logo
14 HAZİRAN 2026

Futbolcu döven Vural'a destek!

22.02.2006 00:00:00
Antalyaspor kaptanı Mustafa Gürsel, Altay maçında Yılmaz Vural'ın, Onur'a ne vurmaya teşebbüs ettiğini, ne de kötü söz söylediğini bildirdi.

Antalyasporlu futbolcular, bugün Antalyaspor A.S Otel'de bir basın toplantısı düzenleyerek, Altay-Antalyaspor maçında futbolcu Onur ile Yılmaz Vural arasında geçen olaylara açıklık getirdiler.Futbolcular adına basın açıklamasını okuyan kaptan Mustafa Tuncel, Altay-Antalyaspor maçının 66. dakikasında oyuncu tercihini, taktik gereği arkadaşları Onur Tuncer'e kullanan Yılmaz Vural'ın, genç arkadaşlarının istem dışı davranışları karşısında göstermiş olduğu tepkiye medyanın ''Dövdü, tokat attı'' başlıklarıyla yaklaşımda bulunduğunu kaydetti. Gürsel, Antalyaspor'un, birlik, beraberlik ve sıkı sıkıya kenetlenme sürecinde, bilinçli olarak yıpratılmak istendiği endişesi taşıdıklarını söyledi.

Ligin ilk yarısında oynanan Elazığspor maçında 3 maç ceza alan Yılmaz Vural'ın yokluğunda sezonun en kötü 3 haftasını yaşadıklarına işaret eden Gürsel, ''Değerli teknik direktörümüze hazırlanan tezgahın, hedefe adım adım yaklaşma azmi ve düşüncesi içinde olan biz futbolcuları asla bu yolumuzdan geri döndüremeyeceğinin bilinmesini istiyoruz'' dedi.      TURGAY ŞEREN'E TEPKİGürsel, dün medyada yer alan haberlere de değinerek, şunları söyledi: ''Basında hocamızla ilgili yer alan haberleri ve Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Turgay Şeren'in ağır ithamlarını hayretle okuduk. Bugüne kadar hangi futbolcunun hakkını aramışlar da bugün gerçeği yansıtmayan haberler ışığı altında, Onur Tuncer'e sözde sahip çıktıklarını belirmektedirler.Ayrıca, maçın temsilcisinin de bu olayı rapor ederek hem hocamızı hem de futbolcu arkadaşımızı Disiplin Kurulu'na tedbirsiz sevk etmelerini kulübümüze yapılmış bir hakaret olarak değerlendiriyoruz.'' Her aile ortamı içerisinde bu tür gerginlikler yaşanabileceğini ve kırgınlıklar olabileceğini ifade eden Gürsel, ''Genç arkadaşımız Onur Tuncer de hocamıza karşı yapmış olduğu davranışların üzüntüsünü yaşamaktadır. Ümit Milli Takım kampında olan Onur, perşembe günü tekrar bizlerle birlikte olacaktır'' diye konuştu.

ONUR ÇOK İTİRAZ ETTİYedek kulübesinde bulunan kaleci İlker Avcıbay da olaya en yakın kişinin kendisi olduğunu vurgulayarak, ''Onur oyundan alınınca çok itiraz etti, hocamız taktiksel değişiklik nedeniyle oyundan alındığını söyledi. Vurma olmadı. Onur gençliğinin de etkisiyle çok itiraz etti. Ben de ağzını kapattım. Hocamız neden oyundan alındığını anlattı. Onur'a hocamız ne vurdu ne de kötü bir söz söyledi'' dedi.

Antalyasporlu futbolcu Hakan Keleş de ''Yılmaz Vural, Onur'u dövdü'' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Vural'ın Onur'a vurmasıyla ilgili ne bir fotoğraf ne de görüntü bulunduğunu, amacın Antalyaspor'un yıpratılması olduğunu öne sürdü.Hakan Çimen ise Uşak'ta ve Kocaeli'de oynanan maçlarda kendisinin de oyundan alındığını ifade ederek, ''Ben de Onur gibi tepki gösterdim ve hocama beni niye oyundan aldığını sordum. Hocam da bana anlattı. Onur'a da aynısını yaptı. Bu yadırganacak bir şey değil. Bu tip yazılar Antalyaspor'a zarar verecek'' diye konuştu.

