logo
08 HAZİRAN 2026

Fatih Tekke'nin son kararı;

10.01.2008 00:00:00
Futbol hayatını Rusya'nın Zenit kulübünde sürdüren Fatih Tekke, Fenerbahçe'nin kendisine çok iyi bir teklifte bulunduğunu, ancak Rusya'dan ayrılmayı şu an için düşünmediğini söyledi. Şampiyon olunca işler değiştiMilli futbolcu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz yüzde 20'lik bir kapasite ile oynadığını belirtti. Adının Trabzonspor ve Galatasaray ile de anıldığını belirten golcü oyuncu, kendisine en cazip teklifin ise Fenerbahçe'den geldiğini söyledi. Tekke, "O dönem Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Werder Bremen'den teklif geldi. Fenerbahçenin teklifi çok üst düzeydeydi. Ancak, son şampiyonlukta özellikle son 5 maçta iyi oynayınca, 'Bize teklifle gelme artık dediler' ve konu kapandı" dedi.Yüzde elli performansla oynuyorumRusya'da çok sevildiğini ve el üstünde tutulduğunu ifade eden Fatih, "Aslında burada performansımın yüzde 20'sini gösterebildim. Bu kadar ilgi ve alakanın olduğu ortamda eğer yüzde 80'ini verdiğimde neler olur merak ediyorum . O yüzden bu sene kalmak istedim" diye konuştu.Van Hooijdonk aracı olduRusya'ya gelmeden önce Zenit'in adını ilk defa transfer olduğunda duydunu açıklayan milli futbolcu, "Başta İngiltere olmak üzere Avrupa'nın iyi takımlarından teklifler aldım. Ancak her şey 1-2 günde gerçekleşti ve eski Fenerbahçeli Van Hooijdonk'un referansıyla Advocaat'ın çalıştırdığı Zenit'e transfer oldum" dedi.Gol kralı olmak istiyorumRusya'da ilk zamanların dışında takıma çok fazla katkı sağlayamadığını ifade eden Fatih Tekke, yaşadığı sakatlıların da bunda çok etkili olduğunu vurguladı. Kendisine gösterilen sevginin karşılığını vermek istediğini belirten Tekke, "Bu sene çok önemli. Bu kadar maliyetli ve el üstünde tutulan bir oyununun sonuca daha fazla etki yapması lazım. Bu sezon Zenit formasıyla gol kralı olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi

Süper Lig'den düşen Kayserispor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Ali Çamlı başkanlığa seçildi. Kurulda konuşan Çamlı, "Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağımdan da hiç endişem yok, burada şimdiden söylüyorum" dedi.

07.06.2026 16:12:00
İhlas Haber Ajansı
Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi
Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi
Süper Lig'den düşen Kayserispor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Ali Çamlı başkanlığa seçildi. Kurulda konuşan Çamlı, "Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağımdan da hiç endişem yok, burada şimdiden söylüyorum" dedi.

Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve üyeler ve taraftarlar katıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte başlayan genel kurulda, divan başkanlığına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç seçildi.

Ali Çamlı: "Nerede kalmıştık"



Kongrede yenden başkanlığa seçilen Ali Çamlı ise konuşmasına, "Nerede kalmıştık' Aynı yerden devam" diyerek başladı. Çamlı, "Benim Kayserispor sevdamı tartışmaya ve anlatmaya gerek yok, bu artık bizde vazgeçilmez bir tutku haline geldi. Allah da bundan geri koymasın. Bundan dolayı da çok mutluyum aslında, rahatsız da değilim. Bugün benim en çok mutlu olduğum ve bugün beni daha çok duygulandıran şey, bütün Kayseri'nin şu salonda kucaklaşması ve birleşmesi. Kayserispor bunu ifade ediyorsa Ali Çamlı var, aksi takdirde yokum. Sizin her zamankinden daha çok birbirimizi sevmeye, saygı duymaya, kucaklaşmaya ülke olarak ihtiyacımız olduğu gibi Kayseri olarak da buna çok ihtiyacımız var. Sokakta yürürken birbirimize surat asmak değil, birbirimizi selamlamak ve sevmek için varız. Çünkü Cenab-ı Hak 'sevin ve sevilin' diyor. Biz de hem sevelim hem sevilelim. Nefret dili asla olmayacak arkadaşlar. Ben Kayserispor'un mali tarafına veya teknik tarafına hiç girmeyeceğim" dedi.


