logo
25 EKİM 2026

Kimin bu Bidon? Beşiktaş neden bu kadar uğraşıyor?

Brezilya basınına bakılacak olursa Beşiktaş, Breno Bidon'u bitirmek için zorluyor... Ancak Bidon'un özelliklerine bakılacak olursa 2005'li Sambacı, Fenerbahçe'nin çok daha ivedilikle aradığı isim. Kalan 48 saatte neler olacak? Göreceğiz

03.09.2026 12:47:00
Haber Merkezi
 
Kimin bu Bidon? Beşiktaş neden bu kadar uğraşıyor?
Kimin bu Bidon? Beşiktaş neden bu kadar uğraşıyor?
Beşiktaş tam da Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan futbolcuların etrafından dolanıyor... Hem de elinde Orkun Kökçü ve Miretti varken. Breno Bidon'un Beşiktaş'a yazıldığı ortamda akıllara iki seçenek gelebilir: Ya Brezilya basını Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karıştırıyor ya da Beşiktaş gerçekten de gelecekte önemli bir yıldız olması beklenen Bidon'u şimdiden bağlayıp farklı şekillerde kullanmak için kolları sıvadı.






CNN Brezilya'nın haberine göre Bidon'un menajerleri, oyuncularını Avrupa futbolunun yeni cazibe merkezi olan Türkiye'ye götürme fikrini olumlu karşılıyor. Bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş'ın Bidon'a önemli bir fırsat sunmasını da kaçırmak istemiyorlar.






Yılın başında Corinthians'ın ilk isteği Bidon'u 30 milyon euroya satmaktı... Ancak mali dengeyi sağlamak için hızlı bir satışa duyulan ihtiyaç, kulübün daha düşük bir teklifi kabul etmesine yol açabilir. Muhtemel 18-20 milyon euro'luk bir teklif kabul görebilir.






Sol ayağını oldukça etkili kullanan, yüksek teknik kapasiteye ve pas vizyonuna (uzun pas, derinlemesine pas) sahip modern bir merkez orta saha olan Bidon; topla dikine oynayabilme ve sahanın geneline yayılabilme yeteneğiyle öne çıkar.






"Wonderkid" statüsünde gösterilen 2005'li oyuncu, sosyal medya fenomeni Maria Eduarda ile birlikte.

Brezilya magazin ve spor medyasında kendisine takılan "Samba Modric'i" lakabı, genç yaşına rağmen üzerinde ciddi bir popülerlik baskısı oluşturdu. Sosyal medyada bu benzetme yüzünden yapılan mizahi edit'ler ve caps'ler sıkça trend oluyor.

Beşiktaş'a Ümit Akdağ darbesi

Crystal Palace maçında gördüğü kırmızı kartla can sıkan Ümit Akdağ, bu kez de sakatlık haberiyle moralleri bozdu

25.10.2026 16:50:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'a Ümit Akdağ darbesi
Beşiktaş'a Ümit Akdağ darbesi
Crystal Palace maçında gördüğü kırmızı kartla can sıkan Ümit Akdağ, bu kez de sakatlık haberiyle moralleri bozdu. Sağ elinde kırık tespit edilen genç futbolcunun sağlık durumuyla ilgili siyah-beyazlı kulüpten resmi açıklama geldi. 2 ila 4 hafta oynayamayabilir.






Crystal Palace karşılaşmasında yaptığı kung fu hamlesi sonrası gördüğü kırmızı kartla moral bozan Ümit Akdağ, bu kez sakatlık haberiyle sarsıldı.

Savunma oyuncusunun yaşadığı üst üste talihsizlikler genç oyuncunun keyfini kaçırdı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan resmi açıklamaya göre, genç futbolcunun sağ elinde metakarpal kemik nondeplase kırığı (yerinden kaymamış tarak kemiği kırığı) tespit edildi. Siyah-beyazlı kulüp, oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığını duyurdu.







Nondeplase bir kırık olması ameliyat riskini azaltıp iyileşme sürecini hızlandırsa da, ikili mücadelelerde elini koruması gerekeceği için Ümit Akdağ'ın bir süre özel koruyucu atellerle çalışması ve kısa bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.






Ümit Akdağ sakatlığın derecesine ve sağlık ekibinin alacağı önlemlere bağlı olarak yaklaşık 2 ila 4 hafta maç kadrolarından uzak kalabilir veya riski minimize etmek için özel bir el koruyucusuyla sahalara dönebilir.

