logo
30 EKİM 2026

Torreira'da para konusu

Galatasaray'da Lucas Torreira'nın zam beklentisi sebebiyle ayrılmak istediği söyleniyor. Ancak Uruguaylı futbolcunun adının anıldığı Venezia ve Fiorentina zaten ona istediği parayı verecek koşullarda değil...

24.08.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Torreira'da para konusu
Torreira'da para konusu
Galatasaray'da maaşına zam bekleyen Lucas Torreira'nın ayrılmak istediği konuşuluyor. Uruguaylı futbolcunun talipleri ise Venezia ve Fiorentina... İki İtalyan ekibi de zaten tecrübeli orta sahanın maaşını karşılayabilecek koşullara sahip değil... Yani bir ayrılık yaşanırsa 30 yaşındaki futbolcu belki de daha az kazanacak!






VERGİLER SEBEBİYLE

capology.com sitesinin verilerine göre; Lucas Torreira, Galatasaray'dan senelik 5 milyon euro net alıyor. Vergiler sebebiyle aynı parayı Serie A'da kazanması için İtalyan ekiplerinin çok daha fazlasını ödemesi gerekiyor. Uruguaylı yıldız 6-7 milyon net talep ederse, buradaki seviye daha da "acayip" yerlere geliyor.






OKAN BURUK İSTEMİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Lucas Torreira'nın takımda tutulmasını istiyor. Sarı-Kırmızılı yönetim daha önce Venezia ve Fiorentina'nın yaptığı düşük teklifleri geri çevirdi. 1.66 boyundaki futbolcunun Sarı-Kırmızılılar'la 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör kararı verildi

Fenerbahçe yönetimi ne elindeki kadroya, ne hangi oyunu oynatabileceklerine, ne de sisteme bakıyor... 

30.10.2026 17:03:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de yeni teknik direktör kararı verildi
Fenerbahçe'de yeni teknik direktör kararı verildi
Fenerbahçe yönetimi ne elindeki kadroya, ne hangi oyunu oynatabileceklerine, ne de sisteme bakıyor... Gelecek teknik direktörde aranan ilk özellik isminin olması.

Fenerbahçe'nin yeni bir teknik direktörü olacak... Ortaya atılan isimlere ve camiadan sızan bilgilere bakılacak olursa aranan "sistem" değil "isim." Çünkü isimler arasında Nagelsmann da var, Conte de var, Abdullah Avcı da var, Montella da var. Yani adaylara bakınca dört benzemez gündemde...







İŞTE TEKNİK DİREKTÖRLER VE ÖZELLİKLERİ

Nagelsmann; pozisyon esnekliği ve yüksek yoğunluklu gegenpressing'e dayalı, hiper-modern bir futbol mühendisi.

Conte ise sert disiplin, kusursuz alan savunması ve üçlü hatlarla rakibi boğan, sonuç odaklı dikey geçiş futbolu dayatıyor.







Abdullah Avcı, topa sahip olmayı ve sabırlı pas trafiğini önceleyen, alan kontrolü odaklı bir taktiksel satranç mantığı benimsiyor.

Montella ise kısa pasa ve oyuncu yaratıcılığına dayanan, dinamik hücum varyasyonlu estetik bir Akdeniz ekolü sergiler.







FENERBAHÇE OCAK'TA DEĞİŞİM GEÇİRECEK

İşin aslı, Fenerbahçe'nin görüştüğü ya da görüştüğü iddia edilen hocalara bakıldığında hangisi gelirse gelsin ocak ayında ciddi bir değişim olacak.

Çünkü Nagelsmann, statik kalacağı için Lukaku'yu; modern stoperlerden beklenen geriden oyun kurma becerisi eksik olduğu için Škriniar'ı istemez.







Conte, çizgi disiplinine uymayıp savunmaya yardım etmediği için Greenwood'u; fiziksel dayanıklılık ve adam kovalama temposunu kaldıramayacağı için Asensio'yu siler.

Abdullah Avcı, sistem dışı kararları yüzünden Greenwood'u; pozisyon disiplininden sapıp oyunun kontrolünü tehlikeye atabileceği için Kanté'ye mesafeli yaklaşır.







Montella ise teknik kombinasyonlara dayalı oyununu yavaşlatacağı için Lukaku'yu; pasör stoper özelliklerinden yoksun Škriniar'ın yerine başka bir oyuncu ister.

