logo
14 HAZİRAN 2026

G.Birliği'nden hakeme tepki

07.02.2006 00:00:00
Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Beşiktaş maçının hakemi İsmet Arzuman'ın verdiği kararlarla maçı katlettiğini savunarak, "Herkesi biraz daha tarafsız olmaya devat ediyoruz" dedi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Akyüz, 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçının hakemi İsmet Arzuman'ı sert bir dille eleştirdi. Karşılaşmanın hakemi İsmet Arzuman'ı 'maçı katletmekle' suçlayan Akyüz, "Takım aleyhine verilen haksız fauller ve sarı kartlar ile futbolcularımız sindirilmeye çalışıldı. Hele hele Ayman'ın pozisyonunu penaltı ile cezalandırılması maalesef hakem hatası ile açıklamamız biraz saflık olur. Hakemin bu maçtaki yönetimini şiddetle kınıyoruz" diye konuştu. Oyun tarzımız bu!..Son zamanlarda bazı kulüp yazarlarının Gençlerbirliği'nin çok sert oynadığına dair yorumların hakemleri önyargılı davranmalarına neden olduğunu belirten Akyüz, "Onlar istiyorlar ki kendi takımları ile maç yaparken hiç mücadele etmeyelim ve maçı verip gelelim. O zaman güzel ve mücadeleci futbol nasıl olur ? Sonra da Avrupa'ya çıkan takımlarımız ilk turda evlerine dönsünler. Takım olarak genç ve mücadeleci bir takımız. Oyun tarzımız da bu şekilde devam edecek" dedi.

NBA'de, Knicks 53 yıl aradan sonra şampiyon

NBA finalinde New York Knicks, San Antonio Spurs'ü 94-90 mağlup ederek seriyi 4-1 yaptı ve 53 yıl sonra şampiyonluğa ulaştı

14.06.2026 17:52:00
İhlas Haber Ajansı
NBA'de, Knicks 53 yıl aradan sonra şampiyon
NBA'de, Knicks 53 yıl aradan sonra şampiyon
NBA finalinde New York Knicks, San Antonio Spurs'ü 94-90 mağlup ederek seriyi 4-1 yaptı ve 53 yıl sonra şampiyonluğa ulaştı.

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 2025-2026 sezonunun şampiyonu belli oldu. Final serisi 5. maçında San Antonio Spurs ile New York Knicks karşı karşıya geldi. Frost Bank Center'da oynanan karşılaşmadan 94-90 galip çıkan Knicks, 53 yıl aradan sonra şampiyonluğa uzandı. New York Knicks'te Jalen Brunson 45 sayı, 3 ribaunt, 3 asist ile galibiyette büyük rol oynarken Mikal Bridges 14 ve Josh Hart 13 sayıyla galibiyete katkıda bulunan isimler oldu.

San Antonio Spurs'ta ise Dylan Harper'ın 25 sayı, 5 ribaunt ve Victor Wembanyama'nın 19 sayı, 14 ribauntluk performansları mağlubiyete engel olamadı.

Knicks 53 yıl aradan sonra şampiyon



New York Knicks, NBA'de 1970 ve 1973'ün ardından üçüncü şampiyonluğunu elde etti. 53 yıl sonra şampiyonluğa uzanan Knicks, bu sezon NBA Kupası'nı da kazanarak, lig tarihinde duble yapan ilk takım oldu.

Jalen Brunson, finallerin MVP'si seçildi

Şampiyon takımda Jalen Brunson 32.6 sayı, 4.6 asist, 4.2 ribaunt ortalamaları ile 2026 NBA finallerinin en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Brunson, Michael Jordan, Giannis Antetokounmpo ve Bob Pettit'in ardından NBA Finalleri'nde bir seriyi bitiren maçta en az 45 sayı kaydeden dört oyuncudan biri oldu.

