logo
25 EKİM 2026

Fenerbahçe'de Trabzon mesaisi

25.04.2005 00:00:00
 


Ankaraspor'u 1-0 yenerek 4 puan farkla liderliğini sürdüren Fenerbahçe, izin yapmadan Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u 1-0 yenerek 4 puan farkla liderliğini sürdüren Fenerbahçe, izin yapmadan Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. Eşi doğum yapan teknik direktör Christoph Daum, antrenmana katılmazken, sarı-lacivertliler antrenör Roland Koch yönetiminde çalıştı. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncuların koşu yapmakla yetindiği antrenmanda, diğer futbolcular ise istasyon çalışmasının ardından, dar alanda çift kale maç oynadı. Antrenman maçı sırasında kaleci Recep ile Brezilyalı futbolcu Luciano arasında küçük bir tartışma yaşanırken, sakat olduğu için Ankara'ya götürülmeyen Van Hooijdonk takımla birlikte çalıştı.Mesaiye devamÇalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Alex, Rüştü ve Deniz ile sakatlığı süren Servet katılmazken, Semih ise takımdan ayrı koşu yaptı. Bugünü dinlenerek geçirecek olan sarı-lacivertliler, yarın yapacakları çift antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Beşiktaş ile Başakşehir, 25. randevuda

Beşiktaş ile Başakşehir, 25. randevuda

25.10.2026 10:23:00
İhlas Haber Ajansı
 
Beşiktaş ile Başakşehir, 25. randevuda
Beşiktaş ile Başakşehir, 25. randevuda
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de yarın karşılaşacağı Başakşehir ile 25. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir, yarın saat 19.00'da Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ligde siyah-beyazlılar, 5 galibiyet ve 3 mağlubiyetle aldığı 15 puanla 5. sırada haftaya girdi. Turuncu-lacivertliler ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 11 puanla 10. sırada bulunuyor.
Geçtiğimiz hafta Kartal, Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olurken ilk 8 haftadaki 3. mağlubiyetini yaşadı. Başakşehir ise konuk ettiği Gaziantep FK'yı 2-1 yenmeyi başardı.

25. randevu

Beşiktaş ile Başakşehir, Süper Lig'de bugüne kadar 24 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlılar, 9 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, turuncu-lacivertliler de 7 defa kazandı. 8 müsabaka ise berabere sona erdi. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 31 kez rakip fileleri havalandırırken, Başakşehir de 29 defa gol sevinci yaşadı.
Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Dolmabahçe'de oynanan müsabakayı 2-1 kazanırken, deplasmanda ise rakibini 3-2 mağlup etti.

4 futbolcu forma giyemeyecek

Siyah-beyazlılarda 4 futbolcu, Başakşehir'e karşı oynayamayacak. Sakatlıkları devam eden Orkun Kökçü ve Milot Rashica'nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde son oynadıkları Crystal Palace müsabakasında omzundan sakatlanan Fabio Miretti ve elinde kırık bulunan Ümit Akdağ, bu müsabakada formasından uzak kalacak.

Emirhan Topçu sınırda

Beşiktaş'ta, Başakşehir maçı öncesinde 1 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Siyah-beyazlılarda Emirhan Topçu, Başakşehir karşısında sarı kart görmesi durumunda 10. haftadaki Kasımpaşa müsabakasında cezalı olacak.

Ümit Öztürk düdük çalacak

Beşiktaş ile Başakşehir arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Reşat Onur Coşkunses olacak.

Samsunspor’da alarm zilleri! 7’de 7 yenilgi

Kırmızı-beyazlılar kendi sahasında Amed Sportif Faaliyetler’e 2-1 mağlup oldu

24.10.2026 21:27:00
Haber Merkezi
 
Samsunspor’da alarm zilleri! 7’de 7 yenilgi
Samsunspor’da alarm zilleri! 7’de 7 yenilgi
Kırmızı-beyazlılar kendi sahasında Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1 mağlup oldu. Üst üste yedinci yenilgisini alan Samsunspor'da kötü gidiş sürüyor.

Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, sahasında Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmaya iyi başlayan kırmızı-beyazlılar, öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.

KIRMIZI KART DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ



Samsunspor, 21. dakikada Logi Tomasson'un golüyle öne geçti. Ancak Afonso Sousa'nın 37. dakikada kırmızı kart görmesiyle ev sahibi ekip mücadeleye 10 kişi devam etmek zorunda kaldı.

