logo
07 HAZİRAN 2026

Paşa'nın konuğu Gençler

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın Gençlerbirliği'ni yenerek, ligin ikinci bölümüne galibiyetle başlamayı hedefliyor

14.01.2017 00:00:00
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak Kasımpaşa, rakibini yenerek, ligin ikinci bölümüne galibiyetle başlamak istiyor.

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde yükselişe geçen ve son 3 haftada 6 puan toplayan lacivert-beyazlılar, 14. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor'u, 15. haftada ise sahasında o haftaya kadar namağlup durumda bulunan Beşiktaş'ı yenmeyi başarmıştı. İstanbul temsilcisi, ligin ilk bölümünün son maçında ise Kemal Özdeş'ten önce lacivert-beyazlı takımı çalıştıran Rıza Çalımbay yönetimindeki Antalyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu. Kasımpaşa, ligde topladığı 18 puanla 12. sırada bulunuyor. Teknik direktör Ümit Özat yönetimindeki Gençlerbirliği ise topladığı 22 puanla 8. sırada yer alıyor. Kasımpaşa ile Gençlerbirliği arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 13.30'da oynanacak karşılaşmayı, hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Kasımpaşa evinde etkili 
Süper Lig'de taraftarı önünde çıktığı 8 iç saha maçında sadece Fenerbahçe ve Galatasaray'a yenilen Kasımpaşa, etkili bir performans ortaya koydu. Taraftarı önünde çıktığı ilk resmi karşılaşmada Adanaspor ile 1-1 berabere kalan lacivert-beyazlılar, Rıza Çalımbay'ın yerine teknik direktörlüğe getirilen Kemal Özdeş yönetimindeki ilk maçında ise Fenerbahçe'ye mağlup olmuştu. Ardından oynadığı 6 iç saha mücadelesinde sadece Galatasaray'a kaybeden lacivert-beyazlı takım, taraftarı önünde son lig maçında ise namağlup Beşiktaş'ı 2-1 yendi.  Kasımpaşa, sahasında oynadığı son 6 mücadelede rakip filelere 10 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Lacivert-beyazlı takımda, Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı Andre Castro forma giyemeyecek. Öte yandan üçer sarı kartı olan Brezilyalı savunma oyuncusu Titi ile Abdullah Durak da bu karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig'in 18. hatasındaki Trabzonspor karşılaşmasında, takımdaki yerlerini alamayacak.

Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi

Süper Lig'den düşen Kayserispor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Ali Çamlı başkanlığa seçildi. Kurulda konuşan Çamlı, "Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağımdan da hiç endişem yok, burada şimdiden söylüyorum" dedi.

07.06.2026 16:12:00
İhlas Haber Ajansı
Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi
Kayserispor'da yeniden Ali Çamlı dönemi
Süper Lig'den düşen Kayserispor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Ali Çamlı başkanlığa seçildi. Kurulda konuşan Çamlı, "Allah'ın izniyle bu takımı şampiyon yapacağımdan da hiç endişem yok, burada şimdiden söylüyorum" dedi.

Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve üyeler ve taraftarlar katıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte başlayan genel kurulda, divan başkanlığına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç seçildi.

Ali Çamlı: "Nerede kalmıştık"