Arda Turan yılın teknik direktörü seçildi

Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Arda Turan, Ukrayna'da yılın teknik direktörü ödülünü kazandı

14.06.2026 17:46:00
İhlas Haber Ajansı
Arda Turan  yılın teknik direktörü seçildi
Arda Turan  yılın teknik direktörü seçildi
Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Arda Turan, Ukrayna'da yılın teknik direktörü ödülünü kazandı.

Ukrayna Premier Lig'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada yapılan oylamada rakiplerini geride bırakan Arda Turan, 2025-2026 sezonunun en iyi teknik direktörü seçildi.
Yapılan oylamada LNZ Cherkasy'nin teknik direktörü Vitaliy Ponomaryov ikinci, Polissya'yı çalıştıran Ruslan Rotan ise üçüncü oldu.



Ukrayna Premier Lig'de geride kalan sezonu Arda Turan yönetiminde şampiyon olarak tamamlayan Shakhtar Donetsk, UEFA Konferans Ligi'nde ise yarı final oynama başarısı gösterdi.

FIFA'nın yıldız kararı isyan çıkardı

2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı başlarken, turnuvanın en dikkat çekici krizlerinden biri Mısır Millî Takımı cephesinde yaşandı

14.06.2026 12:20:00
Haber Merkezi
FIFA'nın yıldız kararı isyan çıkardı
FIFA'nın yıldız kararı isyan çıkardı
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı başlarken, turnuvanın en dikkat çekici krizlerinden biri Mısır Millî Takımı cephesinde yaşandı.

FIFA, Mısır Futbol Federasyonu'na (EFA) resmi bir talimat göndererek "Firavunlar"ın turnuva formasında yer alan 7 yıldızın tamamen kaldırılmasını istedi.

Krizin Nedeni: Katı FIFA Yönetmelikleri

Mısır'ın formasında gururla taşıdığı bu 7 yıldız, ülkenin kazandığı Afrika Uluslar Kupası şampiyonluklarını simgeliyordu.

Ancak FIFA ekipman yönetmeliklerine göre, Dünya Kupası finallerinde mücadele eden takımlar formalarında yalnızca Dünya Kupası şampiyonluklarını simgeleyen yıldızlar taşıyabilir. Kıtasal ya da bölgesel başarıları temsil eden amblemlerin ve yıldızların turnuva organizasyonunda kullanımına izin verilmiyor.

Mısır Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada durumun kendileri için sürpriz olmadığını, turnuva öncesinde bu kuraldan haberdar edildiklerini belirtti.

Numaraların rengi de değişiyor



FIFA, sadece yıldızların kaldırılmasıyla kalmadı; televizyon yayınlarında, hakemler ve taraftarlar tarafından oyuncu numaralarının daha net okunabilmesi için formadaki numaraların renginin de altın sarısından beyaza dönüştürülmesini zorunlu kıldı. Üretici firma Puma tarafından revize edilen yeni formalar, takımın resmi fotoğraf çekimlerinde basına tanıtıldı.

Uruguay tartışması yeniden alevlendi



Mısır'a gelen bu yasak, futbol kamuoyunda Uruguay'ın formasındaki 4 yıldız tartışmasını yeniden gündeme getirdi. Uruguay yalnızca 2 kez Dünya Kupası kazanmasına rağmen, FIFA'nın resmi olarak tanıdığı 1924 ve 1928 Olimpiyat şampiyonluklarını (o dönem Dünya Kupası organize edilmediği için dünya şampiyonluğu sayarak) formasına yansıtabiliyor. Mısır'ın 7 kıtasal şampiyonluğuna izin verilmezken Uruguay'ın bu istisnadan yararlanması taraftarlar arasında çifte standart eleştirilerine yol açtı

Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek

2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı E, F, G ve H Grubu'nda yarın oynanacak 4 maçla sürecek

14.06.2026 11:27:00
Haber Merkezi
Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek
Dünya Kupası heyecanı yarın 4 maçla devam edecek
2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı E, F, G ve H Grubu'nda yarın oynanacak 4 maçla sürecek.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada, H Grubu'nda İspanya ile Yeşil Burun Adaları, Atlanta Stadı'nda TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Turnuvada yarın oynanacak maçların programı şöyle:

