Trafikte tartıştıkları gence ailece küfür edip saldırdılar
Bakırköy’de yol verme nedeniyle çıkan tartışmada bir genç, tartıştığı ailenin saldırısına uğradı
02.11.2026 15:21:00 / İhlas Haber Ajansı
Bakırköy’de yol verme nedeniyle çıkan tartışmada bir genç, tartıştığı ailenin saldırısına uğradı. Küfür, hakaret ve tokat darbelerinin hedefi olan sürücünün kıyafetleri de yırtılırken, yaşanan anlar kameraya yansıdı.
Olay, dün Bakırköy Florya Mahallesi Yeşilköy Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre yol verme nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü.
Araçlarından inen anne, baba ve oğulları, tartıştıkları gence önce hakaret ve küfür ederken, ardından tokat atmaya başladı. Saldırı sırasında ailenin saldırdığı sürücünün kıyafetleri yırtılırken, çevredeki vatandaşlar müdahale ederek tarafları sakinleştirdi. Yaşanan o anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.
Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.