logo
07 HAZİRAN 2026

Beşiktaş umutlarını tüketti

Beşiktaş, Avrupa'daki tur umutlarını tüketti. Taraftarı önünde Bodo/Glimt'e 2-1 yenilen siyah-beyazlılar bir hedefinden daha uzaklaştı 

09.11.2023 22:42:00 / Güncelleme: 10.11.2023 15:09:03
Spor Servisi
Beşiktaş umutlarını tüketti
Beşiktaş umutlarını tüketti
UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş ile Norveç ekibi Bodo/Glimt karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Bodo/Glimt 2-1'lik skorla kazandı.

Bodo/Glimt'e galibiyeti getiren golleri 38 ve 49. dakikalarda Faris Moumbagna kaydetti.

Beşiktaş'ın tek golü 64. dakikada Tayfur Bingöl'den geldi.

Siyah beyazlılarda Necip Uysal, 90+3. dakikada kırmızı kart gördü.

4. maçında 1 puanda kalan Beşiktaş'ın gruptan çıkma şansı mucizelere kaldı. Bodo/Glimt ise 7 puana yükseldi.

Club Brugge, TSİ 23.00'te başlayacak olan grubun diğer maçında Lugano'dan puan alırsa Beşiktaş gruptan çıkamayacak.

Beşiktaş, bir sonraki maçında Club Brugge'yi konuk edecek. Bodo/Glimt ise sahasında Lugano'yu ağırlayacak.

BURAK YILMAZ'DAN 4 DEĞİŞİKLİK

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 4. haftasında Norveç ekibi Bodo/Glimt'i konuk eden Beşiktaş, son maçına göre 4 değişiklikle sahaya çıktı.

Siyah-beyazlı futbol takımı, Tüpraş Stadı'nda oynanan müsabakaya Mert Günok, Valentin Rosier, Eric Bailly, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov, Amir Hadziahmetovic, Alex-Oxlade Chamberlain, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Jackson Muleka ve Cenk Tosun 11'iyle başladı.

Beşiktaş'ın yedek kulübesinde ise Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Ante Rebic, Salih Uçan, Daniel Amartey, Demir Ege Tıknaz, Emirhan Delibaş, Yakup Arda Kılıç, Jean Onana, Tayfur Bingöl ve Semih Kılıçsoy yer aldı. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, Süper Lig'in 11. haftasında Bitexen Antalyaspor'a 3-2 yenildikleri müsabakada ilk 11'de görev verdiği oyunculardan Ersin, Onur, Salih ve Tayfur'u yedeğe çekti. Yılmaz, bu oyuncuların yerine Mert, Rosier, Hadziahmetovic ve Muleka'yı ilk 11'de görevlendirdi.

İKİ İSİM SAKATLIĞI NEDENİYLE YOK

Sakatlıkları bulunan Omar Colley ile Arthur Masuaku ise kadroya dahil edilmedi.

ABOUBAKAR, ISINIRKEN SAKATLANDI

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, ısınma esnasında arka adalesinde ağrı hissetmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Karşılaşma öncesinde açıklanan ilk 11'de yer alan 31 yaşındaki Kamerunlu santrfor, ısınma esnasında sakatlık yaşadı.

Kadrodan çıkarılan Aboubakar'ın yerine Cenk Tosun ilk 11'de görev aldı.

Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi

Süper Lig'den düşen Kayserispor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Ali Çamlı başkanlığa seçildi. Kurulda konuşan Çamlı, "Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağımdan da hiç endişem yok, burada şimdiden söylüyorum" dedi.

07.06.2026 16:12:00
İhlas Haber Ajansı
Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi
Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi
Süper Lig'den düşen Kayserispor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Ali Çamlı başkanlığa seçildi. Kurulda konuşan Çamlı, "Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağımdan da hiç endişem yok, burada şimdiden söylüyorum" dedi.

Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve üyeler ve taraftarlar katıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte başlayan genel kurulda, divan başkanlığına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç seçildi.