Fenerbahçeli futbolculara tarihte görülmemiş prim jesti

Slavia Prag faciası ve taraftarın istifa çağrıları altında çalkalanan Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım'dan bir kez daha ezber bozan bir hamle geldi. Samandıra’ya karargâh kurup dış dünyayla iletişimi kesen Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesi rekor primin bir kısmını futbolculara önden ödeyerek Türk futbolunda bir ilke imza attı.

25.10.2026 15:40:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçeli futbolculara tarihte görülmemiş prim jesti
Fenerbahçeli futbolculara tarihte görülmemiş prim jesti
Aziz Yıldırım'ın varoluş nedenlerinden birisi de Galatasaray nefretidir... Fenerbahçe başkanı olduğu her dönemde ezeli rakipleri üzerinden camiasını konsolide eden Başkan Aziz Yıldırım, pazartesi günü Sami Yen'de oynanacak derbiye de kendince hamlelerle hazırlanıyor.






Slavia Prag hezimeti ve İsmail Kartal'ın istifaya çağrıldığı ortamda Başkan Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesi rekor primin yanında bir de ön prim ödemesi yaparak Türk futbolunda bir ilke imza attı.






Samandıra'ya karargâh kuran Başkan, dış dünyayla iletişimi kesti. Futbolcularla özel bir toplantı gerçekleştiren Yıldırım, takımı zihinsel olarak ayağa kaldırmak için alışılmışın dışında bir yöntem seçti.






Yöneticilerin desteğiyle hazırlanan dev primi maça çıkmadan önce ödeyen Yıldırım, motivasyon dozunu en üst seviyeye çıkardı.






Prim jestinin ardından oyunculara seslenen Yıldırım, "Gidin sahada geri kalanını da alın," diyerek takıma olan güvenini vurguladı. Galatasaray karşısında kendi güçlerini sahaya yansıtmaları gerektiğini belirten Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:






"Dışarıda insanlar kahroluyor, bu formanın ne kadar ağır olduğunu unuttunuz mu? Galatasaray'ın 4 atması ya da psikolojik olarak önde olması bizi ilgilendirmez! Biz Fenerbahçe'yiz. O sahaya çıkıp o maçı alacaksınız; kendiniz için değilse bu kulübün büyüklüğü ve taraftar için oynayın."

Galatasaray Fenerbahçe’yi mi, PSG'yi mi yensin?

"Fenerbahçe derbisi mi, Şampiyonlar Ligi'nde PSG zaferi mi?" sorusuna Galatasaray taraftarları ezber bozan bir cevap verdi! 

25.10.2026 15:02:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Fenerbahçe’yi mi, PSG'yi mi yensin?
Galatasaray Fenerbahçe’yi mi, PSG'yi mi yensin?
"Fenerbahçe derbisi mi, Şampiyonlar Ligi'nde PSG zaferi mi?" sorusuna Galatasaray taraftarları ezber bozan bir cevap verdi! Yapılan ankete katılan 2 bin civarından Galatasaray taraftarının %86'sı, PSG zaferi karşılığında Sami Yen'de derbi kaybetmeye dünden razı.






Galatasaray kulübüne yakınlığıyla bilinen bir araştırma şirketi, sarı-kırmızılı taraftarların ezeli rekabete ve Avrupa vizyonuna bakışını gözler önüne seren çarpıcı bir ankete imza attı.






Yaklaşık 2 bin sarı-kırmızılı taraftarın katılımıyla gerçekleştirilen ankette, Fenerbahçe derbisi ile Şampiyonlar Ligi hedefleri kıyaslandı. Ortaya çıkan dev oran, Türk futbolundaki geleneksel derbi algısının sarı-kırmızılı camiada nasıl köklü bir değişime uğradığını kanıtladı.






Ankette yer alan en dikkat çeken en çarpıcı sorulardan biri, "PSG'yi deplasmanda yeneceğiz ama Fenerbahçe'ye Ali Sami Yen'de yenileceğiz deseler cevabınız ne olurdu?" oldu.






Sarı-kırmızılı futbolseverlerin bu soruya verdiği yanıt tam anlamıyla ezber bozdu. Ankete katılan taraftarların %86'sı bu senaryoya tereddütsüz "Kabulüz" cevabını verdi.






