logo
30 EKİM 2026

Reis devre arasında patladı

Thomas Reis'in devre arası fırçası ve birlik çağrısı, Trabzonspor'un Rize deplasmanındaki 4-3'lük muhteşem geri dönüşünü ateşledi

30.10.2026 15:10:00
Haber Merkezi
 
Reis devre arasında patladı
Reis devre arasında patladı
Trabzonspor'un 2-0'den gelip 4-3 kazandığı Karadeniz derbisinin devre arasında, teknik direktör Thomas Reis'in yaptığı konuşma zaferin şifrelerini verdi.






Rize deplasmanında 2-0'dan harika bir geri dönüşe imza atan Trabzonspor'da, Thomas Reis'in soyunma odasında yaptığı konuşmanın detayları paylaşıldı. Bordo-mavili kulübün YouTube Katıl platformuna özel yayımladığı maç hikâyesi görüntülerinde, Alman teknik adamın soyunma odasında oyuncularına attığı fırça ve yaptığı birlik çağrısı dikkat çekti.






REIS SAZI ELİNE ALDI

İlk yarı oynanan silik ve ruhsuz futboldan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Reis, ikili mücadelelerdeki yetersizliğe dikkat çekti:






"Maçı kaybetmekle alakalı herhangi bir sorunum yok. Ama bu davranışımız ve tavrımızdan kaynaklı kaybetmekle ilgili sorunum var. Her ikili mücadeleyi kaybedersek, yeterince sert olmazsak, kötü paslar atarsak gol yememize şaşırmamalıyız. Şimdi bizim için bu yeni bir durum. 2-0 gerideyiz. Ama ikinci yarı bizim için bir fırsat da olabilir. Şu an onların kaybedecek çok şeyi var. Bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok."






Takım olma bilincini sahaya yansıtmanın tam zamanı olduğunu belirtti:

"Sahaya çıkıp 4-0 da kaybedebiliriz. Ama daha iyi bir tavır sergilemeliyiz. Her şey mümkün. Biz oynadığımız maçlarda en az iki gol atabildiğimizi zaten gösterdik. Şimdi de gösterebiliriz. Takım olup olmadığımızı gösterebiliriz."






Konuşmasının final bölümünde futbolcularına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı:

"Her şey iyi giderken kolay aslında. Bugün beraber olma günü. Kaldırın kafanızı! Gerçek yüzümüzü gösterelim. Onlar da görecekler ki kaybetmek zorunda kalacaklar."






Trabzonspor'da forma savaşı izin aldırmıyor

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Onuachu ve Franculino, Gaziantep maçında oynayabilmek için izin günlerinde bile fedakarca çalışıyor

30.10.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'da forma savaşı izin aldırmıyor
Trabzonspor'da forma savaşı izin aldırmıyor
Henüz tam olarak iyileşemeyen Onuachu da, Rizespor maçını ağrılarla tamamlayan Franculino da Trabzonspor'da Thomas Reis'in iki gün izin vermesine rağmen Gaziantep maçında oynayabilmek için çalışma ve tedavilerine ara vermedi.






Franculino'nun Rizespor maçından sonra kendisini yere bırakması, Gaziantep maçında forma giyemeyecek şeklinde yorumlandı... Hatta KuPS maçında sentetik zeminin azizliğine uğrayan Paul Onuachu bile izinli günlerde sahaya indi. Gine Bissaulu genç rakibinin sakatlığında takımını yalnız bırakmamak ve formasını geri almak adına canını dişine taktı.






FRANCULINO FIRTINASI

Ancak Franculino'nun da formasını bırakmaya pek niyeti yok. Bordo-mavili formayla 8 maçta 7 gol, 3 asist ile harika bir başlangıç yapan 22 yaşındaki genç golcü, Rize maçını ağrılar içinde tamamladı. Buna rağmen bağlantı oyunu, ön alan baskısı ve 2 golüyle maça damga vurdu.






Ancak maç sonu kendini yere bıraktı. Thomas Reis dahil pek çok kişi Gaziantep karşısında dinlenmesini bekliyordu. Ancak Franculino fedakarlık örneği gösterdi; izin yapmayı değil, tedavisinin en kısa sürede başlamasını talep etti. 2 günlük izniaani tedavi olarak geçirdi.






