logo
04 EYLÜL 2026

BTP Kahramanmaraş Gençlik Kolları yeşil sahada buluştu

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları, yoğun siyasi ve saha çalışmalarına kısa bir mola vererek birlik, beraberlik ve motivasyonu artırmak amacıyla özel bir halı saha futbol maçı ve buluşması düzenledi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyon, hem sportif rekabete hem de keyifli ve renkli anlara sahne oldu

04.09.2026 12:06:00
Hasan Gündoğdu
 
BTP Kahramanmaraş Gençlik Kolları yeşil sahada buluştu
BTP Kahramanmaraş Gençlik Kolları yeşil sahada buluştu
Kent genelinde yürüttükleri dinamik çalışmalarla dikkat çeken BTP teşkilatı, bu kez yeşil sahalarda bir araya geldi. Dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştirmeyi, aynı zamanda yoğun çalışma temposu arasında gençlerin motivasyonunu tazelemeyi amaçlayan etkinliğe katılım oldukça yüksekti.






Düzenlenen anlamlı programa BTP Kahramanmaraş İl Başkanı Ali Türk ile İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kar da bizzat katılarak gençleri yalnız bırakmadı. Maç boyunca gençlerin coşkusuna ortak olan İl Başkanı Ali Türk ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kar, sergiledikleri dostane tavırla takdir topladı. Karşılaşma boyunca sahada sergilenen fair-play ruhu ve neşeli diyaloglar, katılımcılara moral olurken, etkinlik genel olarak hem gençlik adına hem de sporun birleştirici gücü adına oldukça verimli geçti.






"Sahada Olmaya Devam Edeceğiz"

Maçın ardından günün anlam ve önemine dair değerlendirmelerde bulunan BTP Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kar, teşkilatın çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi. Kahramanmaraş'ta sürdürdükleri yoğun saha çalışmalarına halı saha maçıyla kısa ve enerjik bir ara verdiklerini belirten Kar, şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün burada sadece spor yapmıyor, aynı zamanda omuz omuza verdiğimiz bu yolda kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Teşkilatımızın dinamizmini diri tutmak, birlik ve beraberliğimizi bu tür sosyal etkinliklerle güçlendirmek bizim için çok kıymetli. Ancak bu kısa molanın ardından, aynı inanç ve kararlılıkla sahalarda olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceği, aydınlık yarınları için durmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz."

Gençlerin hem zihnen hem de bedenen dinamik kalmasını önceleyen bu tür sosyal organizasyonların Kahramanmaraş genelinde belirli periyotlarla devam edeceği bildirildi. Karşılaşma, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve katılımcılara yapılan ikramlarla son buldu.

Trabzonspor'dan Mohamed Salah'ı uçuracak transfer

Menajerler sayesinde Salahspor olan Trabzonspor, Mısırlı oyuncuyu harekete geçirecek belki de başlıkta yazdığı gibi 'uçuracak' forveti Danimarka'da buldu

03.09.2026 16:50:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'dan Mohamed Salah'ı uçuracak transfer
Trabzonspor'dan Mohamed Salah'ı uçuracak transfer
Menajerler sayesinde Salahspor olan Trabzonspor, Mısırlı oyuncuyu harekete geçirecek belki de başlıkta yazdığı gibi 'uçuracak' forveti Danimarka'da buldu.

Aral Şimşir'in alındığı Midtjylland'dan Franculino'ya imza attırdı. Gine-Bissau'lu, Beşiktaş maçına kadar Galatasaray'ın gündemindeydi. O maçtan sonra vazgeçildi.







Trabzonspor, Richarlison'u da alacak mı bilinmez ama gece geç saatlerde Franculino ismini resmen duyurdu... Tam da gazetemizin günlerdir yazdığı gibi yönetim Mohamed Salah gibi kanat-forvetler için ideal bir tamamlayıcı olarak Gine-Bissau'lu oyuncuyu UEFA listesine eklendi. 






Salah, çizgide çakılı kalmaktan ziyade kanattan içeri kat ederek ceza sahası koşusu yapmayı ve şut açısı bulmayı sever. Onuachu tarzı pivot santrforlar ceza sahasını kalabalıklaştırıp rakip stoperleri oraya çekerken, Franculino gibi mobil forvetler kenarlara ya da derine çekilerek Salah'ın koşu yapabileceği koridorları boşaltır. Bu yüzden Franculino, Salah'ı ve Salah'lı oyunu çok daha efektif hale getirecek bir isim olacak.






