logo
07 HAZİRAN 2026

Finaldeki seyirci sayısı düşürüldü

Ziraat Türkiye Kupası finalini tribünden izleyecek seyirci sayısı düşürüldü

17.05.2021 12:40:00
Finaldeki seyirci sayısı düşürüldü
Finaldeki seyirci sayısı düşürüldü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında yarın İzmir'de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde seyirci sayısının düşürüldüğünü duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, daha önce finale stat kapasitesinin 3'te 1'i oranın seyirci alınmasına ilişkin kararın tekrar değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge sonrasında alınan yeni karara ilişkin, şu ifadelere yer verildi: "İçişleri Bakanlığının 16 Mayıs tarihinde yayımlanan ve 1 Haziran tarihine kadar devam edecek 'Kademeli Normalleşme Tedbirleri' genelgesi sonrasında, Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline stat kapasitesinin 1/3 oranında seyirci alınmasına ilişkin daha önce alınan karar tekrar değerlendirilmiştir. Bu kapsamda, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki final müsabakası için her iki kulübümüze de 250'şer kişilik kontenjan ayrılmıştır." AA

Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?


 
 
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi’nin "görüştük" dediği Hakan Çalhanoğlu için İtalya'dan ters köşe bir haber geldi. Dünyaca ünlü gazeteci Di Marzio, Inter’in milli yıldızı tamamen dokunulmaz gördüğünü iddia etti.

06.06.2026 19:24:00
Haber Merkezi
  Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?
  Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?

Fenerbahçe'de başkanlık seçiminde son viraja girilirken, başkan adayı Hakan Safi'nin transfer listesindeki en büyük bomba olan Hakan Çalhanoğlu için İtalya'dan flaş bir haber geldi. Transfer bombacısı Gianluca Di Marzio, Inter'in milli yıldız konusundaki tavrını net bir şekilde ortaya koydu.







Di Marzio'nun paylaştığı bilgilere göre; Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu takımın kesinlikle vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor. Kulüp tecrübeli orta saha oyuncusunu mevcut kadro planlamasında dokunulmaz isimlerin başında gördüğü ve gelen hiçbir teklifi değerlendirmeye almayı düşünmediğini iddia etti.







Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, geçtiğimiz günlerde yaptığı iddialı açıklamalarda Hakan Çalhanoğlu ile temas kurduklarını ve transferi için şartları zorladıklarını belirtmişti.

Rafael Leao'nun fiyatı düştü


 
 
İtalya'da Rafael Leao krizi büyüyor! Portekizli yıldızın ayrılık resti Milan'ın elini kolunu bağladı. Çizme devi zarar etmek istemese de masadaki rakamlar beklentilerin çok uzağında kaldı.

06.06.2026 19:19:00
Haber Merkezi
Rafael Leao'nun fiyatı düştü
Rafael Leao'nun fiyatı düştü

Milan'da Rafael Leao bilmecesi kızışıyor. İtalyan gazeteci Daniele Longo'nun paylaştığı kulis bilgilerine göre; Portekizli yıldızın takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmesi, kırmızı-siyahlıların transfer masasındaki elini tamamen zayıflattı.







Milan yönetimi, yüksek piyasa değerine sahip olan Leao'dan kesinlikle zarar etmek istemiyor. Ancak oyuncunun net ayrılık arzusu, kulübün pazarlık gücünü adeta eritti.







Transfer piyasasında kulübün öncelikli hedefi çift haneli yüksek rakamlar olsa da, mevcut şartlar Milan'ı geri adım atmaya zorluyor. Milan'ın beklentisi 60 Milyon Euro'ydu. Şu anda masaya gelmesi beklenen teklifler 40-50 milyon Euro civarında. Milan her ne kadar dirense de, oyuncunun gitmek istemesi nedeniyle 40-50 milyon Euro bandındaki teklifleri de resmi olarak değerlendirmeye almak zorunda kalacak.

Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi

Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

06.06.2026 19:00:00
İhlas Haber Ajansı
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor. Kongrede yer alan bazı üyeler tarafından "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratı yapıldı.

