logo
07 HAZİRAN 2026

G.Saray'da izin günü

08.10.2001 00:00:00
Ligin 8. haftasında Göztepe'yi konuk edecek olan G.Saray'da, futbolcular günü izin yaparak geçirdi. Göztepe maçı hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından bu akşam yapacakları antrenmanla yeniden başlayacak olan sarı kırmızılılarda, milli takımlarda bulunan futbolcular, Salı günü takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Öte yandan Galatatasaray'ın, geçen hafta içinde anlaşmaya vardığı Trabzonsporlu futbolcu Erhan Namlı, bugün resmi imza atacak. Genç futbolcunun bugün öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kadıköy'de seçim sonuçları belli oldu!

Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Aziz Yıldırım, 8 yıl sonra başkanlığa seçildi. Yıldırım, toplam 17 bin 245 oy olarak sarı-lacivertli kulübün 35. başkanı oldu

07.06.2026 22:16:00
İhlas Haber Ajansı
Kadıköy'de seçim sonuçları belli oldu!
Kadıköy'de seçim sonuçları belli oldu!
Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Aziz Yıldırım, 8 yıl sonra başkanlığa seçildi. Yıldırım, toplam 17 bin 245 oy olarak sarı-lacivertli kulübün 35. başkanı oldu.

Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi ve stat bitişinde yer alan eski Kenan Evren arazisinde gerçekleşti. Saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi, saat 17.00'de sona erdi ve oy sayımına geçildi.



Aziz Yıldırım ile Hakan Safi'nin yarıştığı başkanlık seçiminde 45 sandıkta 27 bin 387 üye oy kullandı. Seçimde geçerli oy 27 bin 172 olurken, 80 boş oy, 135 geçersiz oy oldu. Aziz Yıldırım 17 bin 245 oy alarak başkanlığa seçildi. Hakan Safi'nin ise 9 bin 927 oy aldığı açıklandı.

Sarı-lacivertli camiada 1998-2018 yılları arasında başkanlık görevinde bulunan 73 yaşındaki iş insanı, 8 yıllık aranın ardından yeniden başkanlığa seçildi.

Aziz Yıldırım'ın başkanlığını yapacağı yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

"Barış Göktürk, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Mustafa Çağlar, Ahmet Önder Fırat, Cihan Kamer, Fatih Öztürk, Batuhan Özdemir, Tanju Kaya, Ahmet Murat İman, Özgür Peker, Yusuf Buğra Tanık, Mehmet Aydın, Mehmet Selim Kosif."

Yönetim Kurulu yedek üyeler: "Fatih Aslan, Volkan Akan, Mustafa Aydın Acun, Barış Karagöz, Savaş Adalet, Demre İşçen, Yasemin Babayiğit."

Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi

Süper Lig'den düşen Kayserispor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Ali Çamlı başkanlığa seçildi. Kurulda konuşan Çamlı, "Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağımdan da hiç endişem yok, burada şimdiden söylüyorum" dedi.

07.06.2026 16:12:00
İhlas Haber Ajansı
Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi
Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi
Süper Lig'den düşen Kayserispor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Ali Çamlı başkanlığa seçildi. Kurulda konuşan Çamlı, "Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağımdan da hiç endişem yok, burada şimdiden söylüyorum" dedi.

Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve üyeler ve taraftarlar katıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte başlayan genel kurulda, divan başkanlığına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç seçildi.

Ali Çamlı: "Nerede kalmıştık"



Kongrede yenden başkanlığa seçilen Ali Çamlı ise konuşmasına, "Nerede kalmıştık' Aynı yerden devam" diyerek başladı. Çamlı, "Benim Kayserispor sevdamı tartışmaya ve anlatmaya gerek yok, bu artık bizde vazgeçilmez bir tutku haline geldi. Allah da bundan geri koymasın. Bundan dolayı da çok mutluyum aslında, rahatsız da değilim. Bugün benim en çok mutlu olduğum ve bugün beni daha çok duygulandıran şey, bütün Kayseri'nin şu salonda kucaklaşması ve birleşmesi. Kayserispor bunu ifade ediyorsa Ali Çamlı var, aksi takdirde yokum. Sizin her zamankinden daha çok birbirimizi sevmeye, saygı duymaya, kucaklaşmaya ülke olarak ihtiyacımız olduğu gibi Kayseri olarak da buna çok ihtiyacımız var. Sokakta yürürken birbirimize surat asmak değil, birbirimizi selamlamak ve sevmek için varız. Çünkü Cenab-ı Hak 'sevin ve sevilin' diyor. Biz de hem sevelim hem sevilelim. Nefret dili asla olmayacak arkadaşlar. Ben Kayserispor'un mali tarafına veya teknik tarafına hiç girmeyeceğim" dedi.


