logo
18 EKİM 2026

Youssouf Fofana için Galatasaray’a oyun

Youssouf Fofana için ortalığı karıştırmak ve rakam yükseltmek isteyen AC Milan tarafı 'ucuz bir oyun' oynadı

31.08.2026 11:44:00
Haber Merkezi
 
Youssouf Fofana için Galatasaray’a oyun
Youssouf Fofana için Galatasaray’a oyun
Youssouf Fofana için ortalığı karıştırmak ve rakam yükseltmek isteyen AC Milan tarafı 'ucuz bir oyun' oynadı… Beşiktaş adını ortaya attı. Galatasaray tarafı 'Biz bu numaraları yemeyiz' dedi, ilk teklif neyse onun üzerinde sabit kaldı. Top şimdi Fransız orta sahaya Premier Lig'den takım arayan menajeri ve AC Milan'ın sahasında.






Aynı gün içinde önce Richard Ríos sonra da Youssouf Fofana ile ilgili benzer haberler servis edildi... Portekizlilerin "Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'tan da teklif geldi" iddiasının bir benzerini İtalyanlar da masaya koydu. Neymiş, "Beşiktaş da Galatasaray'dan sonra Fofana için AC Milan'a teklif" yapmış. 






Ríos gibi Fofana da Ndidi ve Salih'in olduğu yerde lüks. Ancak Galatasaray'da Buruk, Fofana'yı geçen yıldan beri istiyor. Aslında Fotospor'un da yazdığı gibi Fofana 15 gün önce bizzat Milan tarafından Galatasaray'a önerildi.






İtalya'dan Anna Nelli'nin haberine göre Fofana'nın AC Milan kariyeri bitti. Teknik direktör Rúben Amorim'in kadro planlamasında yer almadığı 27 yaşındaki Fransız oyuncuya tebliğ edildi. Fofana için en somut seçenek Süper Lig. Italiano'nun Beşiktaş'ı da bir girişimde bulundu... Ancak teklif Fofana'yı ikna etmedi. Galatasaray'ın ise yoğun ilgisi var; ancak Rafael Leão'da olduğu gibi sadece kendi şartlarında olursa.






Galatasaray seçeneği masada en güçlü opsiyon. Ancak buna rağmen Fofana da Leão gibi Premier Lig'den teklif bekliyor. Menajeri ortalığı kızıştırmak için görüşmeler yaptı ancak teklif yok. Fofana bu yüzden eli mahkûm Galatasaray'a "evet" diyecek. Gardi de bunu bildiği için rahat davranıyor. Hatta iddia o ki Richard Ríos dedikodusu bu yüzden ortalıkta dolanıyor.






AC Milan sözleşmeye 20 milyon avroluk satın alma opsiyonu eklemeye çalışıyor... Galatasaray ise "Tutarsa alırız" diye tek şartı görmezden geliyor. Juventus'un da Fofana'ya bir ilgisi var ancak Milan en büyük rakibine silah vermek istemiyor.

Kim Min-Jae'nin Fenerbahçe'ye dönüş planı ne durumda?

Fenerbahçe'ye döneceği konuşulan Kim Min-jae, 35 milyon euro bonservisle Arsenal'in kış dönemi transfer hedefine girdi

18.10.2026 12:40:00
Haber Merkezi
 
Kim Min-Jae'nin Fenerbahçe'ye dönüş planı ne durumda?
Kim Min-Jae'nin Fenerbahçe'ye dönüş planı ne durumda?
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Güney Koreli stoper Kim Min-jae'nin Türkiye'ye dönüşü bekleniyordu. Ancak muhtemel yeni adresi herkesi şaşırtabilir.






Fenerbahçe, 2021 yazında BJ Guoan'a 3 milyon euro ödeyerek Kim Min-jae'yi kadrosuna katmıştı. Oyuncunun sonraki kariyeri şöyle gelişti:






Napoli: 19 milyon euro
Bayern Münih: 50 milyon euro

29 yaşındaki stoper, Bayern Münih'te daha önce hiç yaşamadığı kadar yedek kaldı.






ARSENAL'DEN HAMLE

Ve uzun süredir 1.90 boyundaki savunmacının adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu. Ancak beklenen "Türkiye dönüşü" hiç yaşanmayacak gibi duruyor. İngiltere kaynaklı haberlere göre; defans hattında sıkıntı yaşayan Arsenal, kış döneminde Bayern Münih'e resmi teklifini iletecek.