Buna rağmen Gaziantep maçında forma giyip giyemeyeceği henüz net değil. Ancak Reis, oynayamayacak olsalar bile hem Onuachu'nun hem de Franculino'nun istekli halinden çok memnun.






Hedef şampiyonlar ligi "6'lıyı tutturduk mu tamamdır"

Okan Buruk, devre arasında iki ayrılık ve yıldızların rotasyona dahil edilmesiyle Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali hedefliyor

30.10.2026 16:10:00
Haber Merkezi
 
Hedef şampiyonlar ligi "6'lıyı tutturduk mu tamamdır"
Hedef şampiyonlar ligi "6'lıyı tutturduk mu tamamdır"
Okan Buruk'a göre Batrakov'un yanına yeni transferler Leao ve Deniz Gül'ü geliştirip rotasyonun içine de Gabriel Sara, İlkay, Leroy Sané ve Nhaga'yı eklediklerinde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final hayal değil.






Galatasaray bu sezon transfere yaklaşık 80 milyon Euro gömdü... 5 tane azı dişi gibi transfer yaptı. Ancak bu 5 transferden sadece 25 milyon Euro verilen Batrakov kendini kabul ettirdi, taraftara kendini sevdirdi, "Bu çocuktan olur" dedirtti.






OKAN BURUK'UN OCAK PLANI

39 milyon Euro'luk Rafael Leao henüz kendini bulamadı. Deniz Gül zaten kulübe için gelmişti, biraz biraz fayda sağlamaya başladı. Ancak Bitshiabu ve Ugochukwu'da hayat yok. Bu yüzden Okan Buruk, sol stoper ve 8 numaraya takviye olsun diye gelen ikiliyle Ocak'ta vedalaşmak istiyor. Ama Leao ve Deniz Gül'ü sistemin içine dahil etmek de istiyor. Buruk, ayrıca bu sezon çok da öne çıkmayan Gabriel Sara, İlkay Gündoğan, Leroy Sané ve Nhaga'yı da rotasyonun içine daha aktif dahil etmenin planlarını yapıyor.






ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇEYREK FİNAL PLANI

Galatasaray teknik direktörüne göre yolları daha uzun; Leao ve Deniz ile beraber Sara, İlkay, Sané ve Nhaga'yı da efektif şekilde rotasyon içinde değerlendirebilirse Şampiyonlar Ligi için çeyrek final hayal olarak kalmaz. Okan Buruk da yıldızlarından maksimum verim alıp sabit bir 11 ezberinden çıkarak maça ve rakibe göre "rol odaklı" rotasyona geçmenin planları üzerinde çalışıyor.






GALATASARAY BÖYLE UÇACAK

Buruk'a göre Ocak ayında Bitshiabu ve Ugochukwu ile yollar ayrılıp savunmanın soluna ve merkeze nokta atışı iki profil eklendiğinde; İlkay'ın aklı, Sara'nın dinamizmi, Leao ve Sané'nin bire bir becerisi ve Deniz Gül'ün enerjisi birleşerek Galatasaray'ın işini kolaylaştıracak.













Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha

Fenerbahçe bir yandan yeni teknik direktörünü arıyor, ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın derdi başka. Çünkü Maltepe'yi kabul etmezse EURO 2032'nin dışında kalma riskiyle burun buruna olduklarını biliyor.
 

30.10.2026 14:23:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha
Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha
Herkes Başkan Aziz Yıldırım'ın önceliğinin yeni teknik direktör seçimi olduğunu düşünüyor... Ancak Başkan Yıldırım son dönemde bambaşka bir yerde. Sözünü verdiği Saracoğlu'nun Kadıköy'de yenilenmesinin önündeki engeller çok büyük.






Yurt içindeki engeller, Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde hızlandırılacak; ancak en iyi durumda bile bu yönetimin görev süresi (mayıs ayı) inşaatın başlamasını göremeyecek. Kasım'da kazma vurulacağı iddia ediliyordu, teknik ve idari nedenlerden dolayı imkansız olduğu hemen hemen netleşti.






Bir de konunun UEFA ayağı var. UEFA'nın, Saracoğlu'nun olduğu yerde genişletilemeyeceğini ve pek çok yönden eksikliği olduğu için EURO 2032'deki statlar arasında yer alamayacağını* TFF'ye ilettiği belirtiliyor.