Kocaelispor'a transfer tedbiri getirildi

Kocaelispor'a, "FIFA Clearing House" sistemiyle ilgili maddelerin ihlali nedeniyle geçici transfer tedbiri uygulandı

07.06.2026 11:36:00
Haber Merkezi
Kocaelispor'a transfer tedbiri getirildi
Kocaelispor'a transfer tedbiri getirildi
Kocaelispor'a, "FIFA Clearing House" sistemiyle ilgili maddelerin ihlali nedeniyle geçici transfer tedbiri uygulandı.

Kulübün basın sözcüsü Kadir Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "FIFA Clearing House" sistemiyle ilgili maddelerin ihlali sebebiyle kulübe geçici transfer tedbiri getirildiğini bildirdi.

İlgili sistemdeki ihlallerin giderilmesi için gerekli adımların atıldığını aktaran Genç, "Kulübümüzün sisteme tam ve eksiksiz biçimde entegre olabilmesi adına gerekli idari adımlar atılmıştır.

En geç 12 Haziran tarihine kadar sistem entegrasyonu gerçekleşecek ve tedbir kaldırılacaktır. Tüm sürecin bilgimiz dahilinde olduğu hususunu camiamızın bilgilerine saygılarımızla sunarız." ifadelerini kullandı.

Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?


 
 
Transfer piyasasını sallayan Can Uzun, günlerdir kendisini Galatasaray'a yazan iddialara Miami'deki milli takım kampında ilginç cevap verdi!

06.06.2026 19:48:00 / Güncelleme: 06.06.2026 19:54:39
Haber Merkezi
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?

Günlerdir adı Galatasaray ile anılan ve sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran Can Uzun'dan gündemi sarsacak bir transfer açıklaması geldi. A Milli Takımın Miami'deki kampında bulunan genç yıldıza fotoğraf çektirmek isteyen bir taraftar transfer piyasasının merak ettiği o kritik soruyu sordu.
- Galatasaray'a gidiyor musun?







Geleceği hakkında ne karar vereceği merak konusu olan ve adı ısrarla Galatasaray ile anılan milli futbolcu, transfer iddialarına net bir mesafe koydu.







Kendisine yöneltilen Galatasaray sorusunu doğrulamak ya da yalanlamak yerine tamamen milli takıma odaklandığını belirten şu cevabı verdi:
- Abi Dünya Kupasına gidiyoruz ya...

Can Uzun'un videosu https://x.com/forzacimbom/status/2063147002666291239

Italiano'nun ekibi dikkat çekiyor


 
Beşiktaş’ta Vincenzo Italiano dönemi resmen başladı, Önder Özen, havalimanında yeni stratejiyi 'ne aradığımızı bilerek davrandık' diye duyurdu. Özen’in işaret ettiği, İtalyan hocanın İstanbul’a getirdiği o 'kuvvetli ekipte' yardımcı hoca Daniel Niccolini yer alıyor. İşte tüm ekip.

06.06.2026 19:34:00
Haber Merkezi
Italiano'nun ekibi dikkat çekiyor
Italiano'nun ekibi dikkat çekiyor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan isim resmen belli oldu. Siyah-beyazlılar, İtalya'da Bologna ile tarihi başarılara imza atan 48 yaşındaki başarılı çalıştırıcı Vincenzo Italiano ile iki yıllık anlaşma sağlayarak görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.







İmza öncesi sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan Futbol Direktörü Önder Özen, Italiano transferinin tesadüf olmadığını ve ne istediklerini bilerek çok kararlı bir süreç yönettiklerini vurguladı. Özen, "Ne aradığımızı bilerek davrandık. Hocamız oynattığı oyunla fark yaratan, kuvvetli bir ekibe sahip, hırslı ve iddialı" dedi.







İtalyan hocanın Fiorentina ve Bologna dönemlerinden beri adeta sağ kolu olan yardımcı antrenör Daniel Niccolini ile beraber şu ekiple gelecek.
* Stefano Firicano (Maç Analisti): Rakip analizleri, duran top varyasyonları ve saha içi stratejilerin veri tabanını hazırlayan isim.
* Paolo Riela (Maç Analisti): Canlı maç analizi ve oyuncu performans takibinden sorumlu taktik deha.