Aleyhine yapılan bu tezahüratlara Aziz Yıldırım tepki gösterip eliyle "ben buradayım" işareti yaptı. Ardından iki grup destekçileri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede, güvenlik güçleri ve Spor Şube ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Bazı üyeler alandan uzaklaştırılırken kongreye de yaşanan olaylardan dolayı ara verildi.

Luıs Suarez ilk kez konuştu

Fenerbahçe’de pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan Hakan Safi’nin en büyük kozu olan Luís Suárez, sessizliğini bozarak transfer ateşini yaktı

06.06.2026 17:41:00
Haber Merkezi
Luıs Suarez ilk kez konuştu
Luıs Suarez ilk kez konuştu
Fenerbahçe'de pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan Hakan Safi'nin en büyük kozu olan Luís Suárez, sessizliğini bozarak transfer ateşini yaktı.

Kolombiyalı golcünün "Geleceğim belirsiz" açıklaması ve Safi'yi takibe alması Portekiz'de infial yaratırken, 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesine güvenen Sporting cephesi ise FIFA nezdinde bir şey yapamadığı için sadece öfke dolu şekilde süreci izliyor.







Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi süreci, transfer piyasasında depreme yol açtı. Sporting Lizbon'un forveti Luís Suárez, başkan adayı Hakan Safi'nin seçim vaadi haline gelirken; Portekiz ve Türkiye hattında sular durulmuyor. 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesi, milyon dolarlık vaatler ve kulislerdeki sert eleştirilerle süreç tam bir transfer kördüğümüne dönüştü.






SPORTING CEPHESİNİN DURUMU ÇOK NET

Portekiz devi Sporting Lizbon, oyuncuyu kesinlikle bırakmak istemiyor. Kulüp yönetimi pozisyonunu net bir şekilde koruyarak şu mesajı veriyor:

- Oyuncu için henüz resmi bir teklif alınmadı.

- Suárez, kulübün 2026-27 projesinin kilit parçası olarak görülüyor ve ayrılığı düşünülmüyor.

- Yıldız golcünün Sporting ile 2030 yılına kadar sözleşmesi ve tam 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.







HAKAN SAFİ ÖNCE SEÇİMİ KAZANMALI

Transferin resmiyet kazanması tamamen pazar günü yapılacak Fenerbahçe başkanlık seçimlerine kilitlenmiş durumda.

- Hakan Safi'nin, anketlerde az farkla önde görünen Aziz Yıldırım'a karşı seçimi kazanması gerekiyor.

- Safi ancak seçimi kazandıktan sonra Sporting ile  resmi görüşme masasına oturabilecek.

- Portekiz'in önde gelen medya organlarından SAPO'nun haberine göre; Sporting SAD yönetimi, oyuncunun menajerlik şirketi aracılığıyla bu girişimlerden haberdardı ancak FIFA kuralları gereği bu tür "seçim vaadi" durumlarını önleyecek yasal bir mekanizma bulunmadığı için elinden bir şey gelmedi.







KOLOMBİYA MİLLİ TAKIM KAMPINDA KONUŞTU

Aralık ayında 29 yaşına girecek olan ve kariyerinin son büyük finansal fırsatını kovalayan Luís Suárez, Hakan Safi'den milyon dolarlık bir maaş sözü aldı. "Hayatının sözleşmesini" imzalamak isteyen Kolombiyalı oyuncunun yeşil ışık yakması dikkat çekti.

Kolombiya milli takım kampına gitmeden önce basına konuşan Suárez, şu gizemli ifadeleri kullandı:

- Sözleşmem var ama gelecek belirsiz.







Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var

Buenos Aires’e ayak basan Mauro Icardi, mahkeme kararıyla 2 aylık hasreti bitiriyor.
 

06.06.2026 16:51:00
Haber Merkezi
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Galatasaray'la sözleşmesi biten Mauro Icardi ve China Suárez dün sabah saatlerinde Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e ulaştı. Havalimanında hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan çiftin ülkeye gelişi, magazin basınının gündemine bomba gibi düştü.






Mahkemenin verdiği son karar doğrultusunda, Mauro Icardi tam 2 aylık ayrılığın ardından yarın kızlarına kavuşacak. Hakim, babanın çocuklarıyla görüşme günlerini ve şartlarını resmen karara bağladı.






