logo
31 EKİM 2026

Beşiktaş aradığını Fenerbahçe'de buldu

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Dorgeles Nene'nin menajeri haftaya İstanbul'a geliyor. Ocak ayında ayrılık için görüşecek olan menajer, ardından Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'le masaya oturacak

31.10.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş aradığını Fenerbahçe'de buldu
Beşiktaş aradığını Fenerbahçe'de buldu
Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen, sezon başında Oğuz Çetin ile bir görüşme yapmış ve Sofyan Amrabat ile beraber Dorgeles Nene'yi istemişti. O dönem Fenerbahçe Futbol Direktörü Çetin, iki oyuncunun da siyah-beyazlı formayı giymesine onay vermişti. Ancak Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Vincenzo Italiano'nun Serie A'dan tanıdığı Ghedjemis üzerinde durmuş ve son anda Ernest Poku ile anlaşmıştı; Amrabat'ı ise istememişti.






Gelinen süreçte 6 numara pozisyonu için Salih Özcan ve Ndidi ile sorun yok, işler iyi gidiyor. Ancak Poku'dan beklenen verim alınamayacak gibi görünüyor. Ocak ayında siyah-beyazlılar, Hollandalı oyuncunun yerine bir sağ açık transfer edecek.






Fenerbahçe'de Dorgeles Nene'nin sonu geldi ve Ocak ayında ayrılması kesin gibi. Önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek olan Malili oyuncunun menajeri, önce Fenerbahçe cephesiyle görüşecek, ardından Önder Özen ile bir araya gelecek. Eğer görüşmeler olumlu geçerse, Nene, Özen tarafından bir kez daha Başkan Serdal Adalı ve Vincenzo Italiano'nun masasına gelecek.






Sezon başında Nene gündeme geldiğinde Italiano, kanat oyuncularında yüksek tempo, çizgiyi dikine katetme becerisi, savunma arkası koşular ve ön alan presine katkı aradığını anlatmıştı.






İtalyan teknik direktör, Fenerbahçe'nin Malili kanat oyuncusunun patlayıcı hızı, geçiş hücumlarındaki derinlik koşuları ve atletizmiyle hareketli hücum hattına uygun olduğunu belirtmişti.






Ancak o dönem Nene'yi veto eden Başkan Adalı'nın, Malili futbolcuya bu kez ne diyeceği henüz net değil.






Çifte şampiyonlar ligi şampiyonu Fenerbahçe’ye

Aziz Yıldırım, Brezilyalı efsanelerle temas kurdu... 

31.10.2026 11:26:00
Haber Merkezi
 
Çifte şampiyonlar ligi şampiyonu Fenerbahçe’ye
Çifte şampiyonlar ligi şampiyonu Fenerbahçe’ye
Aziz Yıldırım, Brezilyalı efsanelerle temas kurdu... "Yok, mu bizi uçuracak Brezilyalı hoca?" dedi. Sonuç olarak farklı takımlarla Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olan Libertadores'i kazanan Dorival Júnior ile görüşme kararı çıktı.






Fenerbahçe her dönem Brezilya ekolü ile başarılı oldu... Aziz Yıldırım'ın en başarılı olduğu teknik adamlardan birisi de Zico'ydu. Her ne kadar hikaye acı bitse de.

Yıldırım, daha önce de farklı dönemlerde Brezilyalı teknik adamlarla (Scolari, Luxemburgo) görüştü ancak takımın başına getiremedi. Fakat her zaman bir sempatisi olduğu gerçek.







Gelen bilgilere göre Başkan, Fenerbahçe'nin teknik direktörsüz kaldığı şu dönemde Lugano, Edu, Baroni gibi eski futbolcularla temas kurdu. Takımın başına geçecek bir teknik adam olup olmadığını sordu.

Yapılan görüşmeler sonrasında Fenerbahçe'nin yaşlı kadrosu ve "hemen bugün şampiyonluk" beklentisi doğrultusunda en doğru ismin Brezilya pazarından Dorival Júnior ya da Abel Ferreira olduğu bilgisi verildi. Tite'nin de bu kadrodan maksimum verim alabileceği iletildi.

Oğuz Çetin ve Cihan Kamer'in, defansif oyunu tercih eden Tite yerine Dorival ve Abel ile birer görüşme yapması kararı alındı.







