logo
12 ŞUBAT 2025

Vakit'in çelebisinin sponsoru kim'!

18.06.2009 00:00:00


Vakit'çilerin "kronik gocunmaları" nereden kaynaklanıyor? Seçim döneminde deli saçması yazılarıyla Atilla Özdür nöbetteydi. Şimdi Dilipak olmayan Abdurrahman devrede; M. Emin Koç'un deyimiyle "çelebi" olmuş! Kalemine kirli su ve bühtan çekerek döşemiş yazısını! Abdurrahman, keşke Abdurrahman olsa!Abdurrahman çelebi, köşesinden, bir kere bile yan yana gelmediği Prof. Dr. Baş'a balçık atma işini kimin aklıyla ve kimin talimatıyla üstlenmiştir? Balçık sponsoru kimdir?! Hangi Haçlıdan veya onların hangi yerli taşeronundan ne alarak kalemini kullanmıştır? Kulağına kim üflemiştir?! Kızını gönderip teslim ettiği Vatikan papazları mı? Bu sualleri, açık yüreklilikle cevaplandırmalıdır.Birçokları Abdurrahman çelebinin denediği "iftira ve balçıklama" yolunu bugüne kadar denedi? Başaramadılar. Sonunda şunu gördüler; Prof. Dr. Baş, Türk milletinin bahtıdır, göz aydınlığıdır, günüdür, güneşidir; balçıkla sıvanamaz. Abdurrahman çelebi de, akıl hocaları da, politik ağabeyleri de biliyor olmalılar. O halde bu "özel kirli gayret" niye?! Ve kim adına?!Ha, Abdurrahman çelebi, gerçekten gazetecilik yapmak istiyorsa, şu konuları "derin"lemesine araştırsın; bakalım karşısına kimler çıkacak, hangi akıl hocaları ve yaranları çıkacak?!

Çelebinin "sobe" yapacağı bazı entrikalarYıllarca "Minareler süngü, kubbeler miğfer" diye ortalığı velveleye verdikten sonra, konjonktüre uyum sağlayarak boynuna AB ve Vatikan "haç"ını geçiren, bununla da hızını alamayarak Müslüman kılığıyla işgalci Amerika'nın stratejik ortağı ve "emir eri" olanlar, BOP'un taşeronluğunu üstlenenler kimlerdir?! Abdurrahman sağına baksın-soluna baksın? Sobe yapsın! Kalemi ve yüreği yetiyorsa, bu yaranlarının devlet ve milletimize zararlarını anlatsın halkımıza?Bir soru daha? 20 Kasım 1992 günkü Zaman'da "ABD'de Yahudi mafyası: ADL" diye manşet olan ADL, yine aynı mevkutenin 10 Mart 1998 günkü nüshasında "ADL heyeti Org. Çevik Bir ve Fethullah Gülen ile görüştü? Gülen'in ADL'nin teklifiyle hazırladığı hoşgörü ve diyalogla ilgili kitap, ADL tarafından basılarak dünyanın dörtbir yanında dağıtılacak" şeklinde özel habere konu oldu. Bu günlerde "AKP ve F. Gülen'e dair plan"ların bazı özel evraklarda konu edildiği iddialarıyla ortalık çalkalanırken; neden, "ABD, ADL, Çevik Bir ve Fetullah Gülen'in bir araya geldiği bu haberlerinin korelasyonu ve ilintileri" Abdurrahman çelebinin merakını, evet neden celb etmiyor?! Abdurrahman, neden "cambaza bak" oyunuyla ve kirli kalemiyle milletin dikkatini yanlış yönlere çekmeye çabalıyor?!

