logo
11 HAZİRAN 2026

Alperen'in çabası Rockets'a yetmedi

NBA'de Alperen'in "double double"ı Rockets'ın kazanmasına yetmedi

08.03.2023 09:10:00
Alperen'in çabası Rockets'a yetmedi
Alperen'in çabası Rockets'a yetmedi

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 118-96 kaybettikleri Brooklyn Nets maçında 16 sayı, 12 ribauntla oynadı.

NBA'e 8 karşılaşmayla devam edildi. Doğu Konferansı'nda play-off mücadelesi veren Nets, Batı Konferansı sonuncusu Rockets'ı yenerek art arda 3. galibiyetini aldı. Konuk ekip Nets'te Mikal Bridges 30 sayı, 5 asist, Spencer Dinwiddie 23 sayı, Nic Claxton 18 sayı, 13 ribaunt, 4 blokla oynadı. Rockets'ta 25 sayı kaydeden Jalen Green ve 16 sayı, 12 ribauntla "double double" yapan Alperen, takımlarını ayakta tutmaya çalıştı.

Furkan Korkmaz ise takımı Philadelphia 76ers'ın 117-94 galip ayrıldığı Minnesota Timberwolves deplasmanında 6 sayı attı. Galibiyet serisini 3 karşılaşmaya çıkaran Doğu Konferansı 3'üncüsü 76ers'ta Joel Embiid, 39 sayı, 7 ribaunt, 3 blokla sahanın en etkili ismi oldu.

Lakers, Gasol'ün formasının emekli edildiği maçı kazandı

Los Angeles Lakers formasıyla üst üste 3 NBA finali oynayan ve 2009, 2010 yıllarında şampiyonluğa ulaşan eski İspanyol basketbolcu Pau Gasol'ün forması emekli edildi. Gasol'ün giydiği 16 numaralı forma, Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies maçının devre arasında Crypto.com Arena'nın kirişlerine asıldı. Lakers, konuk ettiği Grizzlies'i 112-103 yenerek aylar sonra Batı Konferansı'nda play-in potasına girdi. Lakers'ın all-star oyuncusu Anthony Davis, 30 sayı, 22 ribauntla galibiyetin mimarı oldu.

Warriors, Curry'nin 40 sayısına rağmen kaybetti

Batı Konferansı'ndaki play-off resmi açısından önem taşıyan mücadelede Oklahoma City Thunder, Golden State Warriors'ı 137-128 mağlup etti. 7 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Thunder'da 33 sayı, 6 asistle oynayan Shai Gilgeous-Alexander ve 17 sayı, 17 asist, 11 ribauntla "triple double" yapan Josh Giddey öne çıktı. Warriors cephesindeyse Stephen Curry 40 sayı, 7 asist, 6 ribaunt, Klay Thompson 23 ve Jonathan Kuminga 21 sayı üretti.

Sonuçlar

Orlando Magic-Milwaukee Bucks: 123-134

Detroit Pistons-Washington Wizards: 117-119

New York Knicks-Charlotte Hornets: 105-112

Minnesota Timberwolves-Philadelphia 76ers: 94-117

Houston Rockets-Brooklyn Nets: 96-118

Oklahoma City Thunder-Golden State Warriors: 137-128

Dallas Mavericks-Utah Jazz: 120-116

Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies: 112-103 AA

Amedspor'a Şampiyonlar Ligi kalecisi!

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kollarını sıvayan Amedspor'un, Bolivya Milli Takımı'nın vazgeçilmez 1 numarası ve Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi olan Libertadores’in tecrübeli eldiveni Guillermo Viscarra ile ilgilendiği öne sürüldü

10.06.2026 16:36:00
Haber Merkezi
Amedspor'a Şampiyonlar Ligi kalecisi!
Amedspor'a Şampiyonlar Ligi kalecisi!
Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kollarını sıvayan Amedspor'un, Bolivya Milli Takımı'nın vazgeçilmez 1 numarası ve Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olan Libertadores'in tecrübeli eldiveni Guillermo Viscarra ile ilgilendiği öne sürüldü.