İkinci yarıda baskısını artıran Amedspor, 74. dakikada Gift Orban'ın penaltı golüyle eşitliği sağladı. Dia Saba, 83. dakikada attığı golle konuk ekibe galibiyeti getirdi. Amedspor'da Mbaye Diagne de 61. dakikada kırmızı kart gördü.

SAMSUNSPOR'UN KARNESİ ENDİŞE VERİYOR

Üst üste gelen mağlubiyetler, Samsunspor'da kötü gidişin boyutunu gözler önüne serdi. Takımın savunma direnci, skor üstünlüğünü koruma becerisi ve maçları sonuçlandırma sorunu yeniden tartışma konusu oldu.

Taraftarlar, peş peşe gelen yenilgilerin ardından takımın ne zaman toparlanacağını merak ediyor. Samsunspor'un bu kötü seriyi sonlandırmak için bir an önce puanlara ihtiyacı var.

BTP'den Küçükçekmece'de spor etkinliği

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Küçükçekmece teşkilatı halı saha organizasyonunda bir araya geldi

24.10.2026 21:26:00 / Güncelleme: 24.10.2026 21:29:52
Hasan Gündoğdu
 
BTP'den Küçükçekmece'de spor etkinliği
BTP'den Küçükçekmece'de spor etkinliği
Gençlerin ağırlıklı olduğu maçta BTP Küçükçekme İlçe Başkanı Tolga Gölelçin, Gençlik Kolları Başkanı Ali Haydar Namlıer ve MYK Üyesi Önder Yılmaz da yer aldı.
 
Maç hem oynayanlar hem de izleyenler açısından oldukça keyifliydi. Sahada kazanan dostluk ve centilmenlik oldu.
 
BTP Küçükçekmece Gençlik Kolları Başkanı Ali Haydar Namlıer bundan sonra da benzer etkinliklerle gençleri motive etmeye devam edeceklerini belirtti.

 
BTP Küçükçekmece İlçe Başkanı Tolga Gölelçin gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

İstanbul Maratonu'nda büyük çekişme yaşanacak


 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve İBB Spor İstanbul tarafından 1 Kasım Pazar günü düzenlenecek Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu’nda yarışacak elit atletler belli oldu. Kadınlarda geçtiğimiz yılın şampiyonu Bizuager Aderra ve erkeklerde 2024 yılının kazananı Dejene Debela İstanbul’da bir kez daha ipi göğüsleyebilmek için koşacak.

24.10.2026 00:10:00
Yaşar Cebesoy
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve İBB Spor İstanbul tarafından 1 Kasım Pazar günü düzenlenecek Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu için geri sayım sürerken, yarışta boy gösterecek elit atlet kadrosu belli oldu. Kadınlarda son şampiyon Bizuager Aderra ünvanını korumak için şehre dönerken, erkeklerde 2024 yılının şampiyonu Dejene Debela yeniden zirve hedefiyle dünyanın tek kıtalararası maratonunda start alacak.

Dünya Atletizm Birliği'nin (World Athletics) "Gold Label-Altın Etiket" yol yarışları kategorisinde yer alan Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu, bu yıl da dünya çapında yıldızları ağırlayacak. 48'inci defa koşulacak yarışta tüm kategoriler dahil edildiğinde yaklaşık 45 bin kişinin parkura çıkması bekleniyor. Maratona 6'sı tempocu 28 erkek ve 19 kadın olmak üzere toplam 47 elit atlet katılacak.

Kadınlar yarışı çekişmeli geçecek

Geçtiğimiz yıl son kilometresi dört atletin nefes kesen çekişmesine sahne olan kadınlar yarışında ipi göğüsleyen genç Etiyopyalı Bizuager Aderra, derecesini iki dakikadan fazla geliştirerek 2:26:19 ile kişisel rekorunu kırmış ve kariyerinin en büyük zaferini elde etmişti. Geçtiğimiz Eylül ayında Çin'deki Şenyang Maratonu'nu da 2:30:21 ile ilk sırada bitiren 23 yaşındaki atlet, tahtını korumak için parkura çıkacak. Aderra'nın karşısındaki en büyük engel ise start listesinin bir numaralı favorisi Judith Korir olacak. 2022 Dünya Şampiyonası'nda maraton yarışından gümüş madalyayla ayrılan Kenyalı atlet, o yarışta elde ettiği 2:18:20'lik göz dolduran kişisel rekoru ve aynı yıl Londra'da koştuğu 2:18:43'lük derecesiyle kadınlar kategorisinde çıtayı oldukça yukarı taşıyor. 30 yaşındaki tecrübeli isim, bu yıl Nisan ayında Milano'da 2:26:48 koşarak formunu koruduğunu gösterdi.

