üyelerimizle burada bir araya geleceğim. Burası bizim için bir sembol." şeklinde görüş belirtti.

Erden Timur ise Galatasaray Adası'nın hizmete açılması için sıkı bir şekilde çalışmalara başladıklarını aktardı. Transfer çalışmaları ve teknik direktör Domenec Torrent ile sözleşme fesih görüşmelerine ilişkin Timur, "Merakınızı anlıyoruz. Tüm çalışmalar yapılıyor." ifadelerini kullandı. AA

Trabzonspor ezdi geçti! Ne Monchi ne Ajax durduramadı

Trabzonspor transfer piyasasında gövde gösterisi yaparak Avrupa'da yılın çalımına imza attı!

10.06.2026 16:26:00
Haber Merkezi
Trabzonspor ezdi geçti! Ne Monchi ne Ajax durduramadı
Trabzonspor ezdi geçti! Ne Monchi ne Ajax durduramadı
Trabzonspor transfer piyasasında gövde gösterisi yaparak Avrupa'da yılın çalımına imza attı!

İspanyol basınının manşetlerine taşınan operasyonda bordo-mavililer; dünyaca ünlü transfer sihirbazı Monchi'nin yönetimindeki Espanyol'u ve Hollanda devi Ajax'ı dev bütçesine rağmen saf dışı bırakarak Ukraynalı süper solak Viktor Tsygankov'un transferini bitirdi.







Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk kadrosu kurmak için kollarını sıvayan Trabzonspor, transfer piyasasında adından söz ettirecek dev bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavililer, İspanya ve Hollanda devlerinin peşinde koştuğu Ukraynalı yıldız Viktor Tsygankov transferinde mutlu sona çok yakın.

İspanyol ve Ukrayna basınından sızan bilgilere göre Karadeniz Fırtınası, transfer dünyasının kurdu olarak bilinen Monchi'yi ve Hollanda devi Ajax'ı saf dışı bıraktı.







İKİ DEV RAKİP SAF DIŞI KALDI

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen RCD Espanyol'un ünlü sportif direktörü Monchi, Girona FC'nin küme düşmesinin ardından gözünü 28 yaşındaki kanat oyuncusu Viktor Tsygankov'a dikmişti.







Ancak Tsygankov'a talip olan tek kulüp Espanyol değildi. Girona'dan ayrılıp Hollanda devi Ajax'ın başına geçen teknik direktör Míchel Sánchez de eski öğrencisini Amsterdam'a götürmek için yoğun çaba harcadı.






UKRAYNA'DAN SPORT.UA YAZDI

Ukrayna'dan Sport.ua'nın özel haberine göre; Viktor Tsygankov geleceğine dair kesin kararını verdi. Yıldız oyuncu, Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Bordo-mavili kulübün sunduğu mali şartların, Ajax ve Espanyol'un tekliflerinden çok daha üstün olduğu ve bu durumun transferde belirleyici rol oynadığı aktarıldı.







30 MİLYON EURO'LUK SERBEST KALMA BEDELİ

AS gazetesinin derlediği bilgilere göre, Tsygankov'un sözleşmesinde normal şartlarda 30 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Ancak Girona'nın küme düşmesi ve oyuncunun sözleşmesinin son yılına giriyor olması İspanyol kulübünün elini zayıflattı.

Girona'nın alt lige düşmesiyle birlikte Ukraynalı yıldızın piyasa değeri 15 milyon Euro seviyelerine kadar geriledi. Girona, oyuncuyu bedelsiz kaybetmemek adına Trabzonspor'un yapacağı cazip bir bonservis teklifine "evet" demek zorunda kaldı.

Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor

19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyen 25 yaşındaki "mini" 10 numara için bordo-mavililer ciddi bir mali fedakarlığa hazırlanıyor 

10.06.2026 16:00:00
Haber Merkezi
Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor
Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor
Trabzonspor, Arjantin ekibi Estudiantes'in 1.67'lik Uruguaylı oyun kurucusu Tiago Palacios için kolları sıvadı. 19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyen 25 yaşındaki "mini" 10 numara için bordo-mavililer ciddi bir mali fedakarlığa hazırlanıyor. Juan Sebastián Verón liderliğindeki Estudiantes yönetiminin kapıyı 10 milyon dolardan açtığı, Brezilya devi Atlético Mineiro'nun da peşinde olduğu Uruguaylı milli yıldızın transferini bitirmek konusunda Karadeniz Fırtınası bu kez oldukça kararlı.