Fenerbahçeli eski yıldızlar, özellikle Dorival'ın karmaşık taktik felsefelerle takımı yormadığını anlattı. Flamengo ve São Paulo ile kazandığı Copa Libertadores şampiyonluklarında oyuncu kalitesini ön plana çıkardığı üzerinde duruldu. Savunma emniyetini sıkı tutup önde yetenekli isimlere özgürlük tanıyan bir yapı kurduğu belirtildi. Greenwood'a savunma yap demeyeceğinin altı çizildi.






Yıldız oyuncularla kurduğu babacan ama mesafeli iletişimin, bu tecrübeli kadroyu kısa sürede kenetleyebileceği savunuldu.

Fenerbahçe soyunma odası kaynıyor

Fenerbahçe'nin hocası yok. Olmadığı gibi Dirk Kuyt'ın alınacak skorlara göre kalma ihtimali bile var

31.10.2026 11:10:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe soyunma odası kaynıyor
Fenerbahçe soyunma odası kaynıyor
Fenerbahçe'nin hocası yok. Olmadığı gibi Dirk Kuyt'ın alınacak skorlara göre kalma ihtimali bile var. Ancak oyunculara "Kimle çalışmak istiyorsunuz?" diye de soruluyor. Futbolcuların psikolojisi ise dipte.






Fenerbahçe bir kez daha devasa bir bilinmezin içinde sürükleniyor... Başkan Aziz Yıldırım'ın bile istemediği teknik direktör (İsmail Kartal) ikinci kez istifa etti. İstifası bu kez kabul edildi.

Yönetim içinden bazı isimler yabancı, bazıları yerli teknik adamlarla görüşüyor. Ancak işin başında olması gereken Oğuz Çetin ya da Cihan Kamer'in ne yaptığını bilen yok.







Menajeri ise geçici teknik direktör Dirk Kuyt'ın Liverpool maçından çıkacak sonuca göre takımın başında kalabileceğini bile iddia ediyor.

Futbolcular neye inanacaklarını şaşırdı. Çünkü kendilerine sorulan "Hangi teknik direktörle çalışmak istersiniz?" sorusuna bile pek çok farklı cevap verdiler. Ancak günün sonunda, giden teknik direktörün yardımcısıyla 5 maçtır yenilmeyen Göztepe ve daha sonra da Liverpool maçına çıkacaklar.







Sezon başından bu yana sürekli takım arkadaşlarını suçlayan başkana, hocanın gidip gelmelerine ve kimsenin ne istediğini bilmediği bir ortama maruz kalıyorlar. Bu da takım içinde ortak bir aidiyet duygusunun oluşmasının önüne geçiyor.






"Kiminle çalışmak istersiniz?" sorusuna verilen farklı yanıtlar da soyunma odasında tek bir sesin, ortak bir hedefin kalmadığının; gruplaşmaların ve kafa karışıklıklarının dorukta olduğunun adeta açık kanıtı gibi.






Kuyt'ın menajerinin "İyi giderse kalır" açıklaması ve yönetimin net bir kalıcı plan ortaya koyamaması da futbolcularda "Zaten geçici bir hocayla çalışıyoruz, yarın kimin geleceği belli değil" psikolojisi yarattı.

Şu an Fenerbahçe soyunma odasına genel olarak şaşkınlık, kronik güvensizlik ve omuzlara binen ağır bir mental tükenmişlik hali hakim.

Zehri akıttı! Kumpası çökertti

Okan Buruk'un başarısının pek çok sırrı var... 

30.10.2026 16:53:00
Haber Merkezi
 
Zehri akıttı! Kumpası çökertti
Zehri akıttı! Kumpası çökertti
Okan Buruk'un başarısının pek çok sırrı var... Ancak belki de en önemlisi, yedek kalan yıldızların zehir saçmasını engellemek ve kumpas kurmalarının önüne geçmek oldu.

Türk futbolunda artık bir Okan Buruk gerçeği var... Geriye doğru baktığımızda rekor denince artık akıllara Galatasaray teknik direktörü geliyor.







OKAN BURUK GERÇEĞİ

Herkes kabul ediyor: Okan Buruk'un takımlarının (Başakşehir ve Akhisar dahil) en belirgin karakteri, oyunun temposunu rakibin nefes alamayacağı bir seviyeye çıkarması.

