logo
12 MAYIS 2025

Soros'un adamları

04.04.2005 00:00:00
Görünen o ki, bulunduğumuz coğrafya olan Küçük Asya ve çevresi, gelecekte büyük olaylara gebedir. Esasen ABD ve İsrail mahreçli sözde demokrasi, temel insan hakları ve özgürlükler maskesi ile oluşturulan sivil toplum örgütleri, Türk coğrafyasına dönük her türlü yıkımın baş aktörleri olarak karşımıza çıkarılmaktadırlar. Oysa durum tamamen Hıristiyan Batı ile Yahudi ittifakı olan "Evangelizm"in planlarının eksiksiz olarak tatbikatından başka bir şey değildir. Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu, Afganistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Türkmenistan, Ermenistan'da uygulamaya konulan veya konulmakta olan, pembe ya da sarı devrim hareketlerinin temel amacı, Haçlı yayılmacılığının engel olarak gördüğü Türk adının silinmesine dönük, kendilerince kutsal öğeler taşıyan ideale ulaşmaktır.

Bu olayların arkasında para spekülatörü George Soros olduğu, geniş bir kitle tarafından kabul görmektedir. Acaba Soros isminin ortaya çıkarılışı tesadüfi midir? Soros ve onun gibiler tek başına hareket edemezler. Ya da başka bir deyimle, arkasında çok daha büyük güçler olmadan iki trilyon doları, George Soros'a bu hareket alanını ve serbestisini sağlamaz. Bu kişiler bilerek öne çıkarılan, arkadaki büyük güçlerin görülmesinde, bilinmesinde sakınca olmayan yüzleridir. Arkadaki güçler de kademe kademe dizilidirler. Öndeki ve onun arkasındaki teşhis edilse de, ana kumanda merkezi asla deşifre edilemez. G. Soros bu olayları organize ederken, senaryo gereği ABD ve Batı dünyasının şahinleri ile; insan hakları ve temel hürriyetlerin ihlaline yönelik kayıkçı kavgasını ihmal etmemektedir. Soros ve G. W. Bush arasındaki söz düellosu da senaryo gereği bir kavgadır.

Bu olayların organizasyonunda harcanmakta olan dolar ya da sterlinler, yine bu ülkelerin sömürülmesinden sağlanmaktadır. Öyle ki "para ve finans" alanlarında bu ülkelere giren sömürü düzeni, yerli işbirlikçilerden de yararlanarak hedeflerine adım adım ilerlemektedir. Kısaca diyebiliriz ki, Soros'un arkasında, asla deşifre olmayan kumanda merkezleri, çeşitli manipülasyonlarla "hey adamım" dediği yerel elamanları sayesinde, bu "renkli ihtilalleri" demokrasiye susamış halkların hareketi olarak sunmaktadır. Soros'un "sermaye finans" olarak giremediği ya da girdiği halde planlarının o ülkeleri yöneten sağduyu sahibi yöneticileri tarafından, uygulanmasının engellendiği ülkeler, kendilerini bu yıkımdan kurtaran bahtiyar milletlerin yurdudur.

Bu bahtiyar ülkelere örnek olarak Malezya verilebilir. Malezya Başbakanı Mahatir Muhammed, Soros ve onun yerel işbirlikçilerinin beş yüz milyar dolar bırakarak kaçmaları sonucunu temin eden gerçek bir yönetici olarak karşımızda durmaktadır. G. Soros, adı geçen ülkelerde misyonerlik faaliyetlerinin yürütülmesinde de baş aktördür. Bu da gösteriyor ki; misyonerlik aslında ırkçılık ve bölücülüğe dönük bir haçlı seferi şeklidir.

Ülkemizde G. Soros'la kolkola olan, sermaye, medya, akademi, siyaset alanları ve Dinlerarası Diyalog çizgisinde yürüyen sözde adamlar, "içimizdeki haçlılar" olarak Soros ve onun arkasındakilerin emir erleridir. O halde ülkemizi yaklaşmakta olan felaketten kurtarmanın tek yolu "Soros'un adamları"nın engellenmesidir. Vatanseverler bu ayrıntıyı ihmal etme lüksüne sahip değillerdir. Vatanımızın, milletimizin ve dinimizin bütün olarak kalması buna bağlıdır.

