logo
30 EKİM 2026

İşte yeni gol stoper! Çözüm Şampiyonlar Ligi'nden

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'nın 4-5 maç ceza alma ihtimali üzerine Okan Buruk, sol stoper için Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi Ismail Jakobs'la devam etme kararı aldı.
 

30.10.2026 14:17:00
Haber Merkezi
 
İşte yeni gol stoper! Çözüm Şampiyonlar Ligi'nden
İşte yeni gol stoper! Çözüm Şampiyonlar Ligi'nden
Abdülkerim Bardakcı, Fenerbahçe derbisinden sonra Archie Brown'la yaşadığı kavga yüzünden başını derde soktu... 44. maddeden PFDK'ya sevk edilen Galatasaray kaptanının 4-5 maç ceza alması gündemde. Okan Buruk, özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında yedek bıraktığı kaptanının yerine bu süreçte kimi oynatacağı konusunda çare arıyor.






ABDÜLKERİM'İN YERİNE KİM OYNAYACAK?

İsmail Jakobs: %50
Wilfried Singo: %30
Mario Lemina: %10
Arda Ünyay: %5
Bitshiabu: %4
Kaan Ayhan: %1






JAKOBS BÜYÜK İHTİMAL

Okan Buruk, zaten Şampiyonlar Ligi'nde Jakobs'u sol stoper oynatıyor. Bu yüzden Konyaspor maçından başlayarak Abdülkerim'in olmayacağı periyotta ve aradaki Stuttgart ile Aston Villa maçlarında da Senegalli sol bekine şans verebilir.






GÖZLER SINGO'DA

Aslında bu dönem, aldığı paranın hakkını vermesi gereken Singo için de kritik. 30 milyon euro'luk Singo stoper olarak alındı ancak sağ bek oynatıldı. İşin kötüsü ise Singo ile Davinson beraber oynadığında, sol bekten stopere geçen Davinson'un çok aksaması.






LEMINA SARA'NIN YERİNE

Lemina adaylar arasında... İddialı da bir aday. Ancak Gabriel Sara bu sezon kötü olduğu için Lemina orta sahaya daha çok lazım.






ARDA ÜNYAY'A FIRSAT DOĞABİLİR

Arda Ünyay ise diğer iki aday Bitshiabu ve Kaan Ayhan'a göre çok daha önde. Özellikle sol stoper diye alınan ve Abdülkerim'i kesmesi hayal edilen Bitshiabu'ya forma gelebileceğini kimse beklemiyo

Reis devre arasında patladı

Thomas Reis'in devre arası fırçası ve birlik çağrısı, Trabzonspor'un Rize deplasmanındaki 4-3'lük muhteşem geri dönüşünü ateşledi

30.10.2026 15:10:00
Haber Merkezi
 
Reis devre arasında patladı
Reis devre arasında patladı
Trabzonspor'un 2-0'den gelip 4-3 kazandığı Karadeniz derbisinin devre arasında, teknik direktör Thomas Reis'in yaptığı konuşma zaferin şifrelerini verdi.






Rize deplasmanında 2-0'dan harika bir geri dönüşe imza atan Trabzonspor'da, Thomas Reis'in soyunma odasında yaptığı konuşmanın detayları paylaşıldı. Bordo-mavili kulübün YouTube Katıl platformuna özel yayımladığı maç hikâyesi görüntülerinde, Alman teknik adamın soyunma odasında oyuncularına attığı fırça ve yaptığı birlik çağrısı dikkat çekti.






REIS SAZI ELİNE ALDI

İlk yarı oynanan silik ve ruhsuz futboldan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Reis, ikili mücadelelerdeki yetersizliğe dikkat çekti:






"Maçı kaybetmekle alakalı herhangi bir sorunum yok. Ama bu davranışımız ve tavrımızdan kaynaklı kaybetmekle ilgili sorunum var. Her ikili mücadeleyi kaybedersek, yeterince sert olmazsak, kötü paslar atarsak gol yememize şaşırmamalıyız. Şimdi bizim için bu yeni bir durum. 2-0 gerideyiz. Ama ikinci yarı bizim için bir fırsat da olabilir. Şu an onların kaybedecek çok şeyi var. Bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok."