1.91'lik dev kalecinin Türkiye'ye olası transferi Alianza Lima taraftarlarında şok etkisi yaratırken, artan spekülasyonların ardından oyuncunun menajeri Daniel González'den resmi açıklama geldi.







Serkan Reçber'i sportif direktör olarak takımın başına getiren Amedspor için Güney Amerika'dan bomba bir iddia geldi.

Yeşil-kırmızılıların, Bolivya Milli Takımı'nın as kalecisi ve Libertadores Kupası'nın tecrübeli eldiveni Guillermo Viscarra'yı kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. Transfer spekülasyonları oyuncunun kulübü Alianza Lima'da deprem etkisi yaratırken, menajerinden ilk resmi açıklama geldi.







TARAFTARLAR PANİĞE KAPILDI

Yeni sezon yapılanması doğrultusunda iddialı bir kadro kurmak isteyen Amedspor'un transfer radarına, Güney Amerika futbolunun en istikrarlı file bekçilerinden biri girdi.

Gelen haberlere göre Amedspor, Peru Ligi takımlarından Alianza Lima forması giyen Guillermo Viscarra ile ciddi şekilde ilgileniyor. Bu gelişme, Peru temsilcisinin taraftarları arasında büyük bir endişe ve panik dalgasına yol açtı.







38 KEZ MİLLİ TAKIMDA OYNADI

33 yaşında ve 1.91 boyundaki dev eldiven, kaledeki istikrarlı performansı ve sezon boyunca sergilediği olağanüstü kurtarışlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen Conmebol Libertadores Kupası'nda birçok kritik maça çıkan deneyimli kaleci, aynı zamanda Bolivya Milli Takımı'nın da vazgeçilmez 1 numarası konumunda. Milli formayı tam 38 kez terleten Viscarra'nın bu üst düzey kariyeri, transfer piyasasında adının uluslararası alanda sıkça anılmasını sağlıyor.







MENAJERİ AÇIK KAPI BIRAKTI

Artan transfer spekülasyonları ve taraftarların endişesi üzerine, oyuncunun cephesinden durumu netleştiren ilk resmi hamle geldi. Guillermo "Billy" Viscarra'nın menajeri Daniel González, Peru basınına (Depor gazetesine) yaptığı açıklamada iddialara temkinli yaklaştı ancak kapıyı tamamen kapatmadı.







- Billy'nin kulübüyle Aralık ayına kadar devam eden net bir sözleşmesi var. Şu an için Alianza Lima'nın sportif projesine olan bağlılığı sürüyor ve an itibarıyla yurt dışına transferini kesinleştiren, tamamlanmış bir anlaşma söz konusu değil.

Dursun Özbek'in dev Avrupa planı

Dursun Özbek, Galatasaray'ı küresel futbol endüstrisinin zirvesine taşıyacak radikal bir projenin düğmesine bastı. Avrupa’da genç yetenekleri parlatacak stratejik bir "pilot takım" satın almayı planlayan Özbek’in, bu devasa futbol ağının liderliğini ise Bayern Münih'in eski CEO'su ve dünya futbolunun efsane kalecisi Oliver Kahn’a emanet etmek istediği öne sürüldü.

10.06.2026 15:47:00
Haber Merkezi
Dursun Özbek'in dev Avrupa planı
Dursun Özbek'in dev Avrupa planı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, dünya futbolunun efsane kalecilerinden ve Bayern Münih'in eski CEO'su Oliver Kahn ile bir araya gelerek vizyoner bir projenin ilk adımlarını atmak istediği öne sürüldü. İddialara göre Başkan Dursun Özbek, Galatasaray'ın küresel futbol arenasındaki gücünü artırmak ve genç yetenekleri parlatmak adına radikal bir adım atmaya hazırlanıyor.






DEVASA BİR FUTBOL PROJESİ OLACAK

Sarı-kırmızılı kulübün, Avrupa'da "pilot takım" olarak kullanılacak yeni bir futbol kulübü satın almak istediği belirtildi. Özbek'in bu devasa futbol projesinin başına ise kurumsal hafızası ve futbol zekasıyla tanınan Oliver Kahn'ı getirmeyi planladığı konuşuluyor. Projenin tüm yönetimini Kahn'a devretmeyi düşünen Özbek, efsane isimle küresel bir futbol ağı kurmayı hedefliyor.