‘Greenwood ve Lukaku ile şampiyon olunmaz’

Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından Stefano Pioli, yönetim için hazırladığı raporda Aziz Yıldırım'ın 5 transferinden 4'üyle şampiyon olunamayacağını iletti

30.10.2026 16:58:00
Haber Merkezi
 
‘Greenwood ve Lukaku ile şampiyon olunmaz’
‘Greenwood ve Lukaku ile şampiyon olunmaz’
Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından Stefano Pioli, yönetim için hazırladığı raporda Aziz Yıldırım'ın 5 transferinden 4'üyle şampiyon olunamayacağını iletti.


Fenerbahçe yönetimi sözlük anlamının tam da karşılığı olacak şekilde dört koldan teknik adam arıyor... Genç yöneticiler yabancı ve dünya çapında bir teknik direktör istiyor. Mahmut Uslu, Aykut Kocaman için bastırıyor. Cihan Kamer ve Oğuz Çetin ise hem yabancı hem de yerli teknik adamlar üzerinde duruyor. Menajerlerin önerdiği teknik adamları da yöneticiler değerlendiriyor.







LIVERPOOL MAÇINDAN SONRA GELMEK İSTİYORLAR

Şimdiye kadar birkaç teknik adam üzerinde mutabakata varıldı... Şu an için en büyük sıkıntı Liverpool. Özellikle üst düzey yabancı teknik adamlar düğmeleri yanlış iliklememek adına olası bir Liverpool hezimeti ile Fenerbahçe kariyerlerine başlamayı reddediyorlar. Pek çoğunun cevabı "Olur ama Liverpool maçından sonra milli arada başlarım" şeklinde.







"FENERBAHÇE BUNLARLA ŞAMPİYON OLAMAZ"

Fenerbahçe'nin maç kasetlerini gönderip ön rapor istediği teknik adamlar arasında yer alan İtalyan Stefano Pioli ise Başkan Aziz Yıldırım'ı şok etmiş durumda. İddialara göre İtalyan teknik adam hazırladığı raporda Aziz Yıldırım'ın "nokta atışı" dediği 5 transferden 4'üyle şampiyon olamayacaklarını iletti:







* Mason Greenwood geriye koşu yapmaz, disiplin göstermez. Bu tarz bir oyuncuyla şampiyonluk kazanamam.






* Lukaku gibi 33 yaşına gelmiş, sadece ceza sahasında bekleyen bir santrforla modern futbol oynayamam. Bu tempoda, bu maliyetle şampiyonluk hayal.






* Nathan Aké gibi Süper Lig'in sert ve kesintisiz temposunda sürekli sakatlanan bir stoperle savunma hattını asla güvenceye alamam.






* Vedat Muriqi, beni sadece hava topu indirmeye mahkum eder, oyunun hızını düşürür. Bu tarz bir pivot santrforla uzun maraton bitmez.

Trabzonspor'da forma savaşı izin aldırmıyor

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Onuachu ve Franculino, Gaziantep maçında oynayabilmek için izin günlerinde bile fedakarca çalışıyor

30.10.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'da forma savaşı izin aldırmıyor
Trabzonspor'da forma savaşı izin aldırmıyor
Henüz tam olarak iyileşemeyen Onuachu da, Rizespor maçını ağrılarla tamamlayan Franculino da Trabzonspor'da Thomas Reis'in iki gün izin vermesine rağmen Gaziantep maçında oynayabilmek için çalışma ve tedavilerine ara vermedi.






Franculino'nun Rizespor maçından sonra kendisini yere bırakması, Gaziantep maçında forma giyemeyecek şeklinde yorumlandı... Hatta KuPS maçında sentetik zeminin azizliğine uğrayan Paul Onuachu bile izinli günlerde sahaya indi. Gine Bissaulu genç rakibinin sakatlığında takımını yalnız bırakmamak ve formasını geri almak adına canını dişine taktı.






FRANCULINO FIRTINASI

Ancak Franculino'nun da formasını bırakmaya pek niyeti yok. Bordo-mavili formayla 8 maçta 7 gol, 3 asist ile harika bir başlangıç yapan 22 yaşındaki genç golcü, Rize maçını ağrılar içinde tamamladı. Buna rağmen bağlantı oyunu, ön alan baskısı ve 2 golüyle maça damga vurdu.






