logo
14 EKİM 2026

Beşiktaş'ta şimdi Poku zamanı

Sakatlanan Cerny’nin yokluğunda Beşiktaş'ta sağ kanat dinamiği değişirken, Başkan Serdal Adalı’nın güvendiği Ernest Poku için kendini kanıtlama fırsatı doğdu

14.10.2026 13:30:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ta şimdi Poku zamanı
Beşiktaş'ta şimdi Poku zamanı
Beşiktaş, Cerny'nin pas trafiğindeki aklını ve set organizasyonunu arayacak. Ancak Poku, özellikle geçiş hücumlarında ve kontrataklarda rakip savunmaların arkasına yapacağı koşularla skor yükünü çekebilir. Formayı kapmak için Serdal Adalı'nın işaret ettiği potansiyeli sahaya yansıtabilir.






Vaclav Cerny'nin sol uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi. Bu sakatlık, tam da Başkan Serdal Adalı'nın Ernest Poku için "Bakın görün" dediği zamanda geldi.






Cerny'nin tedaviye vereceği cevaba göre 2 ila 3 hafta içinde takımla çalışmalara dönmesi öngörülüyor. Ancak sprinter kanat oyuncularında arka adalenin tam olarak esnekliğini ve gücünü kazanması kritik önem taşır. Bu yüzden sakatlığın tekrarlama riskini sıfırlamak adına Çek oyuncu tam hazır olmadan riske edilmeyecek. Dolayısıyla Poku'nun kendisini hem Beşiktaş taraftarına hem de kendisine güvenen Başkan Serdal Adalı'ya gösterme zamanı.






Bir gerçek var ki Beşiktaş, Cerny'nin yokluğunda özellikle set hücumlarındaki pas kalitesini, oyun aklını ve kanattan ceza sahasına atılan kilit pas üretkenliğini arayacak.






Cerny pasör ve oyun kurucu bir kanat; Poku ise çizgiye inen veya ceza sahası koşusu yapan atletik bir bitirici, yani bir depar kanadı. Poku ilk 11'e girdiğinde Beşiktaş'ın sağ kanat dinamiği değişecek.






Geçen sezon Bundesliga 2'de 10 gole katkı sağladı. Deparlı bir oyuncunun Süper Lig temposunda geniş alan bulduğunda fark yaratma ihtimali yüksek.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi uçurdu

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım liderliğinde varlıklarını 40 milyar TL’ye ulaştırırken, net kârını yüzde 536 artışla 1,5 milyar TL’ye çıkararak tarihi rekor kırdı

14.10.2026 13:10:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi uçurdu
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi uçurdu
Net kârını yüzde 536 artırarak 1,5 milyar TL'ye çıkaran ve varlıklarını 40 milyar TL sınırına taşıyan Fenerbahçe, Aziz Yıldırım liderliğindeki yeni dönemde mali tablolarda tarihi bir rekor kırdı.






Fenerbahçe Futbol AŞ'nin açıkladığı son 3 aylık konsolide finansal tablolar, Aziz Yıldırım'la beraber yeni dönemde kulübün finansal kaslarının güçlendiğini ve rekorlara imza attığını net bir şekilde ortaya koydu.






Geçen yılın aynı döneminde 235,4 milyon TL olan net kâr, yüzde 536'lık devasa bir artışla 1,5 milyar TL sınırını aştı (1 milyar 497,2 milyon TL).






Bu tablo, kulübün kasasına giren net kaynağın ne kadar devasa bir boyuta ulaştığının en açık kanıtı. Şirketin 3 aylık satış gelirleri yüzde 33,4 artışla 4,55 milyar TL'ye ulaşırken, toplam varlıkları ise sadece 3 ayda 32,3 milyar TL'den 39,9 milyar TL'ye (yaklaşık 40 milyar TL) yükseldi.






Özkaynaklar 7,3 milyar TL seviyesinden 8,8 milyar TL'ye çıkarak kulübün mali bünyesini ve bilançosunu her zamankinden daha sağlam bir hale getirdi.