Franculino, tek topla arkaya kaçan veya kanattaki oyuncuyla ver-kaç yapabilen bir yapıya sahip. Bu durum Salah'ın asiste dönüşen pas açılarını ve hızlı hücum geçişlerini destekleyecek. Tabii ki gelirse.






Franculino bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesine girmişti... Ancak genç oyuncunun özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş karşısında gösterdiği performans sonrasında sarı-kırmızılılar transferden vazgeçmişti.






Saha içinde kaldığı 57 ve 45 dakikalık iki maçta da rakip kaleyi tehdit etmekte zorlanan 22 yaşındaki oyuncu, iki maçın toplamında sadece 0,48 gol beklentisinde (xG) kaldı. Beşiktaş ceza sahasında iki maç boyunca yalnızca 8 kez topla buluşabilen Franculino, girdiği 14 ikili mücadelenin ise sadece 6'sını kazanabildi (%42). Kaleye gönderdiği toplam 6 şutta yalnızca 1 isabet bulması ve ürettiği düşük gol beklentisi kalitesi (xGOT) performansındaki yetersizliği gözler önüne serdi.

Beşiktaş bu transferi yaparsa büyük hata yapar

Juventus'un UEFA listesine eklemediği, Serie A listesinin dışında çıkarmayı düşündüğü Juan Cabal için Beşiktaş'ın son bir hamle daha yapması muhtemel… Şu an için yeni bir gelişme yok, ama son 2 gün

03.09.2026 14:09:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş bu transferi yaparsa büyük hata yapar
Beşiktaş bu transferi yaparsa büyük hata yapar
Kassoum Ouattara'dan dili yanan Beşiktaş, transferin son 2 gününde boş durma niyetinde değil... Hem Emirhan Topçu'yu yedekleyecek hem de Rıdvan'a ciddi anlamda rakip olabilecek bir sol stoper ve sol bek arayan siyah-beyazlıların son 2 günde Juan Cabal'ı zorlaması bekleniyor.






Yaz boyunca birkaç kez Beşiktaş'ın gündemine gelen Kolombiyalı sol stoper ve sol bek, şu anda Juventus'ta tamamen atıl kalmış durumda. Geride kalan iki lig maçında kadroya alınmasına rağmen 1 dakika bile forma bulamayan Cabal için Juventus'un hamlesi çok kritik.






Gelen bilgilere göre UEFA kadrosunun dışında tutulması beklenen Cabal'ın Serie A'ya verilecek geniş kadronun dışında kalma ihtimali de var. Ancak Beşiktaş'ın Cabal'ı kadrosuna yazabilmesi için 10 yabancı oyuncudan birisini düşürmesi gerekiyor.

Şu anda bir pazarlıktan bahsediliyor. Ancak 2 gün içinde yetişip yetişmeyeceği net değil. Özellikle bugün Cabal konusunda Beşiktaş için çok kritik.

Kimin bu Bidon? Beşiktaş neden bu kadar uğraşıyor?

Brezilya basınına bakılacak olursa Beşiktaş, Breno Bidon'u bitirmek için zorluyor... Ancak Bidon'un özelliklerine bakılacak olursa 2005'li Sambacı, Fenerbahçe'nin çok daha ivedilikle aradığı isim. Kalan 48 saatte neler olacak? Göreceğiz

03.09.2026 12:47:00
Haber Merkezi
 
Kimin bu Bidon? Beşiktaş neden bu kadar uğraşıyor?
Kimin bu Bidon? Beşiktaş neden bu kadar uğraşıyor?
Beşiktaş tam da Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan futbolcuların etrafından dolanıyor... Hem de elinde Orkun Kökçü ve Miretti varken. Breno Bidon'un Beşiktaş'a yazıldığı ortamda akıllara iki seçenek gelebilir: Ya Brezilya basını Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karıştırıyor ya da Beşiktaş gerçekten de gelecekte önemli bir yıldız olması beklenen Bidon'u şimdiden bağlayıp farklı şekillerde kullanmak için kolları sıvadı.