Takım olma bilincini sahaya yansıtmanın tam zamanı olduğunu belirtti:

"Sahaya çıkıp 4-0 da kaybedebiliriz. Ama daha iyi bir tavır sergilemeliyiz. Her şey mümkün. Biz oynadığımız maçlarda en az iki gol atabildiğimizi zaten gösterdik. Şimdi de gösterebiliriz. Takım olup olmadığımızı gösterebiliriz."






Konuşmasının final bölümünde futbolcularına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı:

"Her şey iyi giderken kolay aslında. Bugün beraber olma günü. Kaldırın kafanızı! Gerçek yüzümüzü gösterelim. Onlar da görecekler ki kaybetmek zorunda kalacaklar."






Ronald Koeman'dan Fenerbahçe'ye evet

Teknik direktör konusundaki hareketliliğin devam ettiği Fenerbahçe'de, aralarında Thomas Frank, Thiago Motta ve Ronald Koeman'ın bulunduğu isimler, teklifi tek bir şartla kabul etmeye hazır olduklarını iletti

30.10.2026 15:03:00
Haber Merkezi
 
Ronald Koeman'dan Fenerbahçe'ye evet
Ronald Koeman'dan Fenerbahçe'ye evet
Fenerbahçe'de yeni seçilecek teknik direktör yönetimde de taşları yerinden oynatacak. Sezon başında Barış Göktürk'ün başını çektiği yönetimin genç kanadı Aykut Kocaman'a karşı çıkıyordu. Dünya çapında bir teknik adamla anlaşılmasını istiyorlardı. Aynı dönemde birden fazla üst düzey teknik adamla görüştüler, sonuç alamadılar. Başkan Aziz Yıldırım da bir hışımla İsmail Kartal'ı göreve getirdi.






İSMAİL KARTAL'IN YERİNE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kartal'ın AS Roma maçında istifa ettiği günden beri Fenerbahçe'de bir teknik adam hareketliliği var. Bu hareketlilik Aston Villa maçından sonra arttı, Slavia beraberliği sonrasında zirve yaptı, Galatasaray derbisinden sonra resmiyet kazandı.






AZİZ YILDIRIM'IN TERCİHİ

Göktürk'ün başını çektiği genç kanat, dünya çapında yabancı teknik adam konusunda ısrarcı. Mahmut Uslu gibi sessiz güç ise Aykut Kocaman olmazsa da Abdullah Avcı gibi Türk futbolunu bilen bir teknik adam istiyor. Aziz Yıldırım ise önüne üzerinde anlaşılmış bir teknik adamla gelinmesini istiyor.






FENERBAHÇE'YE GELMEK İÇİN BEKLİYORLAR

Büyük bir sürpriz olmazsa önce Göztepe sonra da Liverpool maçlarına Dirk Kuyt ile çıkılacak. Sonrasında milli arada yeni bir teknik adam göreve gelecek. Zaten şu anda görüşülen yabancı teknik adamların hemen hiçbirisi, Aston Villa'dan 6 gol yemiş bir takımın hocası olarak Liverpool karşısına çıkmak istemiyor.






Aralarında Thomas Frank, Thiago Motta ve Ronald Koeman gibi görüşülen birkaç teknik adam ön teklifi kabul etti. Ancak Liverpool maçından sonra, ancak milli arada takımı alabileceklerini ilettiler.

Sergen Yalçın, Italiano'yu sorguya çekti

Türk Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, selefi olan Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano'ya iki santrforu Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu'nu neden dışladığını sordu.
 

30.10.2026 14:25:00
Haber Merkezi
 
Sergen Yalçın, Italiano'yu sorguya çekti
Sergen Yalçın, Italiano'yu sorguya çekti
Türk Milli Takımı'nın başına geçen Sergen Yalçın santrfor arıyor. Yorumculuk yaptığı dönemde milli takımda santrfor eksikliği olduğuna dair yorumlara ve "Santrforu nereden bulacaksınız?" sorusuna "Instagram'dan bulacağım! Ne biçim bir soru bu ya? Bir sürü santrfor var. Niye yok, kim 'yok' diyor! Herkese kapımız açık." cevabını vermişti.






MİLLİ GOLCÜLER FORMA BULAMIYOR

Ancak şu anda elinde La Liga'da Getafe formasıyla 10 maçta sadece 1 gol atan Enes Ünal dışında santrfor yok. Daha da kötüsü, Türk futbolunun en değerli 5 forvetinden 4'ünün (Deniz Gül, Bertuğ, Semih ve Mustafa Hekimoğlu) takımlarında yedek olması.