"Nurcu papaz"lar türeten diyalog ahtapotunun sponsoruDahası var, Zaman'ın "Yahudi mafyası" diye nitelediği ADL'nin "özel görüşme"lerinden sonra, 14 Nisan 2000 günkü Zaman'dan "Bu bir devrim!" çıkışıyla öğreniyoruz ki, "dinlerarası diyalog" ekseninde Şanlıurfa'da Müslüman Meryem ile Hıristiyan Lester'in nikahları, papaz-haham ve müftünün huzurunda kıyılıyor. Aynı habere göre Hıristiyan Lester "kendini hem Hıristiyan, hem Müslüman ilan ediyor." Zerre kadar iman ve iz'anı olanlar, bu "diyalog" tezgahıyla irkilirken; Abdurrahman çelebinin neden kılı ve kalemi kıpırdamadı, kıpırdamıyor, neden merakını bu işin perde arkası ve sponsorları celb etmiyor? Devlet, millet ve medeniyetimizi ahtapot gibi saran "Vatikan-ABD-ABD-İsrail eksenli dinler arası diyalog" furyasında, mevkutelerde "nurcu papaz" diye manşetlere çıkan T. Üçal ve Y. Kapusuz'lar (Bkz. Star, Milliyet gazeteleri 15 Aralık 2001; Tempo dergisi 28 Mart 2005), "nurcu haham" diye ABD'den seslenen T. Güney, acaba kimlerin meyveleri diye neden merak etmedi Abdurrahman çelebi?!Vakit'in Abdurrahman çelebisi, kafasını biraz bu yaranlarının "belgeli ahval"ine yorsaydı, onların sicillerini ve sponsorlarını teşhis etmeye çabalasaydı; cami duvarını kirletmekten utanır, bağımsızlık karakterli, devlet-millet ve medeniyetine sevdalı, fikir ve iman abidesi Prof. Dr. Baş'a çamur atmaktan belki haya ederdi!Hak ve hakikatten zerre kadar nasibi varsa; bu anlattıklarımdan yüzü kızarmış, yüce milletimize ve hak sahibi Prof. Dr. Baş'a "büyük bir özür" borçlu olduğunu fark etmiştir?!
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
 
A. Faik Nabi / diğer yazıları
Zirvede BTP lideri Hüseyin Baş var
Takipçi sayısını en çok artıran siyasi lider
İmamoğlu iddianamesi kabul edildi
7 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor
Trump’tan haydut politikası
Kovboy taktiği izliyor
Prof. Dr. Ahmet Ercan tespitini yineledi
"Ege Denizi'ndeki depremler yanardağ kaynaklı"
Ege beşik gibi
Bu sefer de 4,8'lik deprem
İstanbul için kar uyarısı
AKOM saat verdi
Mısır da bir Gazze planı hazırlıyor
Filistinlilerin Gazze'de kalmasını garanti edecek
Süper Lig'de ara transfer dönemi bitti
En çok transferi kim yaptı?
ABD'ye kaçan anne ve oğlu Türkiye'ye gönderilecek
Tok ve oğlu iade edilecek
Danimarka istihbaratından çarpıcı uyarı
Avrupa'da büyük bir savaş başlayabilir
Hamas'tan cevap bekleniyor
Netanyahu, Trump'ın ağzıyla konuştu
İnsan babasının malını bile böyle isteyemez!
Sarı Haydut'un gözü Gazze'de
İstanbul’da AVM’de yangın paniği
Akasya AVM’nin-1. katında yangın çıktı
Ayın sağlık haberi
Yaşlanmayı hızlandıran yiyeceklere dikkat
Bir bölge sürekli kan kaybediyor
Türkiye'nin en mağdur bölgesi
Zirvede BTP lideri Hüseyin Baş var
Takipçi sayısını en çok artıran siyasi lider
İmamoğlu iddianamesi kabul edildi
7 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor
Trump’tan haydut politikası
Kovboy taktiği izliyor
Prof. Dr. Ahmet Ercan tespitini yineledi
"Ege Denizi'ndeki depremler yanardağ kaynaklı"
Ege beşik gibi
Bu sefer de 4,8'lik deprem
İstanbul için kar uyarısı
AKOM saat verdi
Mısır da bir Gazze planı hazırlıyor
Filistinlilerin Gazze'de kalmasını garanti edecek
Süper Lig'de ara transfer dönemi bitti
En çok transferi kim yaptı?
ABD'ye kaçan anne ve oğlu Türkiye'ye gönderilecek
Tok ve oğlu iade edilecek
Danimarka istihbaratından çarpıcı uyarı
Avrupa'da büyük bir savaş başlayabilir
Hamas'tan cevap bekleniyor
Netanyahu, Trump'ın ağzıyla konuştu
İnsan babasının malını bile böyle isteyemez!
Sarı Haydut'un gözü Gazze'de
İstanbul’da AVM’de yangın paniği
Akasya AVM’nin-1. katında yangın çıktı
Ayın sağlık haberi
Yaşlanmayı hızlandıran yiyeceklere dikkat
Bir bölge sürekli kan kaybediyor
Türkiye'nin en mağdur bölgesi
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.