CNN Brezilya'nın haberine göre Bidon'un menajerleri, oyuncularını Avrupa futbolunun yeni cazibe merkezi olan Türkiye'ye götürme fikrini olumlu karşılıyor. Bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş'ın Bidon'a önemli bir fırsat sunmasını da kaçırmak istemiyorlar.






Yılın başında Corinthians'ın ilk isteği Bidon'u 30 milyon euroya satmaktı... Ancak mali dengeyi sağlamak için hızlı bir satışa duyulan ihtiyaç, kulübün daha düşük bir teklifi kabul etmesine yol açabilir. Muhtemel 18-20 milyon euro'luk bir teklif kabul görebilir.






Sol ayağını oldukça etkili kullanan, yüksek teknik kapasiteye ve pas vizyonuna (uzun pas, derinlemesine pas) sahip modern bir merkez orta saha olan Bidon; topla dikine oynayabilme ve sahanın geneline yayılabilme yeteneğiyle öne çıkar.






"Wonderkid" statüsünde gösterilen 2005'li oyuncu, sosyal medya fenomeni Maria Eduarda ile birlikte.

Brezilya magazin ve spor medyasında kendisine takılan "Samba Modric'i" lakabı, genç yaşına rağmen üzerinde ciddi bir popülerlik baskısı oluşturdu. Sosyal medyada bu benzetme yüzünden yapılan mizahi edit'ler ve caps'ler sıkça trend oluyor.

Trabzonspor, Richarlison için bu kadar riske girer mi?

Vıcık vıcık özel hayatı, sadakatsizlik iddiaları ve Icardi ile yarışabileceği magazin karakteri olması yüzünden Brezilya medyasının 'profesyonel futbol disiplininden koptu' dediği Richarlison'un Trabzonspor'a imza atacağı iddiaları camianın üzerine kabus gibi çöktü... Fatih Tekke'nin daha önce defalarca 'istemem' dediği Sambacı golcü gelirse Icardi'nin boşluğunu dolduracak gibi

03.09.2026 12:43:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor, Richarlison için bu kadar riske girer mi?
Trabzonspor, Richarlison için bu kadar riske girer mi?
Menajerlerin istediği oldu... Fatih Tekke istedi. Trabzonspor'u son olarak "antidepresan" bağımlısı Santiago Giménez'den kurtaran camianın çocuğu, öyle görünüyor ki Richarlison belasını defedemedi.






Başkan Ertuğrul Doğan'ın daha önce defalarca farklı farklı menajerlerin önerisiyle "Alalım mı?" diye sorduğu Brezilyalı golcü ile görünüşe göre bir anlaşma söz konusu.






Richarlison, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın ardından Tottenham'da yaşadığı sakatlıklar, beklentileri karşılayamamanın yarattığı baskı ve kişisel çevresiyle yaşadığı ekonomik, yönetsel krizler nedeniyle ciddi bir psikolojik çöküş yaşadı.

Bu dönemi, "Psikolojik yardım almasaydım, futbolu bırakma noktasına gelmiştim." diye itiraf etti.






Richarlison'un saha dışı hayatı; Sandri Oliveira ile yaşadığı "Bana karışıyor" gerekçeli ayrılığın ardından sosyal medyadaki flörtöz tavırları, Londra döneminde aynı anda birden fazla modelle iletişimde olduğu yönündeki ihanet iddiaları ve parti odaklı yaşam tarzıyla Brezilya ile İngiliz basınında sıkça tartışıldı.






Yaşadığı finansal dolandırılma ve ağır depresyon sürecinde çevresindekilerin sadece parasının ve şöhretinin peşinde olduğunu belirterek ciddi bir güven krizi geçirdiğini itiraf eden Richarlison, son olarak Amanda Araújo ile olan ilişkisini uzun süre gizleyip resmileştirmekten kaçınmasıyla gündeme geldi.

Tüm bu çalkantılı ilişkiler, sadakat tartışmaları ve magazinel süreçler, Brezilya medyasında oyuncunun profesyonel futbol disiplininden koparak sahadaki performansının düşmesine yol açan temel etkenler arasında gösterildi.