YARGISIZ İNFAZ YAPILDIBasın toplantısında bulunmayan Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural ise kulüp binasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi: ''Onur'u oyundan aldım. Onur da oyundan alınmasına tepki gösterdi. Ben de O'na neden oyundan aldığımı anlattım. Onur itirazını sürdürdü. Yine anlattım, ama iki çocuğumun üzerine yemin ederim ki, ne vurma ne de kötü söz söyleme oldu. Basın yargısız infaz yaptı. Onur'a ne vurdum, ne de kötü söz söyledim. Elim dahi kalkmadı. Bana tek kare fotoğraf gösteremezler. Basın şimdi ne yazacak? Bir antrenörün geleceğiyle bu kadar oynanmaz. Bu konuda mahkeme hakkım saklıdır.''

Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek

2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı E, F, G ve H Grubu'nda yarın oynanacak 4 maçla sürecek

14.06.2026 11:27:00
Haber Merkezi
Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek
Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı E, F, G ve H Grubu'nda yarın oynanacak 4 maçla sürecek.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada, H Grubu'nda İspanya ile Yeşil Burun Adaları, Atlanta Stadı'nda TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle:

15 Haziran Pazartesi:

E Grubu:

02.00 Fildişi Sahili - Ekvador (Philadelphia Stadı)

F Grubu:

05.00 İsveç - Tunus (Monterrey Stadı)

H Grubu:

19.00 İspanya - Yeşil Burun Adaları (Atlanta Stadı)

G Grubu:

22.00 Belçika - Mısır (Seattle Stadı)

Favori İsviçre’ye Katar şoku: 1-1

2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu mücadelesinde İsviçre ile Katar, gruptaki kaderlerini belirleyecek kritik maçta 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı

14.06.2026 11:21:00
Haber Merkezi
Favori İsviçre’ye Katar şoku: 1-1
Favori İsviçre’ye Katar şoku: 1-1
2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu mücadelesinde İsviçre ile Katar, gruptaki kaderlerini belirleyecek kritik maçta 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Maçın Özeti

Büyük bir taktik savaşına sahne olan karşılaşmada iki takım da sahadan galibiyetle ayrılarak grupta avantaj elde etmek istedi. Ancak 90 dakika sonunda taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.



Maçın ilk yarısında iki ekip de kontrollü bir oyunu tercih etti. Karşılıklı ataklar sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıya iki takım da daha agresif başladı. Hücum hattında ritim bulan ekipler, karşılıklı buldukları gollerle skoru 1-1'e getirdi.

Maçın son bölümlerinde galibiyet golü için yüklenen taraflar, savunma duvarlarını aşamayınca mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Haiti, İskoçya karşısında direnemedi


 
 
2026 FIFA Dünya Kupası C Grubu'nda İskoçya, Haiti'yi 1-0 mağlup etti. Aynı grupta Brezilya ile Fas 1-1 berabere kalmıştı. 

14.06.2026 08:04:00
Haber Merkezi/AA
Haiti, İskoçya karşısında direnemedi
Haiti, İskoçya karşısında direnemedi

2026 FIFA Dünya Kupası C Grubu'nda İskoçya, Karayipler'in temsilcisi Haiti'yi 1-0 mağlup etti.
Maçtaki tek golü, 28. dakikada John McGinn attı ve İskoçya'ya galibiyeti getirdi.


