logo
04 MAYIS 2026

Beşiktaş'ta Tümer sevinci

07.10.2001 00:00:00
Samsunspor ile 10 Ekim Çarşamba günü erteleme maçında karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, Tümer'in sakatlığının ciddi olmaması camiada sevinç yarattı.

MR'ı temiz çıktı

Siyah beyazlı takımın önceki gün yaptığı çalışmada dizinden sakatlanan Tümer'in, çekilen MR sonuçlarının ayrıntılı olarak incelendiği ve sakatlığının önemli olmadığı açıklanırken, Kulüp doktoru Yalçın Yavuzer, Tümer'in, Samsunspor ile yapılacak erteleme maçında oynayacağını söyledi.

A.Dursun da düzeliyor

Beşiktaş'ın, sakatlıkları ciddi olan 2 futbolcusu Tamer ile Ahmet Dursun'un durumlarının da iyiye gittiği kaydedildi. Kulüp doktoru Yalçın Yavuzer, sezon başında oldukça ciddi biçimde sakatlanan Tamer'in koşulara başladığını, Ahmet'in de ağrılarının geçtiğini söyledi.

Hazırlıklar sürüyor

Öte yandan Beşiktaş, Samsunspor ile yapacağı erteleme maçı hazırlıklarını, basına kapalı olarak gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü.

Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın evinde Konyaspor ile mücadele edecek

04.05.2026 14:47:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor
Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın evinde Konyaspor ile mücadele edecek. Siyah-beyazlılar, rakibini mağlup ederek finale kalmanın hesaplarını yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş, yarın saat 20.30'da sahasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden oynanacak yarı finalde kazanan taraf, finale yükselecek.
Siyah-beyazlılar, 2-0 ve 2-1'lik skorlarla mağlup ettiği rakibini kupada da saf dışı bırakarak finale kalmak istiyor.

Kupada 9. randevu

Siyah-beyazlılar ile yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası'nda 9. kez rakip olacak. İki takım bu müsabakalarda 3'er galibiyet elde ederken, 2 maç da beraberlikle sona erdi. Kartal'ın 11 golüne, Konya temsilcisi 10 golle karşılık verdi.

Beşiktaş 12. kez kupayı kazanmak istiyor

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda daha önce 11 defa zafere ulaştı. Konyaspor ise 2016-2017 sezonunda finalde Başakşehir'i penaltı atışları sonucunda yenerek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.
Ligi dördüncü sırada bitirmesi kesinleşen siyah-beyazlılar, kupayı 12. kez kazanmaktan başka bir ihtimal düşünmüyor.

İki eksik

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Kara Kartal'da 2 eksik bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kartal Kayra Yılmaz, yarın sahada olamayacak. Ligde geride kalan haftada oynanan Gaziantep FK maçından önce dizindeki ağrı sebebiyle kadrodan çıkarılan Milot Rashica'nın durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu

Diyarbakır, Amed Sportif Faaliyetler’in Süper Lig’e yükselişini kutlarken, kentin farklı noktalarından gelen yaralanma haberleri spora gölge düşürdü

04.05.2026 01:50:00
Haber Merkezi
Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu
Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu
Diyarbakır, Amed Sportif Faaliyetler'in Süper Lig'e yükselişini kutlarken, kentin farklı noktalarından gelen yaralanma haberleri spora gölge düşürdü.

Valilik, kutlamalarda 11 kişinin yaralandığını ve olaylara karışan 10 kişinin gözaltına alındığını açı.

Amed Sportif Faaliyetler'in deplasmanda Iğdır FK ile berabere kalarak Trendyol Süper Lig'e çıkmayı garantilemesiyle birlikte Diyarbakır sokakları adeta bayram yerine döndü.

Ancak gece saatlerinde devam eden kutlamalar sırasında, yapılan tüm uyarılara rağmen silah kullanılması ve kontrolsüz sevinç gösterileri yaralanmalara yol açtı.