BEKLENEN BONSERVİS BELLİ

Alman devinin kafasındaki rakamın 35 milyon euro olduğu öğrenildi. Kim Min-jae'nin Bayern Münih'le 30 Haziran 2028'e kadar mukavelesi var. Fakat uzun süredir satış listesinde... Arsenal'in 35 milyonluk rakamı hiç sorun olmadan masaya koyacağı belirtildi. Özetle yıldız stoperin sonraki adresi İngiltere gibi duruyor.

Asensıo krizi sonrası gözler Talısca'ya çevrildi

Fenerbahçe'de çok tartışılan bir karar sonrasında Anderson Talisca gönderilmişti

18.10.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Asensıo krizi sonrası gözler Talısca'ya çevrildi
Asensıo krizi sonrası gözler Talısca'ya çevrildi
Fenerbahçe'de çok tartışılan bir karar sonrasında Anderson Talisca gönderilmişti. Kanarya'daki Asensio krizi devam ediyor. Bu arada Talisca da henüz Al-Jazira'da skor katkısı yapamadı.






Fenerbahçe'de yabancı kontenjanındaki problem ve yüksek maaş faktörüyle birlikte Anderson Talisca gönderilmişti. 32 yaşındaki 10 numara, bedelsiz şekilde Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Jazira'nın yolunu tuttu. Camiada birçok kişi onun yerine Semedo'yla yolların ayrılması gerektiğini söyledi.






KAFA KARIŞTIRIYOR

Bu arada Kanarya'da Asensio krizi sürüyor. İspanyol 10 numaranın sakatlık durumu kafa karıştırıyor. Ayrıca teknik heyetle arasında da problem olduğu söyleniyor. Peki bu arada Anderson Talisca neler yapıyor? 1.90 boyundaki yıldız'ın Al-Jazira karnesi şöyle:

Shabab Al-Ahli: 45 dakika
Al-Nasr FC: 90 dakika
Gol Gohar (AFC Şampiyonlar Ligi 2): 90 dakika
FK Arkadag (AFC Şampiyonlar Ligi 2): Kadroda yok







44 GOL-7 ASİST

Anderson Talisca şu ana kadar yeni takımında gol veya asist katkısında bulunamadı. Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde ve sonrasında sosyal medya hesabından "imalı" paylaşımlarda bulunmuştu. Sambacı, Sarı-Lacivertli kariyerinde toplam 75 resmi maça çıktı. 44 gol ve 7 asistle takımdan ayrıldı.

Galatasaray ocak için pusuda bekliyor!

Manchester United ve Bruno Fernandes arasındaki yeni sözleşme görüşmeleri yine kesildi

18.10.2026 12:17:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray ocak için pusuda bekliyor!
Galatasaray ocak için pusuda bekliyor!
Manchester United ve Bruno Fernandes arasındaki yeni sözleşme görüşmeleri yine kesildi... Portekizli futbolcunun maaş beklentisiyle kendisine sunulan rakam arasında uçurum olduğu konuşuluyor. Galatasaray ise gelişmeleri izliyor.






Yaz transfer döneminin başlarında Galatasaray'ın en büyük 10 numara hedefi Bruno Fernandes idi... Ancak Manchester United onu kadroda tutmak istiyordu. Bu sebeple serbest kalma bedeli haricinde kapılar kapandı. Sarı-Kırmızılılar sonrasında Can Uzun'a yoğunlaştı. United'ın çıkardığı sorunların aynısını Eintracht Frankfurt da çıkardı.






10'DAN VAZGEÇMEDİLER

Cim-Bom en sonunda 10 numaraya Batrakov hamlesini yaptı. Genç Rus, haftalar ilerledikçe kendisini daha fazla gösterdi. Ancak Galatasaray'ın, Bruno Fernandes seçeneğinden vazgeçmediği belirtildi. Portekizli yıldızın Manchester United'daki sözleşmesi bu sezonun ardından bitecek. Fakat kontratta +1 yıllık uzatma opsiyonu var.







YİNE SONUÇ ALINAMADI

Premier Lig ekibi, yola onunla devam etmek istiyor. Aralıklı olarak yeni sözleşme pazarlıkları yapıldı. Ve son görüşmelerden yine sonuç alınamadı... 32 yaşındaki futbolcunun istediği yıllık maaşla United'ın önerdiği rakam arasında uçurum bulunduğu öğrenildi. Galatasaray gelişmeleri yakından takip ediyor. Ve kış döneminde ilginç olaylara tanıklık edebiliriz...