Edinilen bilgilere göre; çocuklar tam 3 hafta boyunca babaları Mauro Icardi ile birlikte vakit geçirecek. Ancak mahkeme kararında çocukların geleceği de ön planda tutuldu.






Çocuklar, babalarıyla geçirecekleri bu 3 haftalık süreç boyunca eğitim hayatlarını ve sosyal aktivitelerini hiçbir şekilde aksatmadan sürdürecekler.






Uzun süredir çocuklarından uzak kalan ünlü futbolcunun bugün gerçekleşecek büyük buluşma için oldukça heyecanlı olduğu gelen bilgiler arasında.

FIFA, Fenerbahçe'nin tepesine binecek

Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi’nin Sporting'in golcüsü Luis Suárez ile anlaştığını açıklaması üzerine FIFA Hakimi Gonçalo Almeida'dan açıklama geldi

06.06.2026 16:49:00
Haber Merkezi
FIFA, Fenerbahçe'nin tepesine binecek
FIFA, Fenerbahçe'nin tepesine binecek
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin Sporting'in golcüsü Luis Suárez ile anlaştığını açıklaması üzerine FIFA Hakimi Gonçalo Almeida'dan açıklama geldi.

Safi'nin seçimi kazanıp resmiyet kazanması halinde, Sporting'in usulsüz transfer görüşmesi gerekçesiyle FIFA'ya başvuracağını ve Fenerbahçe'nin çok ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını iddia etti.

Fenerbahçe'deki başkanlık yarışı ve transfer iddiaları uluslararası spor kamuoyunun gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin, Sporting Lizbon forması giyen Luis Suárez ile anlaştığını duyurması üzerine, A BOLA'ya konuşan ünlü Spor Hukuku uzmanı Gonçalo Almeida, sürecin hukuki boyutunu masaya yatırdı.







FIFA'YA İTİRAZDA BULUNABİLİR

Hakan Safi'nin "Sporting ile de görüştük" açıklamalarına rağmen Portekiz cephesinde sular durulmuyor. Spor hukukçusu Almeida, şu an için Portekiz kulübünün yasal bir hamle yapamayacağını belirterek sürece netlik kazandırdı:

- Hakan Safi şu an için sadece bir başkan adayı. Sporting, ancak bu kişi başkanlığı resmi olarak devraldığı andan itibaren FIFA'ya itirazda bulunabilir.







FIFA'NIN 18. MADDESİ VAR

Almeida, transfer süreçlerindeki en kritik hukuki kurala dikkat çekerek FIFA yönetmeliklerini hatırlattı...

Oyuncuların Statüsü ve Transferi Hakkındaki Yönetmeliğin 18. Maddesi, bir oyuncuyla ilgilenen kulübün, futbolcuyla doğrudan görüşmelere başlamadan önce mevcut kulübüyle iletişime geçmesini ve resmi izin almasını zorunlu kılıyor. Resmi süreç başlamadan yapılacak bir hamlenin, usulsüz transfer girişimine girebileceği belirtiliyor.







KOZLAR SPORTING'İN ELİNDE

Luis Suárez'in Portekiz ekibiyle "yerine getirilmesi zorunlu" ve "fesih maddesi içeren" aktif bir sözleşmesi olduğunu vurgulayan Avukat Gonçalo Almeida, kulübün elinin çok güçlü olduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı:







- Luis Suárez takımdan ayrılmak istiyorsa, sözleşmesindeki fesih bedeli ödenmek zorunda. Eğer bu bedel ödenmezse veya kulüpler arasında resmi bir anlaşma/görüşme sağlanamazsa, Sporting bu süreçte tüm kozları elinde tutan taraftır.

İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?

Dünya Kupası öncesi son provada Amerika'da karşılaşacağımız Venezuela bize nasıl sorunlar çıkaracak?
 

06.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
İşte rakibimiz Venezuela: Türkiye’yi nasıl bir rakip bekliyor?
A Milli Futbol Takımımız, 24 yıl aradan sonra boy göstereceği Dünya Kupası grup aşaması öncesindeki son ciddi testinde, Güney Amerika'nın sert ve fizik gücü yüksek ekiplerinden Venezuela ile karşı karşıya geliyor. Kuzey Makedonya karşısında alınan 4-0'lık moralli galibiyetin ardından teknik direktör Vincenzo Montella, turnuva öncesi takımın son taktik ve fiziksel ritmini bu maçla belirleyecek.






