logo
07 HAZİRAN 2026

Beşiktaş'a ayrı motive oluyorum

14.11.2008 00:00:00
Bursaspor'un golcü oyuncusu eski Beşiktaşlı Gökhan Güleç, pazar günü sahalarında eski takımına karşı oynayacakları maça ayrı motive olduğunu belirterek, "Dört haftalık 3 puan hasretine Beşiktaş maçıyla son vermek istiyoruz. Bu maçta hocam bana görev verir ve oynarsam, eski takımıma gol atmayı çok istiyorum" dedi.

 

Benim için ayrı önem taşıyorGökhan Güleç, "Daha önce Beşiktaş forması giydiğim için bu maç benim açımdan ayrı bir önem taşıyor. Ben de bu karşılaşmaya ayrı motive oluyorum. Beşiktaş maçında hocam görev verirse ve forvette oynarsam eski takımıma gol atmayı istiyorum" dedi.

Husumet hakkında yorum yapamamBursaspor ile Beşiktaş arasındaki husumetin devam ettiğinin hatırlatılması üzerine de tecrübeli golcü, şöyle devam etti: "Bursaspor taraftarları ile Beşiktaş taraftarları arasındaki husumet sürüyor. Ama biz futbolcuların bu konuda yorum yapması doğru olmaz. Bursaspor, küme düşüp 2 sezon sonra tekrar Süper Lig'e çıktığında, Beşiktaş'la Bursa'da oynadığı maçı 3-0 kazanmıştı. O maçta ben de Beşiktaş'ın ilk onbirinde görev yaptım. Gerçekten çok gergin bir atmosfer vardı. Maç için Yalova'dan itibaren polis konvoyu eşliğinde Bursa'ya gelmiştik. Bursa deplasmanları her zaman zordur. Ama şimdi ben Bursaspor için ter döküyorum. Arkadaşlarımla birlikte 4 haftalık galibiyet hasretimize Beşiktaş'ı yenerek son vermek ve çıkışa geçmek istiyoruz."

Fenerbahçe'de oy kullanma işlemi başladı

Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın ikinci gününde oy kullanma işlemi başladı

07.06.2026 11:19:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'de oy kullanma işlemi başladı
Fenerbahçe'de oy kullanma işlemi başladı
Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın ikinci gününde oy kullanma işlemi başladı.

Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılıyor. İki gün süren toplantının ilk gününde dün yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu okunarak kongre üyeleri tarafından oylanarak kabul edildi. Mevcut yönetim de üyeler tarafından ibra edildi.



Kongrenin ikinci gününde ise oy verme işlemine geçildi. Stadyumun bitişiğinde bulunan Kenan Evren Lisesi arsasında saat 10.00'da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erecek.



Genel Kurulda 44 bin 741 kongre üyesinin oy kullanma hakkı bulunurken, toplam 45 sandıkta oy kullanılacak. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım sarı, Hakan Safi ise beyaz pusulayla yer alacak.

Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?


 
 
Transfer piyasasını sallayan Can Uzun, günlerdir kendisini Galatasaray'a yazan iddialara Miami'deki milli takım kampında ilginç cevap verdi!

06.06.2026 19:48:00 / Güncelleme: 06.06.2026 19:54:39
Haber Merkezi
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?

Günlerdir adı Galatasaray ile anılan ve sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran Can Uzun'dan gündemi sarsacak bir transfer açıklaması geldi. A Milli Takımın Miami'deki kampında bulunan genç yıldıza fotoğraf çektirmek isteyen bir taraftar transfer piyasasının merak ettiği o kritik soruyu sordu.
- Galatasaray'a gidiyor musun?







Geleceği hakkında ne karar vereceği merak konusu olan ve adı ısrarla Galatasaray ile anılan milli futbolcu, transfer iddialarına net bir mesafe koydu.







Kendisine yöneltilen Galatasaray sorusunu doğrulamak ya da yalanlamak yerine tamamen milli takıma odaklandığını belirten şu cevabı verdi:
- Abi Dünya Kupasına gidiyoruz ya...

Can Uzun'un videosu https://x.com/forzacimbom/status/2063147002666291239

Fenerbahçe'de Becao yolcu


 
Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, ülkesine geri dönmeye hazırlanıyor. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Vasco da Gama, tecrübeli savunmacıyı kadrosuna katmak için resmi girişimlere başladı.

06.06.2026 19:39:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de Becao yolcu
Fenerbahçe'de Becao yolcu

Yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de, sıcak bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, ülkesinin köklü kulüplerinden Vasco da Gama'nın radarına girdi.







Güney Amerika temsilcisi, savunma hattındaki eksiklikleri gidermek adına deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.