Fenerbahçe'de oy kullanma işlemi başladı

Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın ikinci gününde oy kullanma işlemi başladı

07.06.2026 11:19:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'de oy kullanma işlemi başladı
Fenerbahçe'de oy kullanma işlemi başladı
Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın ikinci gününde oy kullanma işlemi başladı.

Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılıyor. İki gün süren toplantının ilk gününde dün yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu okunarak kongre üyeleri tarafından oylanarak kabul edildi. Mevcut yönetim de üyeler tarafından ibra edildi.



Kongrenin ikinci gününde ise oy verme işlemine geçildi. Stadyumun bitişiğinde bulunan Kenan Evren Lisesi arsasında saat 10.00'da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erecek.



Genel Kurulda 44 bin 741 kongre üyesinin oy kullanma hakkı bulunurken, toplam 45 sandıkta oy kullanılacak. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım sarı, Hakan Safi ise beyaz pusulayla yer alacak.

Venezuela ile ilk karşılaşmada kazandık

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlık kapsamında ABD'de de karşılaştığı Venezuela'yı 2-1'lik skorla mağlup etti.

07.06.2026 11:11:00
İhlas Haber Ajansı
Venezuela ile ilk karşılaşmada kazandık
Venezuela ile ilk karşılaşmada kazandık
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlık kapsamında ABD'de de karşılaştığı Venezuela'yı 2-1'lik skorla mağlup etti. Milliler bu süreçte oynadığı 2 hazırlık maçını da kazandı.

FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında çalışmalarını ABD'de sürdüren A Milli Futbol Takımı, son hazırlık maçında Inter Miami FC Stadyumu'nda Venezuela ile karşılaştı. Milliler ilk yarısını 1-1 berabere tamamladığı müsabakayı 2-1'lik skorla kazandı. A Millilerin gollerini 44. dakikada Barış Alper Yılmaz, 54. dakikada da Yunus Akgün kaydetti. Venezuela'nın golünü ise 13. dakikada Gleiker Mendoza attı.

Ay-yıldızlılar, ilk hazırlık maçında İstanbul'da karşılaştığı Kuzey Makedonya'yı 4-0'lık skorla mağlup etmişti. Kırmızı-beyazlılar böylece hazırlık döneminde oynadığı 2 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Milliler, karşılaşmanın ardından Dünya Kupası'ndaki ana kamp merkezi olan Arizona Mesa'ya geçecek.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmaya Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, Orkun Kökçü, İsmail Yüksek, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler, İrfan Can Kahveci ve Deniz Gül 11'ile başladı. Montella daha sonra oyuna Maça daha sonra Merih Demiral, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Mert Müldür, Salih Özcan, Can Uzun, Hakan Çalhanoğlu ve Oğuz Aydın'ı dahil etti.

Venezuela ile ilk kez oynadı

A Milli Futbol Takımı, Venezuela ile tarihinde ilk kez karşı karşıya geldi. Milliler, Güney Amerika ekibiyle oynadığı ilk müsabakadan da galip ayrıldı.

Barış Alper Yılmaz 4. golünü kaydetti

Millilerin ilk gol Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Müsabakanın 44. dakikasında sağ taraftan Arda Güler'in kullandığı köşe vuruşunda kale önünde oluşan karambolde Barış Alper, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu. 26 yaşındaki futbolcu böylece A Milli Takım'daki 3. golünü attı. Maça 11'de başlayan Barış Alper Yılmaz, 90 dakika sahada kaldı.

Yunus Akgün 4. golünü attı

Ay-yıldızlıların müsabakadaki ikinci golünü Yunus Akgün kaydetti. Karşılaşmanın 54. dakikasında sol taraftan Arda Güler'in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Yunus'un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skoru 2-1 oldu. 25 yaşındaki futbolcu bu golle milli takımdaki gol sayısını 4'e çıkardı. Mücadelede yedeklerde yer alan Yunus Akgün, 46. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna girdi.