Kongrede yenden başkanlığa seçilen Ali Çamlı ise konuşmasına, "Nerede kalmıştık' Aynı yerden devam" diyerek başladı. Çamlı, "Benim Kayserispor sevdamı tartışmaya ve anlatmaya gerek yok, bu artık bizde vazgeçilmez bir tutku haline geldi. Allah da bundan geri koymasın. Bundan dolayı da çok mutluyum aslında, rahatsız da değilim. Bugün benim en çok mutlu olduğum ve bugün beni daha çok duygulandıran şey, bütün Kayseri'nin şu salonda kucaklaşması ve birleşmesi. Kayserispor bunu ifade ediyorsa Ali Çamlı var, aksi takdirde yokum. Sizin her zamankinden daha çok birbirimizi sevmeye, saygı duymaya, kucaklaşmaya ülke olarak ihtiyacımız olduğu gibi Kayseri olarak da buna çok ihtiyacımız var. Sokakta yürürken birbirimize surat asmak değil, birbirimizi selamlamak ve sevmek için varız. Çünkü Cenab-ı Hak 'sevin ve sevilin' diyor. Biz de hem sevelim hem sevilelim. Nefret dili asla olmayacak arkadaşlar. Ben Kayserispor'un mali tarafına veya teknik tarafına hiç girmeyeceğim" dedi.


Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?


 
 
Transfer piyasasını sallayan Can Uzun, günlerdir kendisini Galatasaray'a yazan iddialara Miami'deki milli takım kampında ilginç cevap verdi!

06.06.2026 19:48:00 / Güncelleme: 06.06.2026 19:54:39
Haber Merkezi
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?

Günlerdir adı Galatasaray ile anılan ve sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran Can Uzun'dan gündemi sarsacak bir transfer açıklaması geldi. A Milli Takımın Miami'deki kampında bulunan genç yıldıza fotoğraf çektirmek isteyen bir taraftar transfer piyasasının merak ettiği o kritik soruyu sordu.
- Galatasaray'a gidiyor musun?







Geleceği hakkında ne karar vereceği merak konusu olan ve adı ısrarla Galatasaray ile anılan milli futbolcu, transfer iddialarına net bir mesafe koydu.







Kendisine yöneltilen Galatasaray sorusunu doğrulamak ya da yalanlamak yerine tamamen milli takıma odaklandığını belirten şu cevabı verdi:
- Abi Dünya Kupasına gidiyoruz ya...

Can Uzun'un videosu https://x.com/forzacimbom/status/2063147002666291239

Fenerbahçe'de Becao yolcu


 
Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, ülkesine geri dönmeye hazırlanıyor. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Vasco da Gama, tecrübeli savunmacıyı kadrosuna katmak için resmi girişimlere başladı.

06.06.2026 19:39:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de Becao yolcu
Fenerbahçe'de Becao yolcu

Yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de, sıcak bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, ülkesinin köklü kulüplerinden Vasco da Gama'nın radarına girdi.







Güney Amerika temsilcisi, savunma hattındaki eksiklikleri gidermek adına deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.







Brezilya basınında yer alan iddialara göre; SAF (Futbol Anonim Şirketi) anlaşmasına ilişkin belgeler üzerinde Marcos Lamacchia ile son aşamaya gelen Vasco da Gama, yeni dönemin ilk büyük hamlesini savunmaya yapmak istiyor. Kadrosunda özellikle hava topu hakimiyeti yüksek bir lider stoper eksikliği hisseden Brezilya kulübü, bu boşluğu Becao ile doldurmayı hedefliyor.

Italiano'nun ekibi dikkat çekiyor


 
Beşiktaş’ta Vincenzo Italiano dönemi resmen başladı, Önder Özen, havalimanında yeni stratejiyi 'ne aradığımızı bilerek davrandık' diye duyurdu. Özen’in işaret ettiği, İtalyan hocanın İstanbul’a getirdiği o 'kuvvetli ekipte' yardımcı hoca Daniel Niccolini yer alıyor. İşte tüm ekip.

06.06.2026 19:34:00
Haber Merkezi
Italiano'nun ekibi dikkat çekiyor
Italiano'nun ekibi dikkat çekiyor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan isim resmen belli oldu. Siyah-beyazlılar, İtalya'da Bologna ile tarihi başarılara imza atan 48 yaşındaki başarılı çalıştırıcı Vincenzo Italiano ile iki yıllık anlaşma sağlayarak görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.