Galatasaray’dan bir garip transfer! Bardakçı’nın yerine alınmıştı

Galatasaray'da uzun süredir Abdülkerim dışında sol ayaklı bir stoper yoktu

18.10.2026 12:13:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray’dan bir garip transfer! Bardakçı’nın yerine alınmıştı
Galatasaray’dan bir garip transfer! Bardakçı’nın yerine alınmıştı
Galatasaray'da uzun süredir Abdülkerim dışında sol ayaklı bir stoper yoktu. Yaz döneminde El Chadaille Bitshiabu kiralandı. Ancak genç futbolcunun transferi ciddi şekilde sorgulanıyor.






Galatasaray'daki sol ayaklı stoper eksikliği uzun süredir varlığını koruyordu! Yaz döneminde Abdülkerim Bardakcı'nın alternatifi olarak El Chadaille Bitshiabu kiralandı. Bu transferin maliyeti şöyle:

Leipzig'e ödenen kiralama bedeli: 2 milyon euro
Oyuncunun maaşı: 2 milyon euro
Satın alma opsiyonu (zorunlu değil): 28 milyon euro







ORTALARDA YOK

21 yaşındaki futbolcu bugünkü Gençlerbirliği sınavı öncesinde hiçbir resmi maçta şans bulamadı:

Başakşehir: İdman eksiği
Kocaelispor: Kadroda ama oynamadı
Trabzonspor: Kadroda ama oynamadı
Kasımpaşa: Kadroda ama oynamadı
Sporting: Kadroda ama oynamadı
Barcelona: Kadroda ama oynamadı







NE ZAMAN OYNAYACAK?

Süper Lig'de 8. haftaya girdik. Şampiyonlar Ligi'nde ise 2. hafta tamamlandı. El Chadaille Bitshiabu'nun ne zaman kadroya monte edileceği merakla bekleniyor. Hala oyuncunun fiziksel açıkları kapatılmaya çalışılıyor. 2 milyon maaş ve 2 milyon kiralama bedeli ödenen 21 yaşındaki savunmacının geleceği merak ediliyor!

Orkun Kökçü gerçeği ortaya çıktı! Korkutan senaryo

Beşiktaş Kulübü, takımın yıldızlarından Orkun Kökçü'nün sakatlandığını açıklamıştı. Milli futbolcu bir süre arkadaşlarını yalnız bırakacak. Ve 4 karşılaşmada kesin olarak yok. Sonrası ise tedavi sürecine bağlı...

18.10.2026 12:07:00
Haber Merkezi
 
Orkun Kökçü gerçeği ortaya çıktı! Korkutan senaryo
Orkun Kökçü gerçeği ortaya çıktı! Korkutan senaryo
Beşiktaş Kulübü, "Futbol A Takımımızın UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim ile oynadığı müsabakanın ilk yarısında ayak tabanında gerçekleşen travmatik yaralanma sonrası müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Orkun Kökçü'nün takımımızın İstanbul'a dönüşünün ardından yapılan değerlendirme ve Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde sağ ayak tabanında kısmi plantar fasya yırtığı ve topuk yağ yastığı travmatik ayrışması saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" açıklamasını yapmıştı.






İŞTE O MAÇLAR

Orkun Kökçü şu karşılaşmalarda olmayacak:

Trabzonspor
Crystal Palace
Başakşehir
Kasımpaşa

5 Kasım'da Avrupa Ligi'nde Celtic deplasmanı var. Bu mücadeleye kadar 25 yaşındaki futbolcunun durumu yakından takip edilecek. Sonraki karşılaşma ise 8 Kasım'da Gençlerbirliği ile...






SAKAT SAKAT OYNADI

Orkun Kökçü sakatlığına rağmen Uluslar Ligi'nde Milli Takımı da yalnız bırakmamıştı. Hatta İtalya mücadelesinde 45 dakika forma giydi. Aslında işlerin bu noktaya geleceği de belliydi. Beşiktaş'ta Orkun'un yokluğunda Miretti'nin daha kritik bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Asensio gerçekten sakat mı? Yoksa işin aslı başka mı?

Gerek Teknik Direktör İsmail Kartal'ın iddialı "sakatlığı geçti" söylemleri, gerek Marco Asensio'nun sakatlığının boyutuna dair spekülasyonlar, gerekse Aston Villa maçı öncesi İngiltere seyahat kadrosuna alınıp maç saati kadrodan çıkarılması; Fenerbahçe'nin sağlık ve risk yönetimini şeffaf ya da tutarlı olmaktan uzak bir çıkmaza sürükledi.