Transferde "yelkenler fora" diyen Trabzonspor'un radarına giren son isim, Arjantin ekiplerinden Estudiantes forması giyen Uruguaylı 10 numara Tiago Palacios oldu. Karadeniz fırtınası, Uruguay Milli Takımına da seçilen 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvarken, transfer piyasası da iyice hareketlendi.






SÖZLEŞMESİ ARALIK 2027'DE BİTECEL

Estudiantes kulübü, bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncusunu kolay kolay bırakmak niyetinde değil. Efsane isim Juan Sebastian Veron liderliğindeki kulüp yönetimi, Palacios'un bonservis bedelini 10 milyon dolar olarak belirledi. Sözleşmesi Aralık 2027'ye kadar devam eden yetenekli 10 numara için Trabzonspor'un ciddi bir mali teklif yapmaya hazırlandığı ve bu transfer döneminde oyuncuyu bitirmek konusunda oldukça istekli olduğu belirtiliyor.






ATLETICO-MG'NİN DE İLGİSİ VAR

Palacios'un tek talibi Trabzonspor değil. İki hafta önce, Eduardo Dominguez'in yönetimindeki Atletico Mineiro da oyuncunun durumunu sormak için Estudiantes'le resmi temasa geçti. Yıldız oyuncu geçmiş transfer dönemlerinde de oldukça rağbet görüyordu. Geçen yıl Rusya'dan resmi teklifler geldi ancak ödeme koşullarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle süreç tıkandı. Geçmişte de Trabzonspor'un Palacios için hamle yaptığı söylentileri vardı.






RUSYA'YA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

1.67'lık 10 numara, eski teknik direktör Dominguez'in ayrılışının ardından göreve gelen Alexander Medina dönemiyle birlikte adeta takımın kilit taşı haline geldi. Yeni oyun sistemine kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Palacios, çıktığı 19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyerek kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Gedson bardağı taşırdı! Galatasaray'da ohal ilan edildi

Galatasaray'ın transfer süreci menajer oyunlarına sahne oluyor. Her yöneticinin farklı aracılardan isim alması ve bu isimlerin sosyal medya fenomenleri üzerinden taraftara "vazgeçilmez" gibi dayatılması Başkan Dursun Özbek’i çılgına çevirdi. Son olarak Gedson Fernandes’in yönetim içindeki 4-5 farklı isme birden önerilip ardından sosyal medyada organize bir propagandaya dönüştürülmesi bardağı taşıran son damla oldu.
 

10.06.2026 15:51:00
Haber Merkezi
Gedson bardağı taşırdı! Galatasaray'da ohal ilan edildi
Gedson bardağı taşırdı! Galatasaray'da ohal ilan edildi
Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Galatasaray kulübünün koridorları adeta menajerlerin istilasına uğradı. Kemerburgaz ve kulüp binasında yaşanan bu hareketlilik, beraberinde büyük bir yönetimsel krizi de getirdi. Birden fazla koldan yürütülen oyuncu önerme furyası, Başkan Dursun Özbek'in sabrını taşırdı.

Sarı-kırmızılı kulüpte şu sıralar tam anlamıyla bir "isim bombardımanı" yaşanıyor. Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre, transfer süreci tek bir elden yürütülmek yerine çok başlı bir yapıya bürünmüş durumda.






TÜM YÖNETİCİLERE İSİM ÖNERİLİYOR

Arası iyi olan menajerler doğrudan Başkan Özbek'in kapısını çalarken; Abdullah Kavukcu ile ilişkisi kuvvetli olan aracılar da rotayı Kavukcu'ya çeviriyor. Menajerlerin radarına giren diğer isimler ise yönetim kurulu üyeleri Maruf Güneş ve Metin Öztürk. Her iki isme de her gün onlarca futbolcu öneriliyor. Tüm bu yönetimsel trafiğin yanında, teknik direktör Okan Buruk ve kulübün scout ekibi de kendi belirledikleri listeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.