15 Haziran Pazartesi:

E Grubu:

02.00 Fildişi Sahili - Ekvador (Philadelphia Stadı)

F Grubu:

05.00 İsveç - Tunus (Monterrey Stadı)

H Grubu:

19.00 İspanya - Yeşil Burun Adaları (Atlanta Stadı)

G Grubu:

22.00 Belçika - Mısır (Seattle Stadı)

Favori İsviçre’ye Katar şoku: 1-1

2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu mücadelesinde İsviçre ile Katar, gruptaki kaderlerini belirleyecek kritik maçta 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı

14.06.2026 11:21:00
Haber Merkezi
Favori İsviçre’ye Katar şoku: 1-1
Favori İsviçre’ye Katar şoku: 1-1
2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu mücadelesinde İsviçre ile Katar, gruptaki kaderlerini belirleyecek kritik maçta 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Maçın Özeti

Büyük bir taktik savaşına sahne olan karşılaşmada iki takım da sahadan galibiyetle ayrılarak grupta avantaj elde etmek istedi. Ancak 90 dakika sonunda taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.



Maçın ilk yarısında iki ekip de kontrollü bir oyunu tercih etti. Karşılıklı ataklar sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıya iki takım da daha agresif başladı. Hücum hattında ritim bulan ekipler, karşılıklı buldukları gollerle skoru 1-1'e getirdi.

Maçın son bölümlerinde galibiyet golü için yüklenen taraflar, savunma duvarlarını aşamayınca mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Fas hızlı ve etkili oyunuyla göz doldurdu


FİFA 2026 Dünya Kupası C Grubu açılış maçında Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın yarı finalisti Fas, aynı kupanın çeyrek finalisti Brezilya ile 1-1 berabere kaldı. Fas, etkili oyunuyla dikkatleri üzerine çekti.

14.06.2026 03:22:00
ABDÜLKADİR GÜNDOĞDU
Fas hızlı ve etkili oyunuyla göz doldurdu
Fas hızlı ve etkili oyunuyla göz doldurdu

FIFA 2026 Dünya Kupası C Grubu maçında Brezilya ve Fas milli takımları, ABD'nin East Rutherford şehrindeki New Jersey Stadyumu'nda (MetLife Stadı) karşılaştı. Maç 1-1 sona erdi.

İlk gol Fas'tan

Fas, 21. dakikada PSV Eindhoven'ın yıldızı İsmail Saibari'nin aşırtma golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole 32. dakikada Vinicius Junior nefis golle karşılık verdi. Maçın 15. işe 30. dakikaları arasında Fas, Brezilya'yı adeta kalesine sıkıştırdı. Bu dakikalarda Brezilyalı taraftarlar tutuk oyunları nedeniyle takımlarını yuhaladı. İlk 30 dakikada Fas, ataklarda rakibine 6-1 üstünlük sağladı.

Maçın ikinci yarısında sahada daha dengeli bir oyun vardı. Zaman zaman Fas, zaman zaman Brezilya ciddi ataklar geliştirdi.

Fenerbahçe'de forvet transferleri yattı


 
Elit bir golcü transfer etmek için dünyaca ünlü isimlerle masaya oturan Fenerbahçe, Serhou Guirassy ve Dusan Vlahovic hamlelerinde yaşanan pürüzlerin ardından rotayı Güney Amerika'ya kırdı gibi duruyor.
 

13.06.2026 15:37:00 / Güncelleme: 13.06.2026 15:45:55
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de forvet transferleri yattı
Fenerbahçe'de forvet transferleri yattı

Serhou Guirassy transferinde işlerin sıkıntıya girmesi üzerine Fenerbahçe yönetimin gizli hamlesi ortaya çıktı. Brezilya basınından düşen son bilgilere göre Fenerbahçe, Flamengo'nun dünyaca ünlü 9 numarası Pedro'yu kadrosuna katmak için devreye girdi.