Brezilya basınında yer alan iddialara göre; SAF (Futbol Anonim Şirketi) anlaşmasına ilişkin belgeler üzerinde Marcos Lamacchia ile son aşamaya gelen Vasco da Gama, yeni dönemin ilk büyük hamlesini savunmaya yapmak istiyor. Kadrosunda özellikle hava topu hakimiyeti yüksek bir lider stoper eksikliği hisseden Brezilya kulübü, bu boşluğu Becao ile doldurmayı hedefliyor.

Hakan Safi'nin Greenwood hamlesi başarılı olacak mı?


 
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, dünyaca ünlü yıldız Mason Greenwood ile 4 yıllık sözleşme için el sıkıştığını açıkladı. İtalyan basınının da doğruladığı transfer hamlesinde, İngiliz golcünün Roma'yı önceliklendirdiği iddia edildi.

06.06.2026 19:28:00
Haber Merkezi
Hakan Safi'nin Greenwood hamlesi başarılı olacak mı?
Hakan Safi'nin Greenwood hamlesi başarılı olacak mı?

Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, Cuma günü Mason Greenwood ile 4 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.
Safi'nin bu büyük transfer hamlesi, İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Corriere dello Sport tarafından da doğrulandı. Ancak transferin önünde çok kritik bir engel bulunuyor.







Marsilya formasıyla Ligue 1'de 32 maçta 16 gol atarak takımın en skorer ismi olan 24 yaşındaki İngiliz yıldızın, Fransız kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.







Ne var ki, oyuncu cephesinden gelen haberler Fenerbahçe'yi zora sokacak cinsten. Greenwood'un, kariyerine Türkiye yerine İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma'da devam etmeyi önceliklendirdiği iddia edildi.

AS Roma'nın Marsilya'yı ikna edip edemeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. İtalyan devinin masaya koyduğu ilk teklifi 35 milyon Euro artı bonuslar. Marsilya'nın talebi 50 milyon Euro.

Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?


 
 
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi’nin "görüştük" dediği Hakan Çalhanoğlu için İtalya'dan ters köşe bir haber geldi. Dünyaca ünlü gazeteci Di Marzio, Inter’in milli yıldızı tamamen dokunulmaz gördüğünü iddia etti.

06.06.2026 19:24:00
Haber Merkezi
  Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?
  Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?

Fenerbahçe'de başkanlık seçiminde son viraja girilirken, başkan adayı Hakan Safi'nin transfer listesindeki en büyük bomba olan Hakan Çalhanoğlu için İtalya'dan flaş bir haber geldi. Transfer bombacısı Gianluca Di Marzio, Inter'in milli yıldız konusundaki tavrını net bir şekilde ortaya koydu.







Di Marzio'nun paylaştığı bilgilere göre; Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu takımın kesinlikle vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor. Kulüp tecrübeli orta saha oyuncusunu mevcut kadro planlamasında dokunulmaz isimlerin başında gördüğü ve gelen hiçbir teklifi değerlendirmeye almayı düşünmediğini iddia etti.







Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, geçtiğimiz günlerde yaptığı iddialı açıklamalarda Hakan Çalhanoğlu ile temas kurduklarını ve transferi için şartları zorladıklarını belirtmişti.

Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi

Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

06.06.2026 19:00:00
İhlas Haber Ajansı
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor. Kongrede yer alan bazı üyeler tarafından "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratı yapıldı.

Aleyhine yapılan bu tezahüratlara Aziz Yıldırım tepki gösterip eliyle "ben buradayım" işareti yaptı. Ardından iki grup destekçileri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede, güvenlik güçleri ve Spor Şube ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Bazı üyeler alandan uzaklaştırılırken kongreye de yaşanan olaylardan dolayı ara verildi.

FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı güldürdü

2026 Dünya Kupası heyecanı için geri sayım başlarken, milli takımların nihai kadrolarının netleşmesiyle birlikte Süper Lig ekipleri dev turnuvaya adeta çıkarma yapıyor

06.06.2026 16:54:00
Haber Merkezi
FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı güldürdü
FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı güldürdü
FIFA'nın kulüplere oyuncu başına günlük 8 bin 620 euro ödeyeceği Dünya Kupasına 11'er futbolcu gönderen Galatasaray ve Fenerbahçe, günde toplam 5 milyon TL'den fazla kazanarak kasasını dolduracak.

2026 Dünya Kupası heyecanı için geri sayım başlarken, milli takımların nihai kadrolarının netleşmesiyle birlikte Süper Lig ekipleri dev turnuvaya adeta çıkarma yapıyor.







Türkiye liglerinde forma giyen 45'in üzerinde futbolcunun sahne alacağı bu küresel şölende, kulüpler sadece sportif başarıyı değil, kasalarını dolduracak devasa bir finansal kazancı da kutluyor.