BARELLA İÇİN INTER AÇIKLAMA YAPTI

Yapılan son transfer toplantısında, kulübün son yıllardaki gözde menajeri George Gardi'nin getirdiği isimlerin masaya yatırıldığı ve hararetli tartışmaların yaşandığı öğrenildi. Kulüpteki bu çok seslilik, İtalyan devi Inter'i bile harekete geçirdi. Fotospor'un Nicolo Barella ismini gündeme getirmesinin ardından, iddiaların ciddiyeti üzerine Inter cephesinden jet hızında resmi bir açıklama gelmişti. Ancak asıl kriz Gedson Fernandes yüzünden patlak verdi.






4-5 İSİM GEDSON'U ÖNERDİ

Spartak Moskova'dan ayrılmak ve Galatasaray'a dönmek isteyen Portekizli yıldız, menajerler aracılığıyla Galatasaray yönetimi içindeki 4-5 farklı isme birden önerildi.

Galatasaray yönetimini ve transfer stratejisini en çok yıpratan unsur ise önerilen isimlerin anında sosyal medyaya sızdırılması oldu.






GEDSON İDDİALARI BARDAĞI TAŞIRDI

Herhangi bir yöneticiye oyuncusunu sunan menajer, dakikalar sonra sosyal medyadaki "fenomen" hesapları devreye sokuyor. Bu hesaplar üzerinden "Galatasaray bu ismi almazsa olmaz" algısı yaratılarak yönetim üzerinde taraftar baskısı kuruluyor. Son olarak Gedson Fernandes isminin yöneticilere sunulmasının hemen ardından, fenomenler aracılığıyla "Galatasaray, Gedson'u istiyor" şeklinde organize haberler yaptırıldı.






OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI YAPILACAK

Yaşanan bu bilgi kirliliği, menajerlerin kulübü sosyal medya üzerinden manipüle etme çabaları ve transfer gizliliğinin tamamen ortadan kalkması üzerine Başkan Dursun Özbek adeta çılgına döndü.

Kulübün yıpratılmasına ve transfer bütçesinin sosyal medya baskısıyla eritilmesine izin vermeyeceğini belirten Özbek, duruma acil el koydu. Başkanın, önümüzdeki günlerde kurmaylarıyla bir toplantı yaparak bu yetki karmaşasının ve menajer oyunlarının nasıl çözüleceğini masaya yatıracak.

Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu

Trabzonspor'un asıl hedefinin, Girona formasıyla harikalar yaratan 24 yaşındaki Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı 

10.06.2026 15:50:00
Haber Merkezi
Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu
Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu
Adı bir süredir Artem Dovbyk ile anılan Trabzonspor'un asıl hedefinin, Girona formasıyla harikalar yaratan 24 yaşındaki bir başka Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı. İspanyol basınının manşetlerine taşınan hamlede bordo-mavililer, Villarreal'in de devrede olduğu transfer yarışında oldukça ileri bir seviyeye ulaşarak liderliği eline geçirdi.






Trabzonspor için Artem Dovbyk yazılıyor ancak Karadeniz fırtınasının asıl hedefinin Girona forması giyen bir başka Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı. Spor gazetecisi Andrés Guzman'ın aktardığı bilgilere göre, Trabzonspor bu transferde oldukça ileri bir seviyeye gelmiş durumda.






23 MİLYON EURO'DA ISRAR EDİYORLAR

La Liga başarılı bir grafik çizen 24 yaşındaki Ukraynalı forvet için Girona yönetimi finansal şartlarını net bir şekilde belirledi. Sabit bonservis bedeli 23 milyon Euro, sonraki satıştan %15 pay. Girona yönetimi bu rakamda herhangi bir indirim yapmayacağını ve ödeme planında esnekliğe gitmeyeceğini net bir dille Trabzonspor'a iletti.