Kısa sürede elde edilen bu 1,5 milyar TL'lik rekor net kâr ve 40 milyar TL'ye dayanan dev varlık toplamı, Aziz Yıldırım ve yönetiminin Fenerbahçe'yi mali anlamda uçurduğunu ve kulübü Şampiyonlar Ligiyle beraber finansal olarak da devler ligine taşıdığını gösteriyor!

Fenerbahçe, Aston Villa'yı aşacak kapasiteye sahip


 
Fenerbahçe, 14 Ekim'de saat 22.00'da Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz ekibi Aston Villa ile deplasmanda oynayacak. Aston Villa, istatistiklere göre Avrupa'nın en tehlikeli şehri olan Birmingham'ın takımı... İngiliz takımı geçen sezon Unai Emery'yle iyi bir sezon geçirdi ancak bu sezon beklentilerin altında kaldı. Peki Fenerbahçe, böylesine zorlu bir deplasmanda Aston Villa'nın hangi eksiklerini değerlendirebilir?

13.10.2026 21:53:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe, Aston Villa'yı aşacak kapasiteye sahip
Fenerbahçe, Aston Villa'yı aşacak kapasiteye sahip

Fenerbahçe açık bulabilir?

İsmail Kartal'ın yüksek ön alan baskısı ve hücum hattının (özellikle hareketli kanat ve forvetlerin) Emery'nin geriden oyun kurma ısrarına yapacağı şok pres, Fenerbahçe için doğrudan net fırsatlar üretebilir.







Lukaku ve Muriqi kilit önemde

Yan toplarda ve duran top organizasyonlarında ceza sahasına yapılacak hareketli koşular büyük tehdit oluşturur. Muriqi ya da Lukaku, Aston Villa savunmasının dengesini kolayca bozabilir.







Orta sahada kapışma yaşanacak

Orta sahada kazanılacak ikinci toplar ve doğrudan merkeze yapılacak dikine paslar, Aston Villa'yı savunmada eksik yakalayabilir. Villa'nın yalnızca 4 kontratak üretebilmiş olması da geçiş hücumlarında yaratıcılık sıkıntısı çektiğinin net bir göstergesi. Fenerbahçe savunma bloğunu ceza sahası önünde sıkı tutup Villa'yı dış şutlara zorlarsa, ev sahibinin hücum ritmi ve özgüveni kırılabilir.

Galatasaray'ı Türkiye'de rakipsiz bırakacak süreç başladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mali Genel Kurul’da kulübün 2026-2028 vizyon haritasını açıkladı. Borçsuzlaşma hamleleri, mülkiyet kazanımları ve dev tesisleşme projeleriyle finansal özgürlüğe ulaşan Galatasaray; 6. yıldız hedefi ve Şampiyonlar Ligi’nde kalıcı başarı için tarihi bir dönemin kapısını araladı

13.10.2026 12:49:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ı Türkiye'de rakipsiz bırakacak süreç başladı
Galatasaray'ı Türkiye'de rakipsiz bırakacak süreç başladı
Başkan Dursun Özbek Mali Genel Kurul'da Galatasaray'ın geleceğini şekillendirecek stratejik yol haritasını paylaştı. Vizyon planında, geçmiş dönemde tamamlanan dev projeler gelecekteki büyük hedeflerin teminatı olarak öne çıktı. Borçsuzlaşma adımları, tesisleşme yatırımları ve kulübün mülkiyet hamleleriyle birlikte sarı-kırmızılılar, 6. yıldız hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeyi hayal ediyor.






GALATASARAY'I UÇURACAK DEV PROJELER

Galatasaray Adası'nın tapu sorunlarının çözülmesi, Florya'da kritik arazilerin kulübe kazandırılması ve Leo Residence projesinin başarıyla tamamlanması, finansal özgürlüğün kapsını araladı.






FAİZ YÜKÜ AZALDI

Bankalar Birliği anlaşmasından çıkış sürecini başarıyla yöneten sarı-kırmızılı yönetim, ağır faiz yükünü geride bırakarak sıcak nakit akışını doğrudan kulüp projelerine ve futbol takımına aktaracak ekonomik gücü yakaladı.