Kerem Aktürkoğlu süre aldı

A millilerde İstanbul'daki çalışmalarda sakatlanan Kerem Aktürkoğlu, tedavisinin tamamlanmasının ardından ilk maçını Venezuela karşısında oynadı. Kerem, müsabakanın 62. dakikasında Deniz Gül'ün yerine oyuna dahil oldu.

Hakan Safi'nin Greenwood hamlesi başarılı olacak mı?


 
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, dünyaca ünlü yıldız Mason Greenwood ile 4 yıllık sözleşme için el sıkıştığını açıkladı. İtalyan basınının da doğruladığı transfer hamlesinde, İngiliz golcünün Roma'yı önceliklendirdiği iddia edildi.

06.06.2026 19:28:00
Haber Merkezi
Hakan Safi'nin Greenwood hamlesi başarılı olacak mı?
Hakan Safi'nin Greenwood hamlesi başarılı olacak mı?

Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, Cuma günü Mason Greenwood ile 4 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.
Safi'nin bu büyük transfer hamlesi, İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Corriere dello Sport tarafından da doğrulandı. Ancak transferin önünde çok kritik bir engel bulunuyor.







Marsilya formasıyla Ligue 1'de 32 maçta 16 gol atarak takımın en skorer ismi olan 24 yaşındaki İngiliz yıldızın, Fransız kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.







Ne var ki, oyuncu cephesinden gelen haberler Fenerbahçe'yi zora sokacak cinsten. Greenwood'un, kariyerine Türkiye yerine İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma'da devam etmeyi önceliklendirdiği iddia edildi.

AS Roma'nın Marsilya'yı ikna edip edemeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. İtalyan devinin masaya koyduğu ilk teklifi 35 milyon Euro artı bonuslar. Marsilya'nın talebi 50 milyon Euro.

Luıs Suarez ilk kez konuştu

Fenerbahçe’de pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan Hakan Safi’nin en büyük kozu olan Luís Suárez, sessizliğini bozarak transfer ateşini yaktı

06.06.2026 17:41:00
Haber Merkezi
Luıs Suarez ilk kez konuştu
Luıs Suarez ilk kez konuştu
Fenerbahçe'de pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan Hakan Safi'nin en büyük kozu olan Luís Suárez, sessizliğini bozarak transfer ateşini yaktı.

Kolombiyalı golcünün "Geleceğim belirsiz" açıklaması ve Safi'yi takibe alması Portekiz'de infial yaratırken, 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesine güvenen Sporting cephesi ise FIFA nezdinde bir şey yapamadığı için sadece öfke dolu şekilde süreci izliyor.







Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi süreci, transfer piyasasında depreme yol açtı. Sporting Lizbon'un forveti Luís Suárez, başkan adayı Hakan Safi'nin seçim vaadi haline gelirken; Portekiz ve Türkiye hattında sular durulmuyor. 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesi, milyon dolarlık vaatler ve kulislerdeki sert eleştirilerle süreç tam bir transfer kördüğümüne dönüştü.






SPORTING CEPHESİNİN DURUMU ÇOK NET

Portekiz devi Sporting Lizbon, oyuncuyu kesinlikle bırakmak istemiyor. Kulüp yönetimi pozisyonunu net bir şekilde koruyarak şu mesajı veriyor:

- Oyuncu için henüz resmi bir teklif alınmadı.

- Suárez, kulübün 2026-27 projesinin kilit parçası olarak görülüyor ve ayrılığı düşünülmüyor.

- Yıldız golcünün Sporting ile 2030 yılına kadar sözleşmesi ve tam 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.







HAKAN SAFİ ÖNCE SEÇİMİ KAZANMALI

Transferin resmiyet kazanması tamamen pazar günü yapılacak Fenerbahçe başkanlık seçimlerine kilitlenmiş durumda.

- Hakan Safi'nin, anketlerde az farkla önde görünen Aziz Yıldırım'a karşı seçimi kazanması gerekiyor.

- Safi ancak seçimi kazandıktan sonra Sporting ile  resmi görüşme masasına oturabilecek.

