Gül TatlısıMalzemeler: 1 paket margarin / 2 kaşık yoğurt / 2 kaşık / Sıvı yağ / 1 yumurta / 1,5 çay bardağı irmik / 250 gr ceviz aldıgı kadar un
Şerbeti için: 2 su bardağı şeker / 2 su bardağı su
Hazırlanması: Margarin ve diğer malzemeleri karıştırın hamuru elde ettikten sonra, oklava yardımıyla açın hamuru 4'e bölün. Cevizin 1/4'ünü her bir hamura koyun ve rulo şeklinde sarın, halka halka kesin. Böldüğünüz kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizin 175° pişirin. Piştikten sonra sıcak şerbet dökün ve soğuk servis yapın.
Afiyet Olsun
Şerbeti için: 2 su bardağı şeker / 2 su bardağı su
Hazırlanması: Margarin ve diğer malzemeleri karıştırın hamuru elde ettikten sonra, oklava yardımıyla açın hamuru 4'e bölün. Cevizin 1/4'ünü her bir hamura koyun ve rulo şeklinde sarın, halka halka kesin. Böldüğünüz kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizin 175° pişirin. Piştikten sonra sıcak şerbet dökün ve soğuk servis yapın.
Afiyet Olsun
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.