KATALAN EKİBİ ÇOK KATI DAVRANIYOR

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen ve kadrosuna ciddi bir güç katmak isteyen Trabzonspor, transfer yarışında şu an için önde giden taraf. Bordo-mavili kurmaylar; Vanat'ın fiziksel gücü, savunmayı yıpratan oyun tarzı ve bitiricilik özellikleriyle yeni projenin kusursuz parçası olacağına inanıyor. Girona ile yapılan ilk temaslarda Katalan ekibinin katı tutumu nedeniyle geçici bir tıkanma yaşansa da Trabzonspor'un ısrarı ve oyuncu tarafıyla olan dirsek teması transferi sıcak tutuyor.






VILLAREAL TRABZONSPOR'A RAKİP

Trabzonspor bu transferde yalnız değil. La Liga ekiplerinden Villarreal CF de Vanat'ı hücum hattı için öncelikli hedef olarak belirledi. İspanyol ekibi de sürece dahil olmasıyla birlikte transfer tam anlamıyla çift taraflı bir savaşa dönüştü. 24 yaşındaki golcünün; hareketliliği, sırtı dönük oynayabilme becerisi ve gol sezgisi her iki kulübün de iştahını kabartıyor.

Aziz Yıldırım, Salah transferini bitirebilecek mi?

Fenerbahçe eski başkanı Sadettin Saran'ın kurmaylarından Ertan Torunoğulları’nın "Salah ile maaşına kadar anlaştık, gerisi yeni yönetime kalmış" çıkışı, göreve yeni gelen Aziz Yıldırım ve kurmaylarının kucağına adeta bir "pimli bomba" bıraktı. Geçmişte rakiplerine dünya yıldızları üzerinden yüklenen ve seçim sürecinde Mısırlı yıldızın maliyetini 90 milyon Euro olarak açıklayan Yıldırım, Suudi Arabistan kulüplerinin 200 milyon Sterlin’i bulan astronomik tekliflerinin gölgesinde tarihi bir kararın eşiğinde

10.06.2026 15:43:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım, Salah transferini bitirebilecek mi?
Aziz Yıldırım, Salah transferini bitirebilecek mi?
Fenerbahçe'de başkanlık seçiminin ardından Ertan Torunoğulları'nın Mohamed Salah ile ilgili yaptığı açıklamalar Aziz Yıldırım'ın kalesine ilk gol oldu. Göreve yeni gelen Yıldırım ve yönetimini bu açıklama sonrasında doğru stratejiyi belirlemek zorunda.






TORUNOĞULLARI PİMİ ÇEKTİ BIRAKTI

Sadettin Saran döneminde futboldan sorumlu yönetici olarak görev yapan Torunoğulları, Mısırlı yıldızın Türkiye'ye gelmeye ve Fenerbahçe forması giymeye son derece sıcak baktığını açıkladı.

- Kendisi Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyordu. Bizimle yaptığı görüşmeler de son derece olumluydu. Maaşına kadar pek çok konuda kendisiyle anlaşma zemini oluşturmuştuk. Yeni yönetimin böyle bir talebi olursa Salah'ın, Fenerbahçe formasını giyeceğine ben inanıyorum. Yeni yönetimle birlikte de seve seve çalışırız.






YILDIRIM DAHA ÖNCE SALAH'I AÇIKLADI

Başkan Aziz Yıldırım, seçim sürecinde adı Fenerbahçe ile anılan Salah'ın maliyetiyle ilgili net konuşmuş ve topu kurulacak futbol komitesine atmıştı:

- Mohamed Salah 20 milyon euro maaş istiyormuş. Menajeri falan, vergisiyle birlikte yıllık maliyeti 30 milyon euroyu buluyor. 3 senelik kontrat istese toplamda 90 milyon euro yapar. Eğer Fenerbahçe'nin şu an acil ihtiyacı o ise, alırız. Buna kuracağımız futbol komitemiz karar verecek. Şu ana kadar bizim kendisiyle direkt bir temasımız olmadı.