Kadrolar

Haiti: Placide, Arcus, Ade, Delcroix, Experience, Deedson (Dk. 61 Casimir), Jacques, Bellegarde, Providence (Dk. 85 Fortune), Isidor (Dk. 76 Joseph), Pierrot

İskoçya: Gunn, Hickey (Dk. 75 Patterson), Robertson, Grant Hanley, Jack Hendry, McTominay, Doak (Dk. 75 Christie), Ferguson, McGinn (Dk. 83 Curtis), Adams (Dk. 75 Dykes), Shankland (Dk. 83 McLean)

Wilfried Zaha'ya tek teklif Amedspor'dan

Charlotte FC ile yollarını ayıran Fildişi Sahilli dünya yıldızı Wilfried Zaha menajeri tarafından İstanbul devlerine önerildi... ancak beklenen yanıtı alamadı. Transfer piyasasını altüst eden bu gelişme sonrası tecrübeli kanat oyuncusuna Süper Lig’den resmi teklif yapan tek kulüp Amedspor oldu. Teknik direktör Besnik Hasi’nin de onay verdiği bu sansasyonel hamle için yeşil-kırmızılı yönetimin ısrarcı olduğu ve yıldız oyuncunun kabul etmesi halinde 1+1 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi

13.06.2026 16:40:00
Haber Merkezi
Wilfried Zaha'ya tek teklif Amedspor'dan
Wilfried Zaha'ya tek teklif Amedspor'dan
Charlotte FC ile olan sözleşmesinin sonuna gelen ve boşa düen Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha'nın yeni adresinin Türkiye olabileceği konuşuluyor. Üstelik iddialara göre bu takım, İstanbul devleri değil, Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibi Amedspor.






İSTANBUL TAKIMLARINA DA ÖNERİLDİ

Gelen bilgilere göre, tecrübeli kanat oyuncusunun menajeri, oyuncusunu ilk olarak İstanbul'un önde gelen kulüplerine önerdi. Ancak İstanbul ekiplerinden beklenen ilgi gelmedi. Zaha'ya Süper Lig'den resmi teklif götüren tek kulübün, bu sezon Süper Lig'e yükselerek tarihi bir başarıya imza atan Amedspor olduğu öne sürüldü.






1+1 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK

Charlotte'un, Wilfried Zaha'nın 30 Haziran'da sona erecek sözleşmesinin ardından takımdan ayrılacağını resmen açıklamasının ardından boşa çıkacak olan yıldız oyuncu, Amedspor'un teklifini masaya yatırdı.

Fildişili yıldızın bu sürpriz teklife sıcak baktığı ve değerlendirme aşamasında olduğu belirtiliyor. Tarafların anlaşması durumunda Zaha, Amedspor ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.






BESNIK HASI'DEN ONAY ÇIKTI

Amedspor yönetiminin bu sansasyonel transfer için kulübün teknik direktörü Besnik Hasi ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve deneyimli teknik adamdan onay aldığı öğrenildi. Hasi'nin yeşil ışık yakmasıyla birlikte yönetim, Zaha transferini bitirmek için tüm şartları zorluyor. Dünya yıldızının bu teklife vereceği son yanıt, Türk futbol kamuoyunda şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Galatasaray hangisini getirecek?

Galatasaray transfer kulisleri, menajerlik oyunları ve yönetim içindeki güç savaşlarıyla çalkalanıyor

13.06.2026 16:30:00
Haber Merkezi
Galatasaray hangisini getirecek?
Galatasaray hangisini getirecek?
Galatasaray transfer piyasasında Eduardo Camavinga ve Khephren Thuram isimleri sosyal medyayı kasıp kavururken, Kemerburgaz koridorlarında yaşanan dev krizin ve menajerlik savaşlarının perde arkası aralandı! Sarı-kırmızılı taraftarlar "hangisini getireceğiz?" sorusunun cevabını merakla beklerken; bu iki dünya yıldızını kulübe sunan menajer ile yönetimdeki en yakın çalışma arkadaşı Abdullah Kavukçu'nun Dursun Özbek duvarına çarptığı ortaya çıktı.






Galatasaray transfer kulisleri, menajerlik oyunları ve yönetim içindeki güç savaşlarıyla çalkalanıyor. Son günlerde sarı-kırmızılı taraftarların heyecanla takip ettiği Eduardo Camavinga ve Khephren Thuram isimlerinin arka planındaki gerçekler, Kemerburgaz ve kulüp koridorlarındaki derin bir fikir ayrılığını ortaya çıkardı.






