logo
19 MART 2024

İsrail yine sivilleri hedef aldı

İsrail Filistin'de sivilleri hedef aldı: 1 ölü, 15 yaralı
13.05.2021 23:25:00 /
Filistin'in Beyt Hanun kentinde ve Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Umm Al-Nasr köyünde İsrail güçlerinin topçu bombardımanı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Bombardıman nedeniyle birçok Filistinli evlerini terk etmek zorunda kaldı.
 
İsrail güçleri, Filistinli sivilleri hava saldırılarının ardından top atışları ile vurmaya başladı. Filistinli sağlık yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, sivilleri hedef alan İsrail güçlerinin Filistin'in Beyt Hanun kentine ve Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Umm Al-Nasr köyüne düzenlediği topçu bombardımanı nedeniyle 1 çocuğun hayatını kaybettiği, 15 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Bölgede bombardıman sonucu birçok evin hasar gördüğünü bildiren yetkililer, bölgelerdeki sivillerin evlerini terk etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.
 
Can kayıpları giderek artıyor
 
İsrail güçleri, Gazze'ye yönelik saldırılarına ve sivillerin evlerine baskınlar düzenlemeye devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında can kaybının 27’si çocuk, 11’i kadın olmak üzere 103’e, yaralı sayısının ise 580’e yükseldiğini açıkladı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.