Venezuela, geleneksel Güney Amerika futbolunun sert ikili mücadele, agresif hat savunması ve hızlı geçiş hücumları özelliklerini barındıran bir takım.






Paylaştığınız kadro yapısı incelendiğinde, takımın ciddi bir jenerasyon değişimi içinde olduğu ve özellikle MLS ile Avrupa'nın alt/orta sıra takımlarında forma giyen atletik oyunculardan kurulduğu görülüyor.
Takımın hücum hattında yer alan Kevin Kelsy (193 cm) ve Jesús Ramírez (187 cm) gibi isimler, ceza sahası içinde hava toplarında ve stoperlerimizi yıpratmada etkili olacak fizikli santraforlar.






Real Sociedad forması giyen Yangel Herrera ile Toulouse'tan Cristian Cásseres Jr., orta sahada sert ve pres gücü yüksek bir merkez oluşturuyor. Montella'nın pas oyununa karşı bu bölgede yoğun bir baskı uygulayabilirler.






David Martínez (LA FC) ve Wikelman Carmona gibi genç yetenekler, geçiş hücumlarında süratleriyle Ferdi ve Zeki'nin arkasına sarkmaya çalışacaktır.

Vlahovic'in Fenerbahçe yolu: Ya para! Ya kariyer!

Fenerbahçe’de Guirassy transferinin alternatifi olarak belirlenen Juventus’un Sırp dünyaca ünlü golcüsü Dusan Vlahovic için İtalyan basınından bomba bir iddia geldi.

06.06.2026 16:35:00
Haber Merkezi
Vlahovic'in Fenerbahçe yolu: Ya para! Ya kariyer!
Vlahovic'in Fenerbahçe yolu: Ya para! Ya kariyer!
İtalyan Libero Quotidiano, Juventus ile ipleri koparan ve yıllık 12 milyon Euro'luk net maaşının da üzerine çıkmak isteyen 26 yaşındaki santrfor için en ciddi iki seçeneğin Fenerbahçe ve Suudi Arabistan olduğunu yazdı. Vlahovic'in bu dakikadan sonra "para mı, üst düzey Avrupa kariyeri mi?" ikilemine cevap vereceği iddia edildi.






Fenerbahçe hafta sonu sanki başkan seçmeyecek... kongre üyeleri transferi oylayacak... başkan adaylarından Hakan Safi'nin dünyaca ünlü golcü Luis Suarez hamlesiyle fitilini ateşlediği transfer savaşlarına, Aziz Yıldırım'ın karşılığı Dusan Vlahovic olarak öne çıktı.
Yıldırım cephesinde rotası Serhou Guirassy ismine çevrilmiş olsa da bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşılık B planı hazırlandı. Kulislerden sızan bilgilere göre Fenerbahçe, Juventus ile ipleri tamamen koparan Sırp golcü Dusan Vlahovic için devreye girdi.






İTALYA'DA KALMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK
İtalyan Libero Quotidiano'nun bugün paylaştığı çarpıcı bilgilere göre, süreç Sırp yıldız için oldukça sancılı ilerliyor. Juventus'tan yıllık net 12 milyon Euro kazanan Vlahovic, Torino ekibiyle yürüttüğü sözleşme yenileme görüşmelerinde bu rakamın da üzerine çıkılmasını talep etti. Sırp golcünün bu yüksek mali beklentisi, Avrupa'nın bütçe disiplinine sadık kalmaya çalışan birçok dev kulübünün geri adım atmasına neden oldu.
Juventus yöneticisi Giorgio Chiellini de sürece dair bir değerlendirme yaptı:
- İstediği fiyata İtalya'da kalabileceğini sanmıyorum.






İNDİRİM YAPMAZSA İKİ İHTİMAL VAR
Vlahovic'in mevcut maaş taleplerini karşılayabilecek kulüp sayısı oldukça sınırlı. Gazetenin haberinde öne çıkan detaylara göre Sırp oyuncuya Avrupa'nın majör liglerinde talep ettiği devasa rakamların teklif edilmesi oldukça zor. Bu noktada Türkiye (özellikle Fenerbahçe) ve Suudi Arabistan, oyuncunun finansal isteklerini karşılayabilecek en ciddi opsiyonlar olarak masada yer alıyor.
Oyuncunun menajerleri, her ne kadar ciddi paralar konuşulsa da Vlahovic'in yeteneklerini bir kez daha en üst düzey futbolda test etmesini ve Avrupa arenasında kalmasını arzuluyor.