BAYERN'DE CEO'LUK GÖREVİNDE KALDI

Bayern Münih'teki CEO'luk görevinden ayrıldıktan sonra bir süre gözlerden uzak kalmayı tercih eden Oliver Kahn, son dönemde futbol endüstrisindeki uluslararası yatırımlar ve danışmanlık projeleriyle adından söz ettiriyor. Küresel futbol yatırımlarına olan ilgisini gizlemeyen efsane isim, bu alanda oldukça aktif.






BORDEAUX'YU SATIN ALMAK İSTEDİ

Oliver Kahn, geçtiğimiz dönemde (özellikle 2025 ortalarında) finansal zorluklar yaşayan köklü Fransız kulübü Bordeaux'yu satın almak için ciddi bir konsorsiyum projesi yürütmüştü. Ancak kulübün ağır borç yapısı ve talep edilen yüksek maliyetler nedeniyle Kahn, son aşamada bu tekliften çekilmek zorunda kalmıştı.






KAHN BU HAMLEYE NASIL YAKLAŞACAK

Fransa'daki kulüp satın alma girişiminin ardından kurumsal düzeyde spor yönetimi danışmanlıkları vermeye ve kendi iş projelerine odaklanmaya devam eden Kahn'ın, Galatasaray'ın bu hamlesine nasıl yaklaşacağı merak konusu.






RESMİ AÇIKLAMALAR NE OLACAK?

Eğer iddialar gerçeğe dönüşürse, Galatasaray sadece sahada değil, endüstriyel futbol yönetiminde de Avrupa'nın devleriyle yarışacak küresel bir modelin temelini atmış olacak. Gözler şimdi sarı-kırmızılı yönetimden ve Oliver Kahn cephesinden gelecek resmi açıklamalara çevrildi.

2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın

2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçı, A Grubu'nda ev sahiplerinden Meksika ile Güney Afrika arasında Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de oynayacak

10.06.2026 13:50:00
AA
2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın
2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın
2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçı, A Grubu'nda ev sahiplerinden Meksika ile Güney Afrika arasında Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de oynayacak.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada açılış maçı, 83 bin kapasiteli Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak.

Tarihte ilk kez 48 takımla düzenlenen turnuvada, Mexico City Stadı, 3. kez turnuvanın açılış maçına ev sahipliği yaparak tarihe geçecek.

Turnuva, 6 haftalık heyecanın ardından 19 Temmuz Pazar günü, 82 bin 500 kişilik New York New Jersey Stadı'ndaki final maçıyla sona erecek.

Öncesinde konserler verilecek

2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçından önce çeşitli etkinlikler yapılacak.

Kupanın resmi şarkısı Dai Dai'yi seslendirecek Shakira ve Burna Boy'un yanı sıra açılış töreninde Alejandro Fernandez, Belinda, Danny Ocean, J Balvin, Lila Downs, Los Angeles Azules, Mana ve Tyla gibi dünya müziğinin ünlü isimleri sahne alacak.

Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!


 
Fenerbahçe’de başkan adaylarının taraftara söz verdiği dünyaca ünlü golcüler birer birer elden kaçıyor!

09.06.2026 18:57:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!

Fenerbahçe'de başkan adaylarının transfer listelerini süsleyen dünyaca ünlü yıldızlardan arka arkaya kötü haberler geliyor. Corriere dello Sport, seçim sürecinde Fenerbahçe başkan adaylarının transfer listesinde yer alan Mason Greenwood, Alexander Sörloth ve Randal Kolo Muani'nin Serie A'nın yolunu tutmaya oldukça yakın olduğunu yazdı.

Greenwood, Roma yolunda

Hakan Safi'nin "Anlaştım" diyerek müjdelediği Mason Greenwood için İtalya devi Roma ciddi şekilde devrede. Çizme basınından gelen bilgilere göre, Roma ile Greenwood arasındaki görüşmeler oldukça olumlu ilerliyor ve transferin tamamlanma ihtimali her geçen gün güçleniyor.