Ancak maç sonu kendini yere bıraktı. Thomas Reis dahil pek çok kişi Gaziantep karşısında dinlenmesini bekliyordu. Ancak Franculino fedakarlık örneği gösterdi; izin yapmayı değil, tedavisinin en kısa sürede başlamasını talep etti. 2 günlük izniaani tedavi olarak geçirdi.






Buna rağmen Gaziantep maçında forma giyip giyemeyeceği henüz net değil. Ancak Reis, oynayamayacak olsalar bile hem Onuachu'nun hem de Franculino'nun istekli halinden çok memnun.






Dirk Kuyt'la sezon tamamlanabilir

Fenerbahçe yönetimi bir yandan yeni teknik direktör arıyor, bir yandan da takımı geçici olarak teslim ettikleri Dirk Kuyt'a "Liverpool'u yen, sezonu tamamlayalım" diye mesaj gönderiyor

30.10.2026 15:40:00
Haber Merkezi
 
Dirk Kuyt'la sezon tamamlanabilir
Dirk Kuyt'la sezon tamamlanabilir
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım yönetimi eğer Aykut Kocaman'la çalışsaydı, yardımcı olarak Dirk Kuyt dışında Selçuk Şahin ve Volkan Demirel gibi isimleri kadroya dâhil edecekti. Ancak Kocaman olmayınca, Demirel ve Şahin, İsmail Kartal'ın altında çalışmayı kabul etmedi. Hatta iddiaya göre Kocaman, Kuyt'ı istemiyordu.






Gelinen süreçte İsmail Kartal'ın ayrılmasıyla Dirk Kuyt geçici teknik adam olarak Göztepe ve büyük ihtimalle Liverpool maçlarında Fenerbahçe'nin başında olacak. Volkan Demirel ise "İstiyorum" demesine rağmen şansının olmadığını biliyor.






DIRK KUYT'A VERİLEN SÖZ

Aziz Yıldırım yönetiminin Kuyt'a, "Kartal'ın Kocaman'ın altında çıktığı gibi sen de Kartal'ın altından çıkıp birinci adam olacaksın" sözünü verdiği biliniyor. Ancak Kuyt, yeni nesil teknik direktörler için "olgunluk" döneminde olması gerekirken hâlâ ikinci adamlığı kabul eden bir antrenör konumunda.






TEKNİK ADAMLIK KARİYERİ SIKINTILI

2024'te Beerschot'u Belçika Challenger Pro League'de şampiyon yapıp üst lige taşıdığında yerel basın, kendisinin "pes etmeyen hırslı yapısını" soyunma odasına çok iyi yansıttığını yazmıştı. Ancak takım 1. ligde küme düşme hattına demirleyip işler sarpa sardığında Kuyt, antrenman sahalarının yetersizliğini ve kulüpteki organizasyon bozukluğunu dert yanmıştı. Belçika medyası da bu durumu, "Kuyt başarısızlığa kılıf arıyor" diye eleştirmişti.






LIVERPOOL'U YEN TAKIMDA KAL

Kuyt için ilginç bir iddia var... Göztepe maçı kazanılır ve Kuyt yönetimindeki takım Liverpool karşısında beklentilerin üzerine çıkıp bir de galibiyet alırsa, sezonun kendisiyle tamamlanma ihtimali var. Ancak bu, Kuyt'ın performansını artırmak için bir nevi manevra da olabilir.






Reis devre arasında patladı

Thomas Reis'in devre arası fırçası ve birlik çağrısı, Trabzonspor'un Rize deplasmanındaki 4-3'lük muhteşem geri dönüşünü ateşledi

30.10.2026 15:10:00
Haber Merkezi
 
Reis devre arasında patladı
Reis devre arasında patladı
Trabzonspor'un 2-0'den gelip 4-3 kazandığı Karadeniz derbisinin devre arasında, teknik direktör Thomas Reis'in yaptığı konuşma zaferin şifrelerini verdi.






Rize deplasmanında 2-0'dan harika bir geri dönüşe imza atan Trabzonspor'da, Thomas Reis'in soyunma odasında yaptığı konuşmanın detayları paylaşıldı. Bordo-mavili kulübün YouTube Katıl platformuna özel yayımladığı maç hikâyesi görüntülerinde, Alman teknik adamın soyunma odasında oyuncularına attığı fırça ve yaptığı birlik çağrısı dikkat çekti.






