logo
18 TEMMUZ 2025

Yeni dünya düzeni ve Türkiye

28.07.2004 00:00:00
Yeni dünya düzenini kurmaya çalışanların hedefi tüm dünyayı tek merkezden yönetmektir. Bundan dolayı ülkeler; kendilerini yönetmemeleri gerekir. Hatta kaderlerini bu yeni küresel kraliyet projesine teslim etmeleri lazımdır. Dikkat edilirse yeni dünya düzeninde demokrasiye de gerek yoktur.

AB gibi kurumlar vasıtası ile ulus devlet yapısını yok edip ulusal iradeyi ele geçireceklerdir. Diğer taraftan işbirlikçi yerel kadrolarla oluşturacakları yeni siyasi zeminde, iradesi kalmamış ulusal yönetimlerin başına kendi memurlarını atayacaklar. Oluşacak tepkileri de akıl almaz yöntemlerle sindireceklerdir. Irak modelinde olduğu gibi.

Yeni dünya düzeninin temel hedefi; tek devlet, tek din, tek bayrak, tek millet, tek dil, tek kültür, tek ordu, tek para, tek hukuk, tek tarih oluşturmaktır. Tek devletten kasıt tüm dünya çapında merkezi bir hükümettir. Dünya hızla bu noktaya gitmektedir.Ulusal devletler ve ulusal iradeler ortadan kalkacak dolayısıyla bayrakta olmayacaktır. Ulusların asimilasyonuna hız verilecek,kendi kültür ve yöntemleri olmasına asla izin verilmeyecek. Maalesef Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu büyük kürsel projenin içine itilmiş, mevcut iktidar da bu süreci çok daha fazla hızlandırmıştır. Birleşmiş Milletler, Avrupa Parlamentosu aslında dünya parlamentosu

için tasarlanmış projelerdir.

Dünyadaki misyonerlik çalışmaları ve dinler arası diyalog çalışmalarının ana hedefi dünyanın tamamını Hristiyanlaştırmaktır. Bu tek din yapılanması yeni dünya düzenine

inanç planında destek sağlayacak şekilde projelendirilmeye çalışılmaktadır. İnsanlığın zihnini mevcut sisteme bağlayacak dinselliğe sahip ancak seküler bir hakimiyeti asla ihmal etmeyecek bir yapı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Aslında "dinler arası diyalog"ifadesi birden fazla dinin varlığını ortaya koymaya çalışmaktadır.Hakikatte ise tek din vardır. O da İslam'dır. Dinler ifadesi birliği bozmakta diyalog ise kaosa davetiye çıkarmaktır. Daha şimdiden diyalog dinlerin özüne dönme, dinlerin aşkın birliği vb. yaklaşımlarla içinden çıkılmaz bir vadiye çekilmeye çalışılmaktadır. Ülkemizde maalesef büyük bir kültürsüzleşme projesi de sahnededir. Ulusal ve uluslararası medya bu sürecin en önemli ayağını oluşturmaktadır. Adeta ABD'nin belirlediği kalıplara uymayan kültür geri ve ilkel olarak tanımlanmaktadır. Bu cihetten de ülkemiz insanı; kendi kültürünü hal olarak yaşayan, bütün bunalımları aşan yepyeni bir ruha sahip kadroları beklemektedir.

Tek ordu konusunda 50'li yıllarda NATO ile ilk adım atılmıştır. Bu süreç bu gün de devam etmektedir. NATO, Sovyet Bloku'nun dağılmasından sonra İslam'a ve ulusal direnç gösteren devletlere karşı savaş ordusu haline getirilmiştir.

Yeni dünya düzeninde; bütün para arzını ve denetimini tek elden yönetmeye doğru adım adım gidilmektedir. Amaç tek para ve tek merkez bankası hedefine ulaşmaktır. Bu yöntemle egemenlik simgesi olan ulusal paralar ortadan kaldırılacaktır. Evrensel hukuk normları adı altında yargı yetkisini de eline alan yeni bir dünya yönetimi hedeflenmektedir. Usame bin Ladin'i bahane göstererek suçsuz Afganistan halkına bomba yağdıran bir hukuk anlayışını siz başka nasıl değerlendirebilirsiniz?