Beşiktaş vazgeçti, Trabzonspor'u ikna etmeye çalışıyorlar

Savunmada sürekli geç hamleler yaptığı için 'Tomori-ow' lakabı takılan İngiliz stoper, Beşiktaş'la beraber Trabzonspor'a da önerildi... İtalyan Italiano oralı bile olmadı. Menajerlerin elindeki teknik direktörsüz Trabzonspor ise iddialara bakılacak olursa İngiliz oyuncu için devreye girdi.
 

03.09.2026 11:11:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş vazgeçti, Trabzonspor'u ikna etmeye çalışıyorlar
Beşiktaş vazgeçti, Trabzonspor'u ikna etmeye çalışıyorlar
Menajerler Trabzonspor'u tam anlamıyla "yolunacak kaz" gibi görmeye başladı... Hangi takımın elinde kalmış, hangi takımın istemediği, hangi takımın "gitsin" diye yalvardığı oyuncu varsa bordo-mavili kulübe öneriyor.






Başkan Ertuğrul Doğan da buna davetiye çıkardığı için Trabzonspor tam anlamıyla "açık pazar" olarak görülüyor. Bugün içinde Richarlison'un Trabzonspor'un teklifini kabul ettiği haberlerinin ortaya döküldüğü anlarda İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.






O iddiaya göre AC Milan'ın kadro dışı bıraktığı Fikayo Tomori, menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi. Elinde Tiago Djalo ve Agbadou olan Italiano, Kanada asıllı oyuncuya kapıları kapattı.

Ancak teknik direktörsüz Trabzonspor, aynı mevkide Savic, Nwaiwu ve Samet Akaydin olmasına rağmen Tomori için devreye girdi... Konsantrasyon kayıpları ve büyük maçlarda yaptığı bireysel hatalar yüzünden "Tomori-ow" lakabıyla tanınan Kanada doğumlu oyuncunun transferinde bordo-mavililer ne kadar ciddi olacak göreceğiz.

İngilizcedeki "yarın" anlamına gelen tomorrow kelimesine atıfla takılan bu lakap, savunmada hamle yapmakta sürekli geç kaldığı için kendisine uygun görülüyor.

Real Madrid'den Beşiktaş'a: 'Gelin şunu başımızdan alın'

Başında zaten çok ciddi bir dava bulunan Raúl Asencio, bir de alkollü araç kullanmak yüzünden yakalanınca Real Madrid yönetimi çileden çıktı

03.09.2026 11:03:00
Haber Merkezi
 
Real Madrid'den Beşiktaş'a: 'Gelin şunu başımızdan alın'
Real Madrid'den Beşiktaş'a: 'Gelin şunu başımızdan alın'
Avrupa'nın dev liglerinde transfer bittiği için İspanyollar, Asencio'yu göndermek için Beşiktaş'ın kapısına dayandı. Beşiktaş 'bela'sını da bulabilir, adam edip 'dünya yıldızına' da sahip olabilir. Beşiktaş transferi kapatmış gibi duruyor... Ancak sürpriz bir "şans" ya da "bela" siyah-beyazlıların kapısını çaldı.






İspanyol devi Real Madrid, sorunlu ama bir o kadar da yetenekli stoperi Raúl Asencio'yu önerdi. Bizzat Guti'nin önerisiyle Asencio'nun Beşiktaş'a önerildiği, İspanyol devinin genç stoper için kiralama bedeli istemeden sadece maaşının karşılanması durumunda siyah-beyazlı formayı giymesine onay verdiği öğrenildi.






Transferin bitmesine 2 gün kaldı. Beşiktaş ciddi anlamda sorunlu bir futbolcu olan Asencio'da risk alacak mı? U23 statüsünde olan, sağ bekte de oynayabilen Asencio'yu transfer edecek mi? 2 güne her şey belli olacak.

Ancak Raúl Asencio yeni bir yasal sorunla karşı karşıya. Real Madrid defans oyuncusu alkollü araç kullanmaktan suçlu bulundu ve 14 bin 400 euro para cezasına çarptırıldı. Ehliyetine 8 ay süreyle el konuldu.