ITALIANO'NUN CEVABI NET

Yalçın; 4 genç golcü için Okan Buruk, Nuri Şahin ve Italiano ile görüştü. Özellikle selefi İtalyan teknik adama Semih ve Mustafa'dan neden hiç yararlanmadığını sordu. Italiano'nun cevabı ise kısa ve netti: "Hazır değiller. Yeterli değiller. Mental olarak sorunları var."






Yalçın aldığı bu cevaplar sonrasında Semih ve Mustafa'yı milli takım kadrosuna çağıracak mı bilinmez ama Deniz Gül'ün yanına ikinci bir santrfor eklemek istiyor.

Semih Kılıçsoy bu sezon sadece ilk haftadaki Eyüpspor maçında 63 dakika oynadı... Kalan 8 maçın 4'ünde kadroya bile giremedi.






Mustafa Hekimoğlu'nun durumu ise daha da vahim. Genç oyuncu bu sezon geriye kalan 9 haftada hiçbir maçta maç kadrosuna bile giremedi.

Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun raporu doğrultusunda hem Semih hem de Mustafa ocak ayında ister bonservisleriyle isterlerse de kiralık olarak takımdan ayrılabilirler.

Montella Fenerbahçelileri çileden çıkardı

İsmail Kartal sonrası adı Fenerbahçe ile anılan Vincenzo Montella’ya sarı-lacivertli camiadan büyük tepki yükseldi

29.10.2026 12:10:00
Haber Merkezi
 
Montella Fenerbahçelileri çileden çıkardı
Montella Fenerbahçelileri çileden çıkardı
İsmail Kartal'ın yerine Vincenzo Montella'nın adaylar arasına girmesi, Türk millî takımındaki performansı yüzünden Fenerbahçe camiasını ayağa kaldırdı. Tepkiler çok büyük.






İsmail Kartal, AS Roma maçından sonra bırakmıştı... Hatta evine gidip kapıyı bile kilitlemişti. Ancak Aziz Yıldırım; Cihan Kamer ve Oğuz Çetin'i gönderip onu ikna etti. Ancak Galatasaray derbisi tüm hayallerin bittiği nokta oldu. Yıldırım arkasından çekildi, Kartal'ı istifaya zorladı. Fenerbahçe'de 4. İsmail Kartal dönemi de sona erdi.






MONTELLA İSMİ TARTIŞMA BAŞLATTI

Yeni teknik direktör arayışlarında ilk aday olarak Montella'nın ismi geçiyor... Ancak camiada İtalyan teknik adama çok büyük bir tepki var.






Her ne kadar millî takımı 24 yıl sonra Dünya Kupası'na götürmüş olsa da sonrasında turnuvada yaşananlar ve Uluslar Ligi'nde alınan sonuçlar sonrasında Montella'nın Fenerbahçe camiasının gözünde değeri sıfırın altına düştü. Gelen bilgilere göre camianın önde gelenleri, "Montella olmaz" diyerek Başkan Aziz Yıldırım'ı mesaj yağmuruna tutuyor.






FENERBAHÇE İÇİN ARTI YÖNÜ

Şu an için Montella, sadece Süper Lig'i tanıyan ve Türk futbolcusunun mentalitesini bilen bir teknik adam olarak Fenerbahçe yönetim kurulunda konuşuluyor. Gelen bilgiler ise Montella'nın sadece adaylardan birisi olduğu, ancak kesinlikle ilk sırada yer almadığı yönünde. Eğer görüşülen diğer adaylardan sonuç alınamazsa bir ihtimal Montella'nın göreve gelmesi söz konusu olabilir.






Okan Buruk kendi bombasını üretti

Maç başına 3.9 büyük şans ve 2.1 gol ortalaması yakalayan Galatasaray, geride kalan 9 haftada 19 gol attı. Okan Buruk adeta kendi nükleer silahını üretti

29.10.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk kendi bombasını üretti
Okan Buruk kendi bombasını üretti
Fenerbahçe derbisi sonrasında Galatasaray'da 5. şampiyonluk şarkıları erken söylenmeye başlandı. Her ne kadar Beşiktaş sağlam gelse de, Trabzonspor göz korkutsa ve sarı-lacivertlilerin düşüş ihtimalinin önemli görüldüğü yarışta Okan Buruk'un takımını zirveye çıkaran, "baskın hücum zenginliği ve ezici oyun üstünlüğü" oldu.