Ali Çamlı: "Nerede kalmıştık"



Kongrede yenden başkanlığa seçilen Ali Çamlı ise konuşmasına, "Nerede kalmıştık' Aynı yerden devam" diyerek başladı. Çamlı, "Benim Kayserispor sevdamı tartışmaya ve anlatmaya gerek yok, bu artık bizde vazgeçilmez bir tutku haline geldi. Allah da bundan geri koymasın. Bundan dolayı da çok mutluyum aslında, rahatsız da değilim. Bugün benim en çok mutlu olduğum ve bugün beni daha çok duygulandıran şey, bütün Kayseri'nin şu salonda kucaklaşması ve birleşmesi. Kayserispor bunu ifade ediyorsa Ali Çamlı var, aksi takdirde yokum. Sizin her zamankinden daha çok birbirimizi sevmeye, saygı duymaya, kucaklaşmaya ülke olarak ihtiyacımız olduğu gibi Kayseri olarak da buna çok ihtiyacımız var. Sokakta yürürken birbirimize surat asmak değil, birbirimizi selamlamak ve sevmek için varız. Çünkü Cenab-ı Hak 'sevin ve sevilin' diyor. Biz de hem sevelim hem sevilelim. Nefret dili asla olmayacak arkadaşlar. Ben Kayserispor'un mali tarafına veya teknik tarafına hiç girmeyeceğim" dedi.


Venezuela ile ilk karşılaşmada kazandık

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlık kapsamında ABD'de de karşılaştığı Venezuela'yı 2-1'lik skorla mağlup etti.

07.06.2026 11:11:00
İhlas Haber Ajansı
Venezuela ile ilk karşılaşmada kazandık
Venezuela ile ilk karşılaşmada kazandık
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlık kapsamında ABD'de de karşılaştığı Venezuela'yı 2-1'lik skorla mağlup etti. Milliler bu süreçte oynadığı 2 hazırlık maçını da kazandı.

FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında çalışmalarını ABD'de sürdüren A Milli Futbol Takımı, son hazırlık maçında Inter Miami FC Stadyumu'nda Venezuela ile karşılaştı. Milliler ilk yarısını 1-1 berabere tamamladığı müsabakayı 2-1'lik skorla kazandı. A Millilerin gollerini 44. dakikada Barış Alper Yılmaz, 54. dakikada da Yunus Akgün kaydetti. Venezuela'nın golünü ise 13. dakikada Gleiker Mendoza attı.

Ay-yıldızlılar, ilk hazırlık maçında İstanbul'da karşılaştığı Kuzey Makedonya'yı 4-0'lık skorla mağlup etmişti. Kırmızı-beyazlılar böylece hazırlık döneminde oynadığı 2 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Milliler, karşılaşmanın ardından Dünya Kupası'ndaki ana kamp merkezi olan Arizona Mesa'ya geçecek.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmaya Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, Orkun Kökçü, İsmail Yüksek, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler, İrfan Can Kahveci ve Deniz Gül 11'ile başladı. Montella daha sonra oyuna Maça daha sonra Merih Demiral, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Mert Müldür, Salih Özcan, Can Uzun, Hakan Çalhanoğlu ve Oğuz Aydın'ı dahil etti.

Venezuela ile ilk kez oynadı

A Milli Futbol Takımı, Venezuela ile tarihinde ilk kez karşı karşıya geldi. Milliler, Güney Amerika ekibiyle oynadığı ilk müsabakadan da galip ayrıldı.

Barış Alper Yılmaz 4. golünü kaydetti

Millilerin ilk gol Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Müsabakanın 44. dakikasında sağ taraftan Arda Güler'in kullandığı köşe vuruşunda kale önünde oluşan karambolde Barış Alper, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu. 26 yaşındaki futbolcu böylece A Milli Takım'daki 3. golünü attı. Maça 11'de başlayan Barış Alper Yılmaz, 90 dakika sahada kaldı.

Yunus Akgün 4. golünü attı

Ay-yıldızlıların müsabakadaki ikinci golünü Yunus Akgün kaydetti. Karşılaşmanın 54. dakikasında sol taraftan Arda Güler'in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Yunus'un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skoru 2-1 oldu. 25 yaşındaki futbolcu bu golle milli takımdaki gol sayısını 4'e çıkardı. Mücadelede yedeklerde yer alan Yunus Akgün, 46. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna girdi.