Asencio için bu en basit hukuki sorun. Oyuncu önümüzdeki günlerde çok daha hassas bir hukuki mesele için mahkeme karşısına çıkacak. Haziran 2023'te Kanarya Adaları'nda meydana gelen olaylarda, biri o sırada reşit olmayan 2 genç kadının rızası olmadan cinsel içerikli görüntülerin yayılmasıyla ilgili iddialar içeren bir davada geleceğine şekil verilecek.

Beşiktaş'ın gözdesiydi, Fenerbahçe'nin gündeminde

Orkun Kökçü, Beşiktaş’a girmesini istedi. Ancak o dönemde Quinten Timber, 'Premier Lig’i bekliyorum' dedi. Ada’dan beklenen teklif gelmeyince Hollandalı futbolcu yeniden kapıya geldi. Fakat bu kez Miretti’yi alan Beşiktaş, 'Yerimiz yok' yanıtını verdi

02.09.2026 12:25:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın gözdesiydi, Fenerbahçe'nin gündeminde
Beşiktaş'ın gözdesiydi, Fenerbahçe'nin gündeminde
Timber için Fenerbahçe gündemi oluştu; ancak bu hamle Cihan Kamer'in tarif ettiği profilin tamamen dışında kalıyor. Fenerbahçe geçen sezon uzun süre Quinten Timber'ı istedi... Hollandalı oyuncu ise Marsilya'yı seçti. Hata yaptığını anlaması ise sadece 6 ayını aldı.

Timber yeniden kendisine kulüp arıyor. Eski takım arkadaşı Orkun Kökçü sayesinde Beşiktaş'ın gündemine geldi. Ancak o günlerde hâlâ Premier Lig şansı vardı. Artık o şansı kalmadığı için rotasını yeniden Türkiye'ye kırdı. Siyah-beyazlılar ise bu süreçte tercihini Juventus'tan Miretti'den yana kullandı.






Buna karşın Fenerbahçe'nin o mevkide hâlâ transfere ihtiyacı bulunuyor. Cihan Kamer'in açıklamasına bakılacak olursa sarı-lacivertliler U-23 statüsünde bir çalışma yürütüyor. Ancak Timber 2001 doğumlu, yani 25 yaşında ve Kamer'in çizdiği çizgilere uymuyor.

Fransız gazeteci Adrien Pittore'nin iddiasına göre; menajerlik şirketi Unique Sport Group, Hollandalı oyuncuyu Süper Lig'e önermeye devam ediyor. Türkiye'de transfer tescil döneminin cuma günü sona erecek olması nedeniyle Türk devlerinin önümüzdeki saatlerde Marsilya'ya resmi teklif yapabileceği belirtiliyor.






18 milyon Euro piyasa değeri bulunan Timber'ın geleceğinin son günlerde netleşmesi bekleniyor. Ancak Fenerbahçe transferi gerçekleştirse bile Timber için yüksek bir bonservis bedeli ödemesi pek mantık dahilinde görünmüyor.

Oosterwolde'nin asıl sorunu ne? Fenerbahçe ne yapacak?

Fenerbahçe'nin en değerli kilit oyuncuları arasında yer almasına rağmen Jayden Oosterwolde'un yaşadığı sakatlıklar kariyerini tehdit ediyor... Çünkü sahalara dönüşünde mental ve biyomekanik engeller çok canını yakacak...

02.09.2026 11:57:00
Haber Merkezi
 
Oosterwolde'nin asıl sorunu ne? Fenerbahçe ne yapacak?
Oosterwolde'nin asıl sorunu ne? Fenerbahçe ne yapacak?
Ocak 2023'te Fenerbahçe'ye transfer olan Jayden Oosterwolde'nin sakatlık geçmişi incelendiğinde ortaya çıkan tablo, hem medikal bağlantılar hem de performans sürdürülebilirliği açısından son derece korkutucu.

Sarı-lacivertli formayla 4. ağır sakatlık sürecini geçiren oyuncu için en kritik soru işareti, aralık başında sahalara döndüğünde nasıl bir performans sergileyeceği.






Oosterwolde'nin yaşadığı problemler doğrudan aynı dokuda tekrarlamasa da vücudun biyomekanik ve kinetik zincirindeki dengesizlikler nedeniyle birbirini tetikleyen bir döngüye girdi:

Aşil tendonu irritasyonu ile başlayan 21 günlük süreç, alt ekstremite yük dağılımının ve bilek/diz dengesinin bozulduğuna dair ilk sinyaldi. Önce yaşanan menisküs yırtığı (28 gün), ardından gelen ön çapraz bağ (ACL) yırtığı (200 gün), diz ekleminin ağır biyomekanik stres altında kaldığını gösterdi.