GETİRİM DİYE ORTAYA ÇIKAN MENAJER

Sosyal medyada sürekli pompalanan ve taraftarı heyecanlandıran Camavinga ile Khephren Thuram isimlerini Galatasaray'a sunan ve "bu oyuncuları getiririm" diyerek kulübün kapısını çalan isim A.B.

Camavinga'nın haklarını elinde bulunduran Stellar menajerlik şirketiyle Galatasaray'ın geçmişte de birçok iş birliği bulunuyor. Ancak bu operasyonda köprü görevini üstlenen A.B. Bilindiği üzere bu menajer, daha önce sarı-kırmızılı kulübe Przemyslaw Frankowski transferini de getiren isim olarak tanınıyor.






KABUKÇU TOPLANTIYA BİLE KATILMADI

İşin asıl çarpıcı kısmı ise yönetim ve Kemerburgaz ayağında yaşanıyor. Menajerin kulüpte en yakın çalıştığı isim, yönetim kurulu üyesi Abdullah Kavukçu. Ancak Kavukçu'nun kulüp içindeki kredisinin son dönemde ciddi şekilde sorgulandığı iddia ediliyor.

KAVUKÇU PASİVİZE Mİ EDİLDİ?

Son olarak Başkan Dursun Özbek ile Teknik Direktör Okan Buruk arasında gerçekleştirilen kritik transfer zirvesine Abdullah Kavukçu'nun alınmaması dikkat çekti. Bu hamlenin yankıları sürerken, Kavukçu'nun son yönetim kurulu toplantısına da katılmaması kulislerdeki "kriz" iddialarını güçlendirdi.






BİLGİ YA DA GİRİŞİM BULUNMUYOR

Taraftarın sosyal medyada adeta nöbet tuttuğu Camavinga ve Thuram isimleri için kulüp kaynaklarından gelen bilgi net... şu an için resmi bir ilgi ya da girişim söz konusu değil. İsimlerin tamamen Bu menajer ve ekibi tarafından gündemde tutulduğu, Kemerburgaz'ın ise bu isimlere karşı mesafeli olduğu belirtiliyor.






GETİREN DEĞİL GÖTÜREN ÖNEMLİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer stratejisinde radikal bir değişikliğe gitti. Şu aşamada kulübe mali yük getirecek yeni yıldızlar yerine, eldeki yüksek maliyetli veya kadroda düşünülmeyen oyuncuların gönderilmesini öncelik olarak belirledi. Yani Özbek, şu an için "getiren değil, götüren" isim arıyor.






BAŞKAN ÖZBEK ÖNCE "SATAN" ARIYOR

Başkan Özbek, tıpkı ünlü menajer George Gardi'ye yaptığı gibi Bu menajere de Abdullah Kavukçu'dan bağımsız olarak şu net mesajı iletti:






- Önce eldeki oyuncuları satıp kulübe rahat bir nefes aldırın, eldekileri götürün; geleceklere daha sonra bakarız.

Galatasaray'da transferin önünü açacak tek formülün oyuncu satışı olduğu bu restle kesinleşirken, bu menajer ve Abdullah Kavukçu cephesinin bu hamleye nasıl bir karşılık vereceği ise merak konusu.

Fenerbahçe'de forvet transferleri yattı


 
Elit bir golcü transfer etmek için dünyaca ünlü isimlerle masaya oturan Fenerbahçe, Serhou Guirassy ve Dusan Vlahovic hamlelerinde yaşanan pürüzlerin ardından rotayı Güney Amerika'ya kırdı gibi duruyor.
 

13.06.2026 15:37:00 / Güncelleme: 13.06.2026 15:45:55
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de forvet transferleri yattı
Fenerbahçe'de forvet transferleri yattı

Serhou Guirassy transferinde işlerin sıkıntıya girmesi üzerine Fenerbahçe yönetimin gizli hamlesi ortaya çıktı. Brezilya basınından düşen son bilgilere göre Fenerbahçe, Flamengo'nun dünyaca ünlü 9 numarası Pedro'yu kadrosuna katmak için devreye girdi.