Arap takımları da istiyor

Katar ekibi Al-Rayyan'ın yanı sıra bir başka Arap kulübünün daha ilgilendiği Pedro için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi. Flamengo yönetimi, Leonardo Jardim'in takımda en güvendiği isimlerin başında gelen Pedro'yu ucuza bırakmaya niyetli değil. Flamengo, yurt dışından gelecek tekliflerin 20 milyon Euro'yu aşmadığı sürece masaya oturmayacak.







Takımında kalmak istiyor

Mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden 9 numaralı yıldız, yurt dışından gelen astronomik tekliflere rağmen Rio de Janeiro'da mutlu olduğunu belirtti. Ünlü spor yorumcusu Paparazzo Rubro-Negro (Gabriel Reis) tarafından paylaşılan bilgilere göre; Pedro'nun önceliği alternatif pazarlara gitmek değil, Flamengo ile nikah tazelemek.







Vlahovic de zora girdi

Oyuncunun maaş artışı talebi bulunurken, Flamengo yönetimi de kontratı 2030 yılına kadar (3 yıl daha) uzatmayı hedefliyor. Taraflar arasında görüşmeler başlamış durumda. Aziz Yıldırım yönetiminin Guirassy başta olmak üzere Vlahovic gibi isimleri bitireceğinin konuşulduğu ortamda ortaya Pedro ile çıkarsa nasıl bir tepki alacağı ise merak konusu.

Trabzonspor 'savunmanın ilacını' uzaklarda buldu


Savunmanın soluna ilaç arayan Trabzonspor, aradığı ismi Suudi Arabistan'da buldu! Bordo-mavililer, Al-Najma forması giyen ve başta Sao Paulo olmak üzere birçok Güney Amerika devinin peşinde olduğu 31 yaşındaki Brezilyalı stoper Samir Caitano'yukadrosuna katmak için kolları sıvadı. İtalya Serie A ve İngiltere Premier Lig geçmişiyle dikkat çeken tecrübeli savunmacı için diğer iddialı takım ise Süper Lig'den Göztepe.

13.06.2026 14:27:00 / Güncelleme: 13.06.2026 14:32:28
Haber Merkezi
Trabzonspor 'savunmanın ilacını' uzaklarda buldu
Trabzonspor 'savunmanın ilacını' uzaklarda buldu

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ve Göztepe, savunmanın soluna ilaç olması beklenen Samir ile yakından ilgileniyor. Oyuncunun savunmadaki liderlik özellikleri ve stoper pozisyonunun yanı sıra sol bekte de görev yapabilmesi, iki Türk kulübünün iştahını kabartıyor.







Göztepe de peşinde

Brezilya'nın köklü kulüplerinden Sao Paulo da Samir'i transfer hedefleri arasına eklemişti. Ancak gelen son bilgilere göre, oyuncuyla yürütülen müzakere süreci beklendiği gibi ilerlemedi. Al-Najma kulübünün talep ettiği mali şartların ağırlığı ve transfer piyasasındaki güçlü rakipler, Sao Paulo'nun bu hamlesini zora soktu.







Brezilya mı, Türkiye mi?

Yıldız savunmacı için sadece Türkiye'den değil, Brezilya'dan da Vasco da Gama ve Internacional gibi dev kulüpler devrede. Trabzonspor, Göztepe, Vasco ve Internacional arasındaki bu dörtlü transfer yarışı, Samir'in yeni sezondaki adresini belirleyecek. Maddi şartları en iyi sunan ve oyuncuyu ikna eden taraf, 31 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katacak.







Deneyimli oyuncu

Samir, çocuk yaşlarda Brezilya'nın dünyaca ünlü kulübü Fluminense'nin altyapısındaydı. Ancak o dönem akranlarına göre biraz "kilolu" olduğu gerekçesiyle kulüpte fazla şans bulamadı.
Daha da dramatik olanı, tam da doğum gününde kulüpten kovulduğunu öğrendi. Bu kırılma anından sonra Audax Rio'ya geçti, orada parlayıp Fluminense'nin en büyük ezeli rakibi Flamengo'ya transfer oldu. Burada profesyonel olarak devleşti. Premier Lig ve Serie A'ya uzanan bir kariyer yaptı.