Kerem Aktürkoğlu süre aldı

A millilerde İstanbul'daki çalışmalarda sakatlanan Kerem Aktürkoğlu, tedavisinin tamamlanmasının ardından ilk maçını Venezuela karşısında oynadı. Kerem, müsabakanın 62. dakikasında Deniz Gül'ün yerine oyuna dahil oldu.

Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?


 
 
Transfer piyasasını sallayan Can Uzun, günlerdir kendisini Galatasaray'a yazan iddialara Miami'deki milli takım kampında ilginç cevap verdi!

06.06.2026 19:48:00 / Güncelleme: 06.06.2026 19:54:39
Haber Merkezi
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?

Günlerdir adı Galatasaray ile anılan ve sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran Can Uzun'dan gündemi sarsacak bir transfer açıklaması geldi. A Milli Takımın Miami'deki kampında bulunan genç yıldıza fotoğraf çektirmek isteyen bir taraftar transfer piyasasının merak ettiği o kritik soruyu sordu.
- Galatasaray'a gidiyor musun?







Geleceği hakkında ne karar vereceği merak konusu olan ve adı ısrarla Galatasaray ile anılan milli futbolcu, transfer iddialarına net bir mesafe koydu.







Kendisine yöneltilen Galatasaray sorusunu doğrulamak ya da yalanlamak yerine tamamen milli takıma odaklandığını belirten şu cevabı verdi:
- Abi Dünya Kupasına gidiyoruz ya...

Can Uzun'un videosu https://x.com/forzacimbom/status/2063147002666291239

Italiano'nun ekibi dikkat çekiyor


 
Beşiktaş’ta Vincenzo Italiano dönemi resmen başladı, Önder Özen, havalimanında yeni stratejiyi 'ne aradığımızı bilerek davrandık' diye duyurdu. Özen’in işaret ettiği, İtalyan hocanın İstanbul’a getirdiği o 'kuvvetli ekipte' yardımcı hoca Daniel Niccolini yer alıyor. İşte tüm ekip.

06.06.2026 19:34:00
Haber Merkezi
Italiano'nun ekibi dikkat çekiyor
Italiano'nun ekibi dikkat çekiyor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan isim resmen belli oldu. Siyah-beyazlılar, İtalya'da Bologna ile tarihi başarılara imza atan 48 yaşındaki başarılı çalıştırıcı Vincenzo Italiano ile iki yıllık anlaşma sağlayarak görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.







İmza öncesi sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan Futbol Direktörü Önder Özen, Italiano transferinin tesadüf olmadığını ve ne istediklerini bilerek çok kararlı bir süreç yönettiklerini vurguladı. Özen, "Ne aradığımızı bilerek davrandık. Hocamız oynattığı oyunla fark yaratan, kuvvetli bir ekibe sahip, hırslı ve iddialı" dedi.







İtalyan hocanın Fiorentina ve Bologna dönemlerinden beri adeta sağ kolu olan yardımcı antrenör Daniel Niccolini ile beraber şu ekiple gelecek.
* Stefano Firicano (Maç Analisti): Rakip analizleri, duran top varyasyonları ve saha içi stratejilerin veri tabanını hazırlayan isim.
* Paolo Riela (Maç Analisti): Canlı maç analizi ve oyuncu performans takibinden sorumlu taktik deha.







* Vincenzo Sicignano (Birinci Kaleci Antrenörü): İtalyan ekolünün kaleci yetiştirme ve form tutturma süreçlerindeki en güvendiği isimlerden biri.
* Antonio Rosati (Yardımcı Kaleci Antrenörü): Yakın döneme kadar aktif kalecilik yapan, oyuncularla iletişimi güçlü köprü isim.







* Piero Campo (Baş Kondisyoner): Takımın yüksek pres ve yoğun pas trafiğine dayalı oyununun fiziksel yüklemesini planlayan isim.
* Ivano Tito (Atletik Performans Antrenörü): Oyuncuların patlayıcı güç ve dayanıklılık antrenmanlarını yönetiyor.
* Mirko Balestracci (Kondisyoner): Sakatlık önleyici çalışmalar ve maç içi yüksek atletik veri takibinden sorumlu uzman.