- Portekiz'in önde gelen medya organlarından SAPO'nun haberine göre; Sporting SAD yönetimi, oyuncunun menajerlik şirketi aracılığıyla bu girişimlerden haberdardı ancak FIFA kuralları gereği bu tür "seçim vaadi" durumlarını önleyecek yasal bir mekanizma bulunmadığı için elinden bir şey gelmedi.







KOLOMBİYA MİLLİ TAKIM KAMPINDA KONUŞTU

Aralık ayında 29 yaşına girecek olan ve kariyerinin son büyük finansal fırsatını kovalayan Luís Suárez, Hakan Safi'den milyon dolarlık bir maaş sözü aldı. "Hayatının sözleşmesini" imzalamak isteyen Kolombiyalı oyuncunun yeşil ışık yakması dikkat çekti.

Kolombiya milli takım kampına gitmeden önce basına konuşan Suárez, şu gizemli ifadeleri kullandı:

- Sözleşmem var ama gelecek belirsiz.







FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı güldürdü

2026 Dünya Kupası heyecanı için geri sayım başlarken, milli takımların nihai kadrolarının netleşmesiyle birlikte Süper Lig ekipleri dev turnuvaya adeta çıkarma yapıyor

06.06.2026 16:54:00
Haber Merkezi
FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı güldürdü
FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı güldürdü
FIFA'nın kulüplere oyuncu başına günlük 8 bin 620 euro ödeyeceği Dünya Kupasına 11'er futbolcu gönderen Galatasaray ve Fenerbahçe, günde toplam 5 milyon TL'den fazla kazanarak kasasını dolduracak.

2026 Dünya Kupası heyecanı için geri sayım başlarken, milli takımların nihai kadrolarının netleşmesiyle birlikte Süper Lig ekipleri dev turnuvaya adeta çıkarma yapıyor.







Türkiye liglerinde forma giyen 45'in üzerinde futbolcunun sahne alacağı bu küresel şölende, kulüpler sadece sportif başarıyı değil, kasalarını dolduracak devasa bir finansal kazancı da kutluyor.

FIFA'nın Kulüp Fayda Programı kapsamında, turnuvaya oyuncu gönderen kulüplere her bir futbolcu için günlük yaklaşık 8.620 Euro ödeme yapılacağı belirtildi.







Bu ödemelerin, turnuvanın açılış maçından yaklaşık 10 gün önce başlayan milli takım kamp süreciyle birlikte hesaplanacak olması kulüplerin iştahını kabartıyor.






GÜNDE 5 MİLYON TL'DEN FAZLA

Dünya Kupası'na en çok oyuncu gönderen Türk kulüpleri sıralamasında ezeli rakipler zirveyi paylaşıyor.

Her iki takım da organizasyona 11'er futbolcu göndererek dünya devlerinin yer aldığı elit kulüpler listesinde üst sıralara yerleşti.







Galatasaray ve Fenerbahçe'nin günlük toplam kazancı 94 bin 820 Euro. Bu da yaklaşık 5 milyon 25 bin TL'ye geliyor.

Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var

Buenos Aires’e ayak basan Mauro Icardi, mahkeme kararıyla 2 aylık hasreti bitiriyor.
 

06.06.2026 16:51:00
Haber Merkezi
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Galatasaray'la sözleşmesi biten Mauro Icardi ve China Suárez dün sabah saatlerinde Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e ulaştı. Havalimanında hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan çiftin ülkeye gelişi, magazin basınının gündemine bomba gibi düştü.






Mahkemenin verdiği son karar doğrultusunda, Mauro Icardi tam 2 aylık ayrılığın ardından yarın kızlarına kavuşacak. Hakim, babanın çocuklarıyla görüşme günlerini ve şartlarını resmen karara bağladı.






Edinilen bilgilere göre; çocuklar tam 3 hafta boyunca babaları Mauro Icardi ile birlikte vakit geçirecek. Ancak mahkeme kararında çocukların geleceği de ön planda tutuldu.






Çocuklar, babalarıyla geçirecekleri bu 3 haftalık süreç boyunca eğitim hayatlarını ve sosyal aktivitelerini hiçbir şekilde aksatmadan sürdürecekler.