FENERBAHÇE STADI MESELESİ

TFF, EURO 2032 finalini İstanbul'da oynatmak istiyor. Eğer kabul görürse, Fenerbahçe için Maltepe'de yapılacak statta finalin oynanmasını arzuluyor. Bu stat Fenerbahçe'ye hem bedavaya gelecek... Dahası da final sayesinde sarı-lacivertliler ciddi bir gelir kapısı elde edecek. Ancak camia içinde Saracoğlu'nun olduğu yerde kalmasını isteyen bir çoğunluk var.






Başkan Yıldırım'ın kongre üyeleri arasında yaptırdığı bir ankete göre çoğunluk, stadın olduğu yerde kalmasını istiyor. Ancak TFF ve Maltepe'yi teklif eden "yukarısı" da bastırıyor. Çünkü EURO 2032'nin hangi statlarda oynanacağına karar verilmesi için zaman daralıyor. Eğer Maltepe olmazsa Fenerbahçe, EURO 2032'nin dışında kalacak ve çok ciddi bir maddi kayıp yaşayacak.






SARACOĞLU'NU BÜYÜTMENİN ZORLUKLARI

* UEFA Kategori 4 kriterlerine göre:

60 bin kişi ve üstü kapasiteli modern bir stadyum için 100 ile 150 bin metrekare arsa ve 1.500 araçlık VIP otopark şartı aranıyor.

Saracoğlu; 55 bin metrekarelik dar parseli, caddelere ve demiryoluna sıfır konumu nedeniyle gerekli güvenlik çevreleri ve otopark alanlarını oluşturmaya imkan tanımıyor.

Ayrıca statik sınırları, tribün eğimi sorunları ve meskun mahal kısıtlamaları yüzünden UEFA'ya göre kapasitesi 50 binin üzerine çıkarılmamalı.

İşte yeni gol stoper! Çözüm Şampiyonlar Ligi'nden

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'nın 4-5 maç ceza alma ihtimali üzerine Okan Buruk, sol stoper için Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi Ismail Jakobs'la devam etme kararı aldı.
 

30.10.2026 14:17:00
Haber Merkezi
 
İşte yeni gol stoper! Çözüm Şampiyonlar Ligi'nden
İşte yeni gol stoper! Çözüm Şampiyonlar Ligi'nden
Abdülkerim Bardakcı, Fenerbahçe derbisinden sonra Archie Brown'la yaşadığı kavga yüzünden başını derde soktu... 44. maddeden PFDK'ya sevk edilen Galatasaray kaptanının 4-5 maç ceza alması gündemde. Okan Buruk, özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında yedek bıraktığı kaptanının yerine bu süreçte kimi oynatacağı konusunda çare arıyor.






ABDÜLKERİM'İN YERİNE KİM OYNAYACAK?

İsmail Jakobs: %50
Wilfried Singo: %30
Mario Lemina: %10
Arda Ünyay: %5
Bitshiabu: %4
Kaan Ayhan: %1






JAKOBS BÜYÜK İHTİMAL

Okan Buruk, zaten Şampiyonlar Ligi'nde Jakobs'u sol stoper oynatıyor. Bu yüzden Konyaspor maçından başlayarak Abdülkerim'in olmayacağı periyotta ve aradaki Stuttgart ile Aston Villa maçlarında da Senegalli sol bekine şans verebilir.






GÖZLER SINGO'DA

Aslında bu dönem, aldığı paranın hakkını vermesi gereken Singo için de kritik. 30 milyon euro'luk Singo stoper olarak alındı ancak sağ bek oynatıldı. İşin kötüsü ise Singo ile Davinson beraber oynadığında, sol bekten stopere geçen Davinson'un çok aksaması.






LEMINA SARA'NIN YERİNE

Lemina adaylar arasında... İddialı da bir aday. Ancak Gabriel Sara bu sezon kötü olduğu için Lemina orta sahaya daha çok lazım.