Soros ve onun adamlarını engellemenin tek yolu IMF ve AB sevdasından derhal vazgeçilerek, bağımsızlığın göstergesi olacak, kendi kararlarını veren, emir ve talimat almayan, gerçek vatanseverlerin ülkeyi yönetmesinden geçer. Bağımsızlık benim karakterimdir diyenlerin yolundandan giden, "Milli Ekonomi Modeli" uygulaması ile Soros ve onun sözde adamlarını, doğdukları haçlı çukuruna doğru, geri dön marş marş diyecek, bir aslan parçası lidere kucak açabilecek Türk milleti bu badireyi atlatacak sağduyulu kararı vermiş olacaktır. Aksi takdirde nihai hedef olan; son kale Türkiye, planlanmış ve yürürlüğe konulmuş olan, kardeşi kardeşe kırdırma temeli üzerine inşa edilmiş bir "Türk-Kürt" savaşı sonucu yok edilecektir. Bu oyuna asla müsaade edilmemelidir. Bu haçlı planını durduracak bir lidere ihtiyaç vardır.

Bu lider esasen mevcuttur. Bu kutsal görev için, bütün hazırlıkları da tamamdır. Ekonomik, siyasi, içtimai, kültürel plan ve programlar da hazırdır. Ülkeyi şaha kaldıracak milli kaynaklar eksiksiz, tamamı tamamına tespit edilmiştir. Ülkenin ihtiyacı olan bütün kaynaklar, milli devlet olmak yolunda en rantabl şekilde devreye sokularak, var olan kapasite eksiksiz kullanılacaktır. Hedef; dünyanın tahakküm altında olan bütün masum milletlerinin kurtarılmasının da anahtarı olacak "Kainat Devleti" olmaktır ki; Türk'e de ancak bu yakışır.

Mustafa BEKARO?LU

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
 
Misafir Kalem (A) / diğer yazıları
Amasya'da deprem
Depremin büyüklüğü 4,4
Yeni Papa Türkiye'ye gelecek mi?
'Halefim mutlaka İznik'e gitsin'
Gümrük vergileri düşürülecek
ABD ile Çin anlaştı
'Kuruluş süreci..!'
Uçum'dan fesih ve yeni anayasa mesajı
AKP Sözcüsü Ömer Çelik
'Silah bırakma kararı önemli bir adım'
Bölücü terör örgütü fesih kararını açıkladı
PKK silahları bıraktığını duyurdu
Adana'da patates hasadı başladı
Tarlada fiyatı buysa vay vatandaşın haline
İsrail yine okul ve camiyi hedef aldı
En az 16 Müslüman hayatını kaybetti
Çin Başbakan Yardımcısı, ABD ile görüşmeleri değerlendirdi
"Samimi, derin ve yapıcı"
Hamas, ABD-İsrail vatandaşı esir askeri bırakacak
ABD Başkanı Trump açıkladı
Beşiktaş, Adana Demirspor'dan rövanşı aldı
Beşiktaş 4-1 Adana Demirspor
Zelenski'den Putin'e 'şartlı' yanıt
'Tam, kalıcı ve güvenilir bir ateşkes teyidi'
İddia: Trump Filistin Devleti'ni tanıyabilir
Körfez turunda açıklama gelebilir
Kimliği belirsiz felçli Rus gence 10 yıl annelik yaptı
Gülsüm ananın hayatı film oluyor
Emeklilerin gözü temmuz zammında
Seyyanen zam yapılacak mı?
Amasya'da deprem
Depremin büyüklüğü 4,4
Yeni Papa Türkiye'ye gelecek mi?
'Halefim mutlaka İznik'e gitsin'
Gümrük vergileri düşürülecek
ABD ile Çin anlaştı
'Kuruluş süreci..!'
Uçum'dan fesih ve yeni anayasa mesajı
AKP Sözcüsü Ömer Çelik
'Silah bırakma kararı önemli bir adım'
Bölücü terör örgütü fesih kararını açıkladı
PKK silahları bıraktığını duyurdu
Adana'da patates hasadı başladı
Tarlada fiyatı buysa vay vatandaşın haline
İsrail yine okul ve camiyi hedef aldı
En az 16 Müslüman hayatını kaybetti
Çin Başbakan Yardımcısı, ABD ile görüşmeleri değerlendirdi
"Samimi, derin ve yapıcı"
Hamas, ABD-İsrail vatandaşı esir askeri bırakacak
ABD Başkanı Trump açıkladı
Beşiktaş, Adana Demirspor'dan rövanşı aldı
Beşiktaş 4-1 Adana Demirspor
Zelenski'den Putin'e 'şartlı' yanıt
'Tam, kalıcı ve güvenilir bir ateşkes teyidi'
İddia: Trump Filistin Devleti'ni tanıyabilir
Körfez turunda açıklama gelebilir
Kimliği belirsiz felçli Rus gence 10 yıl annelik yaptı
Gülsüm ananın hayatı film oluyor
Emeklilerin gözü temmuz zammında
Seyyanen zam yapılacak mı?
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.