ZAMANINDA SERGIO RAMOS DEMİŞTİ

Zamanında eski başkan Ali Koç'a Serdar Dursun transferi üzerinden yüklenirken, "Sergio Ramos, Marcelo, Dzeko boşta, onları al!" diyerek dünya yıldızlarını işaret eden Aziz Yıldırım, şimdi kendi vizyonunu bu dev transferle kanıtlama fırsatına sahip.

Torunoğulları'nın "anlaştık" açıklamasına rağmen, bu transferin önündeki en büyük engel astronomik rakamlarla devreye giren Suudi Arabistan kulüpleri.






SUUDLARIN RAKAMLARI 10 KAT FAZLA

Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu (PIF) destekli kulüpler, Salah'ı renklerine bağlamak için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. İngiliz basınında çıkan iddialara göre; bonuslar, imaj hakları ve devasa ticari ortaklıklar da eklendiğinde Salah'ın Suudi Arabistan'daki yıllık toplam gelirinin 200 milyon sterlin seviyesini (Fenerbahçe'nin bütçesinin 10 katından fazlası...) aşabileceği konuşuluyor.






EN BÜYÜK PRESTİJ SINAVI OLACAK

Yıldırım bu transfer sürecini çok şeffaf ve hızlı yönetmesi gerek. Salah isminin bu kadar yüksek sesle zikredilmesinin ardından, camiada beklenti arşa çıkmış durumda.

Eğer yeni yönetimden çok hızlı ve doğru açıklamalar gelmezse, Yıldırım geçmişte rakiplerini transfer beceriksizlikleri üzerinden zor duruma düşürdüğü gibi, kendisi de muhalefetin sert eleştiri oklarıyla karşı karşıya kalabilir. Kısacası; Salah transferi, Yıldırım yönetiminin ilk ve en büyük prestij sınavı olacak.

Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı

Aziz Yıldırım’a karşı seçimi kaybettikten sonra köşesine çekildiği iddia edilen Hakan Safi, tam tersi bir hamleyle şimdiden 2027 seçimleri için kolları sıvadı 

10.06.2026 15:32:00
Haber Merkezi
Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı
Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'a karşı seçimi kaybettikten sonra "bir daha girmem" diyerek köşesine çekildiği iddia edilen Hakan Safi, tam tersi bir hamleyle şimdiden 2027 seçimleri için kolları sıvadı. Mevcut yönetimin başta stadyum projesi olmak üzere verdiği sözleri tutamayacağına inanan Safi'nin; Çalhanoğlu, Merih, Greenwood ve Suarez gibi dünya yıldızlarının ön protokolleri dahil olmak üzere seçim sürecinde tam 10 milyon Euro harcadığı, yeni dönemde ise çok daha güçlü bir yönetim, dev bir propaganda ekibi ve agresif bir stratejiyle yeniden başkanlığa aday olacağı iddia edildi.






Fenerbahçe'nin olaylı olağanüstü seçimli genel kurulunda Aziz Yıldırım'a karşı kaybeden başkan adayı Hakan Safi hakkında kulisler alev aldı. Seçim maratonunun ardından camiada, Safi'nin yakın çevresine "Ben daha ne yapayım?" diyerek sitem ettiği ve "Bir daha seçime falan girmem" dediği iddiaları hızla yayılmıştı. Ancak madalyonun diğer yüzünde çok daha çarpıcı, bambaşka bir senaryonun olduğu ortaya çıktı.






2027 İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR

Edinilen bilgilere göre; Hakan Safi pes etmek bir yana, 2027 yılında yapılacak olağan seçimler için şimdiden harekete geçti. Kulislerden sızan iddialara göre Safi, yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın, başta stadyum kapasitesinin büyütülmesi projesi olmak üzere genel kurulda kongre üyelerine verdiği büyük vaatleri yerine getiremeyeceğine inanıyor. Bu durumu bir stratejiye dönüştürmeyi planlayan Hakan Safi'nin, 2027 yılındaki seçimlere çok daha güçlü bir yönetim listesi, profesyonel bir propaganda ekibi ve kusursuz bir stratejiyle hazırlanacağı öğrenildi.






