Malzemeler
? 1 adet küçük Lahana ? 1 su bardağı Barbunya ? 100 gr. Kıyma ? 1 adet Soğan ? 1 çorba kaşığı Biber Salçası ? 1 çorba kaşığı Margarin ? Yeterince Sıcak Su ? 1 tatlı kaşığı Pulbiber ? Karabiber? Tuz HAZIRLANIŞIBarbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin...Afiyet olsun...
? 1 adet küçük Lahana ? 1 su bardağı Barbunya ? 100 gr. Kıyma ? 1 adet Soğan ? 1 çorba kaşığı Biber Salçası ? 1 çorba kaşığı Margarin ? Yeterince Sıcak Su ? 1 tatlı kaşığı Pulbiber ? Karabiber? Tuz HAZIRLANIŞIBarbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin...Afiyet olsun...
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.


















































