18.10.2026 09:05:00
Haber Merkezi
 
Asensio gerçekten sakat mı? Yoksa işin aslı başka mı?
Asensio gerçekten sakat mı? Yoksa işin aslı başka mı?
Fenerbahçe, Aston Villa karşısında 6-0'lık hezimet yaşadı. Maçta son dakika forma giyemeyeceği açıklanan Marco Asensio'nun durumu ise tam anlamıyla bir "iletişim, risk yönetimi ve bilgi kirliliği karmaşasına" dönüştü. İsmail Kartal, Rizespor maçı öncesinde basına verdiği demeçte, "Asensio'nun sakatlığı vardı, milli arada sağlık ekibimiz bu sakatlığı giderdi, kendisini hazırlık maçında da oynattık" ifadelerini kullandı.






"SAKATLIĞI GİDERİLDİ" SÖZLERİ İLE GERÇEKLER ÇELİŞTİ

Kartal "sakatlığı giderildi" dediği için kafalarda Matador'un %100 hazır olduğu varsayıldı. Ancak dün yapılan resmi açıklama sakatlığın tamamen bitmediğini; sadece kontrol altına alındığına işaret ediyor.

Eylül ayı başında Asensio hakkında "kronik sakat, ameliyat olacak, 3 ay yok" iddiaları ortaya atıldı. Kulüp ve oyuncu bu iddiaları sert bir dille yalanladı; oyuncu antrenman videoları ve iddialarla dalga geçen paylaşımlar yaptı.






AMELİYAT İDDİALARI VE BİTMEYEN ŞÜPHELER

Ameliyat iddiaları yalanlansa da Asensio'nun düzenli olarak riske edilmemesi taraftarda "Galiba sakatlığı söylenenden daha ciddi" algısı yarattı. Asensio, Rizespor maçına ilk 11'de başlayıp 12. dakikada golünü attı; ancak maçın 58. dakikasında oyundan alındı. Kartal maç sonunda "Darbe aldı, bu yüzden çıkardık" deseydi dün yapılan açıklamanın altı dolardı, ancak şimdi boşta kaldı.






BİRMINGHAM'DA SON DAKİKA SÜRPRİZİ

Önceki gün açıklanan seyahat kadrosunda Asensio'nun adı yer aldı ve oyuncu takımla birlikte İngiltere'ye uçtu. Seyahat öncesinde var olan bir riskin, uçuş yapılıp İngiltere'ye varıldıktan sonra "tedbir amaçlı kadrodan çıkarılma" kararına dönüşmesi, sağlık kontrolünün zamanlaması konusunda kafaları daha da karıştırdı.

Trabzonspor bedel ödeyecek


 
Trabzonspor’un KuPS maçı öncesi tribünde yaşanan arbede ve karşılaşma esnasında sahaya atılan meşaleler durup dururken keyif kaçırdı! Hakemin oyunu durdurduğu ve Andre Onana'nın taraftarları yatıştırmaya çalıştığı olaylarla ilgili UEFA delegesi rapor tuttu. Trabzonspor ile UEFA arasında köşe kapmaca başladı.

17.10.2026 19:24:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor bedel ödeyecek
Trabzonspor bedel ödeyecek

Trabzonspor'un KuPS deplasmanında taraftarların neden olduğu tribün olayları ve 61. dakika şovu pahalıya patlayacak. UEFA delegesinin raporuna giren olaylar sonrası bordo-mavilileri yüksek miktarda para ve olası tribün kapatma cezası bekliyor.







Maç öncesi arbede

Karşılaşmanın başlamasına bir saatten az bir süre kala Türk taraftarların bulunduğu tribünde, henüz belirlenemeyen bir nedenle arbede çıktı. Çıkan kavgaya yaklaşık 30 güvenlik görevlisi anında müdahale ederken olayların büyümesi nedeniyle bazı taraftarların maçı izleyememe riskiyle karşı karşıya kaldığı öğrenildi. Kısa süreli kriz, bordo-mavili futbolcuların ısınmak için sahaya çıkmasıyla yatıştırıldı.