4 FUTBOLCU İÇİN 7.5 MİLYON EURO

Hakan Safi'nin seçim döneminde vaat ettiği dev transfer hamlelerinin perde arkası da netleşmeye başladı. İddialara göre Safi; Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Mason Greenwood ve Kolombiyalı golcü Luis Suarez gibi dünya çapındaki yıldız isimlerle aslında ön protokol imzalamıştı.






Safi'nin sadece bu futbolcuları Fenerbahçe'ye kazandırmak adına yaptığı ön kontratlar ve bağlayıcı protokoller için cebinden 7.5 milyon Euro civarında bir harcama yaptığı belirtiliyor.






TOPLAMDA 10 MİLYON EURO HARCADI

Camiada ve kulislerde konuşulan bir diğer çarpıcı iddia ise Hakan Safi'nin bu olağanüstü kongre süreci boyunca harcadığı toplam rakamla ilgili.

İddialara göre Safi, reklam kampanyaları, organizasyonlar, seyahatler ve ön protokoller de dahil olmak üzere adaylık sürecinde toplamda 10 milyon Euro'ya yakın bir bütçeyi gözden çıkardı.

2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın

2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçı, A Grubu'nda ev sahiplerinden Meksika ile Güney Afrika arasında Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de oynayacak

10.06.2026 13:50:00
AA
2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın
2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın
2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçı, A Grubu'nda ev sahiplerinden Meksika ile Güney Afrika arasında Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de oynayacak.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada açılış maçı, 83 bin kapasiteli Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak.

Tarihte ilk kez 48 takımla düzenlenen turnuvada, Mexico City Stadı, 3. kez turnuvanın açılış maçına ev sahipliği yaparak tarihe geçecek.

Turnuva, 6 haftalık heyecanın ardından 19 Temmuz Pazar günü, 82 bin 500 kişilik New York New Jersey Stadı'ndaki final maçıyla sona erecek.

Öncesinde konserler verilecek

2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçından önce çeşitli etkinlikler yapılacak.

Kupanın resmi şarkısı Dai Dai'yi seslendirecek Shakira ve Burna Boy'un yanı sıra açılış töreninde Alejandro Fernandez, Belinda, Danny Ocean, J Balvin, Lila Downs, Los Angeles Azules, Mana ve Tyla gibi dünya müziğinin ünlü isimleri sahne alacak.

Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!


 
Fenerbahçe’de başkan adaylarının taraftara söz verdiği dünyaca ünlü golcüler birer birer elden kaçıyor!

09.06.2026 18:57:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!

Fenerbahçe'de başkan adaylarının transfer listelerini süsleyen dünyaca ünlü yıldızlardan arka arkaya kötü haberler geliyor. Corriere dello Sport, seçim sürecinde Fenerbahçe başkan adaylarının transfer listesinde yer alan Mason Greenwood, Alexander Sörloth ve Randal Kolo Muani'nin Serie A'nın yolunu tutmaya oldukça yakın olduğunu yazdı.

Greenwood, Roma yolunda

Hakan Safi'nin "Anlaştım" diyerek müjdelediği Mason Greenwood için İtalya devi Roma ciddi şekilde devrede. Çizme basınından gelen bilgilere göre, Roma ile Greenwood arasındaki görüşmeler oldukça olumlu ilerliyor ve transferin tamamlanma ihtimali her geçen gün güçleniyor.







Vlahovic nereye gidiyor?

Aziz Yıldırım'ın listesinde adı sıkça geçen Dusan Vlahovic defterinin kapanma noktasına gelmesinin ardından Juventus rotayı tanıdık bir isme kırdı.







Sörloth, Juve yolunda

Yine Yıldırım'ın golcü listesinde yer aldığını açıkça belirttiği eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth, Juventus ile anlaşma noktasına geldi.







Muani de Juve olacak

Hakan Safi'nin golcü adayları arasında yer aldığı iddia edilen Paris Saint-Germain'in Fransız yıldızı Randal Kolo Muani de Juventus'a imza atmaya çok yakın.