Kadınlarda podyumu hedefleyen diğer iki isim ise bu yıl kariyer rekorlarını geliştiren Etiyopyalı Kasaneh Baze (Hamburg'da 2:19:39 ile üçüncü) ve 2023 İstanbul Maratonu'nu ikinci sırada tamamlayıp parkur deneyimi kazanan Kenyalı Veronicah Maina (Wuhan Maratonu şampiyonu, 2:24:14) olarak öne çıkıyor. Maina, son yarışında Bali Maratonu'nu da birinci tamamlayarak İstanbul'a formunun zirvesinde geleceğini kanıtladı.

Kadınlarda parkur rekoru gelir mi?

İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru 2:18:35 ile Kenyalı Ruth Chepngetich'e ait... Chepngetich, 2024'te Şikago Maratonu'nda 2:09:56 ile dünya rekorunu kırmıştı. Bu rekor halen onun elinde... Chepngetich, yasaklı madde hidroklorotiyazid için yapılan pozitif testin ardından Nisan 2025'ten itibaren Atletizm Dürüstlük Birimi tarafından üç yıl süreyle yarışmalardan men edildi!

Erkeklerde de iyi koşucular var!

Erkekler kategorisinde gözler, üst üste üçüncü kez İstanbul'da koşacak olan Etiyopyalı Dejene Debela'nın üzerinde olacak. 2024 yılında son derece zorlu hava şartlarında 2:11:40'lık performansıyla Sultanahmet'te bitiş çizgisini ilk sırada geçen 31 yaşındaki Etiyopyalı, kariyerinin en büyük zaferine İstanbul'da ulaşmıştı. Geçtiğimiz yıl son kilometreye kadar Rhonzas Kilimo ile şampiyonluk için mücadele edip yarışı ikinci tamamlayan Debela, bu sezon koşacağı ilk maraton olan Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu'nda birincilik ünvanını geri almayı amaçlıyor.
Debela'nın bu amacına ulaşmasının karşısındaki en büyük engellerden biri vatandaşı Amdework Walelegn olacak. Erkekler elit atlet listesinde en iyi ikinci kişisel dereceye sahip Etiyopyalı, tıpkı Debela gibi İstanbul'a aşina bir isim. 2018'de burada ilk yarışına katılan Walelegn, İstanbul Yarı Maratonu'nu kazanarak kariyerinin ilk yarı maraton zaferini elde etmişti. Bu yarışın ardından İstanbul'da iki yarı maraton daha koşan 27 yaşındaki atlet, Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu'yla birlikte buradaki ilk maratonunda ter dökecek.

En hızlısı Woliyi

Start listesinin en hızlı ismi ünvanını elinde bulunduran 23 yaşındaki Sufaro Woliyi ise yarışın gizli favorisi olarak dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz yıl İstanbul'da şampiyon Kilimo'nun 14 saniye gerisinde üçüncü olan genç Etiyopyalı, bu ilkbaharda Seul'de 2:04:35 ile koşarak en iyi derecesini yaklaşık 3 dakika geliştirdi. Henüz bir maraton şampiyonluğu bulunmayan Woliyi, kariyerinin ilk zaferine 1 Kasım'da İstanbul'da ulaşmak için koşacak.


Hüseyin Can zirve için yarışacak

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından Şevki Koru Türkiye Maraton Şampiyonası olarak kabul edilen Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu'nda yerli atletler ulusal şampiyonluk hedefiyle de koşacak. Erkeklerde geçtiğimiz yılın yerli klasman birincisi ve Türkiye şampiyonu Hüseyin Can bu yıl da aynı amaç için ter dökecek. Geçtiğimiz yıl 2:10:58'lik derecesiyle genel klasmanı da beşinci sırada tamamlayan 27 yaşındaki atlet, bu yıl katıldığı tek yarış olan Sevilla Maratonu'nda 2:10:03 ile koşarak kariyerinin en iyi derecesini elde etti ve İstanbul'da da en iddialı isimlerden biri olacağını kanıtladı. Can'ın ulusal şampiyonluk yolundaki en büyük rakipleri, geçtiğimiz yıl kürsüyü paylaştığı Halil Yaşın ve Yavuz Ağralı olacak.