Vlahovic nereye gidiyor?

Aziz Yıldırım'ın listesinde adı sıkça geçen Dusan Vlahovic defterinin kapanma noktasına gelmesinin ardından Juventus rotayı tanıdık bir isme kırdı.







Sörloth, Juve yolunda

Yine Yıldırım'ın golcü listesinde yer aldığını açıkça belirttiği eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth, Juventus ile anlaşma noktasına geldi.







Muani de Juve olacak

Hakan Safi'nin golcü adayları arasında yer aldığı iddia edilen Paris Saint-Germain'in Fransız yıldızı Randal Kolo Muani de Juventus'a imza atmaya çok yakın.

Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde


 
Fenerbahçe’de yeniden başkanlık koltuğuna oturarak camiada büyük bir sinerji yaratan Aziz Yıldırım, kulübe kısmetiyle ve dev projeleriyle geri döndü. Yıldırım'ın "Saracoğlu’nu 8 ay içinde 64 bin kişiye çıkaracağız" vaadi ise çok değerli. Eğer bu hamle başarılı olursa Saracoğlu, EURO 2032’de en az bir yarı final maçına ev sahipliği yapacak. Bunun getirisi ise tahminlerin çok üstünde.

09.06.2026 18:47:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde
Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde

Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, kulübe kısmetiyle geldi. Göreve gelir gelmez Türk futbolunun idari dinamiklerini değiştirecek hamlelere imza atan Yıldırım, ilk olarak TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na zeytin dalı uzattı. Hacıosmanoğlu için "başarılı" ifadesini kullanan ve futbol camiasına mavi boncuk dağıtan kıdemli başkan, asıl büyük bombayı ise stadyum projesiyle patlattı: Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nu 8 ay içinde 64 bin kişilik kapasiteye ulaştıracağız.
Yıldırım'ın bu vaadi, sadece bir kapasite artırımı değil, Fenerbahçe'yi milyarlık bir uluslararası gelirin merkezine oturtacak dev bir planın ilk adımı olarak değerlendiriliyor.







İzinler hızlı alınacak

Başkanın gözü şimdiden Ekim 2026'da. UEFA'nın EURO 2032 için Türkiye ve İtalya'dan maçların oynanacağı nihai stadyum isimlerini resmen onaylayacağı bu kritik süreçte, Kadıköy için tarihi bir senaryo devreye giriyor. TFF, Türk hükümetinin garantörlüğünde Saracoğlu'nun 2030 yılına kadar turnuva standartlarına tamamen yetiştirileceğini taahhüt ederek UEFA'ya bildirecek. Aziz Yıldırım'ın da bu sayede stadın büyütülmesi için gerekli olan bürokratik izinlerin ve onayların hükümet kademelerinden jet hızıyla çıkması bekleniyor.







Dursun Özbek'ten itiraf

Fenerbahçe'nin bu operasyonda elini güçlendiren en önemli faktörlerden biri ise ezeli rakibinden geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Mevcut stadımızı olduğu haliyle daha fazla büyütmemizin imkanı yok" şeklindeki itirafları, ibreyi tamamen Kadıköy'e çevirdi. RAMS Park'ın fiziki yapısı gereği kapasite artırımına gidememesi, TFF ve hükümet nezdinde Fenerbahçe'nin projesini bir numaralı öncelik haline getirdi. Eğer Şükrü Saracoğlu Stadyumu planlandığı gibi 64 bin kişilik elit kategori kapasitesine ulaştırılırsa, Türk futbol tarihinde kartlar yeniden dağıtılacak. Turnuvanın İstanbul bacağında kapasite yetersizliği nedeniyle Galatasaray'ın iç saha stadyumu RAMS Park liste dışı kalacak.