Son yıllarda Avrupa kupalarında elde edilen sonuçlar ve kulübün genetiğinde yer alan "Avrupa hedefi", tribünlerin beklentisini tamamen değiştirdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar artık sezon başarısını tek başına Fenerbahçe derbisini kazanmakla ölçmüyor. Camia nezdinde Şampiyonlar Ligi'nde elde edilecek tarihi bir galibiyet veya çeyrek finale daha fazla anlam yüklüyor.







Sarı-kırmızılılar için Fenerbahçe derbilerini kazanmak elbette büyük bir sevinç kaynağı olmaya devam ediyor; ancak Şampiyonlar Ligi devlerine karşı alınacak zaferler ve Avrupa'daki başarı, taraftarın gözünde tartışmasız bir numaralı öncelik konumuna yükseldi.

Galatasaray'da Leao belirsizliği

Fenerbahçe ile yarın akşam tarihi bir maça çıkacak olan Galatasaray'da Leao belirsizliği sürüyor

25.10.2026 14:57:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da Leao belirsizliği
Galatasaray'da Leao belirsizliği
Fenerbahçe ile yarın akşam tarihi bir maça çıkacak olan Galatasaray'da Leao belirsizliği sürüyor.

Gençlerbirliği maçında sakatlanan Rafael Leão için sosyal medyaya "Derbide ilk 11'de" haberleri servis edilse de tıbbi gerçekler bambaşka bir tablo çiziyor.







Adale zorlanması yaşayan Portekizli yıldızın derbide sahada olabileceği maksimum süre ve yaşayabileceği dev risk ortaya çıktı.

Geçen hafta Gençlerbirliği maçında 61. dakikada oyuna girip 77. dakikada çıkan Rafael Leao'nun sakatlığı ile ilgili Galatasaray cephesinden, "Hafif-orta düzey zorlanma tespit edilmiş olup..." açıklaması yapıldı.







Sarı-kırmızılı cephenin WhatsApp gazetecileri aracılığıyla Portekizli oyuncu için, "Rafael Leão derbide kadroda olacak. Oyuncu taraftarın önünde ilk 11'de oynamak istiyor" haberleri yaptırılıyor.

Adale zorlanmaları, özellikle de uyluk ve kasık adalesindeki hafif-orta derece gerilmeler, her ne kadar klinik düzeyde fizyoterapi ve yoğun tedavi uygulansa da en az 10 gün ila 2 hafta arasında dinlenme ve kademeli saha yüklemesi gerektirir.







Konunun uzmanlarına göre tam iyileşmeden ağrı kesici veya iğne tedavisiyle riske edilmesi durumunda Rafael Leao'nun aynı adaleden daha ağır bir sakatlık yaşama ihtimali %40-50 seviyelerine yükseliyor.






Ancak maç günü son provada Portekizli oyuncu ağrı hissetmediğini belirtirse, yedek kulübesinde yer alma ve skor gidişatına göre son 15-20 dakika oyuna girme ihtimali olabilir. Galatasaray'ın iletişim ekibinin "11'de başlayabilir" haberlerini psikolojik üstünlük ve algı yönetimi için kullanması bu açıdan çok normal.

Beşiktaş Olaitan'ı sattı! Yerine isim bile bulundu

Junior Olaitan’ın Serie A’ya transferi yaklaşırken, yerini doldurması beklenen Raskin ve Willock’un yetersiz istatistikleri Beşiktaş’ta büyük bir üretkenlik krizi doğurabilir

25.10.2026 14:40:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş Olaitan'ı sattı! Yerine isim bile bulundu
Beşiktaş Olaitan'ı sattı! Yerine isim bile bulundu
Beşiktaş'ın yıldız ismi Junior Olaitan'ın Serie A'dan önemli bir ekibe transferi yaklaşırken, siyah-beyazlı yönetim yerini doldurmak için Nicolas Raskin ve Joe Willock'u gündemine aldı. Ancak istatistikler, bu iki ismin de Olaitan'ın bıraktığı devasa yaratıcılık ve "ince akıl" boşluğunu dolduramayacağını, Beşiktaş'ın büyük bir üretkenlik krizine sürüklenebileceğini gözler önüne seriyor.






Beşiktaş'ta sürekli bir Joe Willock ve Raskin hareketliliği var… İki oyuncunun da en büyük özelliği, Orkun Kökçü'nün eksik kaldığı defansif hamleleri yapabilecek isimler olması.