EĞER İNDİRİM YAPARSA TALİBİ ÇOK
Eğer Sırp santrfor mali taleplerinde indirime gitmeyi kabul ederse, İtalya ve Avrupa'da adeta bir forvet dominosu yaşanacak.
Çizme'de en ciddi aday, Massimiliano Allegri'nin göreve gelişiyle birlikte Napoli. Allegri'nin eski öğrencisini kadrosunda görmeyi çok istediği bilinirken, bir diğer İtalyan devi AC Milan da pusuda bekliyor. Ancak Milan'ın transfer piyasasındaki şu anki hareketsizliği süreci zora sokuyor.
Sürecin uzaması halinde Vlahovic'in rotası yurt dışına kayabilir. Oyuncuyla daha önce dirsek temasında bulunan Newcastle United ve Chelsea'nin yanı sıra Barcelona, Bayern Münih ve PSG gibi dünya devleri de oyuncunun durumunu yakından izliyor.

İtalya'da İstanbul düellosu: 3 büyükler Kolombiyalı için birbirine girdi

İtalyanların konuştuklarına bakılacak olursa; Süper Lig'de yeni sezon öncesi sol stoper takviyesi için düğmeye basan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Serie A ekiplerinden Bologna forması giyen Kolombiyalı savunma lideri Jhon Lucumí’yi kadrosuna katmak için dev bir transfer derbisine tutuştu

06.06.2026 16:30:00
Haber Merkezi
İtalya'da İstanbul düellosu: 3 büyükler Kolombiyalı için birbirine girdi
İtalya'da İstanbul düellosu: 3 büyükler Kolombiyalı için birbirine girdi
İtalyanların konuştuklarına bakılacak olursa; Süper Lig'de yeni sezon öncesi sol stoper takviyesi için düğmeye basan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Serie A ekiplerinden Bologna forması giyen Kolombiyalı savunma lideri Jhon Lucumí'yi kadrosuna katmak için dev bir transfer derbisine tutuştu.
Kulübüyle sözleşme yenilemeyi reddeden ve adı Barcelona ile de anılan 27 yaşındaki sol ayaklı yıldız için İstanbul'un üç devi İtalya'da karşı karşıya geldi.






Süper Lig'de sol stoper arayışındaki devler Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Serie A'nın en formda savunmacılarından Jhon Lucumí için büyük transfer rekabetine girişti. Bologna'nın Kolombiyalı yıldızı için Avrupa'nın devleri de sırada.
İtalyan Il Resto del Carlino'nun haberine göre;Bologna formasıyla harika bir sezonu geride bırakan 27 yaşındaki Jhon Lucumí, İtalyan kulübünün sözleşme uzatma tekliflerini kesin bir dille reddetti.






YILLIK MAAŞI SADECE 800 BİN EURO
Bologna'da net 800 bin Euro kazanan oyuncuya kulübü 1.5 milyon Euro teklif etti. Ancak Lucumí, Premier Lig ekiplerinin kendisine önerdiği yıllık net 3 milyon Euro'luk seviyeye çıkılmasını istiyor.
Geçen yaz Bologna, diğer stoperi Beukema'yı 34 milyon Euro'ya Napoli'ye satınca Lucumí için gelen 30 milyon Euro'luk teklifleri engellemişti. Ancak oyuncunun net tavrıyla birlikte bu yaz ayrılık kaçınılmaz görünüyor.






PEK ÇOK TALİBİ OLAN BİR YILDIZ
Menajerlerin piyasayı hareketlendirmesiyle sol ayaklı stoper için adeta bir transfer savaşı başladı. Finansal açıdan güçlü olan Fenerbahçe ve Galatasaray oyuncuyla doğrudan ilgileniyor. Sol stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş da süreci yakından takip eden kulüpler arasında.
Kolombiyalı oyuncunun adı, Bastoni'nin Inter'den ayrılma ihtimaline karşılık hem Inter hem de Barcelona'nın radarına girmiş durumda.
Geçen yaz oyuncuya talip olan Sunderland'in ilgisi sürerken, sözleşmesi bitecek olan Marcos Senesi'nin durumuna göre Bournemouth da devreye girdi.