GALATASARAY'IN BİTMESİNİ BEKLEDİĞİ PROJELER

Altyapı ve tesisleşme hamleleri 2026-2028 döneminde zirveye ulaşacak. Kemerburgaz Tesisleri'nin 2. fazının tamamlanması ve Florya Konut Projesi'nin inşaat sürecinin hızlandırılmasıyla birlikte kulüp hem modern çalışma alanlarına kavuşacak hem de devasa bir öz kaynak girdisi sağlayacak. Aslantepe Vadisi ve Riva 2. etap projeleri de Galatasaray'ın geleceğini garanti altına alan diğer stratejik ayaklar olacak.






DURSUN ÖZBEK HEDEF BÜYÜTTÜ

Gözünü 6. yıldıza diken Dursun Özbek yönetimi, yakaladığı kazanma kültürünü sürdürülebilir kılmakta da kararlı. Mali bağımsızlığını kazanan ve tesisleşmesini tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde sadece katılan değil devlerle başa baş mücadele eden kalıcı bir yapı kurmayı hedefliyor.

Galatasaray nasıl bu hale geldi?

Mağazacılıkta altın çağını yaşayan Galatasaray, 2025-26 sezonunda 1,1 milyondan fazla forma satış barajını aşarak kulüp tarihinin en büyük ticari başarısına imza attı

13.10.2026 11:21:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray nasıl bu hale geldi?
Galatasaray nasıl bu hale geldi?
Mağazacılıkta altın çağını yaşayan Galatasaray, 2025-26 sezonunda 1,1 milyondan fazla forma satış barajını aşarak kulüp tarihinin en büyük ticari başarısına imza attı. Rakiplerine fark atan sarı-kırmızılılar; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın toplam forma satışını geride bıraktı. UEFA'nın resmi raporlarında Milan, Juventus ve Dortmund gibi dünya devlerini de geçti.






Galatasaray mağazacılıkta altın çağını yaşıyor. 2020-21 sezonunda pandemi şartlarının da etkisiyle sadece 201 bin bandında forma satan sarı-kırmızılılar, son 4 yılda patlama yaşadı.






GALATASARAY PATLAMA YAPTI

2024-25 sezonunda 925 bin forma satarak rekor kıran Galatasaray, 2025-26 sezonunda ise 1 milyon 137 bin 191 forma satarak 1 milyon barajını aştı. Toplam ürün satışında da 5,1 milyon adede yükselerek rakiplerine büyük fark attı.







BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE ÇOK GERİDE KALDI

Üst üste gelen 4. şampiyonluk sayesinde Galatasaray rekor kırarken, lige kasımda havlu atan Beşiktaş ile 13 yıldır şampiyon olamayan Fenerbahçe ise adeta nal topladı.

-Fenerbahçe: 650 bin bandında forma satışı

-Beşiktaş: 400 bin bandında forma satışı

-Trabzonspor: 150 bin bandında forma satışı







RAKİPLERİNE FARK ATTI

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın toplam forma satışı Galatasaray'ın altında kalırken ancak Trabzonspor'un forma satışını da ekleyince ezeli rakiplerini geçebildiler.







AVRUPA'YI SOLLADI

UEFA'nın resmi mağazacılık ve lisanslı ürün raporlarına göre Galatasaray; AC Milan, Juventus, Inter, Borussia Dortmund ve Tottenham gibi dünya devlerini geride bırakarak Avrupa'da en çok satış yapan ilk 10 kulüp arasına 8. sıradan girmeyi başardı.

Aziz Yıldırım neden "yapı mapı yok" dedi?

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve hakem Yasin Kol’un tutuklanması futboldaki "Yapı" tartışmalarını alevlendirirken, sessiz kalan Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın eski sözleri yeniden gündeme geldi

13.10.2026 11:10:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım neden "yapı mapı yok" dedi?
Aziz Yıldırım neden "yapı mapı yok" dedi?
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve hakem Yasin Kol'un tutuklanmasıyla "Yapı" tartışmaları yeniden alevlendi. Beşiktaş ve Galatasaray TFF'ye bayrak açarken Fenerbahçe sessiz. Sarı-lacivertlilerde Aziz Yıldırım'ın 2024'teki "Yapı mapı yok" çıkışı gündeme geldi. Başkan'ın yakın çevresine "Bahanelerin arkasına sığınmayın, mücadele edin demek istedim" dediği öğrenildi.






MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'dan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu TFF'sinin 'prens hakemi' Yasin Kol'un da tutuklanması, Türk futbolunda "Yapı" iddialarını yeniden gündeme getirdi. Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Koç, kendi döneminde sürekli olarak bir yapıdan bahsediyor ve aleyhlerine bir çalışma olduğunu savunuyordu. Son birkaç gündür Galatasaray eski başkanlarından Burak Elmas da bir yapının varlığını iddia etti, hatta zararını kendisinin gördüğünü söyledi.






FENERBAHÇE SESSİZ

Beşiktaş ve Galatasaray yönetimleri yaşananlar sonucunda Hacıosmanoğlu yönetimini dolaylı yoldan da olsa istifaya davet ederken Fenerbahçe cephesi sessiz.






AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ UNUTULMADI

Bu sessizliğin ardından ise Aziz Yıldırım'ın 2024 yılında kullandığı "Yapı falan yok" ifadesi gündeme geldi. O dönemde Ali Koç yönetiminin sıkça dile getirdiği "Futbolda Fenerbahçe'ye karşı kurulmuş bir yapı var" iddialarına yanıt verirken Yıldırım şu ifadeleri kullanmıştı:






-"Yapı mapı yok. Yapı varsa biziz. Biz organize olacağız, güçlü olacağız ve şampiyon olacağız."






BAŞKAN SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Yıldırım'ın, son dönemde yaşananlarla ilgili önüne çıkarılan 2024'teki söylemini revize etmek yerine yakın çevresine "Ben 'yapı yok' derken 'Sürekli ağlayarak bahanelerin arkasına sığınmayın, mücadele edin' demek istedim" şeklinde ifadeler kullandığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş için en kritik hafta! Italiano'dan çifte plan

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, deplasmandaki yüksek top kayıplarını azaltmak ve savunma zaaflarını çözmek için Hoffenheim ve Trabzonspor maçlarına özel "sıfır risk" stratejisi hazırladı

13.10.2026 11:00:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş için en kritik hafta! Italiano'dan çifte plan
Beşiktaş için en kritik hafta! Italiano'dan çifte plan
Beşiktaş; Hoffenheim ve Trabzonspor deplasmanlarıyla sezonun en kritik virajına giriyor. Bu sezon dış sahada yaşanan kayıplar ve yüksek top kayıpları sonrası, bir de Kocaelispor maçının kazanılmasına rağmen çalan alarm zilleri Vincenzo Italiano'yu önlem almaya itti. İtalyan teknik adam, dev paketten "sıfır risk" ve özel taktik reçeteyle çıkma planını hazırladı.






Beşiktaş'ı deve dişi gibi bir hafta bekliyor... Siyah-beyazlılar önce Almanya'da Hoffenheim deplasmanına gidecek; UEFA Avrupa Ligi'nde iddialı olduğunu gösterecek... Sonra da Galatasaray'ın 4 gol yediği Trabzon deplasmanından puan ya da puanlar çıkartmaya çalışacak.






ITALIANO İÇİN EN ZORLU DÖNEMEÇ

Kocaelispor karşısında alınan 2-1'lik skor kimseyi memnun etmedi. Ayrıca bu sezon deplasmanlarda alınan sonuçlar da (Zalgiris, Amed ve Alanya yenilgileri) ortada. Italiano için bu hafta adeta siyah-beyazlıların 2026-27 sezonunu şekillendirecek gibi. Peki İtalyan teknik adam bu haftayı nasıl en az hasarla kapatabilir?






BEŞİKTAŞ'IN ZAAFLARI

Maç başına 121.1 top kaybı var ve daha da önemlisi ligde 4 gole neden olan hayati hata yapıldı. Hoffenheim ve Trabzonspor gibi hızlı hücuma çıkan takımlara karşı bu seviyede top kayıpları yapmak ve savunmada bireysel hata üretmenin doğrudan mağlubiyete davetiye çıkaracağı Italiano'nun kafasında yer etmiş durumda.