REIS SAZI ELİNE ALDI

İlk yarı oynanan silik ve ruhsuz futboldan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Reis, ikili mücadelelerdeki yetersizliğe dikkat çekti:






"Maçı kaybetmekle alakalı herhangi bir sorunum yok. Ama bu davranışımız ve tavrımızdan kaynaklı kaybetmekle ilgili sorunum var. Her ikili mücadeleyi kaybedersek, yeterince sert olmazsak, kötü paslar atarsak gol yememize şaşırmamalıyız. Şimdi bizim için bu yeni bir durum. 2-0 gerideyiz. Ama ikinci yarı bizim için bir fırsat da olabilir. Şu an onların kaybedecek çok şeyi var. Bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok."






Takım olma bilincini sahaya yansıtmanın tam zamanı olduğunu belirtti:

"Sahaya çıkıp 4-0 da kaybedebiliriz. Ama daha iyi bir tavır sergilemeliyiz. Her şey mümkün. Biz oynadığımız maçlarda en az iki gol atabildiğimizi zaten gösterdik. Şimdi de gösterebiliriz. Takım olup olmadığımızı gösterebiliriz."






Konuşmasının final bölümünde futbolcularına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı:

"Her şey iyi giderken kolay aslında. Bugün beraber olma günü. Kaldırın kafanızı! Gerçek yüzümüzü gösterelim. Onlar da görecekler ki kaybetmek zorunda kalacaklar."






Ronald Koeman'dan Fenerbahçe'ye evet

Teknik direktör konusundaki hareketliliğin devam ettiği Fenerbahçe'de, aralarında Thomas Frank, Thiago Motta ve Ronald Koeman'ın bulunduğu isimler, teklifi tek bir şartla kabul etmeye hazır olduklarını iletti

30.10.2026 15:03:00
Haber Merkezi
 
Ronald Koeman'dan Fenerbahçe'ye evet
Ronald Koeman'dan Fenerbahçe'ye evet
Fenerbahçe'de yeni seçilecek teknik direktör yönetimde de taşları yerinden oynatacak. Sezon başında Barış Göktürk'ün başını çektiği yönetimin genç kanadı Aykut Kocaman'a karşı çıkıyordu. Dünya çapında bir teknik adamla anlaşılmasını istiyorlardı. Aynı dönemde birden fazla üst düzey teknik adamla görüştüler, sonuç alamadılar. Başkan Aziz Yıldırım da bir hışımla İsmail Kartal'ı göreve getirdi.






İSMAİL KARTAL'IN YERİNE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kartal'ın AS Roma maçında istifa ettiği günden beri Fenerbahçe'de bir teknik adam hareketliliği var. Bu hareketlilik Aston Villa maçından sonra arttı, Slavia beraberliği sonrasında zirve yaptı, Galatasaray derbisinden sonra resmiyet kazandı.






AZİZ YILDIRIM'IN TERCİHİ

Göktürk'ün başını çektiği genç kanat, dünya çapında yabancı teknik adam konusunda ısrarcı. Mahmut Uslu gibi sessiz güç ise Aykut Kocaman olmazsa da Abdullah Avcı gibi Türk futbolunu bilen bir teknik adam istiyor. Aziz Yıldırım ise önüne üzerinde anlaşılmış bir teknik adamla gelinmesini istiyor.






FENERBAHÇE'YE GELMEK İÇİN BEKLİYORLAR

Büyük bir sürpriz olmazsa önce Göztepe sonra da Liverpool maçlarına Dirk Kuyt ile çıkılacak. Sonrasında milli arada yeni bir teknik adam göreve gelecek. Zaten şu anda görüşülen yabancı teknik adamların hemen hiçbirisi, Aston Villa'dan 6 gol yemiş bir takımın hocası olarak Liverpool karşısına çıkmak istemiyor.






Aralarında Thomas Frank, Thiago Motta ve Ronald Koeman gibi görüşülen birkaç teknik adam ön teklifi kabul etti. Ancak Liverpool maçından sonra, ancak milli arada takımı alabileceklerini ilettiler.

Sergen Yalçın, Italiano'yu sorguya çekti

Türk Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, selefi olan Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano'ya iki santrforu Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu'nu neden dışladığını sordu.
 

30.10.2026 14:25:00
Haber Merkezi
 
Sergen Yalçın, Italiano'yu sorguya çekti
Sergen Yalçın, Italiano'yu sorguya çekti
Türk Milli Takımı'nın başına geçen Sergen Yalçın santrfor arıyor. Yorumculuk yaptığı dönemde milli takımda santrfor eksikliği olduğuna dair yorumlara ve "Santrforu nereden bulacaksınız?" sorusuna "Instagram'dan bulacağım! Ne biçim bir soru bu ya? Bir sürü santrfor var. Niye yok, kim 'yok' diyor! Herkese kapımız açık." cevabını vermişti.