Arap takımları da istiyor

Katar ekibi Al-Rayyan'ın yanı sıra bir başka Arap kulübünün daha ilgilendiği Pedro için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi. Flamengo yönetimi, Leonardo Jardim'in takımda en güvendiği isimlerin başında gelen Pedro'yu ucuza bırakmaya niyetli değil. Flamengo, yurt dışından gelecek tekliflerin 20 milyon Euro'yu aşmadığı sürece masaya oturmayacak.







Takımında kalmak istiyor

Mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden 9 numaralı yıldız, yurt dışından gelen astronomik tekliflere rağmen Rio de Janeiro'da mutlu olduğunu belirtti. Ünlü spor yorumcusu Paparazzo Rubro-Negro (Gabriel Reis) tarafından paylaşılan bilgilere göre; Pedro'nun önceliği alternatif pazarlara gitmek değil, Flamengo ile nikah tazelemek.







Vlahovic de zora girdi

Oyuncunun maaş artışı talebi bulunurken, Flamengo yönetimi de kontratı 2030 yılına kadar (3 yıl daha) uzatmayı hedefliyor. Taraflar arasında görüşmeler başlamış durumda. Aziz Yıldırım yönetiminin Guirassy başta olmak üzere Vlahovic gibi isimleri bitireceğinin konuşulduğu ortamda ortaya Pedro ile çıkarsa nasıl bir tepki alacağı ise merak konusu.

Fenerbahçe'de transfer işleri karman çorman


 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 22 Haziran’a kadar bitirmeyi hedeflediği 4 büyük transfer için geri sayım sürerken, perde arkasında eşi benzeri görülmemiş bir kadro operasyonu yürütülüyor. 
 

13.06.2026 14:38:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de transfer işleri karman çorman
Fenerbahçe'de transfer işleri karman çorman

Fenerbahçe'de taraftarlar takıma katılacak yeni yıldızlara kilitlenmişken, yönetim tam 11 yabancı oyuncunun biletini kesmek için düğmeye bastı. Fred, Livakovic, Becao ve Amrabat gibi as isimlerin de yer aldığı dev tasfiye listesi camiada şok etkisi yaratırken; TFF'nin 10+4 kuralı nedeniyle Archie Brown, Nene ve Amara Diouf gibi genç yeteneklerin geleceği de pamuk ipliğine bağlı.
Fenerbahçe'de Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un ardından 8 yıl sonra yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım ve ekibi, transfer dönemi kafa patlatıyor. Kulüp kulislerinden sızan bilgilere göre, camiada şu sıralar sadece takıma katılacak yeni yıldızlar ve şampiyonluk vizyonu konuşuluyor; takımdan ayrılacak isimlerin durumu ise adeta arka plana itilmiş durumda.







En az 4 transfer yapılacak

Başkan Aziz Yıldırım'ın ilk hedefi, 22 Haziran'da başlayacak transfer döneminin hemen başında, ilk etapta belirlenen 4 kritik takviyeyi resmiyete dökmek.Yıldırım'ın futbol aklıyla yürüttüğü operasyon kapsamında ilk olarak savunma ve hücum hatları sağlama alınacak.

2 nokta atışı santrfor
1 sağ bek
1 sol stoper







6 isim devam edecek

Kadro kalitesini artırmayı hedefleyen yönetim, mevcut oyuncu havuzunu üç ana kategoriye ayırarak bir tasfiye ve koruma planı hazırladı. Yeni sezonda kurulacak omurganın parçası olması beklenen ve performansından memnun olunan yıldızlar: Ederson, Škriniar, N'Golo Kanté, Guendouzi, Marco Asensio, Talisca.







Üç oyuncu satılık

Gelecek tekliflere ve transferlerin durumuna göre takımdan ayrılmasına sıcak bakılan oyuncular: Musaba, Semedo, Jayden Oosterwolde.







Gidecekler de belirlendi

Yeni sezon kadro planlamasında kesinlikle yer almayan ve yolların ayrılması adına işlemlerin başlatıldığı geniş liste:
Becao, Omar Fayed, Diego Carlos, Fred, Dominik Livakovic, Sofyan Amrabat.