En az bir yarı final garanti

Kapasite üstünlüğünü ve modernizasyon kozunu eline alacak olan yeni Saracoğlu ise EURO 2032'de en az bir yarı final maçına ev sahipliği yapma hakkını cebine koyacak. Bu dev organizasyon, uluslararası sponsorluklar, bilet gelirleri, ağırlama paketleri ve ağırlanacak on binlerce turist sayesinde Fenerbahçe'nin kasasına ekstra olarak milyonlarca euroluk dev bir gelir bırakacak.

Trabzonspor her yerden çıkıyor


 
Trabzonspor yeni sezon öncesi sol kanat hücum hattını güçlendirmek için İtalya'da yeri yerinden oynattı. Bordo-mavili yönetimin bu bölge için ilk tercihi sezonu Cagliari'de tamamlayan Semih Kılıçsoy. Semih'i kadroda tutamayacağını anlayan Cagliari, milli oyuncunun yerini Bologna'nın 22 yaşındaki Arjantinli oyun kurucusu Benjamín Domínguez ile doldurmak istedi. Ancak Trabzonspor, Semih'in alternatifi olarak Dominguez için de Bologna ile temas kurdu.

09.06.2026 18:37:00 / Güncelleme: 09.06.2026 18:52:10
Haber Merkezi
  Trabzonspor her yerden çıkıyor
  Trabzonspor her yerden çıkıyor

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için hırs ve azimle çalışan Trabzonspor, transfer hattında Serie A ekiplerinden Cagliari ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili yönetimin sol kanat forvet pozisyonu için belirlediği yol haritası, İtalyanlarla kafa kafaya geldi.
Karadeniz devinin bu bölge için ilk tercihi geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan Cagliari'ye kiralanan Semih Kılıçsoy. Trabzonspor, milli oyuncuyu için şartları zorlarken, bu hamle Cagliari'nin planlarını tamamen altüst etti.







Cagliari, Semih'ten vazgeçmedi

İtalya'dan gelen bilgilere göre; Semih Kılıçsoy'u geri almak için indirim isteyen Cagliari milli oyuncuyu beklerken B planını da devreye soktu. İtalyan ekibinin yeni sportif direktörü Pietro Accardi, Semih'in yerine Bologna'nın 22 yaşındaki Arjantinli oyun kurucusu Benjamín Domínguez'i gözüne kestirdi. Ancak İtalyan ekibi ikinci bir Trabzonspor şokuyla daha sarsıldı. Çünkü sol kanat forvet havuzunu geniş tutan Trabzonspor, Semih olmazsa diye Benjamín Domínguez için de Bologna'nın kapısını resmen çaldı.







Alternatif Dominguez

Bordo-mavililerin, Bologna forması giyen genç Arjantinli için ilk resmi teklifini sunması Çizme basınına bomba gibi düştü. Cagliari, Semih'in gidişiyle doğacak boşluğu Domínguez ile kapatmak isterken; Trabzonspor'un bu transfere de somut ve agresif bir şekilde dahil olması İtalyanların elini kolunu bağladı.







Trabzonspor'un bu güçlü varlığı, Bologna'nın iştahını kabartırken transfer maliyetlerini de Cagliari'nin karşılayamayacağı seviyelere çekme riski taşıyor. Çizme ekibi şimdi hem Semih Kılıçsoy'un durumunu yakından takip etmek hem de B planı olan Domínguez'i Trabzonspor'a kaptırmamak için yoğun bir strateji savaşı vermek zorunda.

Beşiktaş İtalyanları şok etti!


 
Bologna ile kazandığı tarihi kupanın ardından adı Milan ve Napoli gibi İtalyan devleriyle anılan Vincenzo Italiano’yu, Serie A’nın elit kulüpleri ne olduğunu anlayamadan radikal bir hamleyle renklerine bağlayan Beşiktaş, İtalyan futbol kamuoyunda adeta şok etkisi yarattı. 

09.06.2026 18:27:00
Haber Merkezi
Beşiktaş İtalyanları şok etti!
Beşiktaş İtalyanları şok etti!