Rafael Leao'nun fiyatı düştü


 
 
İtalya'da Rafael Leao krizi büyüyor! Portekizli yıldızın ayrılık resti Milan'ın elini kolunu bağladı. Çizme devi zarar etmek istemese de masadaki rakamlar beklentilerin çok uzağında kaldı.

06.06.2026 19:19:00
Haber Merkezi
Rafael Leao'nun fiyatı düştü
Rafael Leao'nun fiyatı düştü

Milan'da Rafael Leao bilmecesi kızışıyor. İtalyan gazeteci Daniele Longo'nun paylaştığı kulis bilgilerine göre; Portekizli yıldızın takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmesi, kırmızı-siyahlıların transfer masasındaki elini tamamen zayıflattı.







Milan yönetimi, yüksek piyasa değerine sahip olan Leao'dan kesinlikle zarar etmek istemiyor. Ancak oyuncunun net ayrılık arzusu, kulübün pazarlık gücünü adeta eritti.







Transfer piyasasında kulübün öncelikli hedefi çift haneli yüksek rakamlar olsa da, mevcut şartlar Milan'ı geri adım atmaya zorluyor. Milan'ın beklentisi 60 Milyon Euro'ydu. Şu anda masaya gelmesi beklenen teklifler 40-50 milyon Euro civarında. Milan her ne kadar dirense de, oyuncunun gitmek istemesi nedeniyle 40-50 milyon Euro bandındaki teklifleri de resmi olarak değerlendirmeye almak zorunda kalacak.

Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi

Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

06.06.2026 19:00:00
İhlas Haber Ajansı
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor. Kongrede yer alan bazı üyeler tarafından "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratı yapıldı.

Aleyhine yapılan bu tezahüratlara Aziz Yıldırım tepki gösterip eliyle "ben buradayım" işareti yaptı. Ardından iki grup destekçileri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede, güvenlik güçleri ve Spor Şube ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Bazı üyeler alandan uzaklaştırılırken kongreye de yaşanan olaylardan dolayı ara verildi.

Luıs Suarez ilk kez konuştu

Fenerbahçe’de pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan Hakan Safi’nin en büyük kozu olan Luís Suárez, sessizliğini bozarak transfer ateşini yaktı

06.06.2026 17:41:00
Haber Merkezi
Luıs Suarez ilk kez konuştu
Luıs Suarez ilk kez konuştu
Fenerbahçe'de pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan Hakan Safi'nin en büyük kozu olan Luís Suárez, sessizliğini bozarak transfer ateşini yaktı.

Kolombiyalı golcünün "Geleceğim belirsiz" açıklaması ve Safi'yi takibe alması Portekiz'de infial yaratırken, 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesine güvenen Sporting cephesi ise FIFA nezdinde bir şey yapamadığı için sadece öfke dolu şekilde süreci izliyor.







Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi süreci, transfer piyasasında depreme yol açtı. Sporting Lizbon'un forveti Luís Suárez, başkan adayı Hakan Safi'nin seçim vaadi haline gelirken; Portekiz ve Türkiye hattında sular durulmuyor. 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesi, milyon dolarlık vaatler ve kulislerdeki sert eleştirilerle süreç tam bir transfer kördüğümüne dönüştü.






SPORTING CEPHESİNİN DURUMU ÇOK NET

Portekiz devi Sporting Lizbon, oyuncuyu kesinlikle bırakmak istemiyor. Kulüp yönetimi pozisyonunu net bir şekilde koruyarak şu mesajı veriyor:

- Oyuncu için henüz resmi bir teklif alınmadı.

- Suárez, kulübün 2026-27 projesinin kilit parçası olarak görülüyor ve ayrılığı düşünülmüyor.

- Yıldız golcünün Sporting ile 2030 yılına kadar sözleşmesi ve tam 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.







HAKAN SAFİ ÖNCE SEÇİMİ KAZANMALI

Transferin resmiyet kazanması tamamen pazar günü yapılacak Fenerbahçe başkanlık seçimlerine kilitlenmiş durumda.

- Hakan Safi'nin, anketlerde az farkla önde görünen Aziz Yıldırım'a karşı seçimi kazanması gerekiyor.

- Safi ancak seçimi kazandıktan sonra Sporting ile  resmi görüşme masasına oturabilecek.