Bazı gençler de gidecek

TFF'nin yürürlükteki 10+4 yabancı kuralı çerçevesinde, geleceğe yatırım olarak görülen ve takımda devam etmesi beklenen 6 genç isim için kritik bir süreç başladı.
Kurallar gereği bu 6 oyuncudan en fazla 4'ü listede tutulabiliyor. Dolayısıyla yönetim, aşağıdaki isimlerden en az 2'sini kiralık ya da bonservisiyle elden çıkarmak zorunda:
Archie Brown, Abdou Aziz Fall, Dorgeles Nene, Sidiki Chérif, Mimovic, Amara Diouf

Galatasaray'da gündem Fransız solak!

Galatasaray’ın Monaco forması giyen Fransa'nın 2002 doğumlu yükselen değeri Maghnes Akliouche için resmi olarak kolları sıvadığı iddia edildi

13.06.2026 13:54:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da gündem Fransız solak!
Galatasaray'da gündem Fransız solak!
Galatasaray'ın Monaco forması giyen Fransa'nın 2002 doğumlu yükselen değeri Maghnes Akliouche için resmi olarak kolları sıvadığı iddia edildi.

İtalyan basınının yüksek sesle duyurduğu transfer operasyonunda Aslan, genç yeteneği kadrosuna katmak için en yoğun çabayı harcayan kulüp olduğu belirtildi. Transferin önündeki tek engelin Juventus olmadığı bir de Khephren Thuram'la uğraşıldığı ortaya çıktı.







Yeni sezon kadro planlamasında sağ kanada takviye arayışları var mı bilinmez ama TMW, Galatasaray'ın Monaco'nun genç yıldızı Maghnes Akliouche için kolları sıvadığını iddia etti.

İtalyanların iddiasına göre son günlerde sarı-kırmızılı kulüp, 2002 doğumlu yetenekli oyuncuyla en çok ilgilenen ve transferi için en yoğun çabayı harcayan kulüp olarak öne çıktı. Ancak yıldız oyuncunun tek talibi sarı-kırmızılılar değil; Juventus da oyuncunun durumunu takip ediyor.







LA GAZZETTA DELLO SPORT'A KONUŞTU

La Gazzetta dello Sport'a özel bir röportaj veren Akliouche, transfer dönemiyle ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Monaco'dan eski takım arkadaşı ve şu anda Juventus forması giyen Khephren Thuram ile olan yakın dostluğuna değinen genç yıldız, İtalyan devinin ilgisini şu sözlerle itiraf etti:

- Khephren, Monaco'daki en zor anlarımda bana çok yardımcı olan harika bir arkadaş. Doğrusu, bazen yarı şaka yollu da olsa Juventus'a katılmamı istedi. Torino'da yaptıklarından dolayı onun adına çok memnunum.







KHEPHREN'İN AKLI BAŞKA YERDE GİBİ

Öte yandan Juventus'ta forma giyen Khephren Thuram için son dönemde sürekli olarak Galatasaray iddiaları ortaya atılıyordu... ancak Akliouche'un bu açıklamaları sanki Fransız oyuncunun Juventus'tan ayrılmak bir yana Akliouche gibi tanıdığı oyuncuları İtalyan devine getirmek için çalışıyor gibi bir durum ortaya çıkıyor.







TÜRKİYE'YE DE MAVİ BONCUK VERDİ

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps tarafından Dünya Kupası kadrosuna dahil edilen Akliouche, şu aşamada sadece turnuvaya odaklandığını ve geleceği hakkında aceleci bir karar vermek istemediğini belirtti.

- Tüm ligler zorlu, Serie A'yı kazanmak bile kolay değil. Bence tüm ligler harika ve oynaması bile ilgi çekici.







DÜNYA KUPASI SONRASINA KALACAK

Galatasaray yönetiminin, hem sağ kanatta hem de on numara pozisyonunda görev yapabilen solak oyuncu için bütçe ayırdığı ve önümüzdeki günlerde Monaco kulübüyle resmi temasları sıklaştıracağı iddia edildi.