İmza öncesi sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan Futbol Direktörü Önder Özen, Italiano transferinin tesadüf olmadığını ve ne istediklerini bilerek çok kararlı bir süreç yönettiklerini vurguladı. Özen, "Ne aradığımızı bilerek davrandık. Hocamız oynattığı oyunla fark yaratan, kuvvetli bir ekibe sahip, hırslı ve iddialı" dedi.







İtalyan hocanın Fiorentina ve Bologna dönemlerinden beri adeta sağ kolu olan yardımcı antrenör Daniel Niccolini ile beraber şu ekiple gelecek.
* Stefano Firicano (Maç Analisti): Rakip analizleri, duran top varyasyonları ve saha içi stratejilerin veri tabanını hazırlayan isim.
* Paolo Riela (Maç Analisti): Canlı maç analizi ve oyuncu performans takibinden sorumlu taktik deha.







* Vincenzo Sicignano (Birinci Kaleci Antrenörü): İtalyan ekolünün kaleci yetiştirme ve form tutturma süreçlerindeki en güvendiği isimlerden biri.
* Antonio Rosati (Yardımcı Kaleci Antrenörü): Yakın döneme kadar aktif kalecilik yapan, oyuncularla iletişimi güçlü köprü isim.







* Piero Campo (Baş Kondisyoner): Takımın yüksek pres ve yoğun pas trafiğine dayalı oyununun fiziksel yüklemesini planlayan isim.
* Ivano Tito (Atletik Performans Antrenörü): Oyuncuların patlayıcı güç ve dayanıklılık antrenmanlarını yönetiyor.
* Mirko Balestracci (Kondisyoner): Sakatlık önleyici çalışmalar ve maç içi yüksek atletik veri takibinden sorumlu uzman.

Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?


 
 
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi’nin "görüştük" dediği Hakan Çalhanoğlu için İtalya'dan ters köşe bir haber geldi. Dünyaca ünlü gazeteci Di Marzio, Inter’in milli yıldızı tamamen dokunulmaz gördüğünü iddia etti.

06.06.2026 19:24:00
Haber Merkezi
  Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?
  Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?

Fenerbahçe'de başkanlık seçiminde son viraja girilirken, başkan adayı Hakan Safi'nin transfer listesindeki en büyük bomba olan Hakan Çalhanoğlu için İtalya'dan flaş bir haber geldi. Transfer bombacısı Gianluca Di Marzio, Inter'in milli yıldız konusundaki tavrını net bir şekilde ortaya koydu.







Di Marzio'nun paylaştığı bilgilere göre; Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu takımın kesinlikle vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor. Kulüp tecrübeli orta saha oyuncusunu mevcut kadro planlamasında dokunulmaz isimlerin başında gördüğü ve gelen hiçbir teklifi değerlendirmeye almayı düşünmediğini iddia etti.







Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, geçtiğimiz günlerde yaptığı iddialı açıklamalarda Hakan Çalhanoğlu ile temas kurduklarını ve transferi için şartları zorladıklarını belirtmişti.

Dünya Kupası'nın ‘hayal kırıklıkları’

Futbolun bir numaralı organizasyonu Dünya Kupası, birbirinden ilginç istatistiklere sahne oldu.

06.06.2026 19:21:00
AA
Dünya Kupası'nın ‘hayal kırıklıkları’
Dünya Kupası'nın ‘hayal kırıklıkları’
Futbolun bir numaralı organizasyonu Dünya Kupası, birbirinden ilginç istatistiklere sahne oldu.

ABD, Kanada ve Meksika ortaklığında 23'üncüsü düzenlenecek Dünya Kupası'nda başarı öykülerinin yanı sıra hayal kırıklıkları ve başarısızlıklar da yaşandı.

Dünya Kupası'na katılan ülkelerin 4'ü, gol atmayı başaramadı. Çin, Hollanda Doğu Hint Adaları (Endonezya), Trinidad Tobago ve Zaire (Demokratik Kongo Cumhuriyeti), katıldıkları kupaları gol atamadan tamamladı.