Herkes kabul ediyor: Okan Buruk "rakibin zayıf karnına tekme atma" konusunda usta. Ancak bu lige ne ustalar geldi; Mourinho bile Buruk karşısında direnemedi.

Peki, Buruk'un asıl uzmanlık alanı, üst üste 4 kez şampiyon olması ve 5'incisi için de çok ciddi anlamda rakiplerine göz dağı vermesinin arkasında neler yatıyor?







JESUS VE MOURINHO'YU BÖYLE ALT ETTİ

Okan Buruk insan yönetimi ve ego mimarisi konusunda psikolog gibi. Türkiye'de büyük takım çalıştırmak sadece taktik ya da teknik değil, "yıldız egosunu yönetmek" üzerine kurulu. Türk futbolu otoriter, mesafeli ve "Ben ne dersem o" diyen hocaları kabul etmez. Jorge Jesus'ta da Mourinho'da da bu oldu. Okan Buruk ise modern futbolun gerektirdiği "empati" lideri.







ICARDI VE OSIMHEN'İ YÖNETMEK KOLAY DEĞİL

Mauro Icardi ve Victor Osimhen gibi isimleri bile ikna etmeyi başarması da bunun örneği. Buruk, Icardi ve Osimhen gibi yıldızlara körü körüne sistem dayatmadı; onların sezgilerine ve doğaçlama yeteneklerine özgürlük tanıdı. Zaman zaman sorun olsa da bu sistem iyi işledi. Yıldızlarına bir "robot" değil, kurgunun en değerli yaratıcısı olduğunu hissettirdi. Bu yüzden de hepsi Buruk için savaştı.







TAKIMI KARIŞTIRMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEDİ

Yıldızlarla dolu bir kadroda en büyük tehlike, oynamayan oyuncuların zehir saçmasıdır. Soyunma odası atmosferini bozarlar, içeride "kumpas" kurarlar. Okan Buruk; ne Zaha'nın ne de Ziyech'in ne de oynamayan diğer yıldızların Galatasaray'ın içini karıştırmasına izin vermedi, her ne kadar kendi aldırsa da vazgeçmesini çabuk bildi.







HER OYUNCUSUNU DEĞERLİ HİSSETTİRDİ

Okan Buruk, ego yönetiminde disiplini baskıyla değil aidiyet ve ortak başarı duygusuyla harmanladı. Yıldızların egosunu ezmek yerine onları evcilleştirdi, takımın hizmetine sundu. Kulübedeki adama bile "Hikayenin bir parçası" olduğunu hissetti. Buruk da başarıyı aldı.

Trabzonspor'da forma savaşı izin aldırmıyor

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Onuachu ve Franculino, Gaziantep maçında oynayabilmek için izin günlerinde bile fedakarca çalışıyor

30.10.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'da forma savaşı izin aldırmıyor
Trabzonspor'da forma savaşı izin aldırmıyor
Henüz tam olarak iyileşemeyen Onuachu da, Rizespor maçını ağrılarla tamamlayan Franculino da Trabzonspor'da Thomas Reis'in iki gün izin vermesine rağmen Gaziantep maçında oynayabilmek için çalışma ve tedavilerine ara vermedi.






Franculino'nun Rizespor maçından sonra kendisini yere bırakması, Gaziantep maçında forma giyemeyecek şeklinde yorumlandı... Hatta KuPS maçında sentetik zeminin azizliğine uğrayan Paul Onuachu bile izinli günlerde sahaya indi. Gine Bissaulu genç rakibinin sakatlığında takımını yalnız bırakmamak ve formasını geri almak adına canını dişine taktı.






FRANCULINO FIRTINASI

Ancak Franculino'nun da formasını bırakmaya pek niyeti yok. Bordo-mavili formayla 8 maçta 7 gol, 3 asist ile harika bir başlangıç yapan 22 yaşındaki genç golcü, Rize maçını ağrılar içinde tamamladı. Buna rağmen bağlantı oyunu, ön alan baskısı ve 2 golüyle maça damga vurdu.






Ancak maç sonu kendini yere bıraktı. Thomas Reis dahil pek çok kişi Gaziantep karşısında dinlenmesini bekliyordu. Ancak Franculino fedakarlık örneği gösterdi; izin yapmayı değil, tedavisinin en kısa sürede başlamasını talep etti. 2 günlük izniaani tedavi olarak geçirdi.