Fransa ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan Akliouche'un, Serie A'dan gelecek tekliflerin yanı sıra Galatasaray'ın projesine de nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Fenerbahçe yönetimine 'kaçırmayalım'

Fenerbahçe'de futbol yapılanması içinde yer almaları beklenen Dirk Kuyt ve Hasan Çetinkaya’dan yönetim masasına flaş bir transfer raporu geldi!

13.06.2026 13:11:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe yönetimine 'kaçırmayalım'
Fenerbahçe yönetimine 'kaçırmayalım'
Fenerbahçe'de futbol yapılanması içinde yer almaları beklenen Dirk Kuyt ve Hasan Çetinkaya'dan yönetim masasına flaş bir transfer raporu geldi!

Hollanda Liginde Fortuna Sittard formasıyla 10 Mayıs'ta sahaya çıkarak lig tarihinin en genç futbolcusu unvanını alan 2009 doğumlu Gani Büyükhan, sarı-lacivertlilerin radarına girdi.







İkilinin "Geleceğin dünya starı olacak, sakın kaçırmayalım" diyerek yönetime sunduğu 16 yaşındaki harika çocuk için gaza basıldı.

Fenerbahçe'de yeni dönemin yapılanması için kollar sıvanırken, teknik direktör olarak göreve gelmesi beklenen Aykut Kocaman'ın ekibinde yer alması beklenen Dirk Kuyt ve Hasan Çetinkaya'dan flaş bir transfer raporu geldi. İkilinin hedefi Hollanda Ligi'nde tarihe geçen 2009 doğumlu Türk asıllı Belçikalı futbolcu Gani Büyükhan oldu.







HOLLANDA LİG TARİHİNE GEÇTİ

Kuyt ve Çetinkaya'nın radarına giren 16 yaşındaki Gani Büyükhan, geçtiğimiz aydan bu yana Hollanda futbolunun zirvesinde en çok konuşulan isimlerden biri.

Fortuna Sittard forması giyen genç yetenek, 10 Mayıs'ta oynanan maçta sonradan oyuna dahil olarak Eredivisie tarihinde forma giyen en genç Belçikalı oyuncu unvanını eline geçirdi. 2009 doğumlu oyuncu, bu hamlesiyle aynı zamanda kulüp tarihinin de en genç forma giyen ikinci oyuncusu olmayı başardı.







GELECEĞİN BÜYÜK YILDIZ ADAYI OLDU

Fenerbahçe'de idari ve teknik yapılanmada aktif rol alması beklenen Dirk Kuyt ve Hasan Çetinkaya, oyuncunun kumaşından oldukça etkilendi.

Yönetime sunulan raporda, 16 yaşındaki futbolcunun "geleceğin büyük yıldız adaylarından biri" olduğu vurgulanarak, oyuncunun haklarının bir an önce alınması gerektiği ifade edildi.







UKRAYNALI MENAJER SHABLII'DEN HAMLE

Gani Büyükhan'ın Hollanda'da tarihe geçen bu çıkışı, menajerlik dünyasını da ayağa kaldırdı. Avrupa piyasasında ağırlığı bulunan ünlü Ukraynalı menajer Vadim Shablii, genç yıldız adayının potansiyelini fark ederek elini çabuk tuttu ve Gani'nin menajerlik haklarını resmi olarak bünyesine kattı.







ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HAMLE BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin, Dirk Kuyt ve Hasan Çetinkaya'nın ısrarcı olduğu bu transfer için Shablii ile kısa süre içinde temas kurup kurmayacağı ise merak konusu. Genç yıldızın transfer pazarındaki hareketliliğin önümüzdeki günlerde daha da kızışması bekleniyor.