HOFFENHEIM'I İMHA PLANI

Hoffenheim deplasmanında yüksek fizik kalitesine ve tempoya karşı topun arkasına geçen, alanı kapatan ve rakibin arkasında bırakacağı boşlukları etkili uzun paslarla kullanan bir kontrol oyunu oynamayı planlıyor İtalyan teknik adam.






TRABZONSPOR BÖYLE DURDURULACAK

Trabzonspor'un iç saha baskısını kırmak için ilk 20 dakikada sıfır hata ve sıfır riskli pas prensibi; ceza sahası çevresinde gereksiz top kayıplarını engelleyip skoru tutarak rakibin direncini kırma stratejisi şu anda Italiano için ana plan. Çünkü İtalyan çalıştırıcı iki maçı bir paket olarak görüyor.

Arda Turan'ın Milli takımı ikinci kez reddetmesinin nedeni

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, TFF yönetiminin uzun ömürlü olmadığını düşünerek Milli Takım koltuğunu 3 ay sonra ikinci kez reddetti

11.10.2026 14:04:00
Haber Merkezi
 
Arda Turan'ın Milli takımı ikinci kez reddetmesinin nedeni
Arda Turan'ın Milli takımı ikinci kez reddetmesinin nedeni
Vincenzo Montella'nın nihayet kovulmasından sonra yeni teknik direktör arayışına giren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun teklif götürdüğü Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, TFF yönetiminin uzun ömürlü olmadığını düşünerek Milli Takım koltuğunu 3 ay sonra ikinci kez reddetti.






Her ne kadar geç kalınmış olsa da, her ne kadar gündem değiştirmek için yapılan bir görevden alma olsa da Vincenzo Montella artık Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü değil.

TFF ise şu anda adliyede devam eden "hakemler dosyası" ve istifa ile koltuğu kaybetme süreçlerine rağmen yeni bir teknik direktör bulmak için çalışmalar yapıyor.







İddialara göre cuma günü yapılan ve 5 istifanın çıktığı kritik icra kurulu öncesinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Berlin'de Jogi Löw ile görüştü, Milli Takım'ın başına geçmeyi teklif etti.

Başka bir iddia daha var. O iddiaya göre hâlihazırda Shakhtar'ı çalıştıran Arda Turan'ı da Milli Takım'ın başına getirmek istiyor.







Ukraynalı gazeteci Igor Burbas, "Arda Turan Türkiye Milli Takımı'nın başına geçecek mi? 3 ay önce, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu konudaki ilgisini haber yapmıştım. Bildiğim kadarıyla Turan'ın tutumu o zamandan beri değişmedi.

Kaynaklarım Arda'nın gerçekten bir davet aldığını, ancak Türk Milli Takımı'nı çalıştırma teklifini bir kez daha reddettiğini söylüyor. Tek düşüncesi Shakhtar" dedi.







İddialara göre Dünya Kupası sonrasında Hacıosmanoğlu, Arda Turan'a Milli Takım'ın başına geçmeyi teklif etti; Arda Turan reddetti.






Gelen bilgilere göre Turan, inanmadığı ve güvenmediği Hacıosmanoğlu yönetimiyle yola çıkmak istemiyor. Daha önce reddettiği göreve bu kez çok daha uzak. Çünkü kariyerinde belki en kritik kararını vereceği süreçte arkasında güçlü bir yönetim olsun istiyor.

Galatasaray'ın yeni Mertens'ini Osimhen takdim etti

Osimhen’den yeni 10 numaraya övgü dolu sözler geldi. Galatasaray'ın genç yıldızı, Mertens’in yerini doldurabilecek mi?

11.10.2026 13:40:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın yeni Mertens'ini Osimhen takdim etti
Galatasaray'ın yeni Mertens'ini Osimhen takdim etti
Galatasaray'ın yeni transferi Batrakov henüz gol siftahı yapamasa da Osimhen'in övgüsünü aldı. Nijeryalı yıldızın Rus futbolcuya olan özel ilgisinin arkasında Mertens'e duyduğu özlem yatarken, Okan Buruk'un aylar önce planladığı "yeni 10 numara" projesinin detayları da yeniden gündeme geldi.