* Vincenzo Sicignano (Birinci Kaleci Antrenörü): İtalyan ekolünün kaleci yetiştirme ve form tutturma süreçlerindeki en güvendiği isimlerden biri.
* Antonio Rosati (Yardımcı Kaleci Antrenörü): Yakın döneme kadar aktif kalecilik yapan, oyuncularla iletişimi güçlü köprü isim.







* Piero Campo (Baş Kondisyoner): Takımın yüksek pres ve yoğun pas trafiğine dayalı oyununun fiziksel yüklemesini planlayan isim.
* Ivano Tito (Atletik Performans Antrenörü): Oyuncuların patlayıcı güç ve dayanıklılık antrenmanlarını yönetiyor.
* Mirko Balestracci (Kondisyoner): Sakatlık önleyici çalışmalar ve maç içi yüksek atletik veri takibinden sorumlu uzman.

Rafael Leao'nun fiyatı düştü


 
 
İtalya'da Rafael Leao krizi büyüyor! Portekizli yıldızın ayrılık resti Milan'ın elini kolunu bağladı. Çizme devi zarar etmek istemese de masadaki rakamlar beklentilerin çok uzağında kaldı.

06.06.2026 19:19:00
Haber Merkezi
Rafael Leao'nun fiyatı düştü
Rafael Leao'nun fiyatı düştü

Milan'da Rafael Leao bilmecesi kızışıyor. İtalyan gazeteci Daniele Longo'nun paylaştığı kulis bilgilerine göre; Portekizli yıldızın takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmesi, kırmızı-siyahlıların transfer masasındaki elini tamamen zayıflattı.







Milan yönetimi, yüksek piyasa değerine sahip olan Leao'dan kesinlikle zarar etmek istemiyor. Ancak oyuncunun net ayrılık arzusu, kulübün pazarlık gücünü adeta eritti.







Transfer piyasasında kulübün öncelikli hedefi çift haneli yüksek rakamlar olsa da, mevcut şartlar Milan'ı geri adım atmaya zorluyor. Milan'ın beklentisi 60 Milyon Euro'ydu. Şu anda masaya gelmesi beklenen teklifler 40-50 milyon Euro civarında. Milan her ne kadar dirense de, oyuncunun gitmek istemesi nedeniyle 40-50 milyon Euro bandındaki teklifleri de resmi olarak değerlendirmeye almak zorunda kalacak.

Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi

Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

06.06.2026 19:00:00
İhlas Haber Ajansı
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor. Kongrede yer alan bazı üyeler tarafından "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratı yapıldı.

Aleyhine yapılan bu tezahüratlara Aziz Yıldırım tepki gösterip eliyle "ben buradayım" işareti yaptı. Ardından iki grup destekçileri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede, güvenlik güçleri ve Spor Şube ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Bazı üyeler alandan uzaklaştırılırken kongreye de yaşanan olaylardan dolayı ara verildi.

Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var

Buenos Aires’e ayak basan Mauro Icardi, mahkeme kararıyla 2 aylık hasreti bitiriyor.
 

06.06.2026 16:51:00
Haber Merkezi
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Galatasaray'la sözleşmesi biten Mauro Icardi ve China Suárez dün sabah saatlerinde Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e ulaştı. Havalimanında hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan çiftin ülkeye gelişi, magazin basınının gündemine bomba gibi düştü.






Mahkemenin verdiği son karar doğrultusunda, Mauro Icardi tam 2 aylık ayrılığın ardından yarın kızlarına kavuşacak. Hakim, babanın çocuklarıyla görüşme günlerini ve şartlarını resmen karara bağladı.






Edinilen bilgilere göre; çocuklar tam 3 hafta boyunca babaları Mauro Icardi ile birlikte vakit geçirecek. Ancak mahkeme kararında çocukların geleceği de ön planda tutuldu.






Çocuklar, babalarıyla geçirecekleri bu 3 haftalık süreç boyunca eğitim hayatlarını ve sosyal aktivitelerini hiçbir şekilde aksatmadan sürdürecekler.






Uzun süredir çocuklarından uzak kalan ünlü futbolcunun bugün gerçekleşecek büyük buluşma için oldukça heyecanlı olduğu gelen bilgiler arasında.

İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?

Dünya Kupası öncesi son provada Amerika'da karşılaşacağımız Venezuela bize nasıl sorunlar çıkaracak?
 