Kanada ve El Salvador iki turnuvayı puansız kapattı

Dünya Kupası'nda 11 ülke, turnuvayı puansız kapatmak zorunda kaldı.

Hollanda Doğu Hint Adaları, Irak, Togo, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Haiti, Zaire, Panama, El Salvador ve Katar, Dünya Kupası'nda puan alamadı.

Puansız ayrılan ülkelerden Kanada ve El Salvador, Dünya Kupası'na ikişer kez katıldı, diğerleri ise birer defa temsil edildi.

Bu arada ev sahibi ülkelerden Kanada, 2026'da turnuva tarihindeki ilk puanı için mücadele edecek.

İskoçya 8 kez ilk turu geçemedi

Dünya Kupası'na 8 kez katılmayı başaran İskoçya, bunların hiçbirinde ilk turdan yukarıya çıkamadı.

İskoçlar, 1954, 1958, 1974, 1978, 1982, 1986, 1990 ve 1998 Dünya Kupası'nda taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.







İrlanda Cumhuriyeti hep tur atladı

İrlanda Cumhuriyeti, katıldığı 3 Dünya Kupası'nda da grubundan bir üst tura çıktı.

Dünya Kupası'na 1990, 1994 ve 2002'de katılan İrlanda Cumhuriyeti, hepsinde grubunu ikinci sırada tamamlayarak ikinci turda mücadele etmeye hak kazandı.

1990'da son 16 turunda Romanya'yı penaltılarla 5-4 yenen İrlanda Cumhuriyeti, çeyrek finalde 1-0'lık sonuçla İtalya'ya elendi.

1994'te son 16 turunda 2-0'la Hollanda'ya elenen İrlanda Cumhuriyeti, 2002'de de yine son 16 turunda bu kez İspanya'ya penaltılarla 3-2 kaybetti.


Meksika ve Bulgaristan 6 kupada kazanamadı

Meksika ile Bulgaristan, 6 Dünya Kupası'nda maç kazanamadı.

Dünya Kupası'na 16 kez katılan ve 2 defa ev sahipliği yapan Meksika, 1930, 1950, 1954, 1958, 1966 ve 1978'de yaptığı maçlarda galibiyet yüzü göremedi.

Turnuvaya 7 kez katılan Bulgaristan ise 1962, 1966, 1970, 1974, 1986 ve 1998'de galibiyet alamadı.







En çok berabere kalan İngiltere

İngiltere, Dünya Kupası'nın en çok berabere kalan takımı oldu.

Kupaya 16 kez katılan ve bir defa zafere ulaşan İngilizler, şu ana kadar yaptıkları 74 maçın 22'sinde sahadan beraberlikle ayrıldı.

İtalya ve Almanya ise 21'er beraberlikle İngiltere'yi izledi.

Meksika üst üste 9 maç kaybetti

Meksika, Dünya Kupası'nda art arda maç kaybetme rekorunun sahibi oldu.

Meksikalılar, katıldıkları 1930, 1950, 1954 ve 1958'deki kupalarda üst üste 9 maç kaybetti.

Bu maçlarda Fransa (2), Şili, Arjantin, Brezilya (2), Yugoslavya, İsviçre ve İsveç ile karşılaşan Meksika, 8 gol attı, kalesinde 34 gol gördü. Meksika, 1958 Dünya Kupası'nda Galler ile 1-1 berabere kalarak mağlubiyet serisine son verdi.







Üst üste en çok berabere kalan Belçika

Belçika, Dünya Kupası'nda üst üste en çok berabere kalan takım ünvanına sahip.

"Kırmızı Şeytanlar", 1998 ve 2002'deki kupalarda peş peşe 5 maçtan beraberlikle ayrıldı. Belçika bu süreçte Hollanda, Meksika, Güney Kore, Japonya ve Tunus ile karşılaştı.