Zaten çapraz bağ sakatlığı sonrası rehabilitasyon sürecinde Oosterwolde'un vücudu, diğer kas gruplarına aşırı yük bindirmeye (kompansasyon) meyilli durumda

Çapraz bağ dönüşü sonrası yaşanan kasık zorlanması ve son olarak 5 Ağustos 2026'da başlayan kısmi kas yırtılması, diz ameliyatı sonrası oluşan kas gücü dengesizliklerinin doğrudan bir sonucudu.






Oyununu patlayıcı güce, yüksek tempolu deparlara ve agresif ikili mücadelelere dayandıran Oosterwolde, üst üste gelen kas yırtıkları nedeniyle bu en büyük meziyetini kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Sahaya dönüşte sakatlığın tekrarlama korkusu (kineziyofobi) ve kas grupları arasındaki güç farkları tamamen sıfırlanmadan oyuna girmek, yeni adale yırtıklarını tetikleyebilir.






Doğru yük yönetimi ve kademeli geri dönüş planı ile bu süreçten çıkması mümkündür. Tedavi dönemi yalnızca kasın iyileşmesine değil, tüm vücut simetrisinin ve kas dengesinin sıfırdan kurulmasına ayrılırsa kariyeri kurtarılabilir. Aksi takdirde patlayıcı gücünü kaybetmiş ve kronik adale problemleri yaşayan bir profile dönüşme riski oldukça yüksektir.

Fenerbahçe'nin Talisca'yı göndermesi o kadar da kolay değil

Fenerbahçe Talisca'yı gözden çıkardı... Ancak Sambacıyı elden çıkarmak hiç de kolay değil. 'Gitmem' diye diretmeye devam ederse zaten UEFA'dan ceza alan ve gözlem altında olan sarı-lacivertlilerin canı daha fazla acıyabilir.
 

02.09.2026 11:07:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'nin Talisca'yı göndermesi o kadar da kolay değil
Fenerbahçe'nin Talisca'yı göndermesi o kadar da kolay değil
Talisca gitmek istemiyor... Gitmemek için ayak diretiyor. Suudi Arabistan'da kaldığı dönemde yaşam tarzı yüzünden çok sıkıntı yaşadı. O nedenle Türkiye'ye kaçtı. Sambacıyı Fenerbahçe elden çıkarmak istiyor. Tek talibi Abu Dabi takımı Al-Jazira. Ancak Talisca'nın da kendisine göre bir savunması var:






- İran ile İsrail arasında yavaşlamış gibi görünen ama süren bir savaş var. Savaşın sıcak olduğu dönemlerde İran, Birleşik Arap Emirlikleri'ni sürekli bombaladı. Orada arkadaşlarım vardı, çok korktuklarını söylediler.

- Ben gidersem olası bombaların altında kalmak istemiyorum. Ailemi bu riske atmak istemiyorum. Ailemi böyle bir durumla yüz yüze bırakmak istemiyorum.

- Beni göndermek istiyorsanız alacaklarımın tamamını ödeyin gideyim. Ben Fenerbahçe'de oynamaktan memnunum, aldığım paranın karşılığını da verdiğimi düşünüyorum.






Al-Jazira ile Fenerbahçe'nin anlaştığı bir ortamda Talisca'nın böyle bir çıkış yapması sıkıntı yarattı. FIFA talimatlarına göre kulüpler; geçerli bir fesih nedeni veya oyuncunun onayı olmadan sözleşmeyi tek taraflı feshedemez. Talisca gitmeye yanaşmazsa Fenerbahçe oyuncunun maaşını son kuruşuna kadar ödemek zorunda.






Transfer gerçekleşmezse Al-Jazira'dan gelecek olası bonservis geliri ortadan kalkar. Üstüne üstlük Talisca'nın yüksek maaş maliyeti kulübün bütçesinde kalmaya devam eder; bu da zaten UEFA'dan ceza alan Fenerbahçe'nin başını yine derde sokar.






logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.