Buna rağmen Gaziantep maçında forma giyip giyemeyeceği henüz net değil. Ancak Reis, oynayamayacak olsalar bile hem Onuachu'nun hem de Franculino'nun istekli halinden çok memnun.






Dirk Kuyt'la sezon tamamlanabilir

Fenerbahçe yönetimi bir yandan yeni teknik direktör arıyor, bir yandan da takımı geçici olarak teslim ettikleri Dirk Kuyt'a "Liverpool'u yen, sezonu tamamlayalım" diye mesaj gönderiyor

30.10.2026 15:40:00
Haber Merkezi
 
Dirk Kuyt'la sezon tamamlanabilir
Dirk Kuyt'la sezon tamamlanabilir
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım yönetimi eğer Aykut Kocaman'la çalışsaydı, yardımcı olarak Dirk Kuyt dışında Selçuk Şahin ve Volkan Demirel gibi isimleri kadroya dâhil edecekti. Ancak Kocaman olmayınca, Demirel ve Şahin, İsmail Kartal'ın altında çalışmayı kabul etmedi. Hatta iddiaya göre Kocaman, Kuyt'ı istemiyordu.






Gelinen süreçte İsmail Kartal'ın ayrılmasıyla Dirk Kuyt geçici teknik adam olarak Göztepe ve büyük ihtimalle Liverpool maçlarında Fenerbahçe'nin başında olacak. Volkan Demirel ise "İstiyorum" demesine rağmen şansının olmadığını biliyor.






DIRK KUYT'A VERİLEN SÖZ

Aziz Yıldırım yönetiminin Kuyt'a, "Kartal'ın Kocaman'ın altında çıktığı gibi sen de Kartal'ın altından çıkıp birinci adam olacaksın" sözünü verdiği biliniyor. Ancak Kuyt, yeni nesil teknik direktörler için "olgunluk" döneminde olması gerekirken hâlâ ikinci adamlığı kabul eden bir antrenör konumunda.






TEKNİK ADAMLIK KARİYERİ SIKINTILI

2024'te Beerschot'u Belçika Challenger Pro League'de şampiyon yapıp üst lige taşıdığında yerel basın, kendisinin "pes etmeyen hırslı yapısını" soyunma odasına çok iyi yansıttığını yazmıştı. Ancak takım 1. ligde küme düşme hattına demirleyip işler sarpa sardığında Kuyt, antrenman sahalarının yetersizliğini ve kulüpteki organizasyon bozukluğunu dert yanmıştı. Belçika medyası da bu durumu, "Kuyt başarısızlığa kılıf arıyor" diye eleştirmişti.






LIVERPOOL'U YEN TAKIMDA KAL

Kuyt için ilginç bir iddia var... Göztepe maçı kazanılır ve Kuyt yönetimindeki takım Liverpool karşısında beklentilerin üzerine çıkıp bir de galibiyet alırsa, sezonun kendisiyle tamamlanma ihtimali var. Ancak bu, Kuyt'ın performansını artırmak için bir nevi manevra da olabilir.






Ronald Koeman'dan Fenerbahçe'ye evet

Teknik direktör konusundaki hareketliliğin devam ettiği Fenerbahçe'de, aralarında Thomas Frank, Thiago Motta ve Ronald Koeman'ın bulunduğu isimler, teklifi tek bir şartla kabul etmeye hazır olduklarını iletti

30.10.2026 15:03:00
Haber Merkezi
 
Ronald Koeman'dan Fenerbahçe'ye evet
Ronald Koeman'dan Fenerbahçe'ye evet
Fenerbahçe'de yeni seçilecek teknik direktör yönetimde de taşları yerinden oynatacak. Sezon başında Barış Göktürk'ün başını çektiği yönetimin genç kanadı Aykut Kocaman'a karşı çıkıyordu. Dünya çapında bir teknik adamla anlaşılmasını istiyorlardı. Aynı dönemde birden fazla üst düzey teknik adamla görüştüler, sonuç alamadılar. Başkan Aziz Yıldırım da bir hışımla İsmail Kartal'ı göreve getirdi.






İSMAİL KARTAL'IN YERİNE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kartal'ın AS Roma maçında istifa ettiği günden beri Fenerbahçe'de bir teknik adam hareketliliği var. Bu hareketlilik Aston Villa maçından sonra arttı, Slavia beraberliği sonrasında zirve yaptı, Galatasaray derbisinden sonra resmiyet kazandı.