- Portekiz'in önde gelen medya organlarından SAPO'nun haberine göre; Sporting SAD yönetimi, oyuncunun menajerlik şirketi aracılığıyla bu girişimlerden haberdardı ancak FIFA kuralları gereği bu tür "seçim vaadi" durumlarını önleyecek yasal bir mekanizma bulunmadığı için elinden bir şey gelmedi.







KOLOMBİYA MİLLİ TAKIM KAMPINDA KONUŞTU

Aralık ayında 29 yaşına girecek olan ve kariyerinin son büyük finansal fırsatını kovalayan Luís Suárez, Hakan Safi'den milyon dolarlık bir maaş sözü aldı. "Hayatının sözleşmesini" imzalamak isteyen Kolombiyalı oyuncunun yeşil ışık yakması dikkat çekti.

Kolombiya milli takım kampına gitmeden önce basına konuşan Suárez, şu gizemli ifadeleri kullandı:

- Sözleşmem var ama gelecek belirsiz.







FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı güldürdü

2026 Dünya Kupası heyecanı için geri sayım başlarken, milli takımların nihai kadrolarının netleşmesiyle birlikte Süper Lig ekipleri dev turnuvaya adeta çıkarma yapıyor

06.06.2026 16:54:00
Haber Merkezi
FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı güldürdü
FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı güldürdü
FIFA'nın kulüplere oyuncu başına günlük 8 bin 620 euro ödeyeceği Dünya Kupasına 11'er futbolcu gönderen Galatasaray ve Fenerbahçe, günde toplam 5 milyon TL'den fazla kazanarak kasasını dolduracak.

2026 Dünya Kupası heyecanı için geri sayım başlarken, milli takımların nihai kadrolarının netleşmesiyle birlikte Süper Lig ekipleri dev turnuvaya adeta çıkarma yapıyor.







Türkiye liglerinde forma giyen 45'in üzerinde futbolcunun sahne alacağı bu küresel şölende, kulüpler sadece sportif başarıyı değil, kasalarını dolduracak devasa bir finansal kazancı da kutluyor.

FIFA'nın Kulüp Fayda Programı kapsamında, turnuvaya oyuncu gönderen kulüplere her bir futbolcu için günlük yaklaşık 8.620 Euro ödeme yapılacağı belirtildi.







Bu ödemelerin, turnuvanın açılış maçından yaklaşık 10 gün önce başlayan milli takım kamp süreciyle birlikte hesaplanacak olması kulüplerin iştahını kabartıyor.






GÜNDE 5 MİLYON TL'DEN FAZLA

Dünya Kupası'na en çok oyuncu gönderen Türk kulüpleri sıralamasında ezeli rakipler zirveyi paylaşıyor.

Her iki takım da organizasyona 11'er futbolcu göndererek dünya devlerinin yer aldığı elit kulüpler listesinde üst sıralara yerleşti.







Galatasaray ve Fenerbahçe'nin günlük toplam kazancı 94 bin 820 Euro. Bu da yaklaşık 5 milyon 25 bin TL'ye geliyor.

İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?

Dünya Kupası öncesi son provada Amerika'da karşılaşacağımız Venezuela bize nasıl sorunlar çıkaracak?
 

06.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
A Milli Futbol Takımımız, 24 yıl aradan sonra boy göstereceği Dünya Kupası grup aşaması öncesindeki son ciddi testinde, Güney Amerika'nın sert ve fizik gücü yüksek ekiplerinden Venezuela ile karşı karşıya geliyor. Kuzey Makedonya karşısında alınan 4-0'lık moralli galibiyetin ardından teknik direktör Vincenzo Montella, turnuva öncesi takımın son taktik ve fiziksel ritmini bu maçla belirleyecek.






Venezuela, geleneksel Güney Amerika futbolunun sert ikili mücadele, agresif hat savunması ve hızlı geçiş hücumları özelliklerini barındıran bir takım.