Valilikten açıklama



Valilikten konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Diyarbakır genelinde gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları sırasında bazı olumsuz olaylar meydana geldi. Kutlamalar esnasında ateşli silah kullanımı (yorgun mermi), kesici aletle yaralama ve havai fişek kaynaklı kazalar sonucu 8'i yetişkin, 3'ü çocuk olmak üzere toplam 11 kişi yaralandı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerinin sağlık kuruluşlarında sürdüğü ve genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaylara ilişkin yürütülen çalışmalar kapsamında çeşitli nitelikte silah ve suç unsurları ele geçirilirken olaylarla bağlantılı olduğu değerlendirilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Konuya ilişkin adli ve idari işlemlerin sürdüğü bildirildi" denildi.

10 kişi gözaltına alındı

Emniyet güçleri, kutlamalar sırasında huzur ve güvenliği bozacak şekilde ateş açan ve yaralanmalara sebebiyet veren şahıslara yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan operasyonlarda olaylarla bağlantılı olduğu tespit edilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte çok sayıda ruhsatsız silah ve suç unsuru ele geçirildi.

1. Lig'de gözler play-off'ta

Trendyol 1. Lig'de heyecan, Süper Lig'e yükselecek üçüncü ekibin belli olacağı play-off'ta devam edecek

04.05.2026 00:24:00
AA
1. Lig'de gözler play-off'ta
1. Lig'de gözler play-off'ta
Trendyol 1. Lig'de heyecan, Süper Lig'e yükselecek üçüncü ekibin belli olacağı play-off'ta devam edecek.

Sezonu şampiyon tamamlayan Erzurumspor FK ve ikinci olan Amed Sportif Faaliyetler'in doğrudan Süper Lig vizesi aldığı, üçüncü Esenler Erokspor'un ise play-off finaline direkt yükseldiği ligde Arca Çorum FK, Sipay Bodrum FK, Atko Grup Pendikspor'un ardından play-off'a kalan son ekip 7'nci Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü oldu.

Ligde son 4 sırayı alan Serikspor, Sakaryaspor, Atakaş Hatayspor ve Adana Demirspor, Nesine 2. Lig'e düştü.

Özbalta'dan sonra Küçükbayrak'ın ilk başarısı

Erzurumspor FK'nin 2017-18 ve 2019-20 sezonlarının ardından üçüncü kez Süper Lig vizesi aldığı ligde Amed Sportif Faaliyetler ilk defa Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, 2018-19'da Keçireörengücü'nü ve 2020-21'de Manisa FK'yi 2. Lig'den 1. Lig'e taşıdıktan sonra 1. Lig'de ilk şampiyonluğunu yaşadı.

Amed Sportif Faaliyetler'de son hafta öncesinde teknik direktör Mesut Bakkal'ın yerine getirilen Sertaç Küçükbayrak, takımını Süper Lig'e taşıyan 126. çalıştırıcı oldu.

Play-off etabı

Son haftaya kadar ilk 2 yarışının içinde olan ancak averajla bu şansını kaybeden Esenler Erokspor, ligi üçüncü bitirerek, doğrudan play-off finaline yükseldi.

Play-off'ta tek maç üzerinden oynanacak ilk tur müsabakalarında Arca Çorum FK, Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü'nü, Sipay Bodrum FK ise Atko Group Pendikspor'u 7 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de konuk edecek.

Bu turu geçen ekipler, çift maç üzerinden oynanacak 2. turda karşılaşacak. Tur atlayan takım, 24 Mayıs Pazar günü Medaş Konya Büyükşehir Stadı'ndaki finalde Esenler Erokspor ile Süper Lig'e çıkma mücadelesi verecek.

Bu sezon 32. kez oynanacak play-off'ta Esenler Erokspor, Çorum FK ve Ankara Keçiörengücü ilk kez mücadele edecek.

Bodrum FK üçüncü, Pendikspor da ikinci kez play-off'ta yer alacak. Bu iki ekipten Bodrum FK 2023-24'te, Pendikspor da 2022-23'te play-off'tan Süper Lig'e vize aldı.