61. dakikada oyun durdu

61. dakikada taraftarların şovu sahayı duman altı etti. Tribünlerden sahaya atılan yoğun meşale, havai fişek ve yakılan maytaplar nedeniyle hakem oyunu durdurmak zorunda kaldı. Olaylar sırasında Trabzonsporlu bir futbolcu, sahadaki yanan meşaleyi tekmeleyerek oyun alanının dışına gönderdi. Kargaşayı yatıştırmak ve taraftarları sakinleştirmek adına kaleci Andre Onana da tribünlerin önüne giderek uyarılarda bulundu. Yaşanan meşale yağmuru sonrası Tammela Stadyumu'nun suni çim zemininde ciddi yanık izlerinin oluştuğu tespit edildi.







Faturası ağır olacak

Karşılaşmanın UEFA delegesi; hem maç öncesinde tribünlerde çıkan kavgayı hem de 61. dakikada oyunun durmasına ve saha zeminine zarar verilmesine yol açan olayları tek tek raporuna ekledi. Geçmişte benzer tribün olaylarından dosyası bulunan Trabzonspor kulübünü, UEFA Disiplin Kurulu nezdinde ağır yaptırımlar bekliyor.

Beşiktaş'ın Korelisinden tek kişilik şov!


 
Beşiktaş’ın Güney Koreli yıldızı Hyeon-gyu Oh, Hoffenheim deplasmanında 2 gol ve 1 asistle şov yaptı! Alman basınını çıldırtan cüretkar gol sevinci "arsız kutlama" manşetleriyle yankı buldu. Güney Kore medyası performansını 'tek kişilik gösteri' olarak nitelendirdi.

17.10.2026 19:09:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın Korelisinden tek kişilik şov!
Beşiktaş'ın Korelisinden tek kişilik şov!
Beşiktaş'ın Koreli yıldızı Hyeon-gyu Oh, Hoffenheim deplasmanında adeta 'katil' gibi ortalıkta dolaştı... Alman ekibinin defans oyuncularına hayatı zehir etti. Öylesine etkili oynadı ki Almanlar nereden kendisine kafayı takacaklarını şaşırdılar. 2. golden sonra formasını çıkarıp köşe bayrağına asmasına takıldılar.

Koreli golcünün formasını Hoffenheim'ın köşe bayrağının üzerine sererek ev sahibi ekibin logosunu kapatması yüzünden Alman basını "Hoffenheim'ı tiye alan arsız kutlama" başlıkları attı.






Kore'de manşetlerde

Hyeon-gyu Oh'un Hoffenheim karşısındaki muazzam oyunu, ülkesi Güney Kore'de de manşetleri süsledi.
JoongAng Ilbo: "Hyeon-gyu Oh'un 2 gol ve 1 asistle sergilediği 'tek kişilik şov'... Beşiktaş, Hoffenheim'ı mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde galibiyet serisini sürdürdü."
MBC News: "Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Hyeon-gyu Oh, Avrupa Ligi'nde 2 gol ve 1 asist yaparak takımını zafere taşıdı."
Yonhap Haber Ajansı: "Hyeon-gyu Oh 2 gol ve 1 asistle parladı."
Çosun Ilbo: "Hyeon-gyu Oh'un '2 gol, 1 asist'lik tek kişilik şovu."







Çılgın maçtı

Karşılaşmanın ardından röportaj veren Hyeon-gyu Oh, maçın atmosferini ve duygularını paylaştı. Çılgın bir maç geride bıraktıklarını belirten Koreli forvet, "Gerçekten çılgın bir maçtı. Rakip güçlü başladığı için biz de daha çok mücadele etmek zorunda kaldık. Deplasman maçı olmasına rağmen, sanki evimizde oynuyormuş gibi hissettim. Taraftarlara gerçekten minnettarım" diyerek deplasman tribünlerini dolduran siyah-beyazlı futbolseverlere teşekkür etti.







Italiano da memnun

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano da maç sonu açıklamalarında Hyeon-gyu Oh'un sergilediği oyuna özel parantez açtı. "Fazla süre alamayan oyunculara şans verdim ve hepsi mükemmel performans sergiledi" diyerek, Hyeon-gyu Oh'un olağanüstü bir oyun ortaya koyduğunu ve performansından çok memnun olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş eldiven attırdı

Beşiktaş'a yenilen Hoffenheim'da kaleci Baumann sinir krizi geçirirken, teknik direktör Ilzer rakiplerinin gücünü itiraf etti

17.10.2026 12:40:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş eldiven attırdı
Beşiktaş eldiven attırdı
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Hoffenheim'ın tecrübeli kalecisi Oliver Baumann canlı yayında çıldırdı.
Reklam arasında eldivenlerini fırlatan Baumann'a efsane futbolcu Lothar Matthäus sahip çıkarken, teknik direktör Christian Ilzer Beşiktaş'ın gücünü itiraf etti: "Avrupa'nın en iyilerinden birine kaybettik."






