Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Hilal beldesi girişinde Van firmasına ait yolcu otobüsü ile tırın çarpıştığı kaza anına ait görüntüler ortaya çıktı
30.10.2026 10:26:00 / İhlas Haber Ajansı
Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Hilal beldesi girişinde Van firmasına ait yolcu otobüsü ile tırın çarpıştığı kaza anına ait görüntüler ortaya çıktı.
Antalya'dan Hakkari'ye seyir halinde olan yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen tır, Hilal beldesi girişinde dün sabah saatlerinde çarpışmıştı.
Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs savrularak bir evin çatısına çarparken, bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilmişti. Otobüs şoförü Sabri Yumak'ın hayatını kaybettiği ve 14 kişinin yaralandığı kaza anına ait görüntüler de ortaya çıktı.
Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.