MİLLİ GOLCÜLER FORMA BULAMIYOR

Ancak şu anda elinde La Liga'da Getafe formasıyla 10 maçta sadece 1 gol atan Enes Ünal dışında santrfor yok. Daha da kötüsü, Türk futbolunun en değerli 5 forvetinden 4'ünün (Deniz Gül, Bertuğ, Semih ve Mustafa Hekimoğlu) takımlarında yedek olması.






ITALIANO'NUN CEVABI NET

Yalçın; 4 genç golcü için Okan Buruk, Nuri Şahin ve Italiano ile görüştü. Özellikle selefi İtalyan teknik adama Semih ve Mustafa'dan neden hiç yararlanmadığını sordu. Italiano'nun cevabı ise kısa ve netti: "Hazır değiller. Yeterli değiller. Mental olarak sorunları var."






Yalçın aldığı bu cevaplar sonrasında Semih ve Mustafa'yı milli takım kadrosuna çağıracak mı bilinmez ama Deniz Gül'ün yanına ikinci bir santrfor eklemek istiyor.

Semih Kılıçsoy bu sezon sadece ilk haftadaki Eyüpspor maçında 63 dakika oynadı... Kalan 8 maçın 4'ünde kadroya bile giremedi.






Mustafa Hekimoğlu'nun durumu ise daha da vahim. Genç oyuncu bu sezon geriye kalan 9 haftada hiçbir maçta maç kadrosuna bile giremedi.

Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun raporu doğrultusunda hem Semih hem de Mustafa ocak ayında ister bonservisleriyle isterlerse de kiralık olarak takımdan ayrılabilirler.

Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha

Fenerbahçe bir yandan yeni teknik direktörünü arıyor, ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın derdi başka. Çünkü Maltepe'yi kabul etmezse EURO 2032'nin dışında kalma riskiyle burun buruna olduklarını biliyor.
 

30.10.2026 14:23:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha
Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha
Herkes Başkan Aziz Yıldırım'ın önceliğinin yeni teknik direktör seçimi olduğunu düşünüyor... Ancak Başkan Yıldırım son dönemde bambaşka bir yerde. Sözünü verdiği Saracoğlu'nun Kadıköy'de yenilenmesinin önündeki engeller çok büyük.






Yurt içindeki engeller, Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde hızlandırılacak; ancak en iyi durumda bile bu yönetimin görev süresi (mayıs ayı) inşaatın başlamasını göremeyecek. Kasım'da kazma vurulacağı iddia ediliyordu, teknik ve idari nedenlerden dolayı imkansız olduğu hemen hemen netleşti.






Bir de konunun UEFA ayağı var. UEFA'nın, Saracoğlu'nun olduğu yerde genişletilemeyeceğini ve pek çok yönden eksikliği olduğu için EURO 2032'deki statlar arasında yer alamayacağını* TFF'ye ilettiği belirtiliyor.






FENERBAHÇE STADI MESELESİ

TFF, EURO 2032 finalini İstanbul'da oynatmak istiyor. Eğer kabul görürse, Fenerbahçe için Maltepe'de yapılacak statta finalin oynanmasını arzuluyor. Bu stat Fenerbahçe'ye hem bedavaya gelecek... Dahası da final sayesinde sarı-lacivertliler ciddi bir gelir kapısı elde edecek. Ancak camia içinde Saracoğlu'nun olduğu yerde kalmasını isteyen bir çoğunluk var.






Başkan Yıldırım'ın kongre üyeleri arasında yaptırdığı bir ankete göre çoğunluk, stadın olduğu yerde kalmasını istiyor. Ancak TFF ve Maltepe'yi teklif eden "yukarısı" da bastırıyor. Çünkü EURO 2032'nin hangi statlarda oynanacağına karar verilmesi için zaman daralıyor. Eğer Maltepe olmazsa Fenerbahçe, EURO 2032'nin dışında kalacak ve çok ciddi bir maddi kayıp yaşayacak.






SARACOĞLU'NU BÜYÜTMENİN ZORLUKLARI

* UEFA Kategori 4 kriterlerine göre:

60 bin kişi ve üstü kapasiteli modern bir stadyum için 100 ile 150 bin metrekare arsa ve 1.500 araçlık VIP otopark şartı aranıyor.