Paylaştığınız kadro yapısı incelendiğinde, takımın ciddi bir jenerasyon değişimi içinde olduğu ve özellikle MLS ile Avrupa'nın alt/orta sıra takımlarında forma giyen atletik oyunculardan kurulduğu görülüyor.
Takımın hücum hattında yer alan Kevin Kelsy (193 cm) ve Jesús Ramírez (187 cm) gibi isimler, ceza sahası içinde hava toplarında ve stoperlerimizi yıpratmada etkili olacak fizikli santraforlar.






Real Sociedad forması giyen Yangel Herrera ile Toulouse'tan Cristian Cásseres Jr., orta sahada sert ve pres gücü yüksek bir merkez oluşturuyor. Montella'nın pas oyununa karşı bu bölgede yoğun bir baskı uygulayabilirler.






David Martínez (LA FC) ve Wikelman Carmona gibi genç yetenekler, geçiş hücumlarında süratleriyle Ferdi ve Zeki'nin arkasına sarkmaya çalışacaktır.

Hakan Safi’nin Greenwood teklifi: “Mali açıdan yıkıcı ve devasa"

Fenerbahçe’de hafta sonu yapılacak kongre öncesi başkan adayı Hakan Safi’nin rüya transfer listesinde ilk sırada yer alan Mason Greenwood için Corriere dello Sport enteresan ifadeler kullandı.

06.06.2026 16:39:00
Haber Merkezi
Hakan Safi’nin Greenwood teklifi: “Mali açıdan yıkıcı ve devasa"
Hakan Safi’nin Greenwood teklifi: “Mali açıdan yıkıcı ve devasa"
Sarı-lacivertlilerin İngiliz yıldız için gözden çıkardığı çılgın bütçeyi "mali açıdan yıkıcı ve devasa" olarak nitelendirirken, AS Roma ile girilen amansız transfer yarışında Şampiyonlar Ligi faktörünün ve seçim sürecinin sarı-lacivertli ekibin hızını kestiğini iddia etti.






Fenerbahçe'de hafta sonu yapılacak seçim öncesi başkan adaylarının transfer savaşları tüm hızıyla sürerken, Hakan Safi'nin istediği iddia edilen Mason Greenwood ismi heyecanı zirveye taşıdı.
Corriere dello Sport bugünkü manşetlerinde AS Roma ile Fenerbahçe arasındaki dev transfer yarışını sayfalarına taşıdı. Jacopo Aliprandi imzalı haberin detaylarında, Fenerbahçe'nin masaya koyduğu çılgın mali şartlara rağmen, transferde şu an için İtalyan ekibinin bir adım önde olduğu iddia edildi.






BELİRSİZLİK İÇİN GİRMEK İSTEMİYOR
Haberde Safi'nin, Greenwood'u ikna etmek adına "mali açıdan yıkıcı ve devasa" bir maaş teklif ettiği doğrulandı. Fransız basınına da yansıyan iddialarda, Safi'nin Marsilya'nın kapısını çalacak ciddi bir bütçeye sahip olduğu vurgulanıyordu.
Yıldız oyuncunun önceliği şu an için para değil, hırs ve teknik kesinlikler. Greenwood, ön elemelerle veya belirsizliklerle uğraşmak yerine doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde oynama garantisi istiyor. Roma'nın başındaki Gian Piero Gasperini faktörü ve takımın vadettiği sportif proje, İngiliz oyuncuyu cezbeden en büyük etken.






GREENWOOD ACELE ETMİYOR
Haberde, Greenwood'un Hakan Safi'nin kurmayı planladığı projenin gerçek değerini anlamak ve seçim sonrasındaki resmiyet durumunu görmek istediği belirtiliyor. Resmi imza yetkisinin henüz olmaması, Fenerbahçe'nin operasyonunu Roma karşısında yavaşlatan en büyük handikap olarak gösterildi.






İTALYANLARA GÖRE 50 MİLYON EURO İYİ
AS Roma, Marsilya'ya 35 milyon Euro sabit ücret artı bonuslarla birlikte toplamda 40 milyon Euro'yu bulacak ilk resmi teklifini iletmeye hazır. Marsilya, oyuncunun haklarının %40'ını elinde tutan Manchester United'a pay vereceği için kapıyı 50 milyon Euro'dan açsa da mali borçlarını hafifletmek adına oyuncunun babası ve menajeriyle görüşmeleri sıklaştırmış durumda.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.