logo
04 TEMMUZ 2025

Terörist kim acaba'-5

31.03.2005 00:00:00
-İnanamıyorum bunlar gerçek olamaz.

-Bayan ABD, halkını bilerek cahil bıraktı. Sözde okumuş cahiller olarak yetiştirildiniz. Devlete hakim bir iki milyon kişi de gerçek eğitimi alıp yetiştirilip, Amerika'yı yöneten kaymak tabaka olarak dizayn edildi. Bakınız şayet çok barışçı, çevre dostu Kızılderilileri soykırıma tâbi tutmasaydınız, bugün, 500 milyonu aşacak bir nüfusa ulaşacaklardı. Sekiz milyonu aşkın Kızılderili, onlara yardım amacıyla dağıttığınız, daha önce çiçek hastalarınca kullanılan battaniyelerden kaptıkları hastalık sebebiyle yok olup gittiler.

-Bize öğretilense soykırım uygulayan Türkler ve Hitler olduğu bilgisidir. Türkler Ermenileri, tehcire maruz bırakarak soykırım yapmışlar. Hitler ise Yahudileri ölüm kamplarında türlü işkence metotları uygulayarak yok etmiştir.

-İki yaklaşımınız da yanlıştır. Bir kere Hitler, bu suçu işlerken yalnız değildi. ABD içinden etkili çok gizli ortakları vardı.

-ABD'de kimler Hitler'e suç ortağı olabilir ki?

-Örneğin başkanınız G. W. Bush'un dedesi Prescott Bush; 1942 yılında Nazilerle işbirliğinden dolayı cezalandırıldı.

-Yok canım, daha neler...

-Hanımefendi siz Amerikalılar ne kadar cahil bir toplumsunuz. Kendi küçücük tarihinizden bile bihabersiniz. Hollywood sizi bilgi fakiri uzmanlara çevirdi. Bütün dünyanız Amerika. Orayı bile bilmekten acizsiniz. Evet bayan, başkanınızın dedesi, Nazilerle işbirliği yaptığı için, ABD'de 1942 yılında çıkarılan bir kanunla; "Trading With Enemy Act" (düşmanla iş birliği ve ticaret) ceza aldı. ABD mahkemeleri ayrıca kanun gereği Bush ailesine ait veya ortağı olduğu şirketleri kapattı. Remington Army Silah Sanayiine dönük çalışan The Union Bank ise finans kuruluşları idi. İkisi de yasa gereği kapatılmıştır. Türklerin Ermenileri soykırım uygulayarak yok etmeleri ise külliyen yalan ve bir o kadar da faille, maktulün yerinin değiştirilerek tarihin çarpıtılmasıdır.

-Çarpıtılan tarihi gerçekler acaba nelerdir?

-Anlatayım... Ermeniler Osmanlıya; İngiltere ve Rusya'nın arkasında olduğu isyanlarla baş kaldırdılar. Daha sonra Fransa da işin içine girmiştir. Silahlı birlikler çeteler oluşturan Ermeniler 713.000 Müslüman Türkü, akla hayale gelmez işkence yöntemleriyle katletmiştir. O kadar gemi azıya almıştır ki Ermeni çeteleri Harb-i Umumi esnasında Osmanlı ordularını arkadan vurarak ülkeyi kan gölüne çevirmişlerdir. Osmanlı sadrazamı Talat Paşa ve hükümet karışıklık ve isyanları önlemek amacı ile "zorunlu muvakkat(geçici) göç yasasını" hazırlayarak, olaylara karışanları, tespit edilen merkezlerde, iskana tâbi tutmuştur. Bu yolculuk esnasında hastalık ve çeşitli sebeplerle 58000 Ermeni hayatını kaybetmiştir. Hıristiyan Batı ve ABD, Fransa gibi ülkelere yerleşen Ermeniler; toplum mühendisleri vasıtasıyla, olayı tersine çevirerek yaptıkları Türk ve Kürt katliamını kendilerine yapılmış bir soykırım gibi takdim etmişler ve sizin gibi kültürlü cahillere inandırmışlardır. Bu tamamen o zamanki İngiltere Savaş Bakanlığının yardımı ile sağlanmış ve tarihçi Arnold Toynbee'nin de kullanıldığı yalandan başka bir şey değildir. Kalifoniya'ya yerleşerek, burada ölen ve Ermeni mezarlıklarında gömülü bulunanlardan bir bölümünün soykırım kurbanları için yapılan anıtlarda, isimlerinin olması, bu yalanın en açık delilidir. Ermeni diasporası olayları tamamen manipüle ederek dünyaya böyle sunmuştur. Tabii burada önemli husus, Hıristiyan Batı dünyasının, bu gerçeği bilmesine rağmen yalana inanmak istemesidir.