06.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
A Milli Futbol Takımımız, 24 yıl aradan sonra boy göstereceği Dünya Kupası grup aşaması öncesindeki son ciddi testinde, Güney Amerika'nın sert ve fizik gücü yüksek ekiplerinden Venezuela ile karşı karşıya geliyor. Kuzey Makedonya karşısında alınan 4-0'lık moralli galibiyetin ardından teknik direktör Vincenzo Montella, turnuva öncesi takımın son taktik ve fiziksel ritmini bu maçla belirleyecek.






Venezuela, geleneksel Güney Amerika futbolunun sert ikili mücadele, agresif hat savunması ve hızlı geçiş hücumları özelliklerini barındıran bir takım.






Paylaştığınız kadro yapısı incelendiğinde, takımın ciddi bir jenerasyon değişimi içinde olduğu ve özellikle MLS ile Avrupa'nın alt/orta sıra takımlarında forma giyen atletik oyunculardan kurulduğu görülüyor.
Takımın hücum hattında yer alan Kevin Kelsy (193 cm) ve Jesús Ramírez (187 cm) gibi isimler, ceza sahası içinde hava toplarında ve stoperlerimizi yıpratmada etkili olacak fizikli santraforlar.






Real Sociedad forması giyen Yangel Herrera ile Toulouse'tan Cristian Cásseres Jr., orta sahada sert ve pres gücü yüksek bir merkez oluşturuyor. Montella'nın pas oyununa karşı bu bölgede yoğun bir baskı uygulayabilirler.






David Martínez (LA FC) ve Wikelman Carmona gibi genç yetenekler, geçiş hücumlarında süratleriyle Ferdi ve Zeki'nin arkasına sarkmaya çalışacaktır.

Beşiktaş'a Bologna paketi

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğu için Vincenzo Italiano konusunda geri sayım sürerken, İtalya’dan sürpriz bir iddia geldi

06.06.2026 16:42:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a Bologna paketi
Beşiktaş'a Bologna paketi
Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğu için Vincenzo Italiano konusunda geri sayım sürerken, İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.

Italiano'nun, Beşiktaş ile mali şartlar ve sözleşme süresi konusunda el sıkışmak üzere olduğu öne sürüldü. Bologna'da aralarında muazzam bir saha içi "suç ortaklığı" kurduğu kanat oyuncusu Riccardo Orsolini'yi de İstanbul'a getireceği iddia edildi.







Beşiktaş'ta yeni sezon yapılanması doğrultusunda teknik direktörlük koltuğuna Vincenzo Italiano'nun oturmasına hemen hemen kesin gözüyle bakılıyor... 

İtalyan Il Resto del Carlino, Beşiktaş'ın Italiano transferinde sona çok yakın olduğunu yazarken, deneyimli teknik adamın İstanbul'a yalnız gelmeyeceğini ve Bologna'daki prensi Riccardo Orsolini'yi de yanında getireceğini öne sürdü.







TÜRKİYE DENEYİMİNE SICAK BAKIYOR

Haberin detaylarında Italiano cephesinde son günlerde çok sıcak gelişmelerin yaşandığı belirtildi. Napoli ile yürüttüğü görüşmelerden hayal kırıklığı ile ayrılan İtalyan teknik adamın işsiz kalmaya niyeti olmadığı vurgulandı.

Hem mali şartlar hem de sözleşme süresi konusunda Beşiktaş yönetimi ile sürekli iletişim halinde olan Italiano'nun, kariyerindeki ilk yurt dışı deneyimini Türkiye'de yaşamaya son derece sıcak baktığı ve tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu aktarıldı.







ITALIANO İLE ÇOK YAKIN BİR OYUNCU

Asıl büyük bomba ise Riccardo Orsolini iddiası oldu. Siyah-beyazlı yönetimin, Bologna ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan 27 yaşındaki yıldız kanat oyuncusu için yaklaşık bir ay önce resmi olarak kapıyı çaldığı ortaya çıktı.

Italiano'nun Beşiktaş'ın başına geçmesi halinde, bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. İtalyan yıldızın daha önce hocası hakkında yaptığı açıklamalar, Beşiktaş'ın nasıl bir ikiliye kavuşacağını gözler önüne seriyor.







"ÖMRÜM BOYUNCA TANIYORMUŞ GİBİ"

Orsolini, Vincenzo Italiano ile tanıştığı ilk anı, "Sanki onu ömrüm boyunca tanıyormuşum gibi hissettim" sözleriyle özetliyor. Karakter olarak birbirlerine çok benzeyen ikili, saha içinde adeta bir "suç ortaklığı" yürütüyor. Bir futbolcunun teknik direktörüyle bu denli yüksek bir frekans yakalaması, transfer tercihlerinde de belirleyici bir rol oynuyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.