Düşenler

Hatayspor'un beşinci, Adana Demirspor ile Sakaryaspor'un üçüncü kez düştüğü ligde bu sezon ilk kez yer alan Serikspor da veda üzüntüsü yaşadı.

Gol kralı Diagne

Amed Sportif Faaliyetler'in Süper Lig'e yükselmesine 29 golle katkı veren Mbaye Diagne, bu sezon ligde en fazla gol atan isim oldu.

Diagne'yi 23 gollü Erzurumspor FK'den Eren Tozlu ve 22 golle Manisa FK'den Lois Pablo Diony izledi.

Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Zecorner Kayserispor ile ikas Eyüpspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı

04.05.2026 00:05:00
Haber Merkezi
Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1
Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Zecorner Kayserispor ile ikas Eyüpspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan bu kritik karşılaşma, her iki takımın da ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşımasına neden oldu.
Maçın önemli anları

Konuk ekip Eyüpspor, henüz 4. dakikada Luccas Claro'nun attığı golle maça adeta 1-0 önde başladı.

Kayserispor, bu gole 60. dakikada Indrit Tuci ile karşılık vererek skoru eşitledi.



Sarı-kırmızılıların 45. dakikada Fedor Chalov ile bulduğu bir gol, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Bu sonuçla Eyüpspor puanını 29'a çıkararak 14. sırada yer alırken, Kayserispor 27 puanla 17. sırada, düşme hattının içinde kaldı.

Kader haftaları



Ligin bitimine sadece iki hafta kala her iki takımı da final niteliğinde maçlar bekliyor:

Zecorner Kayserispor, 33. haftada Alanyaspor (D), 34. Hafta da evinde Konyaspor ile karşılaşacak.

ikas Eyüpspor 33. hafta da evinde Çaykur Rizespor, 34. Haftada deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

03.05.2026 23:08:00
AA
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

2. dakikada Kasımpaşa 1-0 öne geçti. İrfan Can Kahveci'nin sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda, Ben Ouanes ön direkte topu kafasıyla arkaya sektirdi. Benedyczak da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

23. dakikada Kocaelispor'un beraberlik golü geldi. Savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Serdar Dursun'un ceza sahası sol çaprazında aut çizgisine yakın bir noktada pasında topla buluşan Agyei, düzgün bir plaseyle topu filelerle buluşturdu: 1-1

34. dakikada Winck'in ceza yayı önünden kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarı

60. dakikada İrfan Can Kahveci'nin uzaktan şutunda, kaleci Serhat Öztaşdelen meşin yuvarlağı kornere çeldi.

62. dakikada Kerem Demirbay'ın pasında savunma arkasına hareketlenen Benedyczak sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalarak şutunu çekti, kaleci ayaklarıyla meşin yuvarlağı önledi.

89. dakikada İrfan Can Kahveci'nin sol taraftan doğrudan kaleye gönderdiği köşe vuruşunda, top kalecide kaldı.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

9 gollü maçın ardından ortalık karıştı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu

03.05.2026 19:26:00
İhlas Haber Ajansı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu.

Kurtalan Stadı'nda oynanan mücadelede gol düellosu yaşandı. Ev sahibi Kurtalanspor, rakibini 5-4 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, tribünlerde büyük heyecan oluşturdu.

Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte ise tansiyon bir anda yükseldi. Futbolcular arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İki takım oyuncularının arasındaki kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Sahada yaşanan gerginliğe teknik heyetler ve güvenlik güçleri müdahale etti. Olaylar daha sonra güçlükle kontrol altına alındı.

Göztepe, Avrupa mücadelesini sürdürüyor

Göztepe, Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönerek puanını 52'ye çıkardı ve ligde beşinci basamağa yükseldi. İzmir ekibi, kalan iki maçını kazanıp Avrupa yolunda hata yapmak istemiyor

03.05.2026 19:05:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, Avrupa mücadelesini sürdürüyor
Göztepe, Avrupa mücadelesini sürdürüyor
Göztepe, Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönerek puanını 52'ye çıkardı ve ligde beşinci basamağa yükseldi. İzmir ekibi, kalan iki maçını kazanıp Avrupa yolunda hata yapmak istemiyor.