Global dünya yönetimi; tüm dünyanın tarihini yeniden yazarak doğruları yanlışlara yanlışları doğrulara karıştırmak suretiyle, gelecek nesillerin üzerine bina kuracakları bir temel bulmalarını engelleme planı yapmaktadır.

Yaratılacak bir dünya kaosu sonrası dünyevi ve ruhanı otoriteyi şahsında birleştiren yeni dünya kralı senaryosu (yeni mesih projesi ) ile gerçek beklenen lider safdışı edilmek istenmektedir.

Dünyanın dört gözle izlenme dönemi gelmiştir. Medeniyetler çatışması yok diyenler, İslam dünyasını yok etmek için gece gündüz senaryo üretmektedir. Bir fiil İslam dünyasına savaş açmışlardır. Medeniyet savaşı yok diyenler aslında ayakta durmamızı sağlayan unsurları yok etmekle uğraşmaktadır. Bu süreç tamamlandığında bu savaş başlatılacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Millet olarak bu oyunu bozmak zorundayız. Dünyada bu oyunu bozacak bir ikinci ülke yoktur. AKP'nin hala ülkenin topraklarında gözü olanlarla sarmaş dolaş olmasını anlamlandıramayanların derin bir tefekküre ihtiyaçları olduğu muhakkaktır. Çözüm; bütün bu senaryolara karşı tezi olan, milletin beklediği iradeyi, millete tanıtmaktır....
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
Öksüzleri himâye etmek
Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası konuştu
'İsrail bir terör devletidir'
CHP lideri Özel, DEM heyetini kabul etti
Buldan: 'Özel'in sürece katkıları kıymetli'
Fazla naz Beşiktaş'ı usandırdı
Kyle Walker-Peters transferinden vazgeçti
Erdoğan Şara ile görüştü
Gündem İsrail saldırıları
İYİ Parti komisyona katılmayacak
'Hata ve yanlışlara ortak olmayacağız'
'Talep gelmesi durumunda desteğe hazırız'
MSB'den Suriye açıklaması
Kartalkaya davasında 10. gün
'Hayatta olduğum için şükredemiyorum'
TBMM'de açılım görüşmesi
Ne konuştular?
Irak'ta yangın faciası
AVM'de çıkan yangında 50 kişi hayatını kaybetti
Konut satışı verileri açıklandı
12 ayın en düşüğü
Beton kent
İşte İstanbul'un özeti
Gazze'de İsrail terörü sürüyor
1 günde 85 Filistinliyi katlettiler
Enerji ve maden alanlarına yönelik teklif TBMM'de
ÇED raporu ile ilgili değişiklik
İsrail Suriye'ye yine hava saldırısı düzenledi
Lazkiye'deki 107. Tugay'ı vurdu
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
Öksüzleri himâye etmek
Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası konuştu
'İsrail bir terör devletidir'
CHP lideri Özel, DEM heyetini kabul etti
Buldan: 'Özel'in sürece katkıları kıymetli'
Fazla naz Beşiktaş'ı usandırdı
Kyle Walker-Peters transferinden vazgeçti
Erdoğan Şara ile görüştü
Gündem İsrail saldırıları
İYİ Parti komisyona katılmayacak
'Hata ve yanlışlara ortak olmayacağız'
'Talep gelmesi durumunda desteğe hazırız'
MSB'den Suriye açıklaması
Kartalkaya davasında 10. gün
'Hayatta olduğum için şükredemiyorum'
TBMM'de açılım görüşmesi
Ne konuştular?
Irak'ta yangın faciası
AVM'de çıkan yangında 50 kişi hayatını kaybetti
Konut satışı verileri açıklandı
12 ayın en düşüğü
Beton kent
İşte İstanbul'un özeti
Gazze'de İsrail terörü sürüyor
1 günde 85 Filistinliyi katlettiler
Enerji ve maden alanlarına yönelik teklif TBMM'de
ÇED raporu ile ilgili değişiklik
İsrail Suriye'ye yine hava saldırısı düzenledi
Lazkiye'deki 107. Tugay'ı vurdu
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.