FIFA'nın Kulüp Fayda Programı kapsamında, turnuvaya oyuncu gönderen kulüplere her bir futbolcu için günlük yaklaşık 8.620 Euro ödeme yapılacağı belirtildi.







Bu ödemelerin, turnuvanın açılış maçından yaklaşık 10 gün önce başlayan milli takım kamp süreciyle birlikte hesaplanacak olması kulüplerin iştahını kabartıyor.






GÜNDE 5 MİLYON TL'DEN FAZLA

Dünya Kupası'na en çok oyuncu gönderen Türk kulüpleri sıralamasında ezeli rakipler zirveyi paylaşıyor.

Her iki takım da organizasyona 11'er futbolcu göndererek dünya devlerinin yer aldığı elit kulüpler listesinde üst sıralara yerleşti.







Galatasaray ve Fenerbahçe'nin günlük toplam kazancı 94 bin 820 Euro. Bu da yaklaşık 5 milyon 25 bin TL'ye geliyor.

İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?

Dünya Kupası öncesi son provada Amerika'da karşılaşacağımız Venezuela bize nasıl sorunlar çıkaracak?
 

06.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
A Milli Futbol Takımımız, 24 yıl aradan sonra boy göstereceği Dünya Kupası grup aşaması öncesindeki son ciddi testinde, Güney Amerika'nın sert ve fizik gücü yüksek ekiplerinden Venezuela ile karşı karşıya geliyor. Kuzey Makedonya karşısında alınan 4-0'lık moralli galibiyetin ardından teknik direktör Vincenzo Montella, turnuva öncesi takımın son taktik ve fiziksel ritmini bu maçla belirleyecek.






Venezuela, geleneksel Güney Amerika futbolunun sert ikili mücadele, agresif hat savunması ve hızlı geçiş hücumları özelliklerini barındıran bir takım.






Paylaştığınız kadro yapısı incelendiğinde, takımın ciddi bir jenerasyon değişimi içinde olduğu ve özellikle MLS ile Avrupa'nın alt/orta sıra takımlarında forma giyen atletik oyunculardan kurulduğu görülüyor.
Takımın hücum hattında yer alan Kevin Kelsy (193 cm) ve Jesús Ramírez (187 cm) gibi isimler, ceza sahası içinde hava toplarında ve stoperlerimizi yıpratmada etkili olacak fizikli santraforlar.






Real Sociedad forması giyen Yangel Herrera ile Toulouse'tan Cristian Cásseres Jr., orta sahada sert ve pres gücü yüksek bir merkez oluşturuyor. Montella'nın pas oyununa karşı bu bölgede yoğun bir baskı uygulayabilirler.






David Martínez (LA FC) ve Wikelman Carmona gibi genç yetenekler, geçiş hücumlarında süratleriyle Ferdi ve Zeki'nin arkasına sarkmaya çalışacaktır.

Beşiktaş'a Bologna paketi

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğu için Vincenzo Italiano konusunda geri sayım sürerken, İtalya’dan sürpriz bir iddia geldi

06.06.2026 16:42:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a Bologna paketi
Beşiktaş'a Bologna paketi
Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğu için Vincenzo Italiano konusunda geri sayım sürerken, İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.

Italiano'nun, Beşiktaş ile mali şartlar ve sözleşme süresi konusunda el sıkışmak üzere olduğu öne sürüldü. Bologna'da aralarında muazzam bir saha içi "suç ortaklığı" kurduğu kanat oyuncusu Riccardo Orsolini'yi de İstanbul'a getireceği iddia edildi.







Beşiktaş'ta yeni sezon yapılanması doğrultusunda teknik direktörlük koltuğuna Vincenzo Italiano'nun oturmasına hemen hemen kesin gözüyle bakılıyor... 

İtalyan Il Resto del Carlino, Beşiktaş'ın Italiano transferinde sona çok yakın olduğunu yazarken, deneyimli teknik adamın İstanbul'a yalnız gelmeyeceğini ve Bologna'daki prensi Riccardo Orsolini'yi de yanında getireceğini öne sürdü.







TÜRKİYE DENEYİMİNE SICAK BAKIYOR

Haberin detaylarında Italiano cephesinde son günlerde çok sıcak gelişmelerin yaşandığı belirtildi. Napoli ile yürüttüğü görüşmelerden hayal kırıklığı ile ayrılan İtalyan teknik adamın işsiz kalmaya niyeti olmadığı vurgulandı.

Hem mali şartlar hem de sözleşme süresi konusunda Beşiktaş yönetimi ile sürekli iletişim halinde olan Italiano'nun, kariyerindeki ilk yurt dışı deneyimini Türkiye'de yaşamaya son derece sıcak baktığı ve tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu aktarıldı.