ARDA ÜNYAY'A FIRSAT DOĞABİLİR

Arda Ünyay ise diğer iki aday Bitshiabu ve Kaan Ayhan'a göre çok daha önde. Özellikle sol stoper diye alınan ve Abdülkerim'i kesmesi hayal edilen Bitshiabu'ya forma gelebileceğini kimse beklemiyo

Montella Fenerbahçelileri çileden çıkardı

İsmail Kartal sonrası adı Fenerbahçe ile anılan Vincenzo Montella’ya sarı-lacivertli camiadan büyük tepki yükseldi

29.10.2026 12:10:00
Haber Merkezi
 
Montella Fenerbahçelileri çileden çıkardı
Montella Fenerbahçelileri çileden çıkardı
İsmail Kartal'ın yerine Vincenzo Montella'nın adaylar arasına girmesi, Türk millî takımındaki performansı yüzünden Fenerbahçe camiasını ayağa kaldırdı. Tepkiler çok büyük.






İsmail Kartal, AS Roma maçından sonra bırakmıştı... Hatta evine gidip kapıyı bile kilitlemişti. Ancak Aziz Yıldırım; Cihan Kamer ve Oğuz Çetin'i gönderip onu ikna etti. Ancak Galatasaray derbisi tüm hayallerin bittiği nokta oldu. Yıldırım arkasından çekildi, Kartal'ı istifaya zorladı. Fenerbahçe'de 4. İsmail Kartal dönemi de sona erdi.






MONTELLA İSMİ TARTIŞMA BAŞLATTI

Yeni teknik direktör arayışlarında ilk aday olarak Montella'nın ismi geçiyor... Ancak camiada İtalyan teknik adama çok büyük bir tepki var.






Her ne kadar millî takımı 24 yıl sonra Dünya Kupası'na götürmüş olsa da sonrasında turnuvada yaşananlar ve Uluslar Ligi'nde alınan sonuçlar sonrasında Montella'nın Fenerbahçe camiasının gözünde değeri sıfırın altına düştü. Gelen bilgilere göre camianın önde gelenleri, "Montella olmaz" diyerek Başkan Aziz Yıldırım'ı mesaj yağmuruna tutuyor.






FENERBAHÇE İÇİN ARTI YÖNÜ

Şu an için Montella, sadece Süper Lig'i tanıyan ve Türk futbolcusunun mentalitesini bilen bir teknik adam olarak Fenerbahçe yönetim kurulunda konuşuluyor. Gelen bilgiler ise Montella'nın sadece adaylardan birisi olduğu, ancak kesinlikle ilk sırada yer almadığı yönünde. Eğer görüşülen diğer adaylardan sonuç alınamazsa bir ihtimal Montella'nın göreve gelmesi söz konusu olabilir.






Okan Buruk kendi bombasını üretti

Maç başına 3.9 büyük şans ve 2.1 gol ortalaması yakalayan Galatasaray, geride kalan 9 haftada 19 gol attı. Okan Buruk adeta kendi nükleer silahını üretti

29.10.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk kendi bombasını üretti
Okan Buruk kendi bombasını üretti
Fenerbahçe derbisi sonrasında Galatasaray'da 5. şampiyonluk şarkıları erken söylenmeye başlandı. Her ne kadar Beşiktaş sağlam gelse de, Trabzonspor göz korkutsa ve sarı-lacivertlilerin düşüş ihtimalinin önemli görüldüğü yarışta Okan Buruk'un takımını zirveye çıkaran, "baskın hücum zenginliği ve ezici oyun üstünlüğü" oldu.






GALATASARAY EZİP GEÇİYOR

Maç başına 7.7'si isabetli, 22.4 şut atılması sarı-kırmızılıların hücumda ne kadar üretken ve sürekliliğinin olduğunun kanıtı. Maç başına neredeyse 8 isabetli şut bulmak, rakip kalecileri ve savunmaları abluka altında tuttuklarını gösteriyor.






OKAN BURUK'UN TAKIMI GOL MAKİNESİ

Okan Buruk'un takımı maç başına 3.9 büyük şans ve 2.1 gol ortalaması yakalayarak pozisyon üretmekle kalmayıp bunu skora çevirmeyi de başarıyor. 9 maçta atılan 19 gol bunun en net kanıtı.






Ligin ilk 9 haftasında %60.4 topla oynayan ve rakibe top göstermeyen, pas kalitesi yüksek (%86.5 genel, rakip yarı sahada %80.8 isabet) bir oyun var Okan Buruk'un takımında.






Maç başına 7.8 korner atmak, Galatasaray'ın ceza sahası önünde ne kadar baskı kurduğunu ve duran toplardan fazlasıyla ekmek yediğini gösteriyor.