Saracoğlu; 55 bin metrekarelik dar parseli, caddelere ve demiryoluna sıfır konumu nedeniyle gerekli güvenlik çevreleri ve otopark alanlarını oluşturmaya imkan tanımıyor.

Ayrıca statik sınırları, tribün eğimi sorunları ve meskun mahal kısıtlamaları yüzünden UEFA'ya göre kapasitesi 50 binin üzerine çıkarılmamalı.

Galatasaray'ın yedekleri Fenerbahçe'yi yenebilir miydi?

Okan Buruk, yıldızlarla dolu yedek kadrosuyla bile Fenerbahçe'yi rahatça yenebileceklerini iddia etti

29.10.2026 11:50:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın yedekleri Fenerbahçe'yi yenebilir miydi?
Galatasaray'ın yedekleri Fenerbahçe'yi yenebilir miydi?
Derbi değerlendirmesini yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk; as takımla değil, Gabriel Sara, Leroy Sané ve Rafael Leão'lu yedeklerin bile Fenerbahçe'yi zorlanmadan yeneceğini savundu.






Galatasaray, derbide Singo, Leão, Gabriel Sara ve Sané gibi yıldızlarını kenarda oturtmasına rağmen Fenerbahçe derbisinde çok rahat bir galibiyet aldı. Okan Buruk'un yeni hedefi, 4 dünya yıldızını da ilerleyen süreçte takıma adapte ederek 5. şampiyonluğu kazanmak ve Şampiyonlar Ligi yarışında avantaj elde etmek.






ASLAN'IN AS 11'İ

Galatasaray derbiye şu 11'le çıktı:






Uğurcan
Sallai, Sánchez, Abdülkerim, Jakobs
Torreira, Lemina
Yunus Akgün, Batrakov, Barış Alper
Osimhen






GALATASARAY'IN YEDEK 11'İ

Buruk'a göre, ilk 11'de oynamayan oyuncularından kurulu bir yedek kadro ile çıksalar bile bu maçı kazanırlardı:

Jankat
Kaan Ayhan, Singo, Bitshiabu, Eren
G.Sara, Nhaga, İlkay
Leão, Sané
Deniz Gül






Buruk'a göre Fenerbahçe'nin defans hattı Leão, Sané ve Deniz'i durduramadı.

Galatasaray aradığı 8 numarayı buldu!

Galatasaray'da Okan Buruk için 5. şampiyonlukla beraber Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali görmek bu sezonun iki önemli hedefi... Ocak ayında Ugochukwu'nun yerine yapılacak Gjivai Zechiël transferi ise hayalleri süslüyor.
 

29.10.2026 11:48:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray aradığı 8 numarayı buldu!
Galatasaray aradığı 8 numarayı buldu!
Fenerbahçe derbisinde alınan "rahat" galibiyetin ardından Galatasaray tüm enerjisini Şampiyonlar Ligi'ne verme kararı aldı. Okan Buruk ve yönetim, üst üste 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rüyası görebilmek için Ocak ayı transferinde gaza basma kararı aldı.






BATRAKOV GİBİ TRANSFER

Sezon başında alınan iki genç oyuncu Ugochukwu ve Bitshiabu'nun Ocak ayında eski takımlarına tazminat ödeyerek de olsa gönderilmesi fikri kabul edildi. Bu iki oyuncunun yerine ise Batrakov gibi "büyük takım görmüş" değil, "büyük takıma gitme" hayali olan oyuncuların alınması fikri ön plana çıktı.






OKAN BURUK KRİTERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Hem Ugochukwu'nun hem de Bitshiabu'nun zaten büyük takım görmüş oldukları için daha fazla kendilerini zorlamamaları Okan Buruk'u hayal kırıklığına uğrattı. Bu yüzden Batrakov gibi rüyasında PSG ya da Barcelona gören ancak o takıma gitmeden önce Galatasaray'ı basamak yapacak oyuncuları scout ekibi listesinden çekip incelemeye başladı.






GJIVAI ZECHIEL HAYALİ

Geçen sezon kiralık oynadığı Utrecht'ten Feyenoord'a dönen Gjivai Zechiël, şu anda Okan Buruk'un 8 numara için hayallerini kurduğu isim. Sol stoper için henüz bir isim belirlenmedi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.