İşin en ilginci ise Orkun'un yanında orta sahada Beşiktaş taraftarının sevgilisi Junior Olaitan'ın oynaması.






Bir iddiaya göre Miretti, ocak ayında Olaitan'ın satılması için alındı ancak beklentileri karşılayamadı. Bu yüzden gündemde sürekli bir Raskin ve Willock ismi geçiyor. Konuşulan senaryoya göre Beşiktaş, Olaitan için Serie A'dan bir takımla anlaşmaya vardı ve bu boşluğu doldurmak için Willock veya Raskin'i getirecek.






Peki ikisinden herhangi biri Olaitan'ın yerini doldurabilir mi?

Olaitan 7 maçta 2 asist yaparken 1,33 xA (asist beklentisi) yakaladı. Maç başına 1,9 kilit pas atıyor ve 3 büyük şans yarattı. Raskin 8 maçta 0 asist, 0,89 xA, 0,9 kilit pas ve 0 büyük şans; Willock ise 7 maçta 0 asist, 0,37 xA, 0,4 kilit pas ve 1 büyük şans yarattı.






Raskin ve Willock toplamda bile Olaitan'ın ürettiği pozisyon ve kilit pas sayısına yaklaşamadı. Olaitan gittiğinde Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün üzerine tüm "ince pas ve pozisyon hazırlama" yükünü yıkacak.






Olaitan'ı satmak, Beşiktaş'ın orta sahadaki "ince aklını" satmak demek olacak. 7 maçta 3 büyük şans üretip 2 asist yapan ve maç başına 2 kilit pas atan Olaitan'ın yerine Raskin veya Willock gelirse, Beşiktaş net bir şekilde üretkenlik krizine girecek.






Derbinin kilidi ilk gol

Dev derbi öncesinde Florya'da coşku, Samandıra'da ise var olma mücadelesi hâkim! Lille zaferiyle moral depolayan Galatasaray ile taraftarına kendini affettirmek isteyen Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek dev derbinin kaderini, saha içinde atılacak ilk gol ve yaşanacak psikolojik kırılma belirleyecek

24.10.2026 16:10:00
Haber Merkezi
 
Derbinin kilidi ilk gol
Derbinin kilidi ilk gol
Galatasaray derbiye "kazanma alışkanlığı ve hediye tamamlama" heyecanıyla hazırlanırken, Fenerbahçe "taraftarla helalleşme ve ayakta kalma" derdiyle bekliyor.






Derbide erken gelebilecek bir gol; iki farklı psikolojik altyapıyı darmadağın edebileceği gibi, takımları zirveye de çıkarabilir. Galatasaray öne geçerse Fenerbahçe'deki kriz derinleşebilir. Fenerbahçe öne geçerse baskıyı kırıp saha içindeki motivasyonunu bir anda katlayabilir.






Lille deplasmanında alınan net galibiyetin ardından Galatasaray'da yüzler gülüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un "Doğum günümde iki hediye istemiştim, ikincisini oyuncularım pazartesi verecek" açıklaması, Florya'daki coşkulu havanın özeti niteliğinde.






Tepkilerin hedefi hâline gelen İsmail Kartal ve öğrencileri için bu derbi bir maçtan çok daha fazlasını ifade ediyor. Deneyimli teknik adamın "Derbiyi kazanıp taraftara kendimizi affettiririz" sözleri, Samandıra'daki taraftarla helalleşme ve ayakta kalma arayışını net bir şekilde ortaya koyuyor.






Sarı-lacivertli cephede yaşanan bu yüksek gerilim; takımı maça ya son derece agresif bir reaksiyonla hazırlayacak ya da hata yapma korkusunu beraberinde getirecek.






Soyunma odasında yakalanan sinerji ve yüksek özgüven, Galatasaray'ın maça kendi oyununu dikte eden taraf olarak başlama ihtimalini güçlendiriyor.

Fenerbahçe'de hoca arayışları başladı

Fenerbahçe'de Roma beraberliğiyle derinleşen İsmail Kartal krizi, olası bir Galatasaray yenilgisinde Antonio Conte ihtimalini gündeme getirdi. Yönetim derbi sonucuna göre yeni teknik adam arayışına hız verecek

24.10.2026 15:40:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de hoca arayışları başladı
Fenerbahçe'de hoca arayışları başladı
Slavia maçında yenen gol sonrası yanında oturan Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a "Gitti 2 puan" diyen Aziz Yıldırım, Galatasaray yenilgisi gelirse İsmail Kartal'ın arkasında durmayacak.