AZİZ YILDIRIM'IN TERCİHİ

Göktürk'ün başını çektiği genç kanat, dünya çapında yabancı teknik adam konusunda ısrarcı. Mahmut Uslu gibi sessiz güç ise Aykut Kocaman olmazsa da Abdullah Avcı gibi Türk futbolunu bilen bir teknik adam istiyor. Aziz Yıldırım ise önüne üzerinde anlaşılmış bir teknik adamla gelinmesini istiyor.






FENERBAHÇE'YE GELMEK İÇİN BEKLİYORLAR

Büyük bir sürpriz olmazsa önce Göztepe sonra da Liverpool maçlarına Dirk Kuyt ile çıkılacak. Sonrasında milli arada yeni bir teknik adam göreve gelecek. Zaten şu anda görüşülen yabancı teknik adamların hemen hiçbirisi, Aston Villa'dan 6 gol yemiş bir takımın hocası olarak Liverpool karşısına çıkmak istemiyor.






Aralarında Thomas Frank, Thiago Motta ve Ronald Koeman gibi görüşülen birkaç teknik adam ön teklifi kabul etti. Ancak Liverpool maçından sonra, ancak milli arada takımı alabileceklerini ilettiler.

Lisandro mu? Bassey mi? Sol stoper operasyonu başladı

Abdülkerim Bardakçı, Brown kavgasıyla kariyeriyle oynadı. Bitshiabu'da ise zaten umut yok. Galatasaray, ocak ayı için sol stoper olarak Lisandro Martinez ve Calvin Bassey'yi yokladı
 

30.10.2026 14:58:00
Haber Merkezi
 
Lisandro mu? Bassey mi? Sol stoper operasyonu başladı
Lisandro mu? Bassey mi? Sol stoper operasyonu başladı
Abdülkerim Bardakçı'dan formayı alsın diye kiralanan Bitshiabu'nun Galatasaray'a bir faydasının olmayacağı artık netleşti... Brown ile kavga ettiği için kırmızı kart gören ve PFDK'lık olan kaptanın 4-5 maç sahaladan uzak kalma ihtimali dahilinde bile 21 yaşındaki Kongolu stoperin adı ilk 11 için geçmiyor.






GALATASARAY'IN İKİ HEDEFİ

Lesley Ugochukwu gibi ocak ayında takımdan ayrılması planlanan Bitshiabu'nun yerine Galatasaray planlarını yaptı. Beklentiler, devre arasında Lisandro Martinez ya da Calvin Bassey gibi sözleşmeleri sezon sonunda bitecek sol stoperlerden birisini ikna etmek.






Hem Lisandro Martinez hem de Calvin Bassey ile birer görüşme yapıldı. Arjantinlinin menajeri sezon sonunda ayrılacaklarını, United'dan aldıkları 4 milyon Euro netin üzerine çıkmak istediklerini iletti.






Bassey'nin menajeri ise 2.5 milyon Euro'luk maaşı katlamak istediklerini ancak Fulham'ın elinde tek taraflı sözleşme uzatma opsiyonu olduğunu anlattı.

Galatasaray'ın Lisandro'ya 6 milyon Euro, Bassey'e ise 4 milyon Euro verme planı var. Belki Lisandro için United makul bir bonservis bedeline ikna edilebilir; ancak kaptanlık verdikleri Bassey için Fulham'ın iknası kolay olacak gibi değil.






Bu yüzden Lisandro için ikinci bir tur gündemde. Ancak Arjantin milli takımının da değişmezi olan 1.75'lik stoper için Galatasaray'ın Barcelona, Atletico ya da Serie A devlerini geçmesi gerekebilir.

Sergen Yalçın, Italiano'yu sorguya çekti

Türk Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, selefi olan Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano'ya iki santrforu Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu'nu neden dışladığını sordu.
 

30.10.2026 14:25:00
Haber Merkezi
 
Sergen Yalçın, Italiano'yu sorguya çekti
Sergen Yalçın, Italiano'yu sorguya çekti
Türk Milli Takımı'nın başına geçen Sergen Yalçın santrfor arıyor. Yorumculuk yaptığı dönemde milli takımda santrfor eksikliği olduğuna dair yorumlara ve "Santrforu nereden bulacaksınız?" sorusuna "Instagram'dan bulacağım! Ne biçim bir soru bu ya? Bir sürü santrfor var. Niye yok, kim 'yok' diyor! Herkese kapımız açık." cevabını vermişti.