Uzun süredir çocuklarından uzak kalan ünlü futbolcunun bugün gerçekleşecek büyük buluşma için oldukça heyecanlı olduğu gelen bilgiler arasında.

İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?

Dünya Kupası öncesi son provada Amerika'da karşılaşacağımız Venezuela bize nasıl sorunlar çıkaracak?
 

06.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
A Milli Futbol Takımımız, 24 yıl aradan sonra boy göstereceği Dünya Kupası grup aşaması öncesindeki son ciddi testinde, Güney Amerika'nın sert ve fizik gücü yüksek ekiplerinden Venezuela ile karşı karşıya geliyor. Kuzey Makedonya karşısında alınan 4-0'lık moralli galibiyetin ardından teknik direktör Vincenzo Montella, turnuva öncesi takımın son taktik ve fiziksel ritmini bu maçla belirleyecek.






Venezuela, geleneksel Güney Amerika futbolunun sert ikili mücadele, agresif hat savunması ve hızlı geçiş hücumları özelliklerini barındıran bir takım.






Paylaştığınız kadro yapısı incelendiğinde, takımın ciddi bir jenerasyon değişimi içinde olduğu ve özellikle MLS ile Avrupa'nın alt/orta sıra takımlarında forma giyen atletik oyunculardan kurulduğu görülüyor.
Takımın hücum hattında yer alan Kevin Kelsy (193 cm) ve Jesús Ramírez (187 cm) gibi isimler, ceza sahası içinde hava toplarında ve stoperlerimizi yıpratmada etkili olacak fizikli santraforlar.






Real Sociedad forması giyen Yangel Herrera ile Toulouse'tan Cristian Cásseres Jr., orta sahada sert ve pres gücü yüksek bir merkez oluşturuyor. Montella'nın pas oyununa karşı bu bölgede yoğun bir baskı uygulayabilirler.






David Martínez (LA FC) ve Wikelman Carmona gibi genç yetenekler, geçiş hücumlarında süratleriyle Ferdi ve Zeki'nin arkasına sarkmaya çalışacaktır.

Beşiktaş'a bedava 3'lü paket: De Bruyne+Lukaku+Anguıssa

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis’in, takımın başına Massimiliano Allegri’yi getirmek ve yeni bütçe yaratmak adına gözden çıkardığı 22 milyon Euro’luk dev maaş yükünden kurtulmak için radikal bir formül bulduğu öne sürüldü.
Kulübün hareket alanını kısıtlayan dünyaca ünlü yıldızlar Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku ve Frank Anguissa’yı gözden çıkaran İtalyan devinin, bu oyuncuları Beşiktaş’a bedelsiz teklif ettiği iddia edildi.
 

06.06.2026 16:43:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a bedava 3'lü paket: De Bruyne+Lukaku+Anguıssa
Beşiktaş'a bedava 3'lü paket: De Bruyne+Lukaku+Anguıssa
Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in maaş bütçesini rahatlatmak adına radikal bir hamleye hazırlandığı ve bu doğrultuda yolunun Beşiktaş ile kesiştiği öne sürüldü.
Il Mattino'da yer alan habere göre Napoli Başkanı De Laurentiis, takımın başına Massimiliano Allegri'yi getirmeyi planlıyor.
Yapılacak 3-4 nokta takviyeyle takımın Şampiyonlar Ligi'nde bile zirveye oynayabileceğine inanıyor.






22 MİLYON EURO'LUK MAAŞ
Ancak kulübün transfer bütçesi sınırsız değil. Yönetimin önünde çözülmesi gereken ve kulübün maaş limitini ciddi şekilde sarsan üç büyük problem bulunuyor:
- Kevin De Bruyne: 11.4 milyon Euro brüt sabit maaş (+2.7 milyon Euro bonus)
- Romelu Lukaku: 7.6 milyon Euro brüt maaş
- Frank Anguissa: 3.6 milyon Euro brüt maaş
Bu üç oyuncunun Napoli'ye olan toplam maliyeti, kulübün transfer piyasasındaki hareket alanını tamamen kısıtlıyor. De Laurentiis ise bu düğümü çözmek için formülü buldu.