8 sol ayak, 6 sağ ayak ve 3 kafa golü ile hücum çeşitliliğinin de fazla olması, rakiplerin Galatasaray hücumlarını durdurmasını imkansız hale getirdiğinin en büyük göstergesi.






Galatasaray'ın yedekleri Fenerbahçe'yi yenebilir miydi?

Okan Buruk, yıldızlarla dolu yedek kadrosuyla bile Fenerbahçe'yi rahatça yenebileceklerini iddia etti

29.10.2026 11:50:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın yedekleri Fenerbahçe'yi yenebilir miydi?
Galatasaray'ın yedekleri Fenerbahçe'yi yenebilir miydi?
Derbi değerlendirmesini yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk; as takımla değil, Gabriel Sara, Leroy Sané ve Rafael Leão'lu yedeklerin bile Fenerbahçe'yi zorlanmadan yeneceğini savundu.






Galatasaray, derbide Singo, Leão, Gabriel Sara ve Sané gibi yıldızlarını kenarda oturtmasına rağmen Fenerbahçe derbisinde çok rahat bir galibiyet aldı. Okan Buruk'un yeni hedefi, 4 dünya yıldızını da ilerleyen süreçte takıma adapte ederek 5. şampiyonluğu kazanmak ve Şampiyonlar Ligi yarışında avantaj elde etmek.






ASLAN'IN AS 11'İ

Galatasaray derbiye şu 11'le çıktı:






Uğurcan
Sallai, Sánchez, Abdülkerim, Jakobs
Torreira, Lemina
Yunus Akgün, Batrakov, Barış Alper
Osimhen






GALATASARAY'IN YEDEK 11'İ

Buruk'a göre, ilk 11'de oynamayan oyuncularından kurulu bir yedek kadro ile çıksalar bile bu maçı kazanırlardı:

Jankat
Kaan Ayhan, Singo, Bitshiabu, Eren
G.Sara, Nhaga, İlkay
Leão, Sané
Deniz Gül






Buruk'a göre Fenerbahçe'nin defans hattı Leão, Sané ve Deniz'i durduramadı.

Galatasaray aradığı 8 numarayı buldu!

Galatasaray'da Okan Buruk için 5. şampiyonlukla beraber Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali görmek bu sezonun iki önemli hedefi... Ocak ayında Ugochukwu'nun yerine yapılacak Gjivai Zechiël transferi ise hayalleri süslüyor.
 

29.10.2026 11:48:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray aradığı 8 numarayı buldu!
Galatasaray aradığı 8 numarayı buldu!
Fenerbahçe derbisinde alınan "rahat" galibiyetin ardından Galatasaray tüm enerjisini Şampiyonlar Ligi'ne verme kararı aldı. Okan Buruk ve yönetim, üst üste 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rüyası görebilmek için Ocak ayı transferinde gaza basma kararı aldı.






BATRAKOV GİBİ TRANSFER

Sezon başında alınan iki genç oyuncu Ugochukwu ve Bitshiabu'nun Ocak ayında eski takımlarına tazminat ödeyerek de olsa gönderilmesi fikri kabul edildi. Bu iki oyuncunun yerine ise Batrakov gibi "büyük takım görmüş" değil, "büyük takıma gitme" hayali olan oyuncuların alınması fikri ön plana çıktı.






OKAN BURUK KRİTERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Hem Ugochukwu'nun hem de Bitshiabu'nun zaten büyük takım görmüş oldukları için daha fazla kendilerini zorlamamaları Okan Buruk'u hayal kırıklığına uğrattı. Bu yüzden Batrakov gibi rüyasında PSG ya da Barcelona gören ancak o takıma gitmeden önce Galatasaray'ı basamak yapacak oyuncuları scout ekibi listesinden çekip incelemeye başladı.






GJIVAI ZECHIEL HAYALİ

Geçen sezon kiralık oynadığı Utrecht'ten Feyenoord'a dönen Gjivai Zechiël, şu anda Okan Buruk'un 8 numara için hayallerini kurduğu isim. Sol stoper için henüz bir isim belirlenmedi.

Onuachu ortaya çıktı!