Galatasaray'ın transferde ritmi bozuldu


 
 
Galatasaray'da yine transfer dönemi yine keyifsiz günler... Teknik patron Okan Buruk, Avrupa'da başarı için çok daha güçlü bir orta saha ve Osimhen'le oynayacak çift santrfor arayışına girerek Mauro Icardi ve Mario Lemina'nın üstünü çizdi. Yeni transferler için büyük bonservisler ödemek istemeyen Başkan Dursun Özbek ise bu karara köpürdü.

13.06.2026 14:13:00
Haber Merkezi
Galatasaray'ın transferde ritmi bozuldu
Galatasaray'ın transferde ritmi bozuldu

Süper Lig'de üst üste gelen şampiyonlukların ardından gözünü Avrupa'ya diken Galatasaray'da, TFF'nin yeni 10+4 yabancı kuralı transfer masasını savaş alanına çevirdi. Okan Buruk ve yönetim kanadı arasında hem isimler hem de kontenjan planlaması konusunda tam bir fikir ayrılığı yaşanıyor.







İki emektarı istemiyor

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde "iş yapacak", çok daha güçlü ve dinamik bir kadro kurmak isteyen teknik direktör Okan Buruk, radikal bir rapor sundu. Başarılı çalıştırıcının sözleşmeleri biten Mario Lemina ve Mauro Icardi'nin takımda kalmasına sıcak bakmadığı öğrenildi.
Buruk'un planı çok net: Orta sahaya Şampiyonlar Ligi seviyesinde, fiziksel olarak çok daha güçlü ve dominant bir isim transfer etmek. Forvet hattına ise Icardi'nin yerine, taktiksel esneklik sağlayacak ve yeri geldiğinde Victor Osimhen ile çift santrfor oynayabilecek cinsten, yırtıcı bir golcü takviyesi yapmak.







Yönetimin önceliği bütçe!

Okan Buruk'un bu köklü değişim talebine karşılık Başkan Dursun Özbek ise tamamen ekonomik gerçeklerle hareket ediyor. Yeni transferler için kulübün kasasından büyük bonservis bedelleri çıkarmak istemeyen Özbek, maliyeti düşürmek adına hem Lemina hem de Icardi'nin takımda tutulmasından yana tavır koydu. Yönetim, bu iki isimle yola devam ederek macera aramama düşüncesinde.







Icardi ve Lemina kalırsa transfer yaş!

Galatasaray'ın elini kolunu bağlayan en büyük etken ise TFF'nin getirdiği yeni yabancı kuralı. Sarı-kırmızılıların elinde şu an 23 yaş üstü kuralına uyan tam 8 as oyuncu bulunuyor:
-Singo, Davinson Sanchez, Jakobs, Roland Sallai, Torreira, Gabriel Sara, Leroy Sane ve Victor Osimhen.
Eğer başkan Dursun Özbek'in istediği olur, Mario Lemina ve Mauro Icardi ile sözleşme yenilenirse, 23 yaş üstü için ayrılan 10 kişilik yabancı kotası tamamen dolmuş olacak. Bu durum, Okan Buruk'un istediği "orta saha ve santrfor" transferlerinin önünü tamamen kapatıyor.







Gençler için acele edilmeyecek

Kural gereği 23 yaş altı oyuncular için ayrılan +4 kontenjanı için de Okan Buruk'un stratejisi belli oldu. Şu anda kadroda bu kurala uyan genç sol bek Renato Nhaga bulunuyor. Kalan 3 genç oyuncu hakkı için Buruk, yönetime "Acele etmeyelim" mesajı gönderdi.
Deneyimli teknik adamın +4 stratejisinin detayları ise hemen hemen belli... acele edip kulübün elindeki nakit akışını (likiditeyi) bozmamak adına acele transfer yapılmayacak. Transfer döneminin sonuna doğru, Avrupa devlerinde şans bulamayan ve kiralanmaya uygun olan potansiyelli gençler beklenecek.