Roma beraberliğinden sonra Antonio Conte'nin kapısını çalan yöneticiler ise derbiden çıkacak sonuca göre B planı olarak yeni teknik direktör arayışlarına başladılar.






18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ne kalmak maddi açıdan Fenerbahçe için büyük bir kaldıraç oldu... Ancak manevi açıdan şampiyonluk yolunda ciddi darbeler vurmaya başladı.






Kadıköy'de 1-1 biten Roma maçından sonra İsmail Kartal istifa etti, bir gün idmana çıkmadı. Zar zor göreve döndürüldü. İkinci maçta Aston Villa'dan alınan 6 gollü yenilgi tarihe geçen bir hezimet oldu. Salı akşamı da bitti denilen maçta Slavia'ya 2-2'lik beraberlikle 1 puan bırakıldı.






Aziz Yıldırım, Roma beraberliği sonrasında istifa eden İsmail Kartal'ı zorla göreve döndürdü. Kendisi olduğu sürece Kartal'ın bir yere gidemeyeceğini söyledi.






6-0'lık Aston Villa hezimeti sonrasında ortada görünmedi. Dün gece ise 2-2 biten maçın uzatma anlarında maçı beraber izlediği Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a, "Gitti 2 puan" demekle yetindi.






Fenerbahçe yönetimi İsmail Kartal'ı adeta kaderiyle baş başa bırakmış durumda. Her kötü sonucun ardından tecrübeli teknik adam basının ve taraftarın hedefine otururken, yönetim ise hiçbir sorumluluğu yokmuş gibi köşeye çekilmiş durumda.

Ancak yönetim içinde büyük bir kaynama var. İsmail Kartal'ın istifa ettiği Roma maçından sonra Antonio Conte ile temas kuran ekip, şu anda hamlesini yapmadı. Ancak Galatasaray karşısında bir hezimet ortaya çıkarsa Kartal'ın gitmesi için bu kez çok daha net hamle yapacaklar.






Aziz Yıldırım'ın da zaten o dönemden sonra "Kartal" demeyeceğini bildikleri için menajerlerle yeni teknik direktör için çalışmalara başladılar.

Bile bile lades!

Lesley Ugochukwu imza atmadan evvel Okan Buruk'un tempolu ve yaratıcı orta saha isteğine uymadığı, set hücumunda eksik kalacağı ve 20 maçlık opsiyon kılıcının teknik heyetin elini kolunu bağlayacağı belliydi.

24.10.2026 14:49:00
Haber Merkezi
 
Bile bile lades!
Bile bile lades!
Galatasaray yönetimi şimdi Fransa U-21 Milli Takımı'nın değişmez oyuncusundan nasıl kurtulacağını düşünüyor.
Barcelona hezimeti sonrasında Galatasaray'da kriz devam ediyor... Katalan ekibine yenilmek tüm dünyada futbolu bilenler için normal, beklenen bir durumdu.






Ancak bu kadar büyük bir infiale neden olmasının sebebi, oynanan kötü futbol ve sezonu kurtarması beklenen yeni transferlerin ortada görünmemesi oldu.






Özellikle sezonun ilk transferi Lesley Ugochukwu üzerinden yapılanlar ve söylenenler tam anlamıyla bir kriz işareti.






Ugochukwu, Rennes ve Premier League kariyerinde maç başına 1,5 - 2 top kapma ortalaması tutturan, saf bir "çapa" profiliydi. Ancak 5 sezonda ürettiği toplam kilit pas sayısı sadece 41, yarattığı büyük şans ise koca kariyerinde sadece 1'di.






Süper Lig'de rakiplerinin %80'ine karşı oyunu rakip yarı alana yığan ve kapanan savunmaları açmak için orta sahasından kilit pas verimi bekleyen Okan Buruk'un sisteminde bu profilde bir oyuncunun set hücumunu kilitleyeceği istatistiksel bir gerçekti.






Çıplak gözle görülen taktiksel uyumsuzluğa ve bağırarak gelen istatistiksel uyarılara rağmen atılan bu imza, profesyonel kulüp yönetiminde "bile bile lades" deyiminin tam karşılığı oldu.