Bulgaristan 17 maç kazanamadı

Bulgaristan, Dünya Kupası tarihinde üst üste maç kazanamama rekorunu elinde tutuyor.

Balkan ülkesi, 1962, 1966, 1970, 1974, 1986 ve 1994 Dünya Kupası'nda arka arkaya 17 maç kazanamayarak kötü bir rekora imza attı.

Bulgarlar, galibiyet hasretine 1994 Dünya Kupası'nda Yunanistan'ı 4-0 yenerek son verdi.







Bolivya, Cezayir ve Honduras üst üste 5 maçta gol atamadı

Bolivya, Cezayir ve Honduras, Dünya Kupası'nda peş peşe 5 maçta gol atamayarak kötü bir grafik çizdi.

Bolivya, 1930, 1950 ve 1994'te, Cezayir 1986 ve 2010'da, Honduras ise 1982, 2010 ve 2014'te art arda oynadıkları 5'er maçta rakip fileleri havalandıramadı.

Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi

Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

06.06.2026 19:00:00
İhlas Haber Ajansı
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor. Kongrede yer alan bazı üyeler tarafından "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratı yapıldı.

Aleyhine yapılan bu tezahüratlara Aziz Yıldırım tepki gösterip eliyle "ben buradayım" işareti yaptı. Ardından iki grup destekçileri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede, güvenlik güçleri ve Spor Şube ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Bazı üyeler alandan uzaklaştırılırken kongreye de yaşanan olaylardan dolayı ara verildi.

Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var

Buenos Aires’e ayak basan Mauro Icardi, mahkeme kararıyla 2 aylık hasreti bitiriyor.
 

06.06.2026 16:51:00
Haber Merkezi
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Galatasaray'la sözleşmesi biten Mauro Icardi ve China Suárez dün sabah saatlerinde Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e ulaştı. Havalimanında hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan çiftin ülkeye gelişi, magazin basınının gündemine bomba gibi düştü.






Mahkemenin verdiği son karar doğrultusunda, Mauro Icardi tam 2 aylık ayrılığın ardından yarın kızlarına kavuşacak. Hakim, babanın çocuklarıyla görüşme günlerini ve şartlarını resmen karara bağladı.






Edinilen bilgilere göre; çocuklar tam 3 hafta boyunca babaları Mauro Icardi ile birlikte vakit geçirecek. Ancak mahkeme kararında çocukların geleceği de ön planda tutuldu.






Çocuklar, babalarıyla geçirecekleri bu 3 haftalık süreç boyunca eğitim hayatlarını ve sosyal aktivitelerini hiçbir şekilde aksatmadan sürdürecekler.






Uzun süredir çocuklarından uzak kalan ünlü futbolcunun bugün gerçekleşecek büyük buluşma için oldukça heyecanlı olduğu gelen bilgiler arasında.

FIFA, Fenerbahçe'nin tepesine binecek

Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi’nin Sporting'in golcüsü Luis Suárez ile anlaştığını açıklaması üzerine FIFA Hakimi Gonçalo Almeida'dan açıklama geldi

06.06.2026 16:49:00
Haber Merkezi
FIFA, Fenerbahçe'nin tepesine binecek
FIFA, Fenerbahçe'nin tepesine binecek
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin Sporting'in golcüsü Luis Suárez ile anlaştığını açıklaması üzerine FIFA Hakimi Gonçalo Almeida'dan açıklama geldi.

Safi'nin seçimi kazanıp resmiyet kazanması halinde, Sporting'in usulsüz transfer görüşmesi gerekçesiyle FIFA'ya başvuracağını ve Fenerbahçe'nin çok ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını iddia etti.

Fenerbahçe'deki başkanlık yarışı ve transfer iddiaları uluslararası spor kamuoyunun gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin, Sporting Lizbon forması giyen Luis Suárez ile anlaştığını duyurması üzerine, A BOLA'ya konuşan ünlü Spor Hukuku uzmanı Gonçalo Almeida, sürecin hukuki boyutunu masaya yatırdı.