Statü değişebilir

Okan Buruk'a göre TFF'nin bu statüsü uzun ömürlü değil ve her an yeniden değişebilir. Bu yüzden geleceği belirsiz bir kural için kulübü büyük paralarla bağlamamak gerekiyor. Ancak devreye girilecekse, tıpkı Nhaga gibi scout ekibinin tam not verdiği, maliyeti düşük ve geleceği parlak bir isim fırsatı doğarsa bütçe kullanılacak.
Galatasaray'daki bu "istekler ve maliyetler" savaşı, önümüzdeki günlerde başkan Dursun Özbek ile Okan Buruk arasında yapılacak zirveyle netlik kazanacak.

Aykut Kocaman, İsmail Kartal hakkında konuştu

Fenerbahçe’de Samandıra’nın anahtarını Selçuk Şahin’e teslim etmeye hazırlanan Aykut Kocaman, takım içi dengeleri kökten değiştirecek tarihi bir hamleye imza atacak

13.06.2026 13:38:00
Haber Merkezi
Aykut Kocaman, İsmail Kartal hakkında konuştu
Aykut Kocaman, İsmail Kartal hakkında konuştu
Fenerbahçe'de Samandıra'nın anahtarını Selçuk Şahin'e teslim etmeye hazırlanan Aykut Kocaman, takım içi dengeleri kökten değiştirecek tarihi bir hamleye imza atacak.

Kulübün hafızasında yer edinen ve yıllarca İsmail Kartal'ın başarıyla uyguladığı "hem abi, hem baba, hem kardeş" formülünü yeniden hayata geçiren deneyimli teknik adam; futbolcularla köprü kurma, krizleri ilk elden çözme ve takımı tek bir yumruk yapma görevini eski kaptana emanet edecek.







Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi teknik direktörlük koltuğuna oturması beklenen Aykut Kocaman, takım içi dengeleri kökten değiştirecek çok kritik bir hamleye imza atacak.

Samandıra'daki disiplini ve oyuncularla olan iletişimi en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen deneyimli teknik adam, kulübün hafızasında çok önemli bir yere sahip olan "İsmail Kartal modelini" yeniden hayata geçirecek.







HASSAS DENGEYİ ŞAHİN SAĞLAYACAK

Kocaman'ın bu kritik rol için belirlediği isim ise camianın yakından tanıdığı eski kaptan Selçuk Şahin oldu. Kocaman'ın planına göre Şahin, takım içerisinde kelimenin tam anlamıyla köprü görevi görecek. Yıllarca İsmail Kartal'ın başarıyla yürüttüğü, futbolcularla teknik heyet arasındaki o hassas denge artık Şahin'e emanet olacak.







KRİZ EN SON KOCAMAN'A GELECEK

Şahin; futbolcuların sahadaki ve saha dışındaki her türlü problemiyle yakından ilgilenecek, onlara hem bir lider hem de bir sırdaş olacak.

Takımdaki herhangi bir oyuncu bir sıkıntı yaşadığında, doğrudan Aykut Kocaman'ın kapısını çalmayacak. Sorunlar ilk olarak Şahin'in süzgecinden geçecek.

Eğer kriz Selçuk Şahin tarafından çözülemezse, konu en son aşamada Aykut Kocaman'a aktarılacak.







HİYERARŞİK BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

İsmail Kartal, yıllarca Fenerbahçe bünyesinde bu görevi üstlenmiş, teknik direktör ile takım arasındaki krizi önleyen en önemli subap olmuştu. Aykut Kocaman, aynı huzur ortamını Selçuk Şahin liderliğinde yeniden kurmayı hedefliyor.







Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, takım içi iletişimi yönetmesi için eski kaptan Selçuk Şahin'e dev bir sorumluluk yükledi. Yıllarca İsmail Kartal'ın üstlendiği "hem abi, hem arkadaş, hem baba" formülünü geri getiren Kocaman, Samandıra'da yeni bir hiyerarşik dönem başlatıyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.