Trabzonspor her yerden çıkıyor


 
Trabzonspor yeni sezon öncesi sol kanat hücum hattını güçlendirmek için İtalya'da yeri yerinden oynattı. Bordo-mavili yönetimin bu bölge için ilk tercihi sezonu Cagliari'de tamamlayan Semih Kılıçsoy. Semih'i kadroda tutamayacağını anlayan Cagliari, milli oyuncunun yerini Bologna'nın 22 yaşındaki Arjantinli oyun kurucusu Benjamín Domínguez ile doldurmak istedi. Ancak Trabzonspor, Semih'in alternatifi olarak Dominguez için de Bologna ile temas kurdu.

09.06.2026 18:37:00 / Güncelleme: 09.06.2026 18:52:10
Haber Merkezi
  Trabzonspor her yerden çıkıyor
  Trabzonspor her yerden çıkıyor

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için hırs ve azimle çalışan Trabzonspor, transfer hattında Serie A ekiplerinden Cagliari ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili yönetimin sol kanat forvet pozisyonu için belirlediği yol haritası, İtalyanlarla kafa kafaya geldi.
Karadeniz devinin bu bölge için ilk tercihi geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan Cagliari'ye kiralanan Semih Kılıçsoy. Trabzonspor, milli oyuncuyu için şartları zorlarken, bu hamle Cagliari'nin planlarını tamamen altüst etti.







Cagliari, Semih'ten vazgeçmedi

İtalya'dan gelen bilgilere göre; Semih Kılıçsoy'u geri almak için indirim isteyen Cagliari milli oyuncuyu beklerken B planını da devreye soktu. İtalyan ekibinin yeni sportif direktörü Pietro Accardi, Semih'in yerine Bologna'nın 22 yaşındaki Arjantinli oyun kurucusu Benjamín Domínguez'i gözüne kestirdi. Ancak İtalyan ekibi ikinci bir Trabzonspor şokuyla daha sarsıldı. Çünkü sol kanat forvet havuzunu geniş tutan Trabzonspor, Semih olmazsa diye Benjamín Domínguez için de Bologna'nın kapısını resmen çaldı.







Alternatif Dominguez

Bordo-mavililerin, Bologna forması giyen genç Arjantinli için ilk resmi teklifini sunması Çizme basınına bomba gibi düştü. Cagliari, Semih'in gidişiyle doğacak boşluğu Domínguez ile kapatmak isterken; Trabzonspor'un bu transfere de somut ve agresif bir şekilde dahil olması İtalyanların elini kolunu bağladı.







Trabzonspor'un bu güçlü varlığı, Bologna'nın iştahını kabartırken transfer maliyetlerini de Cagliari'nin karşılayamayacağı seviyelere çekme riski taşıyor. Çizme ekibi şimdi hem Semih Kılıçsoy'un durumunu yakından takip etmek hem de B planı olan Domínguez'i Trabzonspor'a kaptırmamak için yoğun bir strateji savaşı vermek zorunda.

Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Armand Lauriente için Sassuolo kapıyı 25 milyon Euro’dan açtı; Fransız kulüplerinin de devreye girdiği transferde siyah-beyazlıların işi zorlaşıyor

09.06.2026 18:24:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ın, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Armand Lauriente aşkı bitmiyor. Siyah-beyazlıların Fransız kanat oyuncusuna olan ilgisi ciddiyetini korurken, transferin önündeki mali tablo ve rakipler netleşmeye başladı.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın aktardığı bilgilere göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Vincenzo Italiano'nun da onay verdiği 27 yaşındaki yıldız için resmi girişimlerini sıklaştırdı.

İtalyan temsilcisi, takımdan ayrılmaya sıcak bakan Fransız yıldız için kapıyı 25 milyon Euro bonservis bedeliyle açtı. Beşiktaş'ın bu rakam karşısında teklifini güncelleyerek önümüzdeki günlerde yeni bir hamle yapması bekleniyor.

Bu arada Mason Greenwood ile yollarını ayırmaya hazırlanan Marsilya'nın, Fransız oyuncu için devreye girebilecek en ciddi adaylardan biri olduğu konuşuluyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.