Göztepe, Avrupa hedefiyle başladığı sezonda mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor'a konuk olan İzmir temsilcisi, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 90+3. dakikada yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı ve galibiyeti son anda kaçırdı.



Bu sonuçla hanesine 1 puan yazdıran sarı-kırmızılı ekip, RAMS Başakşehir'in puan kaybettiği haftada avantajı değerlendiremedi ancak puanını 52'ye yükselterek rakibinin önüne geçmeyi başardı.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nı Beşiktaş ya da Trabzonspor'un kazanması halinde ligi beşinci sırada bitiren takım doğrudan Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edecek. Göztepe, kalan iki haftada alacağı sonuçlarla kendi durumunu belirleyecek.

Göztepe, önümüzdeki hafta Gaziantep FK'yı konuk edecek, sezonun son haftasında ise deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu iki mücadeleden de galibiyetle ayrılması halinde Başakşehir'in alacağı sonuçlara bakmaksızın ligi beşinci sırada tamamlayacak. Ayrıca Türkiye Kupası'nın Beşiktaş ya da Trabzonspor tarafından kazanılması durumunda Göztepe, yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı elde edecek.

Kayserispor’a tarihi ceza

Kayserispor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan 2 milyon 10 Bin TL’lik ceza geldi.

03.05.2026 09:49:00
İhlas Haber Ajansı
Kayserispor’a tarihi ceza
Kayserispor’a tarihi ceza
Kayserispor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'dan 2 milyon 10 Bin TL'lik ceza geldi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor-Rizespor maçına yaşananlardan dolayı sarı kırmızılı kulübe ceza verdi. TFF'den yapılan açıklamada;

"Kayserispor Kulübünün, 25.04.2026 tarihinde oynanan Kayserispor-Çaykur Rizespor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca 400.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,



Aynı müsabakada Kayserispor Kulübünün, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı FDT'nin 49/1. maddesi uyarınca 960.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Kayserispor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. ve 46/1. maddeleri uyarınca takdiren ve neticeten 220.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Kayserispor Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle FDT'nin 49/3. maddesi uyarınca 210.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Kayserispor kulübüne pankart cezası da verildi. PFDK kararına göre; Kayserispor-Rizespor maçında Kayserispor Kulübünün, tribüne seyircilerin görüşünü engelleyecek şekilde pankart asılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle FDT'nin 46/1. maddesi uyarınca 220.000 TL para cezası uygun görüldü.

Fatih Tekke'den geç gelen açıklama: 'Üçüncülüğü kabul etmiyorum'

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kırmızı karttan sonra teknik adamlık hayatında ilk kez kaos istediğini belirterek, bundan da 1 puan çıktığını söyledi

03.05.2026 09:21:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke'den geç gelen açıklama: 'Üçüncülüğü kabul etmiyorum'
Fatih Tekke'den geç gelen açıklama: 'Üçüncülüğü kabul etmiyorum'
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kırmızı karttan sonra teknik adamlık hayatında ilk kez kaos istediğini belirterek, bundan da 1 puan çıktığını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor, sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Fatih Tekke, değerlendirmelerde bulundu. İlk yarıda hem oyun hem de bireysel performans anlamında beklenen seviyenin altında kaldıklarını belirten Tekke, ikinci yarıda ise takımın reaksiyon gösterdiğini söyledi.

"10 kişi kaldık ama pozisyon vermedik"

Kırmızı kart sonrası takımının mücadele gücünden bahseden Tekke, "Kırmızı karttan sonra belki de teknik adamlık hayatımda ilk kez 'kaos' istedim. Bundan da 1 puan çıktı. Göztepe gibi dinamik bir takıma karşı 10 kişiyle neredeyse pozisyon vermedik diyebiliriz. Bu anlamda oyuncularımın ortaya koyduğu mücadele çok değerliydi. 1 puanı bardağın dolu tarafı olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.