ITALIANO İLE ÇOK YAKIN BİR OYUNCU

Asıl büyük bomba ise Riccardo Orsolini iddiası oldu. Siyah-beyazlı yönetimin, Bologna ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan 27 yaşındaki yıldız kanat oyuncusu için yaklaşık bir ay önce resmi olarak kapıyı çaldığı ortaya çıktı.

Italiano'nun Beşiktaş'ın başına geçmesi halinde, bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. İtalyan yıldızın daha önce hocası hakkında yaptığı açıklamalar, Beşiktaş'ın nasıl bir ikiliye kavuşacağını gözler önüne seriyor.







"ÖMRÜM BOYUNCA TANIYORMUŞ GİBİ"

Orsolini, Vincenzo Italiano ile tanıştığı ilk anı, "Sanki onu ömrüm boyunca tanıyormuşum gibi hissettim" sözleriyle özetliyor. Karakter olarak birbirlerine çok benzeyen ikili, saha içinde adeta bir "suç ortaklığı" yürütüyor. Bir futbolcunun teknik direktörüyle bu denli yüksek bir frekans yakalaması, transfer tercihlerinde de belirleyici bir rol oynuyor.

Hakan Safi’nin Greenwood teklifi: “Mali açıdan yıkıcı ve devasa"

Fenerbahçe’de hafta sonu yapılacak kongre öncesi başkan adayı Hakan Safi’nin rüya transfer listesinde ilk sırada yer alan Mason Greenwood için Corriere dello Sport enteresan ifadeler kullandı.

06.06.2026 16:39:00
Haber Merkezi
Hakan Safi’nin Greenwood teklifi: “Mali açıdan yıkıcı ve devasa"
Hakan Safi’nin Greenwood teklifi: “Mali açıdan yıkıcı ve devasa"
Sarı-lacivertlilerin İngiliz yıldız için gözden çıkardığı çılgın bütçeyi "mali açıdan yıkıcı ve devasa" olarak nitelendirirken, AS Roma ile girilen amansız transfer yarışında Şampiyonlar Ligi faktörünün ve seçim sürecinin sarı-lacivertli ekibin hızını kestiğini iddia etti.






Fenerbahçe'de hafta sonu yapılacak seçim öncesi başkan adaylarının transfer savaşları tüm hızıyla sürerken, Hakan Safi'nin istediği iddia edilen Mason Greenwood ismi heyecanı zirveye taşıdı.
Corriere dello Sport bugünkü manşetlerinde AS Roma ile Fenerbahçe arasındaki dev transfer yarışını sayfalarına taşıdı. Jacopo Aliprandi imzalı haberin detaylarında, Fenerbahçe'nin masaya koyduğu çılgın mali şartlara rağmen, transferde şu an için İtalyan ekibinin bir adım önde olduğu iddia edildi.






BELİRSİZLİK İÇİN GİRMEK İSTEMİYOR
Haberde Safi'nin, Greenwood'u ikna etmek adına "mali açıdan yıkıcı ve devasa" bir maaş teklif ettiği doğrulandı. Fransız basınına da yansıyan iddialarda, Safi'nin Marsilya'nın kapısını çalacak ciddi bir bütçeye sahip olduğu vurgulanıyordu.
Yıldız oyuncunun önceliği şu an için para değil, hırs ve teknik kesinlikler. Greenwood, ön elemelerle veya belirsizliklerle uğraşmak yerine doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde oynama garantisi istiyor. Roma'nın başındaki Gian Piero Gasperini faktörü ve takımın vadettiği sportif proje, İngiliz oyuncuyu cezbeden en büyük etken.






GREENWOOD ACELE ETMİYOR
Haberde, Greenwood'un Hakan Safi'nin kurmayı planladığı projenin gerçek değerini anlamak ve seçim sonrasındaki resmiyet durumunu görmek istediği belirtiliyor. Resmi imza yetkisinin henüz olmaması, Fenerbahçe'nin operasyonunu Roma karşısında yavaşlatan en büyük handikap olarak gösterildi.






İTALYANLARA GÖRE 50 MİLYON EURO İYİ
AS Roma, Marsilya'ya 35 milyon Euro sabit ücret artı bonuslarla birlikte toplamda 40 milyon Euro'yu bulacak ilk resmi teklifini iletmeye hazır. Marsilya, oyuncunun haklarının %40'ını elinde tutan Manchester United'a pay vereceği için kapıyı 50 milyon Euro'dan açsa da mali borçlarını hafifletmek adına oyuncunun babası ve menajeriyle görüşmeleri sıklaştırmış durumda.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.