İtalya Serie A'da Bologna ile geçirdiği iki sezonda İtalya Kupası zaferi yaşayarak kulüp tarihine geçen Vincenzo Italiano, Mayıs ayı sonunda kırmızı-mavili kulüple yollarını karşılıklı anlaşarak ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından adı Napoli ve Milan gibi devlerle anılan ve Çizme'nin en potansiyelli teknik direktörleri arasında gösterilen Italiano'nun ani bir rotayla Beşiktaş'a yönelmesi, İtalyan medyasında şok etkisi yarattı.







Goal dergisi bile kabul etmekte zorlandı

Goal İtalya yazarı Antonio Torrisi, İtalya'daki teknik direktör satranç oyununda Beşiktaş'ın nasıl hızlı davranarak Italiano'yu kaptığını şu sözlerle özetledi: "Bologna'dan ayrıldıktan sonra Vincenzo Italiano'nun adı Napoli ve Milan'la ciddi şekilde anılmaya başlanmıştı. Serie A'nın devlerinde taşlar henüz tam oturmamışken, Massimiliano Allegri'nin Napoli için adı geçerken ve Milan kendi yönetim stratejilerini belirlemeye çalışırken, Beşiktaş elini çabuk tuttu. Siyah-beyazlılar öne çıkmaya karar verdi ve Vincenzo Italiano'yu Serie A'dan kopardı."







Şok maaş iddiası

Galatasaray ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluğa oynamak için İtalyan teknik adama büyük bir transfer bütçesi ve iddialı bir kadro sözü verdi. Siyah-beyazlıların Italiano'ya sezon başına net 6 milyon Euro maaş öngören bir sözleşme teklif ettiği, bu rakamın başarılı hocanın Bologna'da kazandığının tam iki katı olduğu belirtiliyor.







Maifredi hazmedemedi

İtalyan futbolunun 80 yaşındaki tecrübeli, Juventus ve Bologna'nın eski teknik direktörü Gigi Maifredi, Italiano'nun Beşiktaş tercihini hazmedemeyerek çok sert ifadeler kullandı: "De Laurentiis'in (Napoli Başkanı) onunla görüşmek istemesi, ona odaklanmaya karar verdiği anlamına gelmiyordu. Türklere 'evet' demenin tamamen finansal bir karar olduğunu anlıyorum. Ancak acı gerçek şu ki; eğer İngiltere'ye veya Almanya'ya takım çalıştırmaya giderseniz kariyerinizde bir adım ileriye gitmiş olursunuz. Türkiye'ye giderseniz kesinlikle aynı şey söylenemez."

"Salah gelmek istiyor"

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Ertan Torunoğulları, dünya yıldızı Mohamed Salah’ın transferiyle ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı: 
Maaşına kadar anlaşmıştık, yeni yönetim isterse Fenerbahçe formasını giyer

09.06.2026 18:26:00
Haber Merkezi
"Salah gelmek istiyor"
"Salah gelmek istiyor"
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ertan Torunoğulları, dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Mohamed Salah ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Torunoğulları, Mısırlı yıldızın Türkiye'ye gelmeye ve Fenerbahçe forması giymeye son derece sıcak baktığını açıkladı.

Kendisi Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyordu. Bizimle yaptığı görüşmeler de son derece olumluydu. Maaşına kadar pek çok konuda kendisiyle anlaşma zemini oluşturmuştuk. Yeni yönetimin böyle bir talebi olursa Salah'ın, Fenerbahçe formasını giyeceğine ben inanıyorum. Görüşme konusunda yeni yönetimle birlikte de seve seve çalışırız.

Ertan Torunoğulları'nın açıklamaları, bu ilginin sadece bir nabız yoklamasından ibaret olmadığını, transfer görüşmelerinin ciddi aşamalara geldiğini gözler önüne serdi. Yıldız oyuncuyla maaş bütçesi dahil birçok kritik detayda orta yolun bulunduğu belirtilirken, transferin resmiyete dökülmesi için topun artık mevcut yönetimde olduğu ifade edildi.

Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Armand Lauriente için Sassuolo kapıyı 25 milyon Euro’dan açtı; Fransız kulüplerinin de devreye girdiği transferde siyah-beyazlıların işi zorlaşıyor

09.06.2026 18:24:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ın, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Armand Lauriente aşkı bitmiyor. Siyah-beyazlıların Fransız kanat oyuncusuna olan ilgisi ciddiyetini korurken, transferin önündeki mali tablo ve rakipler netleşmeye başladı.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın aktardığı bilgilere göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Vincenzo Italiano'nun da onay verdiği 27 yaşındaki yıldız için resmi girişimlerini sıklaştırdı.

İtalyan temsilcisi, takımdan ayrılmaya sıcak bakan Fransız yıldız için kapıyı 25 milyon Euro bonservis bedeliyle açtı. Beşiktaş'ın bu rakam karşısında teklifini güncelleyerek önümüzdeki günlerde yeni bir hamle yapması bekleniyor.

Bu arada Mason Greenwood ile yollarını ayırmaya hazırlanan Marsilya'nın, Fransız oyuncu için devreye girebilecek en ciddi adaylardan biri olduğu konuşuluyor.

Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı

Fenerbahçe’de başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım, transferde ayağının tozuyla çok büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Hakan Safi’nin anlaşmaya vardığı Mason Greenwood’un babası Andrew, Türkiye’deki yetkili menajeri aracılığıyla yeni yönetime ulaştı. Operasyonun devam edip etmeyeceğini sordu. Yıldırım’ın talebi üzerine masaya gelen resmi yazılı teklifteki şartlar Başkan Yıldırım'ı şok etti. Son noktayı koydu: Burada yazan mali şartların her birinin yarısını kabul ediyorsa, görüşmelere ancak o zaman başlarız!

09.06.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı
Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı
Fenerbahçe'de kongre geride kaldı... başkanlık yarışını Aziz Yıldırım kazandı. Seçim sürecinde Mason Greenwood ile anlaştığını açıklayan Hakan Safi'nin kaybetmesi sonrası, transfer operasyonuna dair çarpıcı bir gelişme yaşandı. İngiliz oyuncunun babası ve danışmanı Andrew Greenwood, Türkiye'deki yetkili menajeri aracılığıyla vakit kaybetmeden Aziz Yıldırım yönetimine ulaştı.






NET BİR DURUŞ SERGİLENDİ

Hakan Safi'nin seçimi kaybetmesine rağmen transferi sürdürmek isteyen Greenwood cephesi, yeni yönetime "Safi olmasa da bu operasyon devam edecek mi?" sorusunu yöneltti.

Aziz Yıldırım ve kurmayları bu hamle karşısında net bir duruş sergiledi. Hakan Safi yönetimiyle yapılan tüm anlaşmaların ve verilen sözlerin kendilerine yazılı olarak resmi bir mail ile iletilmesini talep etti.






YILDA 10 MİLYON EURO MAAŞ

Greenwood'un menajerlik şirketi tarafından gönderilen resmi mail, Başkan Aziz Yıldırım'ın masasına ulaştığında şok etkisi yarattı.

-Yıllık Maaş: 10 milyon Euro net ücret.
-Bonuslar: Toplamda 7 milyon Euro'yu bulan imaj hakları ve sadakat primleri.
-Performans Primleri: Yaklaşık 5 milyon Euro civarında, kolay ve zor şartlara bağlı ek bonuslar.
-Serbest Kalma Maddesi: Sözleşmede Premier Lig kulüpleri için geçerli olan 50 milyon Euro'luk çıkış maddesi.






OSIMHEN'DEN FAZLASI ÖNERİLMİŞ

Bu astronomik talepleri ve Hakan Safi'nin verdiği sözleri gören başkan Yıldırım, kulübün mali yapısını tehlikeye atacak bu şartlara tepki gösterdi. Kurmaylarına "Adama Osimhen'den fazlasını vaat etmişler!" diyerek isyan etti.

İngiliz yıldızın transferini tamamen rafa kaldırmak istemeyen ancak bu şartlarda da masaya oturmayı reddeden  Yıldırım, menajerler kanalıyla Greenwood cephesine son sözünü iletti:

Burada yazan mali şartların her birinin yarısını kabul ediyorsa, görüşmelere ancak o zaman başlarız!
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.