Finlandiya'da sentetik zeminin azizliğine uğrayan Paul Onuachu, Franculino'nun sakatlığı yüzünden forma giyme ihtimalinin düşük olduğu Gaziantep deplasmanında Trabzonspor'un kurtarıcısı olacak

29.10.2026 11:41:00
Haber Merkezi
 
Onuachu ortaya çıktı!
Onuachu ortaya çıktı!
Finlandiya'da sentetik zeminin azizliğine uğrayan Paul Onuachu, Franculino'nun sakatlığı yüzünden forma giyme ihtimalinin düşük olduğu Gaziantep deplasmanında Trabzonspor'un kurtarıcısı olacak.

Franculino'nun gaza basması ve Thomas Reis'le beraber çıktığı 6 maçte 9 gole direkt etki etmesi, "Kral" Paul Onuachu'nun eteklerini tutuşturdu... KuPS maçında sentetik zeminin azizliğine uğradığı için bir süredir sahalardan uzak kalan Trabzonspor'un Nijeryalı devi, Gaziantep maçında forma giymek istiyor.







ONUACHU ÇALIŞIYOR

Rizespor maçının sonunda kendini yere bırakan ve hafif bir sakatlığı bulunan Franculino'nun Gaziantep maçında forma giymesi beklenmiyor. Umut Nayır'ın da ufak bir sakatlığının olduğu haftada, Salah'ın santrfor oynatılması ihtimali ortaya çıkmıştı.







Ancak Onuachu'nun kendisine gelmesi ve takım izinli olmasına rağmen tek başına çalışmalara başlaması Reis'in yüzünü güldürdü. Alman teknik adam, sağlık ekibinin vereceği rapora göre Gaziantep maçına Onuachu ile başlayabilir.






Maç başına 1.3 hava topu kazanan ve toplam mücadelelerdeki etkinliği, özellikle kapanan Anadolu takımlarına karşı ceza sahası içi duvarını örmek için en büyük koz. Bu yüzden Reis oynamasını bekliyor.






Ayrıca bu sezon her ne kadar sınırlı dakikalarda süre alsa da 2.22 xG (Gol Beklentisi) üretmesi, pozisyona girme konusunda ne kadar ölümcül olduğunu gösteriyor.






Dakika başına düşen gol sıklığı (223 dk.) ve yüzde 20'lik pozisyonu gole çevirme oranı, formunu yakaladığında ne kadar skorer bir ruha büründüğünün kanıtı.

Kerem'i döven Marcao yeniden gündemde

Fenerbahçe'nin Galatasaray geçmişli yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun Marcao'dan yediği kafa ve yumruklar, derbi sonrasında sarı-kırmızılı taraftarların yeniden gündemine geldi.
 

29.10.2026 11:31:00
Haber Merkezi
 
Kerem'i döven Marcao yeniden gündemde
Kerem'i döven Marcao yeniden gündemde
Derbinin bitimiyle birlikte Sallai'nin üzerine giden ve ortamı geren hareketlerin mimarı olan Fenerbahçe'nin Milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekti.






Sarı-kırmızılı formayı giyerken Harry Potter ile özdeşleşen büyücü şapkası derbi sonrasında RAMS Park'ın (veya Ali Sami Yen'in) çimlerine konuldu; kulüp de bu görüntüyü sosyal medyadan paylaştı. Taraftarlar ise 16 Ağustos 2021'de Giresunspor maçında Marcao'nun eski takım arkadaşı Kerem'i yumrukladığı pozisyonu yeniden gündeme getirdiler.






MARCAO SINIRI AŞTI

O gün Marcao sahada Kerem'i iki kez uyardı. Kerem de kendisine "sus" işareti yaptı. Bu harekete sinirlenen Brezilyalı stoper kendi yarı sahasından koşarak takım arkadaşına önce kafa attı, ardından da yumrukladı.






KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ!

Galatasaray para cezası, PFDK ise 8 maç ceza verdi. Marcao'nun o dönemde Kerem'den özür dilerken yaptığı açıklamada kullandığı, "Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda o anki öfkeme yenik düştüm" sözleri taraftarlar arasında hiç unutulmadı. Hatta o dönemde Marcao'nun özür dilemek istemediği ancak yöneticilerin ve Fatih Terim'in zorlamasıyla açıklamayı yayınlamak zorunda kaldığı iddia edildi.






Hatta Kerem'in daha sonra 2022'de Patrick van Aanholt'tan ve diğer takım arkadaşlarından da dayak yediği iddia edildi ancak bu dedikodu hiç doğrulanmadı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.