logo
04 AĞUSTOS 2026

Trabzonspor, Djokaj'a imza attırdı

11.02.2006 00:00:00
 
Trabzonspor, Sırbistan-Karadağ'ın Kızılyıldız takımından Ardijan Djokaj ile sözleşme imzaladı. Djokaj, "Türk futbolunu ve Trabzonspor'u tanıyorum. Her yıl Türk futbolu daha iyi bir seviyeye geliyor." dedi.

 

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp genel saymanı Emin Kahraman'ın hazır bulunduğu imza töreninde Sırp oyuncu, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere kendisini 3,5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende bir konuşma yapan Kahraman, Djokaj'ın yaklaşık 20 gündür takip ettikleri bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Sessiz sedasız, iyi bir transfer gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz'' dedi.Teknik direktör Vahid Halilhodziç ile transfer komitesinin, bu transferde ortak bir karar verdiklerini ifade eden Kahraman, ''Yabancı oyuncu transferini kapadık. Bugün bir yerli oyuncu transferi daha gerçekleştirebiliriz'' diye konuştu.

DJOKAJ TRANSFERİNDEN MEMNUNYeni transfer Djokaj ise daha önce oynadığı takımlar ile Antalya'da kamp dönemi geçirdiğini belirterek, ''Türk futbolunu ve Trabzonspor'u tanıyorum. Her yıl Türk futbolu daha iyi bir seviyeye geliyor. Trabzonspor'a hedefleri olan bir takım olduğu için geldim. Kariyer olarak bu transferle aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Yeni takımım ile anlaştığım için mutluyum'' dedi.

Teknik direktör Halilhodziç'i tanıdığını kaydeden Djokaj, ''Babam bile bana onun hikayelerini anlatırdı. Fransa'nın Nantes, Lille, PSG takımlarında önemli işler yaptı'' diye konuştu. Djokaj'ın 21 kez ümit milli takım formasını giydiği ve 9 gol attığı, A milli takıma ise 2 kez çağrıldığı kaydedildi. Yeni transferin, bordo-mavili takımda 17 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

Jordan Henderson'ın yeni adresi belli oldu

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, son olarak Brentford forması giyen Jordan Henderson'ı kadrosuna kattığını açıkladı

03.08.2026 19:55:00
İhlas Haber Ajansı
 
Jordan Henderson'ın yeni adresi belli oldu
Jordan Henderson'ın yeni adresi belli oldu
Premier Lig ekiplerinden Chelsea, son olarak Brentford forması giyen Jordan Henderson'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Premier Lig ekibi Chelsea, tecrübeli orta saha oyuncusu Jordan Henderson'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Transferin bonservis bedeli ödenmeden gerçekleştiği ve Haziran 2028'e kadar geçerli iki yıllık bir sözleşme imzalandığı belirtildi.



Profesyonel futbol kariyerine Sunderland alt yapısında başlayan 36 yaşındaki oyuncu, Coventry City, Liverpool, Al-Ettifaq ve Ajax formalarını da terlettiği kariyeri boyunca 694 müsabakada 41 gol, 87 asistlik performans sergiledi.

Cim-bom genç Rusun peşinde


 
 
Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın 21 yaşındaki 10 numarası Aleksey Batrakov konusunda tekrar temaslara başladı. Oyuncunun 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi; 1 Temmuz sonrası Galatasaray için geçerli değil!

02.08.2026 16:45:00
Haber Merkezi
 
Cim-bom genç Rusun peşinde
Cim-bom genç Rusun peşinde

Galatasaray'da 10 numara çalışmaları devam ediyor. Geniş listede bulunan isimlerden biri; Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov'du. Sarı-Kırmızılı ekip, daha önce nabız yokladığı genç yetenek konusunda tekrar devreye girdi. Ancak burada çok önemli bir ayrıntı var. 1.73 boyundaki futbolcunun sözleşmesinde 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor:

1. 16 milyon Euro kulübüne
2. 4 milyon Euro menajerine


Fakat bu madde, 1 Temmuz sonrasında güncellendi. Artık 20 milyon Euro'luk maliyet sadece Avrupa'nın 5 büyük ligindeki ekipler için geçerli... Ve Süper Lig, bu kulvara girmiyor.

PSG devreye girmedi

Yani Rus ekibi, Galatasaray'a istediği rakamı çekebilir! Ve kafalarındaki bonservis, 35 milyon Euro'nun altında değil... 21 yaşındaki Aleksey Batrakov, TFF'nin genç yabancı kriterini karşılıyor. Ayrıca önemli bir potansiyele sahip. Geçen sezon Rus Ligi'nde 28 karşılaşmaya çıktı. 13 gol ve 10 asist üretti. Aleksey Batrakov, uzun süre PSG'den teklif bekledi ama gelmedi... Özetle Galatasaray bu işi bitirirse, yüklü bir bonservis bedelini gözden çıkaracak.

Transfer'in kalbi Marmaris'te attı


 
 
Dev transfer yarışında Real Madrid ile Bayern Münih’i karşı karşıya getiren Fransız yıldız Michael Olise, Türkiye tatilindeki yat partisiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. 