GALATASARAY EZİP GEÇİYOR

Maç başına 7.7'si isabetli, 22.4 şut atılması sarı-kırmızılıların hücumda ne kadar üretken ve sürekliliğinin olduğunun kanıtı. Maç başına neredeyse 8 isabetli şut bulmak, rakip kalecileri ve savunmaları abluka altında tuttuklarını gösteriyor.






OKAN BURUK'UN TAKIMI GOL MAKİNESİ

Okan Buruk'un takımı maç başına 3.9 büyük şans ve 2.1 gol ortalaması yakalayarak pozisyon üretmekle kalmayıp bunu skora çevirmeyi de başarıyor. 9 maçta atılan 19 gol bunun en net kanıtı.






Ligin ilk 9 haftasında %60.4 topla oynayan ve rakibe top göstermeyen, pas kalitesi yüksek (%86.5 genel, rakip yarı sahada %80.8 isabet) bir oyun var Okan Buruk'un takımında.






Maç başına 7.8 korner atmak, Galatasaray'ın ceza sahası önünde ne kadar baskı kurduğunu ve duran toplardan fazlasıyla ekmek yediğini gösteriyor.






8 sol ayak, 6 sağ ayak ve 3 kafa golü ile hücum çeşitliliğinin de fazla olması, rakiplerin Galatasaray hücumlarını durdurmasını imkansız hale getirdiğinin en büyük göstergesi.






Trabzonspor'un muhteşem geri dönüşünün formülü

Trabzonspor, Rize deplasmanında 2-0 geri düştü; herkes "Balon patlayacak mı?" dedi

29.10.2026 11:49:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'un muhteşem geri dönüşünün formülü
Trabzonspor'un muhteşem geri dönüşünün formülü
Trabzonspor, Rize deplasmanında 2-0 geri düştü; herkes "Balon patlayacak mı?" dedi. Reis ise 40. dakikadan itibaren yaptığı mini toplantılarla 4-3'lük galibiyetin mimarı oldu.






Rizespor deplasmanında ilk devreyi 2-0 geride kapatan Trabzonspor'da herkesin aklında tek bir soru vardı: Thomas Reis'in balonu patlayacak mı? Ancak ikinci yarıda sahada öyle bir Trabzonspor vardı ki Alman teknik adamın hamleleri, "Balon değil, alın teri" dedirtti.






TRABZONSPOR'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Öyle ki ilk yarı bitmeden, 40. dakikadan itibaren kulübede teknik heyet adeta kriz masası kurdu. Reis ve ekibi, maçın gidişatını değiştireceklerinin sinyallerini verdi.







Alman hocanın oyun devam ederken yardımcılarıyla gerçekleştirdiği mini toplantılar, ikinci yarıdaki muhteşem geri dönüşü getirdi. Devre arasında yapılan taktik kurgu ve sarı kart sınırındaki Fabinho'nun yerine Folcarelli'nin oyuna dahil edilmesi, orta alandaki dengeyi tamamen değiştirdi.






REIS LE DÖRT DÖRTLÜK DEVAM

Komşu Rize'den 4-3'lük zaferle dönen Trabzonspor, Süper Lig'de Reis ile 4'te 4 yaparak 12 puana ulaştı. Taşların yerine oturduğu, hem saha içi taktiğin hem de kulübe yönetiminin eksiksiz işlediği bordo-mavililerde bu galibiyet, şampiyonluk yürüyüşünün en keskin virajı oldu.

Fenerbahçeli futbolculara hangi teknik direktör istekleri soruldu!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Oğuz Çetin üzerinden sordurdu

29.10.2026 11:36:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçeli futbolculara hangi teknik direktör istekleri soruldu!
Fenerbahçeli futbolculara hangi teknik direktör istekleri soruldu!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Oğuz Çetin üzerinden sordurdu. Takımın yıldızlarından Mason Greenwood ve Romelu Lukaku, Beşiktaş'ın eski hocası Ole Gunnar Solskjaer ismini verdi.






Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, Oğuz Çetin üzerinden futbolcuların teknik direktör fikirlerini aldı... Çetin, takımın yıldızlarına İsmail Kartal'ın yerine kimin gelmesini tercih edeceklerini sordu ve enteresan cevaplar aldı.






GREENWOOD VE LUKAKU, SOLSKJAER'İ ÖNERDİ

Mason Greenwood, daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Ole Gunnar Solskjaer ismini verdi. Lukaku da Norveçli teknik adama destek olurken, ancak B planı olarak Roberto Martinez'i de düşünebileceklerini söyledi.







KANTE, CONTE İSMİNİ VERDİ

Kanté'nin tercihi ise Antonio Conte oldu. Ancak İtalyan teknik adam daha önce Fenerbahçe'yi reddetti. Ayrıca şu anda Manchester United'ı bekliyor, zaten Lukaku'nun da kendisiyle sorunu var.







GUENDOUZI'NİN TERCİHİ TUDOR

Guendouzi ise kendisinin Türkiye'ye gelmesi konusunda destekleyen Igor Tudor'un, ülkeyi tanıması bakımından iyi bir tercih olabileceğini iletti. Ayrıca Laurent Blanc ismi de masada konuşuldu.







FENERBAHÇE YÖNETİMİ NOT ETTİ

Her ne kadar Beşiktaş'taki kötü tecrübesi nedeniyle Solskjaer konusu şimdilik masaya gelmeyecek gibi dursa da, hem Greenwood'un hem de Lukaku'nun onay vermesi yönetim içinde bazı isimlerin dikkatini çekti.

AZİZ YILDIRIM KOCAMAN'A SOĞUK

Yerli futbolcuların pek çoğu ise Aykut Kocaman ismi etrafında birleşmiş gibi duruyor. Ancak Aziz Yıldırım, Kocaman'a sıcak bakmıyor; Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nu da düşünmüyor.

Italiano'nun Cerny ısrarı ve gerçekler

Vaclav Cerny her ne kadar kendini Beşiktaş taraftarına tam anlamıyla kabul ettirememiş olsa da, Vincenzo Italiano’nun defansif disiplinine kusursuz uyan gizli beyin olmayı başardı

29.10.2026 11:32:00
Haber Merkezi
 
Italiano'nun Cerny ısrarı ve gerçekler
Italiano'nun Cerny ısrarı ve gerçekler
Beşiktaş taraftarı Vaclav Cerny'ye bir türlü ısınamadı... Ancak Çek oyuncu, Italiano'nun siyah-beyazlı takımdan en fazla istediği iki temel şartı eksiksiz yerine getiriyor. Kanat oyuncusu olmasına rağmen sahada en fazla mesafe kat eden ve depar sayısı en yüksek olan isimlerin başında geliyor.






CERNY VAZGEÇİLMEZ

Kanat mevkisinde oynamasına rağmen maç başına 10.3 kilometre mesafe kat eden ve 17.7 depar sayısıyla takımı sırtlayan Cerny, neden İtalyan hocanın vazgeçilmezi olduğunu açıkça gösteriyor.






Çek-iç güç; maç başına 3.4 top kazanma ve 1.4 kilit pas ortalamasıyla sadece hücumu yönlendirmiyor, Italiano'nun katı "defansif disiplin" kuralını da harfiyen uyguluyor.






ITALIANO İÇİN VAZGEÇİLMEZ

Italiano'nun oyun felsefesi; yalnızca tabela yapan değil, alanı parselleyen, rakip savunmayı 90 dakika boyunca deparlarıyla yıpratan ve set oyununda pas trafiğini rahatlatan bir kanat profili gerektiriyor. Cerny; %82 genel pas isabeti, rakip yarı alanda %80 isabetli pas oranı ve sahanın her yerine basan dinamizmiyle İtalyan teknik adamın sahadaki "gizli beyni" olmayı sonuna kadar hak ediyor.






Okan Buruk’un Fenerbahçeli kurbanları

İsmail Kartal'ı 3. kez yiyen Okan Buruk, Fenerbahçe'den 7 hoca göndertti, 2 de başkan yed

29.10.2026 11:31:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk’un Fenerbahçeli kurbanları
Okan Buruk’un Fenerbahçeli kurbanları
İsmail Kartal'ı 3. kez yiyen Okan Buruk, Fenerbahçe'den 7 hoca göndertti, 2 de başkan yedi. Buruk'la Galatasaray'ın yakaladığı felsefenin temeli ise ortaya çıktı.