Galatasaray'ın Rusya'dan getirdiği Batrakov henüz gol orucunu bozamadı... Ancak takım içinde kendisine önemli bir yer edindi. Öyle ki Osimhen bile genç oyuncu için, "Batrakov takımda bize gerçekten çok yardımcı olabilecek biri. Ben bu adamı bir oyuncu olarak değil, bir insan olarak daha çok seviyorum. Gerçekten harika bir futbolcu ve inanılmaz bir yeteneği var. Top kendisine gelmeden önce oyunu okuyabiliyor. İlk antrenmanını hatırlıyorum; sahada adeta herkesi kendine hayran bırakmıştı. Herkes 'Vay be!' diyordu" dedi.






Aslında Osimhen'in Batrakov hayranlığının arkasında Mertens'e olan özlemi yatıyor. Osimhen zamanında da Mertens için, "Mertens sadece harika bir futbolcu değil, saha dışında da mükemmel bir insan. Napoli'de ilk zamanlarımda bana nasıl rehberlik ettiyse, Galatasaray'da da aynı şekilde takımın liderlerinden biri olarak herkese destek oluyor" demişti.






Gazetemiz, Okan Buruk'un Batrakov'u Galatasaray'a istediğini daha geçen sezon devam ederken haberleştirmişti. Başlığımız, "Okan Buruk 'Yeni Mertens'ini buldu! Moskova'ya çıkarma yapıldı" şeklindeydi. Altında ise "Mertens sonrası 10 numara eksiğini gideremeyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk aradığı cevheri Rusya'da buldu" ifadeleri yer alıyordu.






Osimhen'e göre Batrakov takıma alıştıktan sonra Mertens gibi çok ciddi katkılar verecek.

Osimhen'li Galatasaray'ın Bacelona'yı yıkma planı

Okan Buruk, Kasımpaşa maçında puan kaybetme riskini göze alamadı… Risk aldı, Osimhen'i sahaya sürdü. Günün sonunda Nijeryalıda sıkıntı olmadı, maç da 3-1 kazanıldı. Osimhen, Barcelona maçına hazır olacağını ve maçı dört gözle beklediğini söyledi. Ancak Nijeryalı oyuncu için en makul olanın maça yedek başlaması ve son 20-30 dakikada oyuna girmesi planlanıyor

11.10.2026 13:25:00
Haber Merkezi
 
Osimhen'li Galatasaray'ın Bacelona'yı yıkma planı
Osimhen'li Galatasaray'ın Bacelona'yı yıkma planı
Trabzonspor mağlubiyeti sonrası puan kaybına tahammülü olmayan Okan Buruk, sağlık kurulunun uyarılarına rağmen Victor Osimhen riskini aldı. Kasımpaşa karşısında 10 kişi kalan ve 1-1'lik eşitlikle sıkıntıya giren sarı-kırmızılılar, Nijeryalı golcünün oyuna girmesiyle kaderini değiştirdi.






Hafta içinde Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, "Victor Osimhen'i riske etmek istemiyoruz. Testlerden aldığımız sonuçlara göre ilerleyeceğiz." demişti.






Osimhen, uygulanan son kuvvet ve yükleme testlerinden sorunsuz geçti. Aslında Kasımpaşa maçında riske edilmeyecekti. Hedef, Barça maçında duruma göre 20-30 dakikalık bölümlerde risk alınmasıydı. Ancak Kasımpaşa maçında yaşanacak kaybı düşünen Buruk, Osimhen'i sahaya sürdü ve 3 puan geldi.






Osimhen, Kasımpaşa maçından sonra, "Tabii ki diğer her oyuncu gibi... Sakatlıktan döndüm ve tabii ki Barcelona için hazır olacağım. Bu maçı dört gözle bekliyoruz, harika bir maç olacak." dedi.
 
Buna rağmen sağlık heyetinin "uzun vadeli kaybetmeme" prensibi nedeniyle Osimhen'in %100 fonksiyonel kapasiteye ulaşmadan ilk 11'e girmesi Barça karşısında zor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.