Beşiktaş "intikam" alamadı! Vitor Pereira'ya iş bulamadı

Vincenzo Italiano’nun ağır rotasyonu ve Ümit Akdağ’ın kırmızı kartı, Beşiktaş’ın Crystal Palace karşısındaki galibiyet fırsatına engel oldu

24.10.2026 14:02:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş "intikam" alamadı! Vitor Pereira'ya iş bulamadı
Beşiktaş "intikam" alamadı! Vitor Pereira'ya iş bulamadı
Siyah-beyazlılar, 2-2'lik beraberlikle hem sezon başında kendisini reddeden Pierre Sage'den intikam alma şansını kaçırdı hem de Vitor Pereira'ya Crystal Palace'a hoca olma yolunu kapattı.






Vincenzo Italiano'nun ağır rotasyonu olmasaydı Beşiktaş, Crystal Palace'ı yenerek hem sezon başında takımın başına geçmeyi reddeden Pierre Sage'den intikamını alabilir hem de Vitor Pereira'ya iş bulabilirdi.






Ancak Italiano'nun ağır rotasyonu, buna rağmen maçın toparlanması ancak sahaya çıkan "Kung Fu" Ümit Akdağ planları altüst etti.






Italiano'dan önce takımın teslim edilmesi düşünülen Pierre Sage bu beraberlikle koltuğunu korudu. Sage kovulsaydı, Palace'ın teknik direktörlük görevi için bir numaralı aday olan Fenerbahçe eski teknik direktörü Vitor Pereira da belki de işsizlikten kurtulacaktı.






Karşılaşmanın ardından konuşan Palace'ın hocası Pierre Sage, takımın performansından memnun olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:






"Pazar günkü Brighton maçına kıyasla çok daha iyi bir duruş sergiledik. Mateta'nın dönüşü ve sahaya koyduğu karakter bizim için belirleyici oldu. Ancak 2-1 öne geçtikten sonra yaşadığımız anlık konsantrasyon kaybının bedelini çabuk ödedik. Yine de maça çıkarken bulunduğumuz durumun daha kötü olduğunu unutmamalıyız."

Italiano ateşi yaktı! Stoper harekatı başlıyor

Beşiktaş yönetimi, Crystal Palace beraberliği sonrası teknik direktör Vincenzo Italiano’nun savunma alarmı vermesi üzerine harekete geçme kararı aldı. Siyah-beyazlılar, Alman kaleci Nübel’in daha önce tavsiye ettiği West Ham’ın 1.94’lük Yunan kulesi Konstantinos Mavropanos için hamle yapacak

24.10.2026 13:52:00
Haber Merkezi
 
Italiano ateşi yaktı! Stoper harekatı başlıyor
Italiano ateşi yaktı! Stoper harekatı başlıyor
Beşiktaş'ta ara transfer için dün gece itibarıyla düğmeye basıldı... Crystal Palace karşısında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından teknik direktör Vincenzo Italiano'nun yaptığı "Kolay goller yiyoruz. Basit pozisyonlar hediye ediyoruz. Sezon başındaki savunma performansımıza geri dönmeliyiz. Çözmemiz gerekiyor. Beni rahatsız eden bir konu." açıklaması, Serdal Adalı ve yönetimini harekete geçirdi.








Gelen ilk bilgilere göre Uluslar Ligi'nde devleri dize getiren Yunanistan'ın savunmadaki kulesi Konstantinos Mavropanos için hamle yapılması kararı alındı.






Gazetemiz daha önce siyah-beyazlıların Alman kalecisi Nübel'in, Championship'te fırtınalar estiren Yunan stoper için teknik direktör Vincenzo Italiano ve kulüp profesyoneli Graf'a tavsiyede bulunduğu haberini yapmıştı.






Siyah-beyazlıların en kısa zamanda West Ham'la temas kuracağı ve 28 yaşındaki, 1.94 boyundaki Yunan stoper Mavropanos için hamle yapacağı bildirildi. Ancak adeta santrfor gibi bir performans gösteren ve 10 maçta 5 gol atan 1.94'lük Yunan stoper transferinde işler biraz zor.






Çünkü Premier Lig'e dönmek isteyen West Ham'ın maddi sıkıntısı yok. Takımın yıldızını da sezon devam ederken ocak ayında bırakması pek olası değil. Ancak siyah-beyazlılar, geçen sezon Agbadou için çıktığı gibi 18 milyon euro seviyelerine çıkarsa başka şeyler konuşulabilir.






logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.