Okan Buruk adeta Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 100 yılı aşkın rekabeti tek başına bitirdi. Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu, geldiği günden bu yana üst üste 4 kez şampiyon oldu, yetmedi, Fenerbahçe'de 7 teknik direktörü ekmeğinden etti.






OKAN BURUK'UN BİLEĞİNİ BÜKEMEYEN TEKNİK ADAMLAR

-İsmail Kartal
-Jorge Jesus
-İsmail Kartal
-José Mourinho
-Domenico Tedesco
-İsmail Kartal

ŞAMPİYONLUK GÖREMEYEN FENERBAHÇE BAŞKANLARI

-Ali Koç
-Sadettin Saran







GALATASARAY'DA SİSTEM OTURDU

Okan Buruk'un dominasyonu yüzünden Fenerbahçe sürekli değişiklik yapmak zorunda kalıyor. Galatasaray, aynı teknik kadro ve aynı oyuncularla 5. yılda da aynı oyun felsefesinin üstüne koyuyor. Okan Buruk; yarış devam ederken ve derbilerde ne yapması gerektiğini ezbere bilen bir takım yönetiyor. Bu sayede işi hiç olmadığı kadar kolay oluyor.







KANARYA SIFIRDAN BAŞLIYOR

Fenerbahçe ise her hoca ya da başkan değişiminde sıfırdan yapı kurmaya çalışıyor. Sürekli üzerinde durdukları "yapı"yı hep yıkıp yeniden kuruyorlar. Galatasaray, Okan Buruk sayesinde organizasyonel huzur ile enerjisini saha içine ve şampiyonluk yarışına odaklayabiliyor.

Sürekli teknik adam değiştiren Fenerbahçe'ye karşı yarışmak, Galatasaray ve Okan Buruk üzerinde "Biz ne yaptığımızı biliyoruz, onlar hâlâ arayışta" algısını güçlendiriyor.

Aykut Kocaman bu teklifle ikna edilecek

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den gönderilmesi tek başına olmayacak gibi duruyor. İlk etapta futbolun başına Cihan Kamer'in yerine Mahmut Uslu'nun geçeceği, Uslu'nun da Aykut Kocaman'ı ikna etmeye çalışacağı iddia ediliyor.
 

29.10.2026 11:19:00
Haber Merkezi
 
Aykut Kocaman bu teklifle ikna edilecek
Aykut Kocaman bu teklifle ikna edilecek
Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi rötarlı da olsa sona erdi. Aston Villa hezimetinden sonra başlayan yeni teknik direktör arayışları Slavia beraberliği sonrasında zaten zirve yapmıştı. Galatasaray derbisinden sonra da resmiyet kazandı.






MONTELLA SESLERİ

Şu anda Fenerbahçe için adı en yüksek frekanstan çıkan aday Montella... Türk Milli Takımı'na yaptıkları unutulmamış gibi İtalyan'ın, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü olarak anılması camiada büyük bir heyecan yaratmış durumda. Akıllarda bir de soru var: "Neden ilk tercih Aykut Kocaman'a gitmiyoruz?"






AYKUT KOCAMAN'A TEKLİF

Aslında kulislerde konuşulanlara göre gayriresmi yollardan, el altından Kocaman'a "Takımı alır mısın?" diye soruldu. Kocaman'ın cevabı ise kısa ve net oldu: "Aziz Başkan ve Oğuz'la çalışmam."






MAHMUT USLU DEVREDE

Kocaman bu cevabı hem Aston Villa hem de Slavia maçlarından sonra iki kez tekrarlarken futbolun yeni patronu olmaya hazırlanan Mahmut Uslu'nun ise Kocaman'ı ikna edip edemeyeceği tartışılmaya başlandı. Uslu'nun, Kocaman'a, "Aziz Başkan karışmayacak. İkimiz olacağız. Yanına da istediğini al" diyerek bir teklif yapmak istediği konuşuluyor.






AZİZ YILDIRIM KARARLI

Başkan Yıldırım ise bir kez daha hata yapmamak adına Kocaman ismine her ne kadar karşı çıksa da onay vereceği konuşuluyor.
Kocaman'ın ise Uslu'nun bu teklifini kabul edip etmeyeceği net değil.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.