MİLLİ GOLCÜLER FORMA BULAMIYOR

Ancak şu anda elinde La Liga'da Getafe formasıyla 10 maçta sadece 1 gol atan Enes Ünal dışında santrfor yok. Daha da kötüsü, Türk futbolunun en değerli 5 forvetinden 4'ünün (Deniz Gül, Bertuğ, Semih ve Mustafa Hekimoğlu) takımlarında yedek olması.






ITALIANO'NUN CEVABI NET

Yalçın; 4 genç golcü için Okan Buruk, Nuri Şahin ve Italiano ile görüştü. Özellikle selefi İtalyan teknik adama Semih ve Mustafa'dan neden hiç yararlanmadığını sordu. Italiano'nun cevabı ise kısa ve netti: "Hazır değiller. Yeterli değiller. Mental olarak sorunları var."






Yalçın aldığı bu cevaplar sonrasında Semih ve Mustafa'yı milli takım kadrosuna çağıracak mı bilinmez ama Deniz Gül'ün yanına ikinci bir santrfor eklemek istiyor.

Semih Kılıçsoy bu sezon sadece ilk haftadaki Eyüpspor maçında 63 dakika oynadı... Kalan 8 maçın 4'ünde kadroya bile giremedi.






Mustafa Hekimoğlu'nun durumu ise daha da vahim. Genç oyuncu bu sezon geriye kalan 9 haftada hiçbir maçta maç kadrosuna bile giremedi.

Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun raporu doğrultusunda hem Semih hem de Mustafa ocak ayında ister bonservisleriyle isterlerse de kiralık olarak takımdan ayrılabilirler.

İşte yeni gol stoper! Çözüm Şampiyonlar Ligi'nden

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'nın 4-5 maç ceza alma ihtimali üzerine Okan Buruk, sol stoper için Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi Ismail Jakobs'la devam etme kararı aldı.
 

30.10.2026 14:17:00
Haber Merkezi
 
İşte yeni gol stoper! Çözüm Şampiyonlar Ligi'nden
İşte yeni gol stoper! Çözüm Şampiyonlar Ligi'nden
Abdülkerim Bardakcı, Fenerbahçe derbisinden sonra Archie Brown'la yaşadığı kavga yüzünden başını derde soktu... 44. maddeden PFDK'ya sevk edilen Galatasaray kaptanının 4-5 maç ceza alması gündemde. Okan Buruk, özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında yedek bıraktığı kaptanının yerine bu süreçte kimi oynatacağı konusunda çare arıyor.






ABDÜLKERİM'İN YERİNE KİM OYNAYACAK?

İsmail Jakobs: %50
Wilfried Singo: %30
Mario Lemina: %10
Arda Ünyay: %5
Bitshiabu: %4
Kaan Ayhan: %1






JAKOBS BÜYÜK İHTİMAL

Okan Buruk, zaten Şampiyonlar Ligi'nde Jakobs'u sol stoper oynatıyor. Bu yüzden Konyaspor maçından başlayarak Abdülkerim'in olmayacağı periyotta ve aradaki Stuttgart ile Aston Villa maçlarında da Senegalli sol bekine şans verebilir.






GÖZLER SINGO'DA

Aslında bu dönem, aldığı paranın hakkını vermesi gereken Singo için de kritik. 30 milyon euro'luk Singo stoper olarak alındı ancak sağ bek oynatıldı. İşin kötüsü ise Singo ile Davinson beraber oynadığında, sol bekten stopere geçen Davinson'un çok aksaması.






LEMINA SARA'NIN YERİNE

Lemina adaylar arasında... İddialı da bir aday. Ancak Gabriel Sara bu sezon kötü olduğu için Lemina orta sahaya daha çok lazım.






ARDA ÜNYAY'A FIRSAT DOĞABİLİR

Arda Ünyay ise diğer iki aday Bitshiabu ve Kaan Ayhan'a göre çok daha önde. Özellikle sol stoper diye alınan ve Abdülkerim'i kesmesi hayal edilen Bitshiabu'ya forma gelebileceğini kimse beklemiyo
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.