FIFA'YA İTİRAZDA BULUNABİLİR

Hakan Safi'nin "Sporting ile de görüştük" açıklamalarına rağmen Portekiz cephesinde sular durulmuyor. Spor hukukçusu Almeida, şu an için Portekiz kulübünün yasal bir hamle yapamayacağını belirterek sürece netlik kazandırdı:

- Hakan Safi şu an için sadece bir başkan adayı. Sporting, ancak bu kişi başkanlığı resmi olarak devraldığı andan itibaren FIFA'ya itirazda bulunabilir.







FIFA'NIN 18. MADDESİ VAR

Almeida, transfer süreçlerindeki en kritik hukuki kurala dikkat çekerek FIFA yönetmeliklerini hatırlattı...

Oyuncuların Statüsü ve Transferi Hakkındaki Yönetmeliğin 18. Maddesi, bir oyuncuyla ilgilenen kulübün, futbolcuyla doğrudan görüşmelere başlamadan önce mevcut kulübüyle iletişime geçmesini ve resmi izin almasını zorunlu kılıyor. Resmi süreç başlamadan yapılacak bir hamlenin, usulsüz transfer girişimine girebileceği belirtiliyor.







KOZLAR SPORTING'İN ELİNDE

Luis Suárez'in Portekiz ekibiyle "yerine getirilmesi zorunlu" ve "fesih maddesi içeren" aktif bir sözleşmesi olduğunu vurgulayan Avukat Gonçalo Almeida, kulübün elinin çok güçlü olduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı:







- Luis Suárez takımdan ayrılmak istiyorsa, sözleşmesindeki fesih bedeli ödenmek zorunda. Eğer bu bedel ödenmezse veya kulüpler arasında resmi bir anlaşma/görüşme sağlanamazsa, Sporting bu süreçte tüm kozları elinde tutan taraftır.

İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?

Dünya Kupası öncesi son provada Amerika'da karşılaşacağımız Venezuela bize nasıl sorunlar çıkaracak?
 

06.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
A Milli Futbol Takımımız, 24 yıl aradan sonra boy göstereceği Dünya Kupası grup aşaması öncesindeki son ciddi testinde, Güney Amerika'nın sert ve fizik gücü yüksek ekiplerinden Venezuela ile karşı karşıya geliyor. Kuzey Makedonya karşısında alınan 4-0'lık moralli galibiyetin ardından teknik direktör Vincenzo Montella, turnuva öncesi takımın son taktik ve fiziksel ritmini bu maçla belirleyecek.






Venezuela, geleneksel Güney Amerika futbolunun sert ikili mücadele, agresif hat savunması ve hızlı geçiş hücumları özelliklerini barındıran bir takım.






Paylaştığınız kadro yapısı incelendiğinde, takımın ciddi bir jenerasyon değişimi içinde olduğu ve özellikle MLS ile Avrupa'nın alt/orta sıra takımlarında forma giyen atletik oyunculardan kurulduğu görülüyor.
Takımın hücum hattında yer alan Kevin Kelsy (193 cm) ve Jesús Ramírez (187 cm) gibi isimler, ceza sahası içinde hava toplarında ve stoperlerimizi yıpratmada etkili olacak fizikli santraforlar.






Real Sociedad forması giyen Yangel Herrera ile Toulouse'tan Cristian Cásseres Jr., orta sahada sert ve pres gücü yüksek bir merkez oluşturuyor. Montella'nın pas oyununa karşı bu bölgede yoğun bir baskı uygulayabilirler.






David Martínez (LA FC) ve Wikelman Carmona gibi genç yetenekler, geçiş hücumlarında süratleriyle Ferdi ve Zeki'nin arkasına sarkmaya çalışacaktır.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.