ÜNLÜ MENAJER ADALI'YA SUNDU
İddialara göre, Napoli'nin teknik direktör adaylarından Vincenzo Italiano'yu bitirmek için İtalya'da bulunan Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı'ya görüştüğü menajer, De Laurentiis'in teklifini iletti.
Beşiktaş'ın bu oyuncuları ikna etmesi durumunda De Bruyne, Lukaku ve Anguissa'yı bedelsiz vermeye hazır olduğunu masaya sunduğu öne sürüldü.
Napoli Başkanı, bu hamleyle hem Allegri'ye bütçe açmayı hem de devasa maaş yükünden kurtulmayı hedefliyor.






3 OYUNCUNUN SON DURUMLARI
Haberde, adı geçen yıldızların tek talibinin Beşiktaş olmadığı da belirtildi. Transfer piyasasını altüst edecek bu üç isim için mevcut durum şu şekilde:
- Romelu Lukaku: Türkiye'den Fenerbahçe'nin de yakın takibinde.
- Kevin De Bruyne: Amerika (MLS) kulüplerinin radarında.
- Frank Anguissa: Uzun süredir Suudi Arabistan kulüplerinin hedef listesinde yer alıyor.

Beşiktaş'a Bologna paketi

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğu için Vincenzo Italiano konusunda geri sayım sürerken, İtalya’dan sürpriz bir iddia geldi

06.06.2026 16:42:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a Bologna paketi
Beşiktaş'a Bologna paketi
Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğu için Vincenzo Italiano konusunda geri sayım sürerken, İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.

Italiano'nun, Beşiktaş ile mali şartlar ve sözleşme süresi konusunda el sıkışmak üzere olduğu öne sürüldü. Bologna'da aralarında muazzam bir saha içi "suç ortaklığı" kurduğu kanat oyuncusu Riccardo Orsolini'yi de İstanbul'a getireceği iddia edildi.







Beşiktaş'ta yeni sezon yapılanması doğrultusunda teknik direktörlük koltuğuna Vincenzo Italiano'nun oturmasına hemen hemen kesin gözüyle bakılıyor... 

İtalyan Il Resto del Carlino, Beşiktaş'ın Italiano transferinde sona çok yakın olduğunu yazarken, deneyimli teknik adamın İstanbul'a yalnız gelmeyeceğini ve Bologna'daki prensi Riccardo Orsolini'yi de yanında getireceğini öne sürdü.







TÜRKİYE DENEYİMİNE SICAK BAKIYOR

Haberin detaylarında Italiano cephesinde son günlerde çok sıcak gelişmelerin yaşandığı belirtildi. Napoli ile yürüttüğü görüşmelerden hayal kırıklığı ile ayrılan İtalyan teknik adamın işsiz kalmaya niyeti olmadığı vurgulandı.

Hem mali şartlar hem de sözleşme süresi konusunda Beşiktaş yönetimi ile sürekli iletişim halinde olan Italiano'nun, kariyerindeki ilk yurt dışı deneyimini Türkiye'de yaşamaya son derece sıcak baktığı ve tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu aktarıldı.







ITALIANO İLE ÇOK YAKIN BİR OYUNCU

Asıl büyük bomba ise Riccardo Orsolini iddiası oldu. Siyah-beyazlı yönetimin, Bologna ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan 27 yaşındaki yıldız kanat oyuncusu için yaklaşık bir ay önce resmi olarak kapıyı çaldığı ortaya çıktı.

Italiano'nun Beşiktaş'ın başına geçmesi halinde, bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. İtalyan yıldızın daha önce hocası hakkında yaptığı açıklamalar, Beşiktaş'ın nasıl bir ikiliye kavuşacağını gözler önüne seriyor.







"ÖMRÜM BOYUNCA TANIYORMUŞ GİBİ"

Orsolini, Vincenzo Italiano ile tanıştığı ilk anı, "Sanki onu ömrüm boyunca tanıyormuşum gibi hissettim" sözleriyle özetliyor. Karakter olarak birbirlerine çok benzeyen ikili, saha içinde adeta bir "suç ortaklığı" yürütüyor. Bir futbolcunun teknik direktörüyle bu denli yüksek bir frekans yakalaması, transfer tercihlerinde de belirleyici bir rol oynuyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.