Galatasaray'da zam bekleyenlere tavsiye: Kendinize şirket kurun

Galatasaray'da yerli oyuncuların kur farkı gerekçesiyle beklediği zam taleplerine Başkan Dursun Özbek'ten set geldi. Bütçe dengesini korumakta kararlı olan Özbek, zam isteyen yıldızlara kapıyı kapatırken, kazancını reklam anlaşmalarıyla 3'e katlayan Barış Alper Yılmaz'ı örnek gösterdi

13.06.2026 13:05:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da zam bekleyenlere tavsiye: Kendinize şirket kurun
Galatasaray'da zam bekleyenlere tavsiye: Kendinize şirket kurun
Galatasaray'da yerli oyuncuların kur farkı gerekçesiyle beklediği zam taleplerine Başkan Dursun Özbek'ten set geldi. Bütçe dengesini korumakta kararlı olan Özbek, zam isteyen yıldızlara kapıyı kapatırken, kazancını reklam anlaşmalarıyla 3'e katlayan Barış Alper Yılmaz'ı örnek gösterdi.
Başkan Özbek "Kulüpten zam istemeyin, kendi şirketinizi kurup imaj haklarınızı yönetin" diyerek futbolculara yeni dönemin kapılarını açtı.






Galatasaray'da yerli futbolcuların maaşlarının Türk Lirası (TL) üzerinden ödenmesi nedeniyle uzun süredir gündemi meşgul eden "iyileştirme ve zam" tartışmalarına Başkan Dursun Özbek son noktayı koydu.
Kulislerde konuşulan zam taleplerine kesinlikle karşı çıkan Özbek, yerli oyunculara kazançlarını artırmaları için ezber bozan bir formül sundu: Şirketleşme ve İmaj Hakkı.






ARTIK DEVASA FARKLAR KALMADI

Galatasaray yönetiminin zam taleplerine mesafeli yaklaşmasının arkasında, değişen ekonomik dengeler yatıyor. Geçmiş dönemlerde döviz kurundaki aşırı oynaklık nedeniyle yerli ve yabancı oyuncuların maaşları arasındaki uçurum hızla açılıyordu. Ancak mevcut tabloda, yerli ve yabancı futbolcuların hak edişleri arasında iddia edildiği gibi devasa farklar bulunmuyor.






BÜTÇE AÇISINDAN ZAM SÖZ KONUSU DEĞİL

Yönetim kanadı, iddia edildiği gibi Abdülkerim Bardakcı ya da gündemde olan Uğurcan Çakır gibi isimlerin maaşlarının ikiye katlanması durumunda, bunun kulüp bütçesini tamamen ödenemez bir çıkmaza sokacağının bilincinde. Bu nedenle bütçe disiplininden taviz verilmesi kesinlikle düşünülmüyor.






TİCARİ BAŞARISINA DİKKAY ÇEKTİ

Başkan Dursun Özbek, maaş artışı bekleyen yerli oyunculara kulübün kasasını zorlamak yerine, son dönemin formda ismi Barış Alper Yılmaz'ı örnek gösterdi.

Barış Alper'in kulüpten aldığı garanti ücretin şu an için Abdülkerim ve Uğurcan seviyelerinde olduğunu hatırlatan Özbek, milli futbolcunun saha dışındaki ticari başarısına dikkat çekti.






"KENDİ ŞİRKETLERİNİZİ KURUN"

Genç oyuncuya profesyonel bir rota çizen yönetim, diğer yerli yıldızlara da şu tavsiyede bulundu:

- Kendi şirketlerinizi kurun ve imaj haklarınızı profesyonelce yönetin. Kulüpten doğrudan zam istemek yerine, sponsorluk ve reklam anlaşmalarıyla gelirinizi büyütün.






BARIŞ ALPER KAZANCINI KATLADI

Barış Alper Yılmaz, yönetimin işaret ettiği bu modeli sahada olduğu kadar ticari alanda da başarıyla uyguluyor. Son dönemde ardı ardına imzaladığı büyük reklam ve sponsorluk anlaşmaları sayesinde genç yıldız, kulüpten aldığı garanti ücretin üzerine çıkarak toplam kazancını 2 ila 3 katına ulaştırmış durumda.






YENİ ŞİRKETLER KURULACAK MI?

Galatasaray Başkanı Özbek, bu hamleyle hem kulübün maaş dengesini ve finansal fair-play kriterlerini korumayı hem de yerli oyuncuların küresel spor endüstrisine uygun şekilde kendi markalarını yönetmesini hedefliyor. Sarı-kırmızılı yerli oyuncuların bu "şirketleşme" tavsiyesine nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.