-Diaspora neden hala soykırımı gündemde tutuyor?

-Bu sayede dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan Ermenileri bir arada tutabiliyorlar. Onları zamanın için de yok olma kimliklerinin unutulup Ermeni adının kaybolması tehlikesinden koruyorlar. Kısaca Ermeni kimliğinin yaşaması, bu soykırım yalanı ile sağlanmaktadır.

-Bu kadarı gerçekten inanılmaz.

-Sizler olayları ters çevirip akı kara olarak sunmakta oldukça mahirsiniz. Pes doğrusu ortada bir katliam var ama bunun adresi Türkler değil, Ermenilerdir.

-Kafam allak bullak oldu bu ülkeye gelmekle yanlış mı yaptık?

devam edecek



Mustafa BEKAROÐLU

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
 
Misafir Kalem (A) / diğer yazıları
Bakan Yumaklı'dan 'orman yangınları' açıklaması
"Son 1 haftada 624 yangın çıktı"
"İsrail'in tehditleri bizi caydıramaz"
Husilerden 'kararlılık' mesajı
Trump ile Putin telefonda görüştü
Trump: 'İlerleme kaydedemedim'
‘TÜİK'ten açlık ve sefalete devam kararı çıktı!’
Hüseyin Baş’tan emekli maaşı tepkisi
Dış ticaret açığı patladı
İthalat çığrından çıkıyor
Gazeteciye zeytinlik fırçası
'Sen gazetecilik falan yapmıyorsun'
Özdağ'dan Hüseyin Baş'a ziyaret
BTP liderinden 3. yol mesajı
En düşük emekli maaşı belli oldu
Yeni maaş 16 bin 881 TL
Soykırım hızlandı
Can kaybı 57 bin 130'a çıktı
MSB'den terörle mücadele açıklaması
Son 1 haftada 3 terörist teslim oldu
Benzine, motorine, LPG'ye zam
ÖTV'de otomatik artış
TÜİK enflasyon verilerini açıkladı
Haziran enflasyonu yüzde 1,37
280 bin 875 TL
Bedelli askerlik ücreti belli oldu
Memur ve emekliye hayal kırıklığı
Beklenen enflasyon verileri açıklandı
Pilot hayatını kaybetti
Düşen uçak bulundu
Bakan Yumaklı'dan 'orman yangınları' açıklaması
"Son 1 haftada 624 yangın çıktı"
"İsrail'in tehditleri bizi caydıramaz"
Husilerden 'kararlılık' mesajı
Trump ile Putin telefonda görüştü
Trump: 'İlerleme kaydedemedim'
‘TÜİK'ten açlık ve sefalete devam kararı çıktı!’
Hüseyin Baş’tan emekli maaşı tepkisi
Dış ticaret açığı patladı
İthalat çığrından çıkıyor
Gazeteciye zeytinlik fırçası
'Sen gazetecilik falan yapmıyorsun'
Özdağ'dan Hüseyin Baş'a ziyaret
BTP liderinden 3. yol mesajı
En düşük emekli maaşı belli oldu
Yeni maaş 16 bin 881 TL
Soykırım hızlandı
Can kaybı 57 bin 130'a çıktı
MSB'den terörle mücadele açıklaması
Son 1 haftada 3 terörist teslim oldu
Benzine, motorine, LPG'ye zam
ÖTV'de otomatik artış
TÜİK enflasyon verilerini açıkladı
Haziran enflasyonu yüzde 1,37
280 bin 875 TL
Bedelli askerlik ücreti belli oldu
Memur ve emekliye hayal kırıklığı
Beklenen enflasyon verileri açıklandı
Pilot hayatını kaybetti
Düşen uçak bulundu
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.