Kadınlarda ise Eylül ayındaki İzmir Yarı Maratonu'nu ilk iki sırada tamamlayan Hasibe Demir ve Dilan Atak Kuluk şampiyonluk mücadelesini bu kez İstanbul'a taşırken, Tuğçe Özkan ve Sultan Haydar da en hızlı yerli kadın atlet olmak için ter dökecek.
Türkiye İş Bankası'nın isim sponsorluğunu üstlendiği 48. İstanbul Maratonu, ana sponsor Sportive, tedarik sponsorları ASICS, Kahve Dünyası, Züber, Hydro Flask, Lilly, Kızılay, Hamidiye, SKG, Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Hardline Nutrition, Rexona, araç sponsoru MG, medya sponsoru Metro FM'in destekleriyle koşulacak.

İstifa çağrılarına İsmail Kartal: 'Futbolda bunlar var, önümüze bakacağız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag beraberliği sonrası taraftarın istifa tezahüratlarına ilişkin, "Futbolda bunlar var. Keşke böyle bir şey olmasaydı ama oldu. Biz önümüze bakacağız" dedi.

21.10.2026 07:25:00
İhlas Haber Ajansı
 
İstifa çağrılarına İsmail Kartal: 'Futbolda bunlar var, önümüze bakacağız'
İstifa çağrılarına İsmail Kartal: 'Futbolda bunlar var, önümüze bakacağız'
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag beraberliği sonrası taraftarın istifa tezahüratlarına ilişkin, "Futbolda bunlar var. Keşke böyle bir şey olmasaydı ama oldu. Biz önümüze bakacağız" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Çekya ekibi Slavia Prag ile 90. dakikada yediği golle 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalar yaptı. Kartal, "Bu akşam gerçekten çok iyi başladık. Hemen 2-0'ı bulduk. Daha sonra 2-2'ye geldi. Gelme sebebiyle beraber taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattık, onları üzdük.

Biz daha çok üzgünüz. Sonuçta bu bir Şampiyonlar Ligi maçı. Bütün oyuncularımız elinden gelenin en iyisini yaptı. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Fiziksel olarak çok iyiler. Buna rağmen bizim ilk devre, özellikle 2-3 tane de çok net pozisyonlarımız vardı. Rakibe çok az pozisyon versek de maç 2-2 bitti. Bu istemediğimiz bir şeydi. Taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz" diye konuştu.

Oyuncu değişikliklerinde bekleme sebebinin ilk yarıda zorunlu değişiklik kullanma hakkından kaynaklandığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Ake'nin sakatlığından dolayı değişiklik yaptık. İkinci yarı iki değişiklik yapma opsiyonumuz vardı. Onun için bekledik. İrfan ve İsmail'i sonuna kadar bekledik. Bir hamlemiz daha yoktu" ifadelerini kullandı.

"Ake'nin arka hamstring bölgesinde çekme oldu"



Sakatlanarak oyundan çıkan Nathan Ake'nin durumuyla ilgili de konuşan 65 yaşındaki teknik adam, "Bugün Ake'nin arka hamstring bölgesinde çekme oldu. Daha fazla zorlamamak için çıkardık. Yarın MR'ı çekilecek, yırtık olup olmadığına, kaçıncı derece zorlanma olduğuna bakılacak. Ona göre sağlık ekibi bu konuda açıklama yapacaktır" şeklinde konuştu.

"Kerem takım savunmasına Oğuz'dan daha çok yardım etti"

Neden Kerem Aktürkoğlu'nu değil Oğuz Aydın'ı oyundan çıkardığını da açıklayan İsmail Kartal, "Kerem takım savunmasına Oğuz'dan daha çok yardım etti. Oğuz son 3-4 maçtır sürekli oynuyor. İkinci yarı çok yoruldu, bazı isteklerimizi yapamamaya başladı. Kerem belki skora katkı vermedi ama takım için çok iyi işler yaptı. Biz onları bildiğimiz için Kerem'i oyunda tuttuk, Oğuz'u çıkardık" sözlerini kaydetti.

"Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız"

Ligde oynanacak Galatasaray derbisine ilişkin de konuşan tecrübeli teknik adam, "Biz büyük takımız. Derbilere de alışığız. 5 gün içinde gayet iyi çalışıp, Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Taraftarımızı mutlu etmek için en iyisini yapacağız" açıklamasında bulundu.

"Futbolda bunlar var"

Taraftarların istifa çağrısına ilişkin de konuşan İsmail Kartal, "Futbolda bunlar var. Bugün istifa diye bağırdılar. Keşke böyle bir şey olmasaydı ama oldu. Biz önümüze bakıyoruz. Önümüzde çok önemli bir maç var. Onu kazanırız. İlerleyen maçları kazanırız, taraftarımızla barışırız" diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 2. beraberliğini aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag'ı konuk eden Fenerbahçe, iki farkla öne geçtiği mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı

20.10.2026 22:06:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 2. beraberliğini aldı
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 2. beraberliğini aldı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag'ı konuk eden Fenerbahçe, iki farkla öne geçtiği mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Kanarya, Devler Ligi'nde 3. maçında 2. beraberliğini aldı.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Fenerbahçe, konuk ettiği Slavia Prag karşısında 2-0'lık skoru koruyamadı ve puan kaybı yaşadı.

Sarı-lacivertliler, 4. dakikada Oğuz Aydın, 11. dakikada Mason Greenwood ile skoru bulurken, 15. dakikada kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 2-1 önde girdi. İkinci yarıda karşılıklı ataklarla geçilen müsabakada Çekya temsilcisi 90. dakikada beraberlik golünü kaydetti.

90 dakika beraberlikle sonuçlanırken İsmail Kartal'ın öğrencileri 3. hafta sonunda 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Liverpool'u konuk edecek.

FENERBAHÇE’DE SON DAKİKA YIKIMI

Sarı-lacivertliler maça fırtına gibi başladı, iki golle öne geçti. Ancak savunmadaki hata ve son dakika golü galibiyeti kaçırdı

20.10.2026 21:55:00
Haber Merkezi
 
FENERBAHÇE’DE SON DAKİKA YIKIMI
FENERBAHÇE’DE SON DAKİKA YIKIMI
Sarı-lacivertliler maça fırtına gibi başladı, iki golle öne geçti. Ancak savunmadaki hata ve son dakika golü galibiyeti kaçırdı. Fenerbahçe, Slavia Prag karşısında sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında sahasında ağırladığı Çekya temsilcisi Slavia Prag karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İlk 11 dakikada iki gol bulan sarı-lacivertliler, üstünlüğünü koruyamadı ve 90. dakikada yediği golle galibiyeti elinden kaçırdı.

İLK 11 DAKİKADA İKİ GOL!



Kadıköy'de maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 4. dakikada Oğuz Aydın'ın şık golüyle öne geçti. Baskısını sürdüren sarı-lacivertliler, 11. dakikada Greenwood'un golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Ancak sevinç uzun sürmedi. 15. dakikada Guendouzi'nin hatalı pasını değerlendiren Lukas Provod, Slavia Prag'ın farkı bire indirmesini sağladı. İlk yarıda başka gol olmayınca Fenerbahçe soyunma odasına 2-1 üstün gitti.

KAÇAN FIRSATLAR, KAYBEDİLEN GALİBİYET



İkinci yarıda farkı yeniden açmak isteyen Fenerbahçe, aradığı golü bulamadı. Lukaku ve Nene ile yakalanan fırsatlar değerlendirilemezken Slavia Prag da beraberlik için baskısını artırdı.

Dakikalar 90'ı gösterdiğinde Ayaosi'nin ortasında Kacor'un dokunuşu topu ağlarla buluşturdu. Kadıköy'de tribünleri şoke eden gol, maçın skorunu belirledi: 2-2.

FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA YIKIMI

İki farklı üstünlüğü yakalamasına rağmen skoru koruyamayan Fenerbahçe, sahasında kritik bir galibiyet fırsatını kaçırdı. İlk dakikalarda etkili hücumuyla umut veren sarı-lacivertliler, savunma hataları ve kaçan fırsatların bedelini ağır ödedi.

Kadıköy'de sevinçle başlayan gece, son dakika golüyle hayal kırıklığına dönüştü.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.