"İkinciliği takip ediyoruz, üçüncülüğü garantiledik"

Lig hedeflerine de değinen Tekke, "İkinciliği takip ediyoruz ama üçüncülüğü garantiledik. Bu tablo bir taraftan çok olumlu. Bütün bu koşullarda bu kadronun yaptıkları çok değerli. Önümüzde Beşiktaş maçı ve yarı finalde Gençlerbirliği karşılaşması var. Eksiklerimiz var, zorlu bir süreçten geçiyoruz" diye konuştu.

"Yeniden yapılanan takım umut verdi"

Takımın geleceği adına önemli mesajlar veren Tekke, "Yeniden yapılanmaya giden bir kadronun insanlara umut vermesi, o umudu yeşertecek noktaya gelmesi çok önemliydi. Bunları iyi değerlendirip doğru adımlar atmamız gerekiyor. Futbol kamuoyuna birçok şey verdiğimizi düşünüyorum" dedi.

"Hakem kararlarından rahatsızım"

Hakem yönetimine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Tekke, doğrudan eleştiri yapmak istemediğini ancak yaşananlardan rahatsız olduğunu belirterek, "Bu tip kararları başka stadyumlarda veremiyorlar ama burada veriyorlar. Hakemleri yanlış yapmamaya yönlendirecek bir ambiyans olsa belki bu hatalar olmayacak. VAR niye var o zaman' Pina hakeme hareket yaptı deniyor. İzleyin başka yerde 50 tane var. Pina yok. Mustafa yok. Beşiktaş maçında ne oynayacağız. Sakin kal diyor 4. Hakem tabi sakın kalalım akşama uyuyamayan bizleriz" şeklinde konuştu.

"Üçüncülüğü kabul etmiyorum"

Hedeflerinin her zaman daha yukarısı olduğunu vurgulayan Tekke, "Ben üçüncülüğü kabul ediyor muyum' Hayatımda ikinciliği bile kabul etmedim. Ben kazanmak istiyorum. Oyun böyle değil, hayat böyle değil. Gerçekleri söyleyince herkes bir şey söylüyor" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’da duraklama dönemi

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile Göztepe 1-1 berabere kaldı.

02.05.2026 23:16:00
Haber Merkezi
Trabzonspor’da duraklama dönemi
Trabzonspor’da duraklama dönemi
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile Göztepe 1-1 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile Göztepe, Papara Park'ta karşılaştı.

İlk yarı

11. dakikada Janderson'un sağ taraftan çıkardığı pası penaltı noktası yakınında Juan kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak üst direkten döndü.

24. dakikada ceza alanı dışından Muçi'nin yerden sert şutunda, kaleci Lis sol tarafına gelen topu yatarak çeldi.

32. dakikada Arda Okan Kurtulan'ın sağ taraftan yerden pasında penaltı noktasına yakın bir yerden Juan'ın şutunda, top kaleci Onana'nın solundan filelerle buluştu: 0-1

34. dakikada Janderson'un ceza alanı dışından yerden sert şutunda, top kale direğinin hemen yanından auta çıktı.

36. dakikada sol çaprazda Pina'dan sıyrılarak ceza alanına giren Juan'ın kaleci Onana ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda, top az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı

58. dakikada Ozan Tufan'ın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Onuachu'nun kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

77. dakikada Krastev'in pasında ceza alanı hemen dışından Juan'ın şutunda, top kaleci Onana'da kaldı.

90. dakikada Krastev'in sağdan kullandığı kornerde ceza alanı içinde iyi yükselen Heliton'un kafa vuruşunda, top yandan auta çıktı.

90+3. dakikada Trabzonspor eşitliği sağladı. Zubkov'un sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde Lovik'in indirdiği topu Umut Nayir filelere gönderdi: 1-1

Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.