02.08.2026 16:41:00
Haber Merkezi
 
Transfer'in kalbi Marmaris'te attı
Transfer'in kalbi Marmaris'te attı

Transfer döneminin ve futbol dünyasının en çok konuşulan ismi Michael Olise, tatilini Türkiye'de geçirirken magazin gündemine bomba gibi düştü. Saha gösterdiği performansla Avrupa devleri Real Madrid ve Bayern Münih'i karşı karşıya getiren Fransız yıldız, bu kez Muğla Marmaris açıklarında bir yatta görüntülendi. Sosyal medyada kısa sürede viral olan ve dünya çapında merak uyandıran görüntüler, Haitili rapçi Izolan tarafından paylaşıldı.

Lüks teknede oldukça rahat halleriyle dikkat çeken Bayern Münih'in yetenekli forveti, güvertede eğlendiği esnada kameralara yansıdı. Olise, Dünya Kupası'nın en iyi 11'inde yer alıyordu.

Jhon Lucumi cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor


 
 
Beşiktaş ve Galatasaray’ın gözdesi Jhon Lucumí’yi satmaya hazırlanan Fenerbahçe eski teknik direktörü Domencio Tedesco'nın takımı Bologna, Kolombiyalı stoperin yerini Fenerbahçeli Diego Carlos ile doldurmayı planlıyor. Geçen sezon Alman teknik adamın yönetimden ısrarla istenmesine rağmen geri çağrılmayan ve kulüpte kriz yaratan Brezilyalı stoper, yüksek maaşına rağmen İtalyan ekibinin transfer listesinin ilk sıralarında yer alıyor.

01.08.2026 12:10:00
Haber Merkezi
 
 Jhon Lucumi cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor
 Jhon Lucumi cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Diego Carlos, geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Domenico Tedesco'nun başına geçtiği Bologna'nın transfer gündemine girdi. Beşiktaş ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Jhon Lucumí ile yollarını ayırmaya hazırlanan İtalyan kulübü, Kolombiyalı stoperin boşluğunu dolduracak adayları belirledi.

Lucumi'nin talipleri var

Juventus, Como ve Rennes'in de peşinde olduğu Lucumí'nin olası ayrılığı sonrasında Bologna, listesindeki Marc-Oliver Kempf ve Diego Carlos seçeneklerini masaya yatırdı. Corriere dello Sport'un haberine göre Diego Carlos, Bologna Sportif Direktörü Giovanni Sartori ve Teknik Sorumlu Marco Di Vaio'nun oldukça beğendiği isimler arasında yer alıyor. İtalyan ekibi açısından transferdeki en büyük engel ise Brezilyalı stoperin 3 milyon Euro'yu aşan yıllık maaşı olarak öne çıkıyor. Bütçe şartlarını zorlayan bu maliyet, sürecin seyrinde belirleyici unsur olacak.
CorSport'un bu haberiyle sarı-lacivertli kulüpte geçen sezonun devre arasında yaşanan stoper krizi ve transfer perde arkası da tekrar gündeme geldi.

Infantino'nun Dünya Kupası planı çöktü


 
"Dünya Kupası'nın özel yatırımcılarla paylaşılması" planından vazgeçildi. Başta UEFA olmak üzere tüm federasyonlar plana tepki göstermişti. Hatta UEFA, Dünya Kupası'ndan çekilme tehdidinde bulunmuştu. 

01.08.2026 10:16:00 / Güncelleme: 01.08.2026 12:03:25
Haber Merkezi/AA
 
Infantino'nun Dünya Kupası planı çöktü
Infantino'nun Dünya Kupası planı çöktü

FIFA Başkanı Gianni Infantino, "Dünya Kupası'nın özel yatırımcılarla paylaşılması" planının hayata geçirilmeyeceğini duyurdu. Infantino, FIFA'nın internet sitesinden yer alan açıklamasında, "FIFA Forward Enterprise projesi, özellikle desteğe en çok ihtiyaç duyulan ülkelerde FIFA üye federasyonlarımızı ve sporumuzu dünya çapında daha da güçlendirmek için bir temel oluşturmayı amaçlıyordu. En başından beri belirttiğimiz gibi bu planı FIFA üye federasyonlarının çoğunluğunun desteğiyle ile federasyonlar, FIFA Konseyi, konfederasyonlar ve daha geniş paydaşlarla yürütülecek bir istişare sürecine tabi olmak kaydıyla gerçekleştirmek niyetindeydik" ifadelerini kullandı.

"Tüm görüşleri dikkatle dinledikten sonra projenin destek düzeyinden bağımsız olarak başlangıçta belirlenen hedefin çıkarlarına aykırı nitelikte bölünmelere yol açtığı ortaya çıkmıştır" değerlendirmesini yapan Infantino, açıklamada şunları kaydetti: "Amacımız her zaman birleştirmek ve iyileştirmek olmuştur, öyle olmaya da devam edecektir. Sonuç olarak bu öneri hayata geçirilmeyecektir. Önümüzdeki günlerde ve haftalarda futbolumuza duyulan ortak ilgi içinde özellikle de desteğimize en çok ihtiyaç duyan ülkelerde futbolun büyümesini sürdürme hedefiyle tüm ilgili tarafları yeniden bir araya getirmeyi amaçlıyorum."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.