SÖZLEŞMESİNİN SON SEZONUNDA
Bologna, zamanında 8.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı savunma liderini değerinin altına satmak istemiyor. Sözleşmesinin son yılına girmek üzere olan Lucumí'nin bonservis değerini korumak isteyen İtalyan kulübü, resmi transferi Dünya Kupası sonrasına ertelemeyi planlıyor. Kolombiya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan yıldız stoper için Avrupa Ligi maçları da büyük bir vitrin olacak.
Bologna, Kolombiyalı stoperin oynamadığı maçlarda ortalama 2.5 gol yerken, onun forma giydiği son 7 lig maçında bu ortalama 1 golün altına düştü.

Lewandowskı'den mesaj

Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'nin rüya transferi olduğu iddia edilen Robert Lewandowski çok konuşulacak açıklamalarda bulundu

06.06.2026 16:26:00
Haber Merkezi
Lewandowskı'den mesaj
Lewandowskı'den mesaj
Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'nin rüya transferi olduğu iddia edilen Robert Lewandowski çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Katalan devi Barcelona'ya hüzünlü bir şekilde veda eden ve kulübün son 4 yıldaki organizasyonel röntgenini çeken dünyaca ünlü süper golcü, taraftarın heyecanla beklediği o kesin transfer müjdesini henüz vermese de satır aralarında çok çarpıcı mesajlar bıraktı.







Fenerbahçe'de yaklaşan başkanlık seçimi öncesi iddialı aday Hakan Safi'nin transfer edeceği iddia edilen Robert Lewandowski, Polonya Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı Łączy nas Piłka kanalına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli taraftarların heyecanla beklediği net transfer müjdesini vermeyen tecrübeli forvet, buna karşın Barcelona'ya vedası ve geleceğine dair satır aralarında çok önemli detaylar bıraktı.







BARÇA ANILARI DEPREŞTİ

17 Mayıs'ta Real Betis'e karşı Camp Nou'da son maçına çıkan ve 3-1'lik galibiyetin ardından Katalan devine muhteşem bir törenle veda eden Lewandowski, o anlarda yaşadığı ağır duygusal yükü itiraf etti.

- Son zamanlarda çok duygusal anlar yaşadım. Her şey Betis maçından bir gün önce başladı. TikTok'a girdim, videoları izlerken gözümden bir damla yaş geldi.







- Böyle bir şeye asla hazırlanamazsınız. Güçlü olmaya çalışabilirsiniz ama zordur; o duygusal dalgayı tüm vücudunuzda hissedersiniz. Dışarıdan güzel görünür ama içeriden çok zordur.

- Herkes size sarılmaya, teşekkür etmeye ve veda etmeye başladığında, bu hayatınızın en güzel ama aynı zamanda duygusal olarak en zor anı haline geliyor."







TEMMUZ 2022'DE BARÇA2YA GİTTİ

Temmuz 2022'de katıldığı Barça formasıyla 193 maça çıkan, 120 gol, 24 asistlik muazzam bir performans sergileyen ve 3'ü İspanya La Liga şampiyonluğu olmak üzere toplam 7 kupa kaldıran Lewa, kulübün son 4 sezonda hem sportif hem de organizasyonel olarak çok büyük bir yol kat ettiğinin altını çizdi:







- Barcelona'daki zamanım kesinlikle özeldi. Dört yılda 120 gol ve yedi kupa... Bunlar gurur duyulacak şeyler. Kulübe ilk geldiğimde içerideki her şeyin o kadar da harika olmadığını hatırlıyorum.

- Ne bekleyeceğimi, önümdeki zorluğu biliyordum ve bunu istiyordum. Ancak işin içine girdiğinizde; finansal kaynaklara bağlı olmayan, organizasyondan kaliteye kadar geliştirilmesi gereken küçük şeyleri gördüğünüzde durum farklı oluyor. Son yıllarda kulüp olarak çok büyük aşama kaydettik.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.