Beşiktaş, suların zaten sıcak olduğu Hoffenheim'da termometreyi kökledi. Temsilcimiz Beşiktaş'a 3-2 yenilerek üst üste dördüncü mağlubiyetini alan Alman ekibinde 36 yaşındaki kaleci Oliver Baumann canlı yayında sinir krizi geçirdi.






Reklam arasında eldivenlerini fırlatan Baumann'a Lothar Matthäus sahip çıkarken, siyah-beyazlıların tüm dengesini altüst ettiği Alman ekibinde teknik direktör Christian Ilzer ve Fisnik Asllani'den özeleştiriler geldi.






ALMAN KALECİDEN İSYAN

Üst üste üçüncü maçlarında da kalesinde 3 gol gördüklerine dikkat çeken Baumann, "Şu anda çok fazla gol yiyoruz. Bu açıkçası sinir bozucu – özellikle benim için." diyerek isyan etti. Alman futbol efsanesi Lothar Matthäus canlı yayında Baumann'ın tepkisini haklı bularak, "Sinirlenmeseydi çok kötü olurdu, o zaman futbol oynamayı bırakabilirdi." diyerek ilginç bir değerlendirme yaptı.






ALMAN EKİBİNDEN AĞIR İTİRAFLAR

Fisnik Asllani ise Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı 3 puan hedefiyle sahaya çıktıklarını savunurken, "Çok acı. İşleri farklı hayal etmiştik." dedi.

Teknik direktör Christian Ilzer de Beşiktaş'ın hızlı geçiş oyunundaki ustalığına dikkat çekerek mağlubiyet için, "Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı kaybettik." itirafında bulundu.

İsmail Kartal için en kötü senaryo gerçekleşiyor

İsmail Kartal'ın Kante krizini sızdırması, Fenerbahçe soyunma odasında yabancı futbolcuların hocaya olan güvenini tamamen sarstı

17.10.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal için en kötü senaryo gerçekleşiyor
İsmail Kartal için en kötü senaryo gerçekleşiyor
N'Golo Kante krizinin bizzat İsmail Kartal tarafından dışarı sızdırılması, Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün soyunma odasını kaybetmesine neden oldu. Yabancı yıldızları, ilk kötü oynadıklarında ya da ters bir hamle yaptıklarında "Sıra bize de gelecek" endişesi kaplamış durumda. İşte camiada konuşulan o iddiaların perde arkası...






N'Golo Kante, kariyeri boyunca oyuna sadakati, taktik disipline uyumu, mütevazılığı ve takımı için canını dişine takmasıyla tanınan bir isim oldu. Ancak Fenerbahçe'nin 6-0'lık Aston Villa hezimeti sonrasında Kanté'nin teknik direktör İsmail Kartal'a oyuna girmek istemediğini söylediği iddiası bir anda fırtına etkisi yarattı.






KANTE OLAYI YABANCILARI ÜRKÜTTÜ

Konuşulanlara göre özellikle yabancı oyuncular, Kante gibi herkesin önünde ceketinin düğmesini iliklediği bir oyuncunun Teknik Direktör Kartal tarafından kamuoyunun önüne atılmasını kendileri için bir "kırmızı bayrak" olarak değerlendirdiler.






İSMAİL KARTAL'A GÜVEN AZALDI

Şu anda takım içinde, başta zaten oynatılmadığı için gergin olan Lukaku ile Aston Villa deplasmanında "Bir daha Premier League'de oynayamayacağım" hayal kırıklığı yaşayan Greenwood olmak üzere pek çok oyuncu diken üzerinde. Pek çok yabancı oyuncu, yarın öbür gün ters bir durum olduğunda hocaları İsmail Kartal tarafından basının önüne atılıp atılmayacağından emin değil.






"GEÇİCİ HOCA" ALGISI

Yerliler dahil bazı oyuncuların Kartal'a olan inancı, istifa edip idmana çıkmamasına rağmen yöneticiler tarafından ikna yoluyla takıma döndürülmesinden bu yana mesafe kazanmış durumda. Takım içinde Kartal'a yönelik sürekli bir "geçici teknik direktör" bakışı hâkim.

Kartal artık sadece saha içindeki rakipleriyle değil, kendi oyuncularının zihnindeki "